Thodex Battı mı? Thodex Sahibi Kim? Faruk Fatih Özer Nerede?

Thodex Battı mı? Thodex Sahibi Kim? Faruk Fatih Özer Nerede?, Thodex Borsasının Sahibi Kim? Thodex Hesapları Ne Olacak

Thodex Battı mı?

Türkiye’nin en büyük krito para borsalarından Thodex son 2 gündür yapılan açıklamalarla ve borsa işlemlerini kapatması ile gündeme geldi. Thodex kullanıcı 21.04.2021 Çarşamba günü itibariyle hesaplarına erişememekte. İlk başta Thodex çöktü diye bir çok söylenti olsa da şirket açıklaması ile herkes daha fazla panik havasına girdi.  Ekrana Sadece bir birleşme yazısı gelmekte. Bir çok kurum ve şahsın yüklü miktarda parası ve kripto parası bulunduğu ve bu paralara ve kripto hesaplarına kimsenin erişemediği bilinmekte.

Thodex sahibi kim sorusu çok fazla sorulmakta. Faruk Fatih Özer ise twitter hesabını kapatmış. Bu nedenle Thodex üzerinde hesabı olan kişiler dolandırıldıklarını düşünmekte. Sitede bulunan açıklama ise 4-5 gün sürecek bir birleşme için sitenin kapatıldı. Fakat bir borsanız 4-5 gün kapatılamacağı herkes tarafından malum.

[irp posts=”23416″ name=”Paribu Güvenilir mi? Batma İhtimali Var mı? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı?”]

Thodex  Türkiye’nin 4. büyük borsası ve tahmini olarak 4 milyar TL civarında işlem yapıldığı söylenmekte. Tabi ki net bir kayıt yok ve herhangi bir şekilde yapılan bir denetlemede bulunmamakta.

Thodex borsasında parası bulunan kişilerin paralarını nasıl alabileceği ise muamma durumda. Özellikle bazı kullanıcıların Thodex Kadıköy Nida kuledeki adresine polis eşliğinde gittikleri belirtilmekte. Ayrıca 50 kişilik bir grupta şuan Nida kule civarlarında protesto ettikleri belirtilmekte. nternet üzerinde bir çok kişi özellikle twitter üzerinde taglar açarak thodex hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtmekte.

Thodex Firmasının adresi : Merdivenköy Mah. Nida Kule Göztepe Sitesi Bora Sok. NO:1-3 K:16 D:58 Kadıköy / İstanbul

Fakat adreste şuan kimse bulunmamakta.

thodex-sahibi-kim

[irp posts=”23416″ name=”Paribu Güvenilir mi? Batma İhtimali Var mı? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı?”]

Thodex  Borsasının Sahibi Kim?

Koineks olarak Türkiye’nin 4. büyük borsasını 2017 yılında Faruk Fatih Özer tarafından kuruldu. Faruk Fatih Özer 2020 yılında Thodex olarak isim değişikliğine gitti ve Sadece Türkiye değil Tüm dünyaya açılmak istediği için isim değişikliğine gittini belirtti. Hatta Porche marka bir araç ödülü de bulunmaktaydı. Özellikle son dönemlerde 2.000.000 adet Doge coini kayıt olan herkese 150 adet dağıtacağı bir kampanya yapmıştı.

21.04.2021 tarihi itibariyle Faruk Fatih Özer twitter adresini kapatmış durumda. Herkes nerede olduğunu sormakta fakat kimse net bir cevap verememekte. Gelişmeler olduğunda bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Son gelen haberlere göre Faruk Fatih Özer 20.04.2021 tarihinde 17:41 de İstanbul hava limanından yurt dışına çıktığı belirtilmekte.

Faruk Fatih Özer instagram adresinde bulunan tüm resimleri 21 Nisan tarihi itibariyle sildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.