Trendyol Müşteri Hizmetleri Telefonu İletişim Direk Canlı Müşteri Temsilcisine Bağlanma

Trendyol Müşteri Hizmetleri Telefonu, Trendyol İletişim Telefonu, Trendyol Direk Canlı Müşteri Temsilcisine Bağlanma, Trendyol Müşteri Temsilcisine Direk Bağlanma Telefonu, Trendyol Telefon Numarası

Günümüzde artık Trendyol üzerinden alışveriş yapmayan kalmadı. Yaşlı Teyzeler Amcalara kadar hepsinin telefonunda artık Trendyol yüklü . Fakat bu kadar çok kullanan olması sorunları da bolca yanında getirmekte. Özellikle Trendyol Müşteri Hizmetleri Telefonu ile canlı Destek almak son derece zor. Özellikle Kampanya dönemlerinde telefonda saatlerce bekleyebilirsiniz. Genellikle çoğu kişi trendyol telefonu diye aratmakta fakat hatalı yada robot hizmetlerin telefonlarına ulaşmaktadır.

Trendyol günde ortalama 50 bin ile 150 arasında satış yapıldığı belirtilmekte. Hatta özel günlerde bu sayının 250 bin civarına çıktığı belirtilmekte. Tabi ki bu yoğunlukta bazı sorunları yanında getirmekte. Bu nedenle aşağıdaki numaralara ihtiyacınız olacaktır.

Trendyol Hızlı Market Müşteri Hizmetleri Telefonu

0 212 331 02 007

Trendyol Yemek Müşteri Hizmetleri Telefonu

0 212 331 02 007

Trendyol Alışveriş Müşteri Hizmetleri Telefonu

0 212 331 02 007

Trendyol Müşteri hizmetleri çalışma saatleri 08:00 ile 24:00 arası hizmet vermektedir. Özellikle trendyol müşteri hizmetlerini sabah 8 ile 10 arasında ve akşam 22 ile 24 arasında ararsanız çok daha hızlı bir şekilde müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Trendyol Müşteri Hizmetleri Telefonu İletişim Direk Canlı Müşteri Temsilcisine Bağlanma

Trendyol Müşteri Hizmetleri hızlı market ve yemek siparişleri için öncelikle 1 i tıklayın ve daha sonrasında “*” Tuşuna basarak müşteri hizmetlerine canlı desteğe ulaşabilirsiniz. Bu süreç ortalama olarak 5 dakika ile 15 dakika arasında değişmektedir.

Trendyol asistan ile canlı destek linkini isterseniz size mesaj ile gönderilmektedir. Fakat sesli mesaj sistemi ile devam etmek isterseniz hiçbir tuşa basmadan bekleyin ve aşağıdaki seçeneklerden hangisi size uygunsa ondan devam edin.

> Sipariş işlemleri için 1 Tuşu

>> Teslimat sorgulama 1 Tuşu

>> Adres değişikliği 2 Tuşu

>> Bilgi dışı işlem için 3 Tuşuna basın bu tuşlamayı yaparsanız direk olarak Trendyol müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz. Bu bölümden siparişiniz ile ilgili tüm desteği canlı olarak alabilirsiniz. 

 >İptal ve ürün iade işlemleri için 2 Tuşu

Aldığınız Ürünü iptali için 1 Tuşu

İade işlemleri için 2 Tuşu

Ücret iade bilgilendirmesi 3 Tuşu

Fatura Talebi 4 Tuşu

Ürün Değişimi 5 Tuşu

> Ücret iadesi işlemleri için 3 Tuşu

Teslimat numarası girerek devam etmek için hatta bekleyiniz ve ücret iadesi almak istediğiniz teslimat numarasını girin teslimat numarasını girdikten sonra ücret iade işlemi gerçekleşecektir.

> Teslim aldığınız siparişler 4 Tuşu

Kusurlu ürün bildirimi 1 Tuşu

Eksik ürün bildirimi 2 Tuşu

Yanlış ürün bildirimi 3 Tuşu

> Üyelik işlemleri için 5 i Tuşu

Şifre sıfırlama için 1 tuşuna basınız Üyelik e-posta adresine bir link gelecektir. Burada linke tıklayarak şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.