Tuğçe Işınsu’dan 2016 Yılı Çok Özel Genel Burç Yorumları

Tuğçe Işınsu sizler için 2016 yılını değerlendirdi. 2016’da Burçları neler bekliyor. Tüm yönleri Haberimizde…

Tuğçe Işınsu astroloji konusunda kendini kanıtlamış en ünlü astrologlardan biridir.Bir çok kitap yazmıştır. Burçları incelerken çok farklı yöntemler kullanmaktadır. Magazin tarafında çok fazla sevilmektedir.Türkiye ve Yurt dışında tanınmış ve değer verilen bir astroloj olan Tuğçe Işınsu çok özel yorumlarını sizin için derledik. Tuğçe Işınsu 2016 yılında size aşk para mutluluk huzur konularında sizi neler beklediğini değerlendirdi.Bu işi profesyonel bir şekilde yapan Tuğçe Işınsu sizin için 2016 yılında Koç , Boğa , İkizler , Yengeç , Aslan , Başak , Terazi , Akrep , Yay , Oğlak , Kova , Balık Burçlarını özel teknikleri, iç sezileri ve bilimsel yöntemleri ile sizin için yorumluyor…

 

 

Tugçe Işınsu 2017 Yılı Burç Yorumları Sitemize Eklendi…
Okumak İçin Tıklayın…

Tuğçe Işınsu 2016 Aşk Para Sağlık Evlilik tüm Yönleriyle Burç Yorumları


2016 Yılı Tuğçe Işınsu Koç Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Aşk hayatınız hızlı bir döneme giriyor. Çok fazla insan hayatınıza girecek. Fakat 2016 yılının sonlarına doğru gerçek aşkı bulacaksınız.

Para Hayatı: Çalışan Koç burçları bu sene çok bereketleri bir döneme girecekler maaş prim yükselme tüm her şey sizleri bekliyor. Çalışmayan Koç burçları ise yakın dönemde istedikleri işe kavuşacaklar. Sabırlı olmaları gerekiyor.

Sağlık Hayatı: 2016 yılının başlarında sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Fakat 2016 yılının ikinci döneminde sağlık problemlerinden kurtulacaksınız. Fakat aile bireylerinde sağlık sorunları olabilir.


2016 Yılı Tuğçe Işınsu Boğa Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Aşk hayatınız çok karışık. Kimi seveceğinizi neredeyse bilmiyorsunuz. Fakat arık düşünme zamanı geldi. Düşünüp doğru karar verip artık hayatınızı birleştireceğiniz insana şans verin.

Para Hayatı: İş hayatınızda bu sene bazı sıkıntılar görünüyor. Fakat uzun sürmeyecek. İş değiştirme durumları olabilir. Fakat daha yüksek bir maaşla yeni bir işiniz olacak.

Sağlık Hayatı: Sıkıntılı ve stresli bir insan olduğunuz için bazı psikolojik sorunlarınız olabilir. Stresi artık bu sene hayatınızdan çıkarmazsanız daha büyük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz.


2016 Yılı Tuğçe Işınsu ikizler Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: 2015 yılında yaşadığınız ikili ilişkilerdeki sorunlar 2016 yılında artık son bulacak. İlişkilerinizde bazı kavgalar yaşasanız da 2016 yılının sonlarına doğru bu sorunları aşacaksınız. Fakat kıskançlık konusunda dikkatli olmalısınız.

Para Hayatı: 2016 yılında bazı maddi sorunlar sizi bekliyor. Genel olarak borçlarınızı toparlamalısınız. Yoksa çok sıkıntılı bir dönem sizi bekliyor olacak.

Sağlık Hayatı: Sağlık konusunda 2016 yılı sizin için son derece güzel bir sene olacak.Sadece beslenme konusunda dikkatli olmalısınız. Bu sene egzersizi hayatınıza sokmanız gerekiyor.


2016 Yılı Tuğçe Işınsu Yengeç Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: 2016 aşk hayatınız maalesef yine umutsuz. Bu sene geçen seneyi aratmayacak ve ikili ilişkilerinizde sorunlar devam edecek. Evli Yengeçler evliliklerine çok dikkat etmeliler.

Para Hayatı: Paraya çok değer vermiyorsunuz fakat bu sizi 2016 sonlarına doğru sıkıntıya sokabilir.Bu nedenle maddi durumunuza dikkat etmeniz gerekecektir. Kariyer ve maaş konusunda iyi yöne doğru gidiş görünüyor.

Sağlık Hayatı: 2016 yılının ortalarında biraz sağlık problemleriniz olacak. Fakat hafif hastalıklar olacak. Fakat aileniz sağlığına dikkat etmeli. Psikolojik bazı sorunlarınız olabilir. Destek almalısınız.


2016 Yılı Tuğçe Işınsu Aslan Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: 2016 yılı sizin yılınız. Aşk heyecan duygusallık romantizm herşey sizleri bekliyor. Çok mutlu bir sene geçireceksiniz. Evli olan aslanlarda hamilelik görüşüyor.

Para Hayatı: İş hayatınızda çok olumlu gelişmeler görünüyor. Kariyer planlarınız gerçekleşecek. çalıştığınız ortamda kısa süreli tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Sağlık Hayatı: Sağlık problemleri bu sene ailenizin peşini bırakmayacak. Sizi de sor bir dönem beklemekte. Psikolojik sorunlar çıkabilir. sağlığınıza dikkat etmelisiniz.


2016 Yılı Tuğçe Işınsu Başak Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Aradığınız romantik ve duygusal insan karşınıza 2016 yılında çıkacak. Evlilik görülüyor. Evliliğiniz çok mutlu ve huzurlu geçecek. Doğru insan bu sene karşınıza çıkacak

Para Hayatı: Maddi konularda 2016 yılının 6. ayına kadar maddi sıkıntılar sizi bekliyor. Fakat 6 aydan sonra sıkıntılarınız geçecek. ve huzura ereceksiniz. İş konusunda şansınız bu sene açılacak.

Sağlık Hayatı: Son yıllarda hep sağlık problemleri ile uğraştınız fakat bu sene artık bu sorunlar bitiyor. Sağlıklı bir 2016 sizleri bekleyecek.


2016 Yılı Tuğçe Işınsu Terazi Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Evlilik kapınızı 2016 yılında çalacak. İkili ilişkilerde artık aradığınız insana kavuşacaksınız. Sadece kıskançlık huyunuzu biraz törpülemelisiniz.

Para Hayatı: Maddi olarak hiç bir sıkıntı yaşamayacaksınız. Hayatınızda iş ve kariyer konusunda son derece iyi günler sizi bekliyor.

Sağlık Hayatı: Sağlık konusunda sadece beslenmenize dikkat etmelisiniz. Bu sene diyet yapmalısınız. Başka bir sağlık sorunu sizi 2016 da beklememekte. 


2016 Yılı Tuğçe Işınsu Akrep Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Aşk bu sene kapınızı çalacak. Fakat maalesef o insan doğru insan olmayacak. Evlilik Akrepler için bu sene zor görülüyor.  Kıskançlık huyunuz nedeniyle çok sıkıntılı ilişkiler yaşayacaksınız.

Para Hayatı: Maddi konularda bu sene kötü bir dönem geçireceksiniz. 2016 yılının sonlarına doğru biraz rahatlayacaksınız. Borçlarınıza dikkat etmelisiniz.

Sağlık Hayatı: Sağlık konusunda biraz sıkıntılar olabilir 2016 yılında. Aile bireylerinizde sağlık problemleri olabilir. Psikolojinize dikkat etmelisiniz.


2016 Yılı Tuğçe Işınsu Yay Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: 2016 yılında aşk hayatınız biraz sönük geçecek. Fakat 2016 yılının sonlarına doğru aradığınız aşk karşınıza çıkacak. Sakın kapılarınızı ona kapatmayın.

Para Hayatı: Maddi hesaplarınız bu sene yine tutmayacak. Savurganlık haliniz bu senede devam edecek. Fakat bu huyunuza dikkat etmezseniz 2016 sonlarında sıkıntılı bir dönem sizleri bekleyecek.

Sağlık Hayatı: Psikolojik sorunlar sizleri bekliyor. Kesinlikle destek almalısınız. Sağlığınızda büyük problemler olmasa da yinede çok iyi bir sene olmayacak. Kendinize çok dikkat etmelisiniz.


2016 Yılı Tuğçe Işınsu Oğlak Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Aşk hayatınız düzene artık giriyor. Evli olan Oğlaklar son derece güzel ve mutlu bir sene bekliyor. Bekar oğlaklar içinde evlilik söz konusu olacak.

Para Hayatı: 2016 sonlarına doğru iş değişikliği ve kariyer planlarınız gerçekleşecek. fakat yeni işiniz daha yoğun bir tempoda olacak. Yoğunluğa dikkat etmelisiniz.

Sağlık Hayatı: Kalp ve iç hastalıklar sorunları yaşayabilirsiniz. Yorgunlukta çok büyük bir sorun olacak 2016 yılında. Kendinize zaman ayırmalısınız


2016 Yılı Tuğçe Işınsu Kova Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Kova burcunun aşk hayatı bu sene düzeliyor. Kıskançlık ve psikolojik sorunlarınızı bir kenara atmalısınız.  Aşkı yaşamaya bakmalısınız.

Para Hayatı: Para hayatınız bu sene sonuna kadar gayet güzel geçeçek. Kariyer konusunda planlarınıza ulaşacaksınız.

Sağlık Hayatı: 2016 yılında kilonuza dikkat etmelisiniz. Aile bireyleriniz de bazı hastalıklar görüşebilir.


2016 Yılı Tuğçe Işınsu Balık Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Aşk hayatınız düzenli bir şekilde devam edicek. 2016 yılı ortalarında evlilik yada nişan görülmekte. Sevdiğiniz insana zaman ayırmaya özen gösterin.

Para Hayatı: İş ve kariyer planlarınızı bu sene erteleyeceksiniz. Yeni iş fırsatları çıksa da bir şekilde olmayacak. 2016 sonlarına doğru doğru iş sizi bulacak.

Sağlık Hayatı: 2016 yılında alkol ve sigaradan kurtulmalısınız. İç hastalık problemleri yaşayabilirsiniz. Ayrıca kalbinize de dikkat etmelisiniz.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.