Türkiye’deki En İyi Kanser Doktorları (Kanser Tedavisinde En Başarılı En İyi)

Kanser tedavisinde en iyi profesörler ve doktorlar, Türkiye’nin En İyi Kanser Doktorları, Kanser Tedavisinde En Çok Tercih Edilen Doktorlar ve Profesörler ,En iyi Onkoloji Uzmanları , Kanser Tedvisinde En Başarılı Doktorlar , İstanbul’daki En İyi Kanser Doktorları, Jinekolojik, Medikal, Pediatrik, Radyasyon, Cerrahi Onkoloji Doktorları

Türkiye’deki En İyi Kanser Doktorları

Türkiye’de kanser tedavisi uzman ve tecrübeli doktorlarımız sayesinde son derece başarılı sonuçlar almaktadır. Tabi ki Sadece Türkiye’nin değil Dünyanında en iyi kanser doktorları neredeyse Türkiye’de bulunmakta. Dünyanın bir çok noktasından kanser tedavisi için artık Türkiye’ye gelinmekte. Kanser tedavisinde en iyi profesörler ve doktorlar listesini de bu yüzden hazırladık. Biz sadece güncel yorumlardan ve kanser tedavisindeki üstün başarıları bulunan doktorları listeledik.

Genel olarak google üzerinde maalesef kanser hastaları yada yakınları tarafından Kanser tedavisinde en iyi profesörler ve doktorlar, Türkiye’nin En İyi Kanser Doktorları, Kanser Tedavisinde En Çok Tercih Edilen Doktorlar ve Profesörler ,En iyi Onkoloji Uzmanları , Kanser Tedavisinde En Başarılı Doktorlar , İstanbul’daki En İyi Kanser Doktorları, Jinekolojik, Medikal, Pediatrik, Radyasyon, Cerrahi Onkoloji Doktorları gibi aramalar yapılmakta bu konuda size en doğru sonucu vermek için bu haberimizi hazırladık.

turkiyenin-en-basarili-kanser-tedavi-eden-doktorlari

Kanserin oluşması, yapısı, tanısı, nedenleri, tedavisi ve cerrahi operasyonlarıyla ilgilenen bilim dalına onkoloji denir. Onkolojinin Türkçe karşılığı Kanser Bilimi’dir. Onkoloji hastalıklarını tedavi etmek için çalışan doktorlara kanser doktoru veya onkolog denir. Onkoloji, kötü huylu tümörlerle ilgilenir.

Kanser hastalarının tedavisi ve takibinde üç bilim dalının ortak çalışmasıyla yürütülür. Ortak çalışan bilim dalları; cerrahi onkoloji, radyasyon onkoloji ve tıbbi onkolojidir. Cerrahi onkoloji, kanserli bölgenin çıkarılması işlemini yapar. Tıbbi onkoloji, kanserin ilaçla tedavisini yapar. Radyasyon onkoloji, radyoterapi tedavisini gerçekleştirir. Kanser hastalıkları alt dallara ayrılmaktadır. Bunlar;

  • Jinekolojik onkoloji: Kadınların üreme organlarıyla alakalı olan kanser türlerinin tanısı ve tedavisiyle ilgilenir.
  • Medikal onkoloji: Kemoterapi ilaçları hakkında uzmanlaşan onkoloji dalıdır.
  • Pediatrik onkoloji: Çocuklarda görülen kanser çeşitlerinin tanı ve tedavisiyle ilgilenir.
  • Radyasyon onkolojisi: Kanser hastalığının tedavisinde uygulanan radyoterapi konusunda uzmanlaşan onkoloji dalıdır.
  • Cerrahi onkoloji: Biyopsiyle ve kötü huylu tümörün çıkarılması için gerekli olan ameliyatları kapsayan onkoloji dalıdır.

Kanserin tanısında belirtiler çok önemli bir yere sahiptir. Kanserin genel belirtileri arasında nedeni belli olmayan kansızlık, yorgunluk, nedensiz ateş, kilo kaybı, ele gelen kitleler, yeni başlayan ve zamanla artan şikayetler bulunur. Kanser şüphesi bulunan hastalardan tümörün mahiyetini anlayabilmek için doku örneği alınır. Bu işleme biyopsi denir. Alınan doku örnekleri mercek altında incelenir. Biyopsi ve patolojik değerlendirmeler onkoloji tanısının konulmasından önemli bir yere sahiptir. Vücudunun herhangi bir yerinde kitle gelenler, aşırı yorgun, halsiz, kilo kaybı yaşayanlar doktora gitmelidir. Kanser tanısı konulduğunda onkoloji uzmanının tedavi planına uymalıdır.

Kanser Doktorları Hangi Hastalıklara Bakar?

Onkologlar, kanserle ilgili araştırmalar yaparak onları uygular.Kanser hastalarıyla ilgilenen ve onları tedavi eden doktorlara onkolog denir. Onkologlar, kanserin oluşumu, yapısı, neden kaynaklandığı, tanısını koyma ve tedavisini yaparlar. Gerekli durumlarda cerrahi operasyonlarını gerçekleştirirler. Onkologların tedavi ettiği çok fazla kanser türü vardır. Daha doğrusu onkologlar her türlü kanser türünün tanı, tedavi ve cerrahi operasyonuyla ilgilenirler. Kanser doktorlarının ilgilendiği başlıca hastalıklar şunlardır;

  • Lösemi
  • Kemik kanseri
  • Deri kanseri
  • Karaciğer kanseri
  • Böbrek kanseri
  • Baş ve boyun kanserleri
  • Bağırsak kanseri
  • Lenf bezi kanseri yani lenfoma
  • Meme kanseri
  • Mide kanseri
  • Multipl myelom
  • Pankreas kanseri
  • Testis kanseri
  • Prostat kanseri
  • Tiroid kanseri
  • Rahim ağzı kanseri
  • Safra yolu kanseri
  • Rahim kanseri
  • Safra kesesi kanseri

en-basarili-kanser-tedavi-eden-doktorlar

Türkiye’deki En İyi Kanser Doktorları Listesi

Türkiye’deki Kanser hastalığı ile ilgili çalışmalarda ve tedavilerinde en çok başarı gösteren doktor listesi aşağıdadır. Özellikle liste karışık olarak verilmiştir. Çünkü tüm doktorlarımız son derece başarılı sonuçlara imza atmaktadır. Ünlülerin kanser tedavisi doktorlarındandır. Günümüzde bir çok kanser tedavisinde çok başarılı sonuçlar almışlardır. Hem eğitimleri hemde yetenekleri kanser ile savaşınızda size çok büyük destek olacaktır. Türkiye’nin en iyi kanser tedavisi doktoları listemiz…

nedret-taflan-salepci-en-iyi-kanser-doktoru

Prof. Dr. Nedret Taflan Salepci

1956 yılında Eskişehir’de dünyaya geldi. 1975 yılında Fenerbahçe Lisesinden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesini 1982 yılında bitirerek tıp doktoru unvanını aldı. 1983 ile 1988 yılları arasında mecburi hizmetini ve askerlik vazifesini yerine getirdi. 1993 yılında uzmanlığını Beyoğlu Hastanesinde İç Hastalıklarında tamamladı. İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü’nde Tıbbi Onkoloji yan dalı ihtisasını 1997 yılında bitirdi. Dr. Lütfü Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesinde 1997 ile 2011 yılları arasında İç hastalıkları ve tıbbi onkoloji uzmanı olarak görev yaptı. 2001 ile 2011 yılları arasında Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tıbbi onkoloji uzmanı ve iç hastalıkları kliniğinde şef yardımcısı olarak çalıştı. 2011 yılında doçent unvanını aldı. 2011 ile 2013 yıllarında Universal İtalyan Giovanni Alberto Angelli Hastanesinde tıbbi onkoloji uzmanı olarak hizmet verdi. Prof Dr. Nedret Taflan Salepçi halen İstanbul Medicalpark Hastanesi’nde hizmet vermektedir.


emin-gokhan-kandemir-kander-doktorlari-en-basarili

Prof. Dr. Emin Gökhan KANDEMİR

1964 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 1981 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi’ne girdi. 1987 yılında tıp doktoru olarak mezun oldu. 1990 ile 1994 yıllarında uzmanlık eğitimini GATA İç Hastalıkları alanında yaptı. 1995 ile 1997 yıllarında GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi’nde Tıbbı Onkoloji alanında yan dal uzmanlık eğitimini tamamladı. 1999 yılında doçent, 2005 yılında profesör unvanını aldı.

1994 ile 1995 yıllarında Girne Askeri Hastane ’de İç Hastalıkları Servis Şefi olarak çalıştı. 1997 ile 1999 yıllarında GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesinde Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Başkan Yardımcısı görevini yerine getirdi. 1999 – 2001 yıllarında Amerika’daki Thomas Jefferson Üniversitesi Herediter Kanser Merkezinde misafir öğretim üyesi ve araştırma görevlisi olarak bulundu. 2004 ile 2012 yıllarında GATA Haydarpaşa Araştırma Hastanesinde Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Başkanlığı görevini yerine getirdi. 2012 yılından beri halen Memorial Hastanesinde hizmet vermektedir.


nevin-yaman-kanser-doktoru

Prof. Dr. Nevin Yalman

1985 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2003 yılında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında profesörlük unvanını aldı. 1984 yılında Almanya Heidelberg Ruprecht Karls Üniversitesi’nde Pediatri bölümünde Gelişim Nörolojisi eğitimi aldı. 1989 – 1990’da İsviçre Zürih Üniversitesi’nde onkolojik hastalıklarda tedavi ve Kemik İliği Transplantasyonu eğitimlerine katıldı. 1990’da Almanya Ulm Üniversitesi’nde Pediatrik Kemik İliği Transplantasyon Merkezindeki immun yetmezliği, hematolojik onkolojik hastalıklarda kemik iliği nakli eğitimini aldı.

2007’de Amerika Minnesotta Üniversitesi’nde diatrics Division of Hemathology- Oncology and Blood Marrow Transplant programında çalıştı. 2009’da Almanya Johann Wolfgang Goethe Üniversitesi’nde Department of Childhood and Adolescence Medicine Division of Stem Cell Transplantation’da görev yaptı. 2013 yılında ECQA tarafından onaylı Avrupa Birliği Proje Yönetici ödülünü alan Prof. Dr. Nevin Yalman halen Yeditepe Üniversitesi’nde görev yapmaktadır.


kanser-tedavisinde-en-basarili-doktorlar

Prof. Dr. İlan Gil Ron

Tıp eğitimini İsrail’deki bir üniversitede tamamladıktan sonra yüksek ihtisasını Negev Ben-Gurion Üniversitesi’nde yaptı. Onkoloji alanındaki uzmanlığını Tel Aviv Üniversitesi’nde aldı. Amerika New York’tan Halk Sağlığı alanında yüksek lisans yaptı. Yemek borusu, pankreas, mide, bağırsaklarla ilgili olan GIT kanseri tedavisi üzerine Amerika’daki Memorial Sloan Kettering Kanser Merkezi’nde çalıştı. İngiltere’de bulunan Cookridge Hastanesi’nde kısa mesafeli radyasyon tedavisi hakkında eğitim alarak yeterliliğini yükseltti. 80 üzerinde bilimsel yayını bulunmaktadır.

ASCO – Amerikan Klinik Onkoloji Derneği, ISCORT- İsrail Klinik Onkoloji ve Radyasyon Tedavisi Derneği, New York Bilimler Akademisi, ASTRO – Amerikan Radyasyon Onkolojisi Derneği dahil olmak üzere pek çok dernekte üyeliği bulunmaktadır. Meme ve melanom kanserlerine dair forumlarda da bulunmaktadır. Dr. İan Gil Ron halen İstanbul Medicalpark Hastaneleri’nde hizmet vermektedir.


Doç. Dr. Savaş Tuna

Tıp lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı. Uzmanlık eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde Onkoloji Enstitüsü İç Hastalıkları Anabilim Dalı ve Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı’nda yaptı. Uzmanlık alanları arasında kanser tedavisindeki ilaçlar, kemoterapi, kanser tedavisindeki tamamlayıcı ve destekleyici terapiler, kanseri ilaçları ve İmmünoterapi bulunmaktadır. 1990 – 1991’de Yozgat’ta mecburi hizmetini yaptı.

1991- 1995’te İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 1996- 1997’de Kırklareli Devlet Hastanesi, 1997 – 1999’da Etimesgut Hava Hastanesi iç hastalıkları uzmanı, 1999- 2001’de Eyüp Devlet Hastanesi, 2001 -2005’te İstanbul Eğitim Hastanesi’nde çalıştı. 2005 -2008’te uzmanlık eğitimini İstanbul Eğitim Hastanesi’nde yaptı. 2009 yılından itibaren Onkoloji uzmanı olarak görev yaptı. 2016 yılından itibaren halen İstanbul Medicalpark Hastanesi’nde tıbbi onkoloji uzmanı olarak hizmet vermektedir.


adem-dervisoglu-kanser-doktoru

Prof. Dr. Adem Dervişoğlu

1966 yılında doğdu. Tıp eğitimini Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde aldı. 1990 yılında mezun olarak tıp doktoru unvanını aldı. 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı’ndaki uzmanlığını bitirdi. 1990 ile 1992 yıllarında mecburi eğitimini Gümüşhane Kelkit Sağlık Ocağı’nda yaptı. 1992- 1997 yılında uzmanlığını yaparak genel cerrah oldu. 1998 – 2000 yıllarında On Dokuz Mayıs Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak çalıştı.

2000 ile 2005 yıllarında On Dokuz Mayıs Üniversitesi’nde yardımcı doçent olarak görev yaptı. 2005’te Amerika’daki San Francisco Üniversitesi Mount Zion Hospital’da endokrin cerrahi kliğinde çalıştı. 2005 yılında doçent unvanını aldı. 2006’da İstanbul Medicalpark Hastanesi’nde hastalarını kabul etti. Çok sayıda ulusal ve uluslararası dergiye yayınları bulunan Prof. Dr. Adem Dervişoğlu halen özel muayenehanesinde hizmet vermektedir.


nil-molinas-mandel-en-iyi-kanser-doktoru

Prof. Dr. Nil Molinas Mandel

1955 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 1972 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp fakültesinden beşinci olarak 1978 yılında mezun oldu. Dereceyle bitirenlere ayrılan kadroyla 1978- 1979 yıllarında İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsünde 6 ay pratisyen hekim olarak çalıştı. İç hastalıkları uzmanlık eğitimini 1979 ile 1983 yılları arasında İ.Ü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Mecburi hizmetini Malatya Devlet Hastanesi’nde İç Hastalıkları uzmanı olarak 1983 -1985 yıllarında yaptı.

1985 – 1987’de Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ndeki Medikal Onkoloji Bilim Dalında uzmanlığının ardından doçent unvanını aldı. 1990 yılında Fransa’daki Paris Hospital Tenon’da bulundu. 1994 yılında profesörlük unvanını aldı.  Bir süre özel muayenehanesinde hizmet verdikten sonra 2008 yılında Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi Medikal Onkoloji Bölümüne başkan oldu. 2011 yılında emekli oldu. Halen Amerikan Hastanesinde hizmet vermektedir.


en-iyi-kanser-profesoru-saim-yilmaz

Prof. Dr. Saim Yılmaz

1962 yılında Antalya’da doğdu. 1979 yılında girdiği üniversite sınavında Antalya üçüncüsü olarak İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. 1985 yılında mezun oldu. Uzmanlığını çocuk hastalıkları üzerine İstanbul Zeynep Kamil Hastanesi’nde yaptı. 1988 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesindeki Radyoloji ihtisasını yaptı. 1992 yılında uzman doktor oldu. 1994’da yardımcı doçent, 1998’de doçent, 2004’te profesör oldu.

Radyolojinin yan dalı olup tedavi edici girişimsel radyoloji alanında 1992 yılında çalışmalar yaptı. Amerika ve Avrupa’da radyoloji alanındaki pek çok eğitime katıldı. 100’den fazla sempozyum ve kongreye katıldı. 70’ten fazla bilimsel makalesi bulunuyor. 1998 yılında radyoloji alanında yazdığı bir makale Türkiye’de 3. Avrupa’da 5. en fazla alıntı yapılan makale oldu. Uzmanlık alanları meme kanseri, troid nodülü, Venöz Malformasyon, karaciğer kanseri, prostata kanseri ve tiroid kanseridir. Prof. Dr. Saim Yılmaz, günümüzde özel kliniğinde hizmetlerine devam etmektedir.


kanser-doktoru-mustafa-oncel-kolon-kanseri-doktoru

Prof. Dr. Mustafa Öncel

1969 yılında dünyaya geldir. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesine girdi. 1993 yılında mezun olarak tıp doktoru oldu. Genel cerrahi alanındaki ihtisasını 1995 ile 1999 yıllarında Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptı. 1999 – 2002’de Amerika’daki Cleveland Clinic’te araştırma görevlisi olarak çalıştı. 2002 yılında yılın Cleveland Clinic’te yılın en iyi araştırma görevlisi ödülünü aldı. 2004 yılında doçent oldu. 2009 yılında profesörlük unvanını aldı. 2004- 2011’de Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi klinik şefliği sonrasında eğitim ve idari sorumlu olarak hizmet verdi. 2007’de onkoloji cerrahı oldu.

Avrupa Koloproktoloji Board tarafından yapılan sınavda başarılı olarak 2007’de Kolorektal Cerrah sertifikasını aldı. 2012’de İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi ana bilim dalı başkanı oldu. Halen İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde genel cerrahı bölüm balkanı olarak hizmet vermektedir.


turkiye-nin-en-iyi-kanser-doktorlari

Prof. Dr. Doğan Özcan

1991 yılında Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olarak tıp doktoru unvanını aldı. Uzmanlık eğitimine 1998 yılında Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyasyon Onkoloji Kliniği’nde başladı. 2003 yılında uzmanlığını tamamladı. 2003 ile 2006 yıllarında Sivas Numune Hastanesi, 2006 ile 2009 yıllarında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinde Rasyasyon Onkolojisi Ana Bilim Dalı’nda görev aldı. Prof. Dr. Doğan Özcan, ülkemizin en önemli radyasyon onkologlarından biridir. Uzmanlık alanı ışın tedavisi ve radyasyon tedavisidir. Türkiye Radyasyon Onkoloji Derneği’ne üyeliği bulunmaktadır. Ülkemizin sayılı hastanelerinde görev yapmıştır. 2009 yılından itibaren halen İstanbul Bahçelievler Medicalpark Hastanesi’nde hizmetlerine devam etmektedir.


basak-bala-oven-firin-kanser-doktoru

Prof. Dr. Bala Başak Fırın

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden 2000 yılında mezun oldu. 2006 yılında uzmanlığını iç hastalıkları alanında Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden aldı. 2007 ile 2008 yıllarında Validebag Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı’nda görev yaptı. 2011 yılında Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Tıbbi Onkoloji alanında aldığı eğitimle uzmanlığını ileriye taşıdı. 2012’de Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi’nde doçent oldu. Profesör unvanını 2018 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde aldı.

İtalya’da Università Vita-Salute San Raffaele Hastanesi’nde meme kanseri, İtalya’da Ospedale San Martino Hastanesi’nde Gastrointestinal Kanseri, David Geffen Tıp Fakültesi, Amerika’da kanser tedavisinde anti- anjiyojenik yaklaşım preseptörlüğü eğitimlerine katıldı. 2008, 2009 ve 2010’da Ulusal Tıbbi Onkoloji Kongresi’nden ödüller alan Prof. Dr. Bala Başak Fırın, halen Yeditepe Üniversitesi’nde çalışmaktadır.


Dr. Taner Korkmaz

1999 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim aldı. Uzmanlık eğitimini 2003 yılında İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İç Hastalıkları bölümünde tamamladı. 2011 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden aldığı Tıbbi Onkoloji eğitimiyle Tıbbi onkoloji uzmanı olarak hizmetlerine devam etti.

2012 yılında doçent unvanını aldı. 2004’te Sağlık Bakanlığı Büyük Ada Dispanseri’nde, 2005’te Derince 100 Yataklı Askeri Hastanesi’nde, 2005- 2008’de Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 2011 – 2014’te Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptı. 2014 yılında Acıbadem Sağlık Grubu’na geçti. Uzmanlık alanları, üroloji kanserleri, melamon, meme kanseri, üst gastrointestinal kanser, kolorektal kanser, yumurtalık kanseri, akciğer kanseridir. Halen Acıbadem Hastaneler Grubu’nda hizmet vermektedir.


Prof. Dr. Zoran Trajkovski

1985 yılında Macaristan Üsküp’te yer alan Aziz Kiril ve Metodi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1989 – 1992 yıllarında Üsküp’teki üniversite kliniklerinde radyoloji araştırma görevlisi olarak çalıştı. 1992 – 1997’de Çocuk Radyolojisi Anabilim Dalı’nda radyolog olarak görev yaptı. 1997 – 2009’da Üsküp’te Radyoloji Enstitüsü Pediatrik ve Girişimsel Damar Dışı Radyoloji Anabilim Dalı Başkanı olarak hizmet verdi.

1996 yılında CHUV İsviçre Lozan’da Dr F. Guidanchet P.D. Pediatrik Radyoloji Bölümü’ndeki eğitimini tamamladı. 1998 yılında Aziz Kiril ve Metodi Üniversitesi’ndeki Radyoloji Enstitüsü’nde radyoloji doktorasını yaptı ve radyoloji profesörü unvanını aldı. 199 yılında Üsküp Haynal Imre Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesinde sağlık yönetimi öğretmenleri yerleştirme kursu eğitiminde yüksek lisansını tamamladı. 2010 yılından beri Acıbadem Sistina Hastanesi’nde Genel ve Pediatrik Radyolojisi alanında hizmet vermektedir.

zafer-gulbas-profesor-kanser-uzmani

Prof. Dr. Zafer Gülbaş

Prof. Dr. Zafer Gülbaş’ın eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Merkezi’nde eğitimlerini gerçekleştirdi. İsrail’de Hadassah Tıp Merkezi, Amerika’da Fred Hutchinson Kanser Araştırma Merkezi, Amerika M.D.Anderson Kanser Araştırma Merkezi, Kanada’da Toronto Üniversitesi Princess Margaret Hastanesi’nde çeşitli eğitimlere katıldı.

Ülkemizin en iyi lenfoma uzmanlarından biri olan Prof. Dr. Zafer Gülbaş, Anadolu Kemik İliği Nakli Merkezi kurucusudur. 2005 yılında Anadolu Sağlık Merkezi’nde görev yapmaya başladı. Kemik iliği ve hematoloji alanında uzmandır. Tıbbi onkoloji direktörlüğü görevini yerine getirdi. 2014 yılından beri halen Anadolu Sağlık Merkezi hematolojik onkoloji uzmanlığı ile kemik iliği nakli merkezi direktörlüğü görevini yerine getirmektedir.


kanser-tedavisinde-en-iyi-doktorlar

Prof. Dr. Moşe Inbar

1966 ile 1972 yılları arasında tıp eğitimini Kudüs’teki İbrani Üniversitesi ile İsrail Hadassah Tıp Merkezi’nde aldı. Kudüs İbrani Üniversitesi’nde uzmanlığını yaptı. Amerika Houston MD Anderson Kanser Merkezi ve Fransa Villejuif Paul Brousse Hastanesinde immünogenetik alanında araştırmacı olarak görev yaptı. Amerika New York Memorial Sloan Kettering Kanser Merkezi’nde radyasyon terapisi uzmanı olarak görev yaptı.

Tel Aviv Üniversitesi’nde Sackler Tıp Fakültesi Onkoloji Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yaptı. İngiltere Londra Royal Marsden Hastanesi Tıp Fakültesi’nde Profesör olarak hizmet verdi. Rahim ve yumurtalık kanserleri, gastrointestinal kanseri, meme kanseri, kadın ve erkeklerde ürogenital sistem kanseri uzmanlık alanlarıdır. İsrail Klinik Onkoloji ve Radyoterapi Derneği eski başkanlığını yapmış olan Prof. Dr. Moşe Inbar halen Medical Grup Hastaneleri’yle bağlantılı hizmet vermektedir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.