Türkiye’nin En İyi KBB Doktorları Listesi 2024
Orta kulak enfeksiyonları, Bademcik, geniz eti rahatsızlıkları, Farenjit, sinüzit, vertigo, Yutma problemleri,Baş dönmesi ve denge kaybı,Kulak enfeksiyonu, İşitme kaybı İçin en iyi KBB Doktorları ve Uzmanları, Türkiyenin En iyi Kulak Burun Boğaz Uzmanları,
Türkiye’nin En İyi KBB Doktorları
Türkiye’nin en iyi kulak burun boğaz doktorları sadece Türkiyenin değil tüm dünyanın saydığı ve güvendiği isimler. Özellikle son dönemde Arap ülkelerinden de çok fazla hasta bizim ünlü kulak burun boğaz doktorlarımızı tercih etmekte.
Tıp dilindeki Otorinolarengoloji, halk arasında Kulak Burun Boğaz olarak bilinmektedir. KBB (Kulak Burun Boğaz), boğaz, kulak, baş, burun ve boyunda meydana gelen rahatsızlıkların tanısını koyarak tedavi eder. Baş ağrısından kulak çınlamasına, horlamadan boyun bölgesindeki kitlelere kadar çok geniş bir alana sahiptir. Burun ve yüze yapılan estetik girişimler de Kulak Burun Boğaz’ın alanına girer. Bütün bu bölgelerde şikayetleri olanlar zaman kaybetmeden Kulak Burun Boğaz uzmanına gitmelidir.
Özellikle en çok insanların şikayetçi olduğu hastalıklardan Orta kulak enfeksiyonları, Bademcik, geniz eti rahatsızlıkları, Farenjit, sinüzit, vertigo, Yutma problemleri,Baş dönmesi ve denge kaybı,Kulak enfeksiyonu, İşitme kaybı gibi hastalıkların tedavisi en iyi kbb uzmanları tarafından Türkiye’de başarı oranı çok yüksek bir şekilde tedavi edilmekte.
KBB uzmanı öncelikle hastanın şikayetlerini detaylı bir şekilde inceler. Fiziki muayene yapar. Fiziki muayene sonrasında endoskopik değerlendirmeyi yapar. Hastaya rahatsızlığı ile ilgili bir dizi test ve analizler uygulanır. Yapılan testlerin sonuçları birlikte değerlendirilir. Değerlendirme neticesinde hastalığı en hızlı ve kesin olarak çözecek tedavinin planı yapılır. Hastaların tedavilerini bazen sadece KBB uzmanı yapar. Bazı hastalıkların tedavisi için farklı uzman hekimlerle işbirliği yapması gerekir.
Kulak Burun Boğaz alanında kronik rahatsızlığı olanlar düzenli olarak takiplerini yaptırmalıdır. Hastalık belirtileri baş göstermeye başlayan hastalar, tedavilerini sağlıklı bir şekilde yaptırabilmek için KBB uzmanına başvurmalıdır. Estetik operasyonlar sonrasında hastaların düzenli olarak kontrol edilmesi gerekir. Belli aralıklarla periyodik bir şekilde hastalar kontrole çağrılır. Kontrollerle hastanın tedavi sürecini rahat geçirmesi hedeflenir.
Kulak Burun Boğaz Doktorları Hangi Hastalıklara Bakar?
Kulak Burun Boğaz, çok geniş kapsamlı bir alandır. Bundan dolayı tedavi ettiği hastalıkların sayısı oldukça fazladır. Hastaların kulak, burun ve boğaza dair şikayetleri dikkatlice dinlenerek tanı, teşhis ve tedavi yapılır. Kulak Burun Boğaz doktorlarının baktığı başlıca hastalıklar şunlardır;
- Kulak enfeksiyonu
- İşitme kaybı
- Baş dönmesi ve denge kaybı
- Çınlama
- Burun alerjileri
- Koku almadaki bozukluklar
- Burnun dış görünüşü ile ilgili sorunlar
- Burun tıkanıklığı
- Nazal polipozis
- Gözyaşı bezi tıkanıklığı
- Yutma problemleri
- Ses bozuklukları
- Boyun ve baştaki iyi ve kötü huylu tümörler
- Kulakla ilgili hastalıklar
- Gastroözefajiyal reflü
- Nezle, burun akıntısı
- Burun eğriliği, şekil bozukluğu
- Burundan kan gelmesi
- Boğaz ağrıları
- Farenjit, sinüzit, vertigo
- Horlama
- Tükürük bezi sorunları
- Kulak akıntısı
- Çene eklemlerindeki hasatlıkları
- Gırtlak ağrıları
- Uçuk
Çocukların kulak burun boğazla ilgili hastalıklarına Pediatrik Otolarengoloji yani Çocuk KBB bakar. Çocuklarda şu hastalıklara KBB uzmanı bakar;
- Orta kulak enfeksiyonları
- Bademcik, geniz eti rahatsızlıkları
- Hava yolu sorunları
Türkiye’nin En İyi KBB Doktorları Listesi
Prof. Dr. Sertaç Yetişer
1961 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimini tamamlayarak tıp doktoru oldu. 1992 ile 1993 yıllarında Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Pittsburgh Üniversitesi’nde KBB Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak görev yaptı. Uzun yıllar boyunca Gülhane Askeri Tıp Akademisinde KBB uzmanı olarak çalıştı. 2007 yılında kendi isteğiyle GATA’daki KBB Anabilim Dalı’ndan Profesör Tabip Kıdemli Albay olarak emekli oldu.
2007 yılında Bursa Acıbadem Hastanesi’nde görev yapmaya başladı. 110’dan fazla uluslararası ve ulusal dergilerde yazıları yayınlandı. Bunların 50’den fazlası ulusal, 60’dan fazlası uluslararası yayındır. 50 ulusal, 10 uluslararası sempozyum, kongreye konuşmacı olarak dahil edildi. Kafa tabanı cerrahisi, koklear implant, vertigo cerrahisi, kemiğe implante edilebilir işitme cihazları, kulak cerrahisi, yüz felci, stapes cerrahisi ve Otoskleroz uzmanlık alanları içindedir. Halen Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi’nde hizmet vermektedir.
Dr. Celil USLU
Tıp eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kulak Burun Boğaz alanında uzmanlık eğitim aldı. 1994 yılında İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı olarak çalıştı. 2002 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kulak Burun Boğaz Baş ve Boyun Cerrahisinde görev yaptı.
2009 yılında Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz Baş Boyun Cerrahı olarak çalıştı. 2013 yılında Kulak Burun Boğaz Baş ve Boyun Cerrahisi alanında İstanbul Medipol Üniversitesinde görev yaptı. Erzurum Numune Hastanesi, Özel İstanbul Merkez Hastanesi gibi saygın hastanelerde hizmet verdi. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları profesörü Dr. Celil Uslu halen Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapmaktadır.
Dr. Arzu Tatlıpınar
1972 yılında dünyaya geldi. 1989 – 1996 yıllarında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesindeki eğitimini tamamladı. 1997 – 2001 yıllarında Ankara Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı’nda uzmanlığını tamamladı. 2001 yılında misafir KBB uzmanı olarak İtalya’daki Ferrara Üniversitesi Otorinolarengoloji Bölümü’nde Aktif Cerrahi Eğitimi aldı. 2001- 2002’de TC Maliye Bakanlığı Kurum Polikliniğinde ve 2002- 2008’de Denizli Devlet Hastanesinde KBB uzmanı olarak çalıştı.
2005- 2005’de Amerika’daki Johns Hopkins Üniversitesi Otorinolarengoloji Bölümünde gözlemci araştırmacı olarak bulundu. 2009’da Los Angeles’daki House Ear Institute’de gözlemci kursiyer olarak çalışmalar yaptı. 2010’da Amerika’daki Michigan Üniversitesi Otorinolarengoloji Bölümünde kursiyer olarak yer aldı. Fatih Sultan Mehmet ve Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde uzman olarak çalıştı. Fransa, İngiltere ve İtalya’da yapılan eğitimlere katıldı. Okan ve Yeditepe üniversitelerinde görev yapmış olan Prof. Dr. Arzu Tatlıpınar halen Acıbadem Hastanesi’nde hizmet vermektedir.
Dr. Sarp Saraç
1985 yılında Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi’ndeki eğitimine başladı. 1991 yılında bitirerek tıp doktoru unvanını aldı. 1991 – 1996 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamladı. 1996 – 1998 yıllarında Hacettepe Üniversitesi KBB Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak çalıştı. 1998 – 2000’de Hacettepe Üniversitesi KBB Anabilim Dalı’nda uzman hekim olarak vazife yaptı.
2000- 2006 yıllarında doçent, 2006- 2013 yıllarında profesör olarak görev yapmaya devam etti. 2006- 2010’da Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin dekan yardımcı oldu. 2010- 2012 yıllarında dekan olarak görev yaptı. 2013- 2015 yıllarında Liv Hospital Hastanesi’nde çalıştı. Uzmanlık alanı işitme kayıpları, vertigo, fasiyal paraliz, tinnitus ve efüzyonlu otit, kronik otitis media ve cerrahisi olan Prof. Dr. Sarp Saraç halen Amerikan Hastanesi’nde görev yapmaktadır.
Dr. Güven Yıldırım
Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. KBB alanındaki uzmanlığını 1989 – 1993 yılları arasında Okmeydanı Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniğinde yaptı. Okmeydanı Hastanesi’nde görev yaparken doçent unvanını aldı. 1993 ile 1994 yıllarında Dursunbey Devlet Hastanesi’nde KBB uzmanı olarak görev yaptı. 1994 yılında Haseki Fatih Kamu Sağlık Merkezi’nde çalıştı. 1994 – 1995 yıllarında İstinye Devlet Hastanesi’nde hizmet verdi. 1995 – 2013 yıllarında Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptı.
2013 -2016 arasında Ok Meydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki görevine devam etti. 2016 yılında profesör olarak Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesindeki görevine başladı. Medipol Üniversitesi’nde Sosyal Bilimler Enstitüsü Sağlık Hukuku Doktorasını yaptı. Uzmanlık alanları kulak cerrahisi, baş boyun tümörleri ve uyku bozuklukları olan Prof. Dr. Güven Yıldırım halen Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapmaktadır.
Dr. Yıldırım Ahmet Bayazıt
1985 – 1992 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimini almıştır. 1992 ile 1996 yıllarında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda KBB uzmanlığını tamamladı. 1996 yılından itibaren KBB uzmanı olarak görev yapmaya başladı. 1997- 1998 Afşin Devlet Hastanesinde KBB uzmanı olarak görev yaptı. 1998- 1999’da Gaziantep Üniversitesi’nde KBB uzmanı, 1999- 2001’da yardımcı doçent, 2001- 2002’de doçent olarak görev yaptı. 2002- 2007 yıllarında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde doçent olarak hizmet verdi. 2005’te İngiltere’deki Otology Neurotology Skull Base çalışmaları yürüttü. 2007- 2013’te Gazi Tıp’ta profesörlük görevini yaptı. 2012- 2013’te Suudi Arabistan’daki King Saud bin Abdulaziz University National Guard Hospital’de danışmanlık yaptı. 2013 yılından beri halen İstanbul Medipol Mega Üniversitesi Hastanesi’nde hizmet vermektedir.
Dr. Tayfun Apuhan
1998 yılına İnönü Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi’nden dereceyle mezun oldu. 2003’te KBB uzmanlığını İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki Kulak Burun Boğaz Bölümünde tamamladı. Uzmanlığını yaptığı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz bölümünde 4 yıl boyunca eğitimler verdi. Bolu Abant İzzet Baysal Tıp Fakültesi’nde öğretim üyeliği ve üst düzey yöneticilik yaptı.
Amerika’daki The OHIO State Üniversitesinde baş boyun cerrahisi alanında eğitimler aldı. Almanya’daki The Unıversity Medical Center’da yüz estetiği cerrahisi alanında eğitimler alarak çalışmaları yaptı. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yaptı. 1000’den fazla Endoskopik Kulak Ameliyatı, binden fazla Fasiyal Plastik Cerrahi, 200’den fazla Baş Boyun Kanser Ameliyatı, 2000 kadar Pediatrik Ameliyatı gerçekleştirdi. Halen zel A plus Hisar Intercontinental Hospital’da Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı olarak çalışmaktadır.
Dr. Hakan Korkmaz
1982 yılında Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesine girdi. 1988 yılında mezun oldu. 1988’de uzmanlığına Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı’nda başladı. 1992’de uzmanlığını bitirerek KBB uzmanı oldu. 1993 ile 1998 arasında Kilis’te Ankara’da çalışarak Samsun’da askerliğini tamamladı. 1998 – 2000’de Amerika’daki Wayne State Üniversitesi’ndeki Kulak Burun Boğaz alanında baş boyu kanserleri cerrahisi konusunda 2 yıl üst ihtisasını yaptı. Bu zaman içinde 400’den fazla ameliyat yaparak asistan yetiştirdi. 9 adet uluslararası makale yayınladı.
2000’de başasistan olarak Ankara Numune Hastanesi’nde başladı. 2001’de şef yardımcısı oldu. 2002’de doçent unvanını aldı. 2005’te Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Hastanesi’nde klinik şefi oldu. 2011’de KBB profesörü oldu ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim dalına atandı. 2013’te Ağız Yüz ve Çene Cerrahisi Uzmanı unvanını aldı. Günümüzde Sağlık Bakanlığı Danışma Kurulu üyeliğini sürdürmekte ve özel muayenehanesinde hizmet vermektedir.
Dr.Ali Şafak Dağlı
1984 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki tıp eğitimini tamamladı. 1989 yılında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz kliniğindeki uzmanlık eğitimini tamamlayarak uzman oldu. İsveç’teki Stockholm Karolinska Enstitüsü’nde İç Kulak Deneysel Fizyoloji Labatuvarı’nda çalışmalar yürüttü. Hollanda’daki Free Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Baş ve Boyun Cerrahisi Anabilim Dalı’nda çalışmalara katıldı.
Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde çeşitli görevlerde bulundu. Uzmanlık alanları arasında Adenoid cerrahisi, sinüs hastalıkları, tiroidektomi, gırtlak ve ses hastalıkları, miringotomi, nazal kapak cerrahisi, orta kulak cerrahisi, Ağız-Boğaz-Yutkunma, uyku ve horlama, otoakustik emisyon bulunmaktadır. Ulusal ve uluslararası dergilerde makaleleri bulunan Prof. Dr. Ali Şafak Dağlı halen Ankara Medicana Hastanesi’nde görev yapmaktadır.
Dr. Saim Ergün
Tıp eğitimine 1968 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde başladı. İki yıldan sonra eğitimine Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam etti. Tıp eğitimini 1975 yılında tamamladı. KBB uzmanlığı eğitimini Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı’nda 1975 ile 1979 yıllarında yaptı. 1982 – 1983 yıllarında İsveç Nordland Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kulak Burun Boğaz alanındaki uzmanlık eğitimlerini aldı.
1986 – 1989 yıllarında İsveç Nordland Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde horlama ve apne sorumlusu olarak görev yaptı. 1998- 1999’da yine aynı üniversitede KBB uzmanı olarak çalıştı. 1999 yılında Amerikan Hastanesi’nde KBB uzmanı olarak çalışmaya başladı. 2013 yılına kadar yılın 3 ayını İsveç Nordland Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde geçirdi. 1994’te ilk lazer stapedotomi işlemini İsveç’te gerçekleştirdi. Aynı işlemi Türkiye’de ilk kez 2001’de yaptı. Günümüzde halen Amerikan Hastanesi’nde görev yapmaktadır.
Dr. Sezer Kulekçi
1979 yılında Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü’ne başladı ve 1983 yılında tamamladı. 1983 ile 1986 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Odyoloji alanında yüksek lisans yaptı. 1986 ile 1988 yılları arasında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde odyoloji uzmanı olarak görev yaptı. 1988 – 1995 yıllarında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalışırken odyoloji doktorasını tamamladı.
1995 – 2008 yıllarında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde odyoloji doktoru olarak hizmet verdi. 2009 – 2011 yıllarında odyoloji doçenti olarak görev yaptı. 2011 – 2013 yıllarında Academic Hospital Odyoloji Bölümü’nde çalıştı. 2013’te Amerikan Hastanesi’nde hizmet vermeye başladı. Uzmanlık alanları Pediatrik odyoloji, elektrofizyolojik ölçümler, koklear implantasyon, genetik işitme kayıpları, işitsel senkronizasyon bozukluklarıdır. Halen Amerikan Hastanesi’nde görev yapmaktadır.
Dr. Babur Akkuzu
1984 yılında başladığı Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi’ndeki eğitimini 1990 yılında tamamladı. 1990 yılında uzmanlık eğitimine Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi’ndeki Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı’nda başladı. 1995 yılında bitirdikten sonra aynı üniversite ve bölümde KBB uzmanı olarak görev yaptı. 1996 – 1997’de Van Askeri Hastane’de askerlik hizmetini yaptı. 1997- 1999’da Sinop Devlet Hastanesi’nde KBB uzmanı olarak hizmet etti.
1999- 2005’te Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Anabilim Dalı’nda uzman olarak görev yaptı. 2005 – 2007 yıllarında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde doçent olarak çalışmalar yürüttü. 2007 – 2009’da Başken Tıp Fakültesi’nde Nörotoloji eğitimini aldı. Uzmanlık alanları otoloji nörotoloji vestibüler hastalıklar, rinoloji, tükürük bezleri hastalıklarıdır. 2013’te İsviçre Cenevre’de tükürük bezi endoskopisi alan Dr. Babur Akkuzu halen Amerikan Hastanesi’nde görev yapmaktadır.
Dr. Ömer Faruk Ünal
1966 yılında dünyaya geldi. 1991 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki eğitimini tamamladı. 1991 – 1996 yıllarında uzmanlık eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda yaptı. 1996- 1998 yıllarında aynı üniversitede araştırma görevlisi olarak görev yaptı. 1998 – 2000 yıllarında yardımcı doçent olarak hizmet verdi. 2000 – 2006 yıllarında doçent olarak çalıştı. 2006 -2009 arasında profesör olarak görev yaptı.
2003- 2004’te Amerika’daki University of Cincinnati Cincinnati Children’s Hospital’de Pediatric Otolaryngology Department bölümünde misafir öğretim üyesi olarak bulundu. 2009 – 2014 arasında Acıbadem Üniveresitesi Tıp Fakültesi’nde KBB Anabilim Dalı’nda bölüm başkanı olarak çalıştır. 47’si uluslararası olmak üzere 100’den fazla makalesi yayınlanan Prof. Dr. Ö. Faruk Ünal halen Amerikan Hastanesi’nde görev yapmaktadır.
Doç. Dr. Tan Ergin
1964’te Almanya’da dünyaya geldi. 1988 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirerek tıp doktoru oldu. 1988’de Hacettepe Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalında uzmanlık eğitimine başlayarak 1992 yılında bitirdi. 1992 – 1997 yılları arasında Başkent Üniversitesi’nin kurulmasında görev almış ve KBB Anabilim Dalı’nın temellerini atmıştır. 1995’te yardımcı doçent unvanını aldı. 1995 -1996’da Başkent Üniversitesi’nin yönetim kurulu üyeliğini yapmıştır. 1997’de KBB doçenti unvanını aldı.
1997’de Almanya’daki Kiel Christian Albrechts Üniversitesi’nde lazer cerrahi eğitimini aldı. 1997 – 1998 yıllarında Başkent Üniversitesinden Nörootoloji eğitimini adlı. 2000’de açık teknik rinoplasti tekniğini yayınladı. 2001 yılında Amerikan Hastanesi’nde hizmet vermeye başladı. 2011’de KBB hastalıklarında ileri teknoloji adında bir kitap yazdı. Uzmanlık alanları burun hastalıkları, endoskopik sinüs cerrahisi, bilgisayar destekli sinüs cerrahisi, lazer cerrahisi ve horlama cerrahisidir. Halen Amerikan Hastanesi’nde görev yapmaktadır.
Doç. Dr. Adil Necafi
1984 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı eğitimini 1990 yılında tamamladı. 1991 – 1995 yıllarında KBB uzmanlık eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı’nda tamamladı. 1995 – 1999’da Özel Çamlıca Omus Hastanesinde KBB uzmanı olarak görev yaptı. 1999- 2004’te Osmanoğlu Hastanesi’nde, 2004- 2014 yıllarında Gebze Merkez Hastanesi’nde, 2014- 2018 yıllarında özel bir hastanede hizmet verdi.
Boyun diseksiyonu, kulak çınlaması, yutma bozukluğu, vertigo, tiroid cerrahisi, horlama ve uyku apnesi, Tonsillektomi, Trakeostomi, ses bozukluğu, Miringotomi ve basınç eşitleme tüp yerleştirme, bademcik veya adenoid enfeksiyonu uzmanlık alanındadır. Çok sayıda kongre ve konferansa katılımcı ve konuşmacı olarak katılmıştır. Halen Okan Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapmaktadır.