Türkiye’nin En İyi Prostat Kanseri Profesör Doktorları 2024

En iyi Prostat Kanseri Doktoru, Türkiye’nin En iyi Prostat Doktoru, İstanbul’daki En İyi Prostat Kanseri Doktorları, Prostat Kanserini En iyi Tedavi Eden Doktorlar, Prostat Büyümesi Tedavisindeki En İyi Doktor, Prostat Kanseri Ameliyatını Yapan En İyi Doktor, Türkiye’nin En İyi Üroloji Profesörü

Türkiye’nin En İyi Prostat Kanseri Profesör Doktorları

Prostat kanseri maalesef ülkemizde çok yaygın. Tüm dünyada da her geçen gün görüşme sayısı artmakta. Prostat sorunları ve kanseri ile ilgili en azından Türkiye doktor açısından en azından çok şanslı diyebiliriz. Türkiye’de dünyanın sayılı prostat kanseri doktoru bulunmakta. Dünyanın en iyi prostat kanseri doktorları Türkiye’de diyebiliriz. Belki bu biraz abartı gelebilir ama her yıl on binlerce kişi prostat kanseri tedavisi için Türkiye’ye gelmekte. Aslında Prostat büyümesi ve tedavisi konusunda da son derece başarılı sonuçlar alınmakta.

Prostat kanseri için en iyi doktorlar ise İstanbul’da bulunmakta. Sonrasında Ankara ve İzmir gelmekte. Prostat ile tedaviniz olacaksa kesinlikle İstanbul’daki hastaneleri tercih etmenizi tavsiye ederiz. Prostat ile ilgili bir hastalığınız varsa aşağıdaki listemizdeki üroloji doktorlarına gözünüz kapalı rahatlıkla görülebilirsiniz.

Prostat konusunda en iyi doktorlar ve profesörler sadece özel hastanelerde değil Cerrahpaşa ve Çapa gibi hastanelerde de bulunmakta. Bu hastanelerde randevu bulmak zor olsa da randevu alabilirseniz kesinlikle görünmeye çalışmanızı tavsiye ederiz. Çünkü piyasadaki tüm üroloji doktorlarının hocaları aslında Cerrahpaşa ve Çapa da bulunmakta.

Sizlere bu makalede aklınızdaki su soruların cevaplarını almanızı sağlayacağız. En iyi Prostat Kanseri Doktoru, Türkiye’nin En iyi Prostat Doktoru, İstanbul’daki En İyi Prostat Kanseri Doktorları, Prostat Kanserini En iyi Tedavi Eden Doktorlar, Prostat Büyümesi Tedavisindeki En İyi Doktor, Prostat Kanseri Ameliyatını Yapan En İyi Doktor, Türkiye’nin En İyi Üroloji Profesörü

Vücuttaki cinsel organların sağlıklı çalışması ve idrar yollarındaki sorunları inceleyen tıp alanına üroloji denmektedir. Üroloji doktorları, idrar yollarındaki veya cinsiyet organlarındaki sorunlara tanı koymak, tedavi etmek üzere görevlendirilmiş tıp insanlarıdır. Üroloji doktorları, hastalıkların oluşmasını önlemekle de görevlidir.

Fransızca bir kelime olan uroloji kelimesinden Türkçe’ye üroloji olarak geçmiştir. Üroloji, halk arasında Bevliye olarak da bilinmektedir. Üroloji doktorları genel olarak böbrekler ve idrar yollarındaki hastalıkları tanılayarak tedavi eder. Üroloji doktorları erkeklerin üreme organlarının yapısını ve rahatsızlıklarını da tedavi ederler. Böbrekleri ve idrar yollarıyla ilgili sorunu olan kadın ve erkekler zaman kaybetmeden üroloji doktoruna gitmelidir. Üreme organlarıyla ilgili sorun yaşayan erkekler tedavisi için üroloji doktoruna başvurmalıdır.

Üroloji doktoru şikayetlerle gelen hastanın, sağlık sorununu tanılayabilmek için çeşitli yöntemler kullanır. Yaygın olarak kullanılan yöntemler şunlardır;

  • Şikayeti olan hastayı fiziki olarak muayene eder tanıya yardımcı olacak anormallikleri belirlemeye çalışır.
  • Kan, idrar gibi testler yaparak hastalık belirtilerini görmeye çalışır.
  • Rahatsızlığın olduğu organı görüntülemek için çeşitli radyoloji testler uygulanır.
  • İdrar yollarındaki anormallikleri görmek için idrar yollarına küçük bir kamera gönderilir.
  • Teşhisi konulan hastalığa göre gerekirse cerrahi müdahale yöntemini kullanır.

Üroloji Uzmanı Hangi Hastalıklara Bakar?

Üroloji uzmanının kadın, erkek ve çocuklarda baktığı hastalıklar değişebilir. Kadınlarda genellikle boşaltım sistemiyle ilgiliyken erkeklerde üreme ve boşaltım sistemi hastalıklarına bakmaktadır. Çocuklarda ise cinsiyet ve idrar yolları hastalıklarına bakarlar. Üroloji çocuklarda örneğin cinsel organlarının gelişimini takip eder. Gelişiminde sorun olması durumunda tanısını koyarak tedavi eder. Çocuklarda sıklıkla görülen idrar yolu enfeksiyonu da üroloji doktorunun ilgi alanına girer.

Üroloji doktorunun kadın erkek ayrımı yapmadan genelde baktığı hastalıklar şunlardır:

  • İdrar yolu enfeksiyonu
  • Kronik böbrek rahatsızlığı
  • İdrar yollarındaki taş
  • İdrar yollarında bulunan tümör
  • İdrar yollarında daralma
  • Üriner inkontinans
  • Böbreklerdeki taş hastalığı
  • Böbrekte, diğer boşaltım organlarındaki tümör veya kist
  • İdrar kaçırma, mesane kontrol bozukluğu
  • Vezikoüreteral reflü hastalığı
  • Enürezis nokturna
  • Akut renal yetmezlik
  • Addison hastalığı
  • Genital siğiller

Üroloji doktorunun sadece erkeklere özel baktığı hastalıklar;

  • Prostat kanseri
  • Prostatit, diğer prostat rahatsızlıkları
  • Benign prostat hipertrofisi
  • Epididim kistler
  • Testis torsiyonu
  • Testis kanseri
  • Hipospadias hastalığı
  • Prematür ejekülasyon
  • Penis fraktürü olması
  • Erektil disfonksiyon
  • Peyronie Hastalığı
  • Varikosel
  • Priapizm Hastalığı varlığı
  • Akut veya kronik hidrosel

Türkiye’nin En İyi Prostat Kanseri Doktorları Listesi

Aşağıdaki listede bulunan doktorlar Türkiye’nin en iyi üroloji doktorlarıdır. Tabi ki bu liste haricinde daha onlarca doktorumuz bulunmakta. Fakat biz yorumları en olumlu en tecrübeli ve en çok tercih edilen doktorları listeledik.


Doç. Dr. Basri Çakıroğlu

1969 yılında Samsun’da dünyaya geldi. Tıp eğitimini 1994 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Üroloji alanındaki ihtisasını İstanbul Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaparak 2002 yılında üroloji uzmanı oldu. Sağlık Bakanlığı Samsun Ayvacık Sağlık Ocağı, Sağlık Bakanlığı Samsun Çarşamba Sağlık Ocağı ve Giresun Şebinkarahisar Devlet Hastanesi’nde görev yaptı. Uzmanlık alanları içinde Endoüroloji, Androloji ve İnfertilite, Üroonkoloji ve Çocuk Ürolojisi bulunmaktadır. Avrupa Üroloji, Türk Üroloji Derneği,  Androloji ve Üroonkoloji Derneği üyesidir. Doç. Dr. Basri Çakıroğlu’nun ulusal ve uluslararası sağlık dergilerinde yayınlanmış çok sayıda makalesi bulunmaktadır. İngilizce bilen Doç. Dr. Basri Çakıroğlu halen İstanbul Ümraniye’deki Hisar Intercontinental Hospital’da üroloji uzmanı olarak görev yapmaktadır.


Prof. Dr. Alper Demirbaş

1980 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesindeki eğitimine başlayarak 1986 yılında mezun olmuştur. 1987 – 1988 yılında pratisyen hekim olarak zorunlu hizmetini yerine getirmiştir. Üroloji alanındaki eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yaptı. 1997 yılında Amerika’daki Miami Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Anabilim Dalı’nda Multiorgan Transplantasyonu konusunda burs kazandı. Organ nakli konusunda eğitim aldı. 1999’da Kyoto Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Transplantasyon ve İmmünoloji Anabilim Dalı’nda görev yaptı.

Almanya’daki Duisburg Essen Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Anabilim Dalı’nda nakil grubunda çalışmalar yaptı. Güney Afrika Konsey Transplantasyon Derneği, Amerikan Transplantasyon Cerrahları Derneği, Türk Transplantasyon Derneği, Türk Derneği Hepatobiliyer Cerrahi, Uluslararası Organ Nakli Derneği üyelikleri bulunmaktadır. Prof. Dr. Alper Demirbaş’ın uzmanlık alanı Böbrek ve organ naklidir. Halen Medicalpark Hastanesi’nde görev yapmaktadır.


Prof. Dr. Mehmet Lütfü Tahmaz

1965 yılında Ankara’da doğdu. 1982 yılında girdiği üniversite sınavında Türkiye 24.sü olarak Gülhane Askeri Tıp Akademisine yerleşti. Tıp eğitiminde Tübitak bursu almış ve fakültesini 7. Olarak bitirmiştir. 1995 yılında GATA Üroloji Anabilim Dalı’nda yaptığı uzmanlığını tamamladı. 1995’te Elazığ Asker Hastanesi’nde üroloji uzmanı olarak görev yaptı. 1997’de yardımcı doçent olarak GATA Üroloji Anabilim Dalı’nda çalışmaya başladı. İngiltere’deki Institute of Urology, University Collage of London ile Great Ormond Street Çocuk Hastanesi’nde araştırma yaptı ve izlemde bulundu.

2002 yılında Üroloji doçenti oldu. 2009 yılında profesör unvanını aldı. 2007 – 2012 yıllarında GATA Androlojik Cerrahi Bilim Dalı’nda bölüm başkanlığı yaptı. 2011’de yurtdışında yapılan kursa katılarak Robot Cerrahı Sertifikası aldı. 2012 yılında emekli oldu. 2012- 2013 yıllarında Kıbrıs’taki Lefkoşe’deki Yakın Doğu Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı’nda görev yaptı. İstanbul’daki özel bir hastanede 3 yıl çalıştıktan sonra halen çalışmakta olduğu Ankara Medicalpark Hastanesi’ne geçti.


Dr. Mustafa Yektaoğlu

1952 yılında Kıbrıs’ta dünyaya geldi. 1962 yılında Lefkoşe’deki Atatürk İlkokulu’na, 1965 yılında Bayraktar Ortaokuluna gitti. 1969 yılında Lefkoşa Türk Lisesi’nde eğitim aldı. Hacettepe Tıp Fakültesi ve İstanbul Tıp Fakültesi’ndeki eğitimini 1978 yılında bitirdi. 1979 yılında Üroloji alanındaki yüksek ihtisasına başladı. İhtisası için gittiği Almanya’da 1986 yılına kadar üroloji uzmanı olarak görev yaptı. 1986 yılında Almanya’dan ülkesi Kıbrıs’a geri döndü.

1986 – 1993 yıllarında Lefkoşa’daki Yenişehir cerrahi kliniğinde üroloji uzmanı olarak hizmet verdi. 1993 – 2005 yılları arasında Lefkoşe Devlet Hastanesi Üroloji alanında görev yaptı.  2005 – 2013 yılları arasında milletvekilliği ve meclis başkan vekilliği yaptı. 2014 – 2016 yıllarında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yaptı. 2016 yılından beri Kolan British Hospital’da hastalarına hizmet vermektedir.


Prof. Dr. Faruk Yencilek

1996 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki eğitimini bitirerek tıp doktoru oldu. 1996 yılında üroloji uzmanlığını yapabilmek için İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda eğitime başladı. 2001 yılında üroloji uzmanlığını bitirdi. Almanya’daki Heidelberg Üniversitesi Üroloji Kliniği’nde 2008 yılında çalışmalara katıldı. 2011 yılında üroloji doçenti unvanını aldı. 2012 yılında Avrupa Board’ı kazanarak Fellowship of European Board of Urology ( FEBU) aldı.

Prof. Dr. Faruk Yencilek’in Türk Üroloji Yeterlilik, European Board of Urology, Deney Hayvanları Uygulama ve Etik Kursu, Klinik Araştırmalarda Etik Yaklaşım Kursu, Üroonkoloji, Endoürolojik Cerrahi, Uluslararası Uygulamalı Ürolojik Laparoskopi Eğitmenliği Kursu sertifikaları vardır. Azerbaycan Sağlık Bakanlığı tarafından verilen ve Astra Zeneca Başarı Bursu dahil olmak üzere çeşitli ödülleri vardır. Halen Yeditepe Üniversitesi’nde görev yapmaktadır.


Prof. Dr. Barış Nuhoğlu

1965 yılında Trabzon’da doğdu. 1982 – 1988 yıllarında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitim aldı. 1988 – 1992’de İzmit Devlet Hastanesi’nde görev yaptı. Üroloji uzmanlığını 1992 – 1997 yıllarında Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladı. 2006 yılında üroloji alanındaki doçent unvanını, 2011 yılında profesörlük unvanını aldı. 1999 yılında Bergama Devlet Hastanesinde görev yaptı.

2001’de Mareşal Fevzi Çakmak Asker Hastanesi’nde askerlik hizmetini yaptı. 2007’de Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2.Üroloji Kliniği ve International Hospital’de çalıştı. 2009’da Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği Şefliğini yaptı. 2016’da Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği’nde Eğitim ve İdari Sorumlusu olarak görev yaptı. 2017’de Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde üroloji anabilim dalında bölüm başkanlığı yaptı. 2020’den beri halen Biruni Üniversitesi Hastanesi’nde Üroloji Anabilim Dalı Başkanı olarak hizmet vermektedir.


Op. Dr.Mehmet Yılmaz Salman

1978 yılında Isparta’da dünyaya geldi. 1995 – 2001 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde eğitim aldı. 1991 yılında tıp doktoru unvanını alarak Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Üroloji uzmanlık eğitimini 2005- 2010 yılları arasında İstanbul Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladı.

2010- 2017 yıllarında Tirebolu Devlet Hastanesi’nde görev yaptı. 2017- 2021’de Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi’nde üroloji uzmanı olarak hizmet verdi. Düzce Boğaziçi Sağlık Ocağı, Perpa Polikliniği, Florence Nightingale Metropolitan Hastanesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Fizyoloji bölümünde de çalıştı. Ürolojik Taş Hastalıkları, Endoüroloji, Üroonkoloji ve Androloji uzmanlık alanlarıdır. Op. Dr. Mehmet Yılmaz Salman halen Medistanbul Hastanesi’nde görev yapmaktadır.


Dr. İbrahim Duman

Tıp eğitimini Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlayarak tıp doktoru unvanını aldı. Üroloji alanındaki uzmanlık eğitimini Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki Üroloji Kliniği yaptı. 2004- 2005 yıllarında Sağlık Bakanlığı Artvin Devlet Hastanesi’nde üroloji uzmanı olarak görev yaptı. 2005 – 2007 yıllarında Özel Antalya Anadolu Hastanesi, 2007 – 2008 yıllarında Konya Asker Hastanesi üroloji kliniklerinde hizmet verdi.

Cinsel yolla bulaşan hastalıklar, genital siğil, sertleşme bozukluğu, prostat büyümesi, pediatrik kasık fıtığı, böbrek taşları, mesane tümörü, testis tümörü, böbrek tümörü, böbrek naklinden sonraki endoürolojik ameliyatlar, Laparoskopik cerrahi, endoskopik taş cerrahisi, sistit, İdrar yolu darlığında endoskopik cerrahi uzmanlık alanına girmektedir. Op. Dr. İbrahim Duman, 2008 yılından beri halen Özel Antalya Medikalpark Hastanesi’nde görev yapmaktadır.


Dr. Akif Mert Erda

Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinde bitirdi. Ardından üroloji alanındaki uzmanlık eğitimini Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki Üroloji Anabilim Dalı’nda yaptı. Üriner İnkontinans tedavisi, üretral darlık, prostat rahatsızlıkları, mesane, böbrekler, idrar yolları, penis, testisler, prostat kanserleri, büyüyen prostat bezinin yönetimi, böbrek taşları, kısırlık, erektil disfonksiyon, inmemiş testis, sünnet uzmanlık alanlarına dahildir.

Dünya Endoüroloji Derneği, Ürolojik Cerrahi Derneği, Türk Üroloji Derneği ve Türk Endoüroloji Derneği üyesidir. Ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır. Dünya çapında yapılan konferans, kongre ve kurslara konuşmacı ve katılımcı olarak davet edilmiştir. Dr. Akif Mert Erda günümüzde İstanbul Bahçelievler Medikalpark Hastanesi’nde görev yapmaktadır.


Dr. Nuri Ceydeli

Op. Dr. Nuri Ceydeli 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olarak tıp doktoru unvanını aldı. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ndeki Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nda eğitim aldı. Dr. Nuri Ceydeli, Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği, Amerika Advancing Minimally Invasive Gynecology Worldwide, Cerrahi Enfeksiyon Derneği ve Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği üyesidir.

Uzmanlık alanlarında vajinal akıntıların, enfeksiyonların tanısı ve tedavisi, bütün laparoskopik ve histeroskopik müdahaleler, İn vitro fertilizasyon haricindeki kısırlık tedavileri, vajinal doğum, menopoz tedavisi, miyomların minimal invaziv tedavisi, İyi huylu yumurtalık kistlerin tedavisi bulunmaktadır. ESHRE Derneği  tarafından 2002’de ilk on genç jinekologlardan biri ödülüne layık görülmüştür. Kadıköy Şifa Hastanesi’nde görev yapmış olan Dr. Nur, Ceydeli halen Anadolu Sağlık Merkezi’nde hizmet vermektedir.


Dr. Şahin Kabay

1970 yılında Denizli’de dünyaya geldi. 1994 yılında Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki eğitimini bitirerek tıp doktoru unvanını aldı. 1995- 1996 yıllarında Bilecik Gölpazarı Sağlık Ocağı’nda, 1996 -997 yıllarında Eskişehir Türkmentokat Sağlık Ocağı’nda, 1997- 1998 yıllarında İstanbul Cumhuriyet Sağlık Ocağı’nda görev yaptı. 2003 yılında üroloji uzmanlık eğitimini İstanbul Haseki Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladı.

2004- 2005’te Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’nde hizmet verdi. 2005 ile 2019 yılları arasında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görev yaptı. 2019 – 2021’de Altınbaş Üniversite Hastanesi’nde çalıştı. Üroonkoloji Derneği, Kontinans Derneği, Endoüroloji Derneği, Ürolojik Cerrahi Derneği, Androloji Derneği, Çocuk Ürolojisi Derneği ve Türk Üroloji Derneği üyesidir. Halen Kütahya Özel Park Hayat Hastanesi’nde görev yapmaktadır.


Ahmet Musaoğlu

1993 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı eğitimini 1999 yılında tamamladı. 2000 yılında üroloji alanındaki uzmanlık eğitimine İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda başladı. 2005 yılında uzmanlık eğitimini tamamlayarak üroloji uzmanı oldu. 2005- 2006 yıllarında Bağcılar Özel Safa Hastanesi’nde üroloji uzmanı olarak görev yaptı. 2006 yılında Amerikan Hastanesi’ndeki görevine başladı.

American Association of Urology, Endoüroloji Derneği, European Association of Urology, Endourological Society, , Türk Üroloji Derneği, Türk Tabipleri Birliği, European Society for Sexual Medicine ve Türk Androloji Derneği üyesidir. Uzmanlık alanlarında erkek cinsel sağlığı, İnfertilite ve BPH – üriner sistem taş hastalığı bulunmaktadır. Dr. Ahmet Musaoğlu halen Amerikan Hastanesi’nde görev yapmaktadır.


Op. Dr.Bumin Örs

1981’de Ankara’da doğdu. 2007 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2005 yılında Turk MSIC sınavını kazanarak tıp eğitimi devam ederken Hollanda’daki Erasmus Üniversitesi İmmunoloji Kliniğinde eğitim aldı. 2006’da İsveç’teki Lund Üniversitesi Nöroretinal Transplantasyon Kliniğinde staj yaptı. Genel cerrahi alanında 2008 – 2009 yıllarında Ege Üniversitesi’nde asistanlık yaptı. Üroloji alanındaki uzmanlığını 2014 yılında İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniğinde tamamladı.

2014- 2018’de mecburi hizmetini Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesinde yaptı. 2015 yılında Amerika, Türkiye ve İtalya’da ürolojik rahatsızlıkların tedavisinde laparoskopik teknikler ve lazer kullanımı sertifikasını aldı. 2018’de Türk Üroloji Yeterlilik Kurulunun sınavını geçerek TÜYK belgesini aldı. 2018- 2022’de özel bir hastanede çalışırken 2020 – 2022 yıllarında İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak hizmet verdi. Halen Özel Sağlık Hastanesinde görev yapmaktadır.

Doç. Dr. Abdülkadir Tepeleri

1978 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. 2002 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki eğitimini tamamladı. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimi aldı. İki yıllık çocuk cerrahisi eğitiminden sonra Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji alanında uzmanlık eğitimine başladı. 2009 yılında eğitimini bitirerek üroloji uzmanı oldu.

2009- 2010 yılları arasında mecburi hizmetini Diyarbakır Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesinde üroloji uzmanı olarak yaptı. Mecburi hizmeti sırasında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Çocuk Ürolojisi Bilim Dalı ve Üroloji Anabilim Dalı’nda çalışmalar yaptı. Uzmanlık alanında Laparoskopik cerrahi, minimal invaziv yöntemler, Endoskopik taş tedavisi bulunmaktadır. Özel Sen Jorj Avusturya Hastanesi, Bahçelievler Medicalpark Hastanesi, Şişli Kolan İnternationel Hastanesi’nde görev yapmış olan Dr. Tepeleri günümüzde özel muayenehanesinde hizmet vermektedir.


Op. Dr. Mehmet Remzi Erdem

Malatya’da 1981 yılında dünyaya gelen Dr. Mehmet Remzi Erdem, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. 1999 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne yerleşti. Tıp fakültesinden mezun olunca 2007 yılında üroloji uzmanlığına başladı. Üroloji uzmanlık eğitimini Vakıf Gureba Eğitim Araştırma Hastanesi Üroloji kliniğinde tamamladı.

2010 yılında 3 aylığına Endoüroloji ve Rekonstrüktif Üroloji alanındaki eğitimini ve tecrübesini artırmak için Amerika Birleşik Devletlerine gitti. University of Michigan Urology bölümünde araştırma görevlisi olarak çalışmalar yaptı. Vakıf Gureba Araştırma Hastanesi Bezmi Alem Vakıf Üniversitesine değiştirilince asistanlığına Bezmi Alem Üniversitesi’nde devam etti. Dr. Mehmet Remzi Erdem daha çok Kadın Ürolojisi, Rekonstrüktif Üroloji ve Androloji konularında cerrahi işlemler yapmaktadır. Günümüzde özel muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.