Vebitcoin Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?

Vebitcoin Güvenilir mi? ,Vebitcoin.com Sahibi Kim Kime Ait? ,Vebitcoin Devlet Güvencesi Var mı?, Vebitcoin Batma İhtimali Var mı? Vebitcoin Devlet Güvencesi ve Garantisi Var mı? Vebitcoin.com Hakkında Tüm Detaylar

Vebitcoin Güvenilir mi?

Thodexte dolandırıcılığı sonrasında google aramalarında Dijital varlık borsalarının durumu çok fazla sorgulanmaya başlandı. Özellikle Vebitcoin Güvenilir mi Sağlam mı? Vebitcoin Batma İhtimali Var mı? Vebitcoin Sahibi Kim? Vebitcoin Devlet Güvencesi Var mı? gibi sorular sorulmakta

Vebitcoin Türk Dijital Varlık borsasına 2017 yılında giriş yapmıştır. İlk başlarda sadece Bitcoin Takası için kullanılmaya başlamış daha sonrasında bir çok altcoinin takasının yapılmasını sağlamıştır.  25’ten fazla kripto para birimin al sat ticareti yapılabilmektedir. 3 Dilde hizmet vermektedir. Türkçe Rusça ve İngilizce dillerinde hizmet vermekte. Sadece Türkiye’den değil dünyadan bir çok ülkeden yatırımcısı bulunmaktadır. Dünyanın en büyük kripto bankalarından biri olan Bitgo firmasının Türkiye ortağıdır. Ayrıca bitgo tarafından tüm kripto paralar sigortalı olduğu belirtilmektedir.  Bu nedenle Vebitcoin bir çok coin borsasına göre daha güvenli olduğunu söyleyebiliriz. 1.000.000 TL öz sermayesi bulunmaktadır. Muğla merkezli bir girişimdir.

 [irp posts=”23416″ name=”Paribu Güvenilir mi? Batma İhtimali Var mı? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı?”]

Vebitcoin Adres Bilgileri

Vebitcoin Teknoloji Danışmanlık ve Dış Ticaret A.Ş.
Adres: Muslihittin Mah. Atatürk Bulvarı No:29 Menteşe/ Muğla
Telefon : 0850 840 02 82

Vebitcoin Sahibi Kim, Kime Ait?

Vebitcoin Dijital Varlık Borsası İlker Baş tarafından 2017 yılında kurulmuştur. 2021 yılı itibariyle CEO’luk görevini yerine getirmektedir.

Vebitcoin Bitcoin ve Altcoinler Güvenliği Nasıl Sağlanıyor?

Vebitcoin Dijital Varlık Borsası altyapısı Türkiye’deki dijital para borsaları arasında en güvenilir ve en güçlü yapıya sahip olan Kripto Para Borsalarından biridir. Özellikle Bitgo ortaklığı nedeniyle borsadaki kripto paralar sigortalı olduğu belirtilmektedir.  Vebitcoin Dijital Varlık Borsası Borsasında bulunan tüm dijital paralar offline ve soğuk cüzdanlarda yüksek güvenlik önlemleri ile tutulmaktadır. Vebitcoin Dijital Varlık Borsası Dünya standartlarında güvenlik önlemleri ile bitcoin ve altcoinlerinin güvenliği sağlanmaktadır. Fakat yinede hiçbir dijital para borsası için kesinlikle güvenilir diyemeyiz. Her zaman bir açık olabileceğini unutmamak gerekmektedir.

Vebitcoin Batma İhtimali Var mı?

Vebitcoin Dijital Varlık Borsası Türkiye’nin en büyük borsalarından biridir. Vebitcoin Dijital Varlık Borsasında yapılan işlemler tamamen yatırımcılar arasındaki alış ve satışı işlemlerini sağlamaktır ve bu işlemlerden belirli bir komisyon almaktadır. Vebitcoin Dijital Varlık Borsası Hesabınızda bulunan dijital paraların güvenli  bir şekilde hesabınızda tutulmasını sağlar. Türkiye’de herhangi bir dijital denetleme kurumu bulunmamaktadır. Sadece Bitgo Dijital Varlık Bankası tarafından denetlenmektedir. Sadece uluslararası bazı denetleme kurulları tarafından denetlendikleri belirtilmektedir. Türkiye’de bulunan her şirket kadar batma ihtimali vardır. Fakat Vebitcoin Dijital Varlık Borsası iyi yönetildiği için Dijital para borsaları arasında son derece güvenilirdir.

[irp posts=”23425″ name=”BtcTürk Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?”]

Vebitcoin Yasal mı? 

Gelelim Vebitcoin Dijital Varlık Borsası Yasal mı? konusuna. Vebitcoin yasal bir işlem platformudur ve komisyonların KDV ‘si ödenmektedir. Vebitcoin Yapılan işlemlerden başka bir ücret almamaktadır. Tüm şirketlerde olduğu gibi İflas yada Batma ihtimali tabi ki vardır. Vebitcoin gibi şirketlerin batma ihtimalindeki tek sorun Sanal Para Hesaplarının hesaplarının hacklenmesidir. Bu durumda tabi ki nakit sıkıntısı olabilir ve sıkıntı yaşama ihtimaliniz olabilir.

Türkiye’deki değil tüm dünyadaki Dijital Varlık borsalarının batma ihtimali bulunmaktadır.

[irp posts=”23436″ name=”Bitci.com Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?”]

Vebitcoin Devlet Garantisi Var mı?

Vebitcoin Dijital Varlık Borsası dijital borsasındaki paranızın , bitcoin ve altcoinlerinizin devletin bankalara verdiği gibi herhangi bir devlet güvencesi ve garantisi bulunmamaktadır. Vebitcoin Dijital Varlık Borsası SPK yada BBDK gibi kurumlar tarafından denetlenmemektedir. Vebitcoin Dijital Varlık Borsası Sadece Bitgo ve MASAK tarafından denetlendiği bilinmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.