Yalancı Bahar Yeni Bölümlerde Neler Olacak? Finali ve Özeti

Yalancı Bahar Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?Yalancı Bahar Dizisi Finalinde Neler Yaşanacak? Yalancı Bahar Dizisinde Gelecek Bölümlerde Neler Olacak? Yalancı Bahar Dizisinin Gelecek Bölüm Konusuları ve Ayrıntıları Haberimizde

Kanal 7 Ekranlarının fenomen dizisi haline gelen Yalancı bahar dizisi aslında 2013 te çekilmiş ve yayınlanmış bir dizi. Yani aslında çoktan final yapmış konusu ve olacak belli. Diziden kopanlar için yada dizinin sonunu merak edenler için dizinin yeni bölümlerinde neler yaşanacak yalancı bahar dizisinden kimler ayrılacak gibi bir çok ayrıntıları sizin için derledik. Yalancı Bahar dizisinde bir çok olaylar gelişiyor. Yalancı bahar dizisi 2 sezon olarak çekilmiştir ve toplam 510 bölümdür. Dizi 20 şer dklık olarak çekilmektedir. Kanal 7 hergün dizinin 4 bölümünü ekranlara getirmektedir. toplamda 127 günlük bir dizi haline getirilmiştir.

Yalancı Bahar Gelecek Bölümlerde Neler Olacak?

Tutkulu bir aşkın konu edildiği Yalancı Bahar Dizisinde ileri ki bölümlerde Arkey tarafından düğün töreninde ortada bırakılan Madhu Arkeyi güvenini kazanmak için elinden geleni yapar ve hatta intihar etmeye kalkacak. Böylece Arkey’in güvenini tam anlamıyla kazanan Madhu intikamını alabilmek için Arkeyin istediği herşeyi yapacaktır. Zamanla Madhu ya aşık olan Sultan Madhuyu çok daha zor durumlarda bırakacaktır ve Arkey ile Sultan arasında kalmasına sebep olacaktır.

Sultanın soy ismi ortaya çıktından sonra Sultanın Arkey’in üvey kardeşi oladuğu anlaşılacaktır. Aynı babadan farklı anneden kardeş olan Arkey ve Sultanın bu durumu Arkey’den saklanmaya çalışılacak fakat sonunda Arkey tarafından bu durum öğrenilecek ve babasının kendisini asmasının sebebi ortaya çıkacaktır. Arkeyin babasının kendini asma sebebi ise Ailesine ihanet ettiği için bunu hazmedemediği için kendini asmıştır. Bu gerçeği öğrenen Arkey suçluluk duygusu duyar ve kendini benzin dökerek yakmaya çalışır. Son anda Madhu kendisine engel olur ve Sakinleştirir.

Madhu Arkey ilişkisinde ise intikam aldığını açıklayan Madhu bu durumdan Madhuya Aşık olan Sultanı sorumlu tutar ve Arkey Sultanı vurur.  Arkey Hapse Girer ve hapiste işkence görecektir.

Arkey ve Madhu ileriki bölümlerde evlenecekler ve 1 çocukları olacak. Yalancı Bahar Final bölümünde evde çıkan yangında Madhu ve Arkey ölecekler. Bebekleri kurtulacak.
yalanci-bahar-final-arkey-madhu4
yalanci-bahar-final-arkey-madhu
yalanci-bahar-final-arkey-madhu2
yalanci-bahar-final-arkey-madhu3

Yalancı Bahar Dizisi Finali :

Yalancı bahar dizisinin finali 15 Eylül 2016 da olacak. Türkiye’de  Yalancı Bahar 2. Sezonu Kanal 7 ‘nin izlenme oranına göre yayınlanacaktır. Yalancı Bahar 2. sezonda Madhu ve Arkey’in çocukları konu edilecektir.

Yalancı Bahar Dizisi 2.Sezon Konusu ve Finali;

Yalancı Bahar dizisinin 2.sezonunda madhubala ve arkey’in kızlarının yani küçük madhubalanın yaşamından kesitler izleyeceksiniz. İlk bölümlerde baş rolde, madhubalanın yanında gözünüz arkeyi arayabilir ama üzülmeyin iler ki bölümlerde yoğun istek üzerine zeka özürlü bir çocuk rolünde arkeyi yani buradaki ismi raju diziye dahil olacak. Madhubala iler ki bölümlerde zeka özürlü olan raju ile evlendirilecek.Bir kaza sonucu zekası düzelen raju madhubalaya ve evliliğine sahip çıkacak.Bu durumdan oldukça rahatsız olan madhubala gün geçtikçe raju’nun kötü karakterli biri olduğunu anladıkça ondan nefret edecek ama raju da bunun aksine madhubalaya olan sevgisi hastalıklı bir aşka dönüşecek. Madhubalayı başka bir şehre kendi ailesinden uzağa götürür ve tuhaf adetleri olan , kadına değer vermeyen ve kadını döven, kuralları kendilerinin kurduğu bir aşiretin tek varisi olan raju madhubalayı bu katı kuralları olan ailesiyle tanıştırır.Kendi adetlerine göre düğün yapılır ve madhubala her seferinde oradan kaçmak ister ama başarılı olamaz her seferinde yakalanır.

Madhubala da çareyi raju’nun ailesine kötü davranarak kendisini bu evden attırmaya çalışır. Ailesinin karısı ile ilgili yaptığı kötü yorumlardan etkilenen ve kayın biraderinin onu(madhubalayı) cezalandır gazına gelen raju, madhubalaya tecavüz eder.Bu durumu tüm herkese söyleyen madhubala’nın nefreti git gide katlanır. Raju’yu şikayet eder ve hapse attırır. Raju ya karşı olan şikayetini geri alması için rajunun ailesi tarafından madhunun babannesi kaçırılır ve bittu nezarette işkence altına alınır. Bunlara karşılık madhubala dan şikayetinden vazgeçilmesi istenir ve madhunun şikayetten vaz ggeçmesi üzerine raju hapisten çıkar. Raju’ya boşanma davası açar. Zor da olsa boşanmayı kabul eden raju mahkemeye çıkarlar ama hakim tarafından 6 ay daha süre tanınır evliliklerine ve raju’nun nefretini işkenceye çevirmesi için fırsat geçer eline.Bu arada raju’nun annesi vefat eder.Tüm olanlardan madhubalayı sorumlu tutan raju aşkını bir kenara bırakır ve madhubalaya işkence etmeye başlar. Bittu da eski tanıdıkları vasıtasıyla tekrar film sektörüne dönmek için uğraşır üstelik madhubala da bu duruma dahil olabilir. Beklenilenin aksine dizi  aşk ile bitmiyor.Dizinin ortalarında madhubala ve raju arasındaki nefret ve aşkın savaşına dair tahminler dizinin finaline doğru izleyenleri ters köşe yaptıracak. Nefret dahada büyüyecek ve aşk da nefrete dönüşecek.

Buna ragmen 161 . bölümde madu ve raju bir araya gelerek tekrar evlenecekler ve madu dizinin finalinde kaza ile vurulacak.

Yalancı bahar 2.sezon final tarihi 22 kasım yada 24 kasım günü olacağı ve ilerleyen zamanlarda yalancı baharın tekrar yayınlanacağı söyleniyor.

Yorumlar
  1. Edanur dedi ki:

    Valla hzuldum ölmeleri ama zaten arkey le maddi nasıl yine evlenip çocukları oluyor ki

  2. Medine ilhan dedi ki:

    Öf ya ne olur Arkey ve Madhuballa ölmesin. Onları çok seviyorum. Inşallah devam eder.

  3. Gurbet dedi ki:

    Yalancı bahar.ARKEY ve MADUBALA okadar seviyorumki sizi
    Hem dizinizin bitmesine hemde finalinde yanarak ölmenize çok özüldüm…
    Sizin sonunuz böyle bitmemeliydi
    Öbür dönyadada siz hiç ayrılmayın olur mu?
    Çönkö sevenleri ölüm bile ayırmak. ????????❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  4. Yaren batuoglu dedi ki:

    Lutfen abhay kapoor tekrar dizide oynasin onu cok seviyorum ve begeniyorum o olmayinca izlemek istemiyorum

  5. Ayşeee dedi ki:

    Allah razı olsun sonunda bitiyor muuuuu? insallah tekrardan başlamaz aminnnnn. evde bi ablam var gece bi bölümü gündürz kuşağında geceki bölümünde tekrarını sıjılmadan izliyor. Ama hiz bıktık usandıkkkkkk. Bu işkence bu ay sona erecek benden mutlusu yok hahdbskksjsh??? haydi kalkın kızlarrr göbek atmayaaaa hobaaaaa ?