Yapı Kredi Çalışma Saatleri, Yapı Kredi Bankası Müşteri Hizmetleri Telefonu

Türkiye’nin En Eski Bankalarından Olan Yapı Kredi Bankası Mesai Saatleri Neler, Yapı Kredi Bankası Kaçta Açılıyor, Yapı Kredi Bankası Kaçta Kapanıyor, Yapı Kredi Bankası Tarihçesi Gibi Tüm Ayrıntılar Haberimizde…

 Yapı Kredi Bankası

1944 yılında ilk perakende bankacılıkta ulusal çaplı ilk özel bankası olarak kurulan Yapı Kredi, 1960‘larda bankacılık sektörünü ilk kez bilgisayar ile buluşturmuştur. 1980’lerde bugünün kurumsal bankacılığının temellerini atmıştır.1990‘larda ilk kez telefon bankacılığını başlatmış , kredi kartlarında puan uygulamasını başlatmıştır. 2006 yılında güçlerini Koçbank A.Ş. ile birleştirmiş, her iki kurumun güçlerini birleştirmesi ile bir finans devi haline gelmiştir. Şuan Türkiye’nin aktif büyüklükte.4. büyük bankası en değerli 10 markasından biridir. Birleşmeden bu yana güçlü ve sürdürülebilir bir performans ile başarılarını arttırarak ilerlemeye devam etmektedir. Aynı zamanda da sosyal sorumluluk projeleri ile kalkınmaya büyük katkı sağlamaktadır.

Vizyonu tartışmasız sektörün lideri olmak, misyonu ise sürdürülebilir büyüme ile müşterileri için değer yaratmak ve hem çalışanların hem de müşterileri için il tercih edilen olmak, müşteri memnuniyetini arttırmaktır. Tüm bunları destekleyen güçlü bir ortaklık yapısına sahip bankanın %81,80 hissesi Koç Finansal Hizmetler A.Ş. ‘ye aittir. Kalan %18,20 pay ise halka açıktır. Yurtiçi ve yurtdışı iştirakleri tarafından sürekli desteklenmektedir. Bankacılık faaliyetleri perakende bankacılıkta bireysel ve Kobi bankacılığı ile kartı ödeme sistemleri, kurumsal ve ticari bankacılık ve özel bankacılık ve varlık yönetimidir.

Yapı Kredi çok kanallı hizmet ağı ve geniş alana yayılmış şube ağı ile 11,6 milyon aktif müşteriye ulaşmıştır.982 şubesi ve 19.597 çalışanı ile hizmet vermektedir.4.308 adet ATM, 4 adet çağrı merkezi, mobil bankacılık 544 pos ile gelişmiş alternatif kanalları ile işlemlerin %86‘sını şube dışı kanallardan gerçekleştirilmektedir. Kredi kartında 26 yıldır liderliğini korumaktadır.

Bankanın ücretlendirme politikası performansa bağlı olup, sabit ücret görev ve sorumluluklarına göre deneyim dikkate alınarak belirlenir. Sürdürmekte olduğu finans sektörünün e iyi insan kaynağı yetiştiren Yapı Kredi Bankacılık Akademisi her geçen gün yeni yaklaşım ve eğitimleri gelişmeye devam etmektedir. Öğrenciler, yeni mezunlar ve deneyimli çalışanlar için yeni fırsatlar sunmaktadır.

Müşteri hizmetleri numarası

0850 222 0 444 Türkiye’nin her yerinden ve operatörlerden alan kodu çevirmeksizin arayabilirsiniz. Daha hızlı hizmet için yenilenen sesli yanıt sistemi ile istediğiniz bir cep telefonu numaranızı Beni Tanı numarası olarak tanımlatabilir, 0850 222 0 444 ‘ü arayarak kendinizi tanıtmaksızın işlemlerinizi yapabilirsiniz. En çok kullandığınız menüleri seçerek Beni Tanı numarasındandın aradığınızda t7üm menüyü dinlemeksizin işlemlerinizi daha hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Akıllı telefon bankacılığı ile neden aramış olabileceğinizi tahmin ederek, sistem tarafından otomatik olarak doğru menüye yönlendirilirsiniz ve fazla zaman harcamadan işlemlerinizi sonuçlandırabilirsiniz.

Yapı Kredi Çalışma Saatleri

Yapı Kredi şubeleri hafta içi sabah 9:00 ile 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
Saat 12:30 ile 13:30 arası öğle arasında kapalıdır.
Türkiye genelinde hafta sonu açık iki şubesi bulunmaktadır. Carrefour İstanbul ve Cevahir AVM /İstanbul. Çalışma saatleri 10:00 ve 21:00 saatleri arasındadır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.