Ani Boyun Tutulmasını 1 Günde Geçiren Krem Tedavisi

Günümüzün En Sıkıntılı Durumlarından Biridir Boyun Tutulması… Ani Boyun Tutulması Nasıl Geçer? Boyun Tutulması Kaç Günde Geçer? Boyun Tutulması En Hızlı Tedavisi Nasıl Yapılır? Boyun Tutulması İçin İlaçlar? Tüm Ayrıntılar Özel Haberimizde…

Ani boyun tutulmasının en büyük nedenlerinden biri klimalardır. Aslında hiç fark etmezsiniz ama bir anda boynunuzda bir ağrı hissedebilirsiniz. Boyun hareket edemez hale gelir ve kitlenir kalırsınız. Yada ikinci en büyük neden ise bahar ve yaz aylarında gündüz yada gece camlardan giren hava. Boyun öyle hassastır ki ortalama 2 dakika kadar boyna direk vuran rüzgar boynunuzda ağrı hissi ile birlikte boyun tutulması başlayacaktır.

Bazı kişilerde ise artık boyun tutulması kronikleşir. Genellikle plaza insanı dediğimiz klima sistemleri tamamen müdahale edilmeyen şirket çalışanlarında çok daha fazla boyun tutulması görüldüğü bilinmekte.

Boyun tutulması normal bir tedavi ile ortalama 3 günde geçmektedir. Fakat bu konuda tecrübesi olan kişiler doğru krem ve tedavi yöntemi ile 1 gün içinde boyun tutulmasından ve ağrılarından kurtulabilir.

boyun-tutulmasi-tedavisi

Boyun Tutulması Krem Tedavisi;

Boyun tutulması bir çok kas gevşetici sürülerek tedavi edilebilir. Fakat bunlardan en etkilisi Kamfolin adındaki ilaçtır. Kamfolin içindeki bitkisel özler ve Vicks desteği ve kimyasal birleşenleri ile son derece etkili ve hızlı boyun tutulması tedavisi sağlamaktadır. Türk malı üretimidir ve kullandığınızda kesinlikle favori ağrı kremleriniz arasına girecektir. Tüm kas ve adale ağrılarında kullanabilirsiniz.

boyun-agrilari-icin-etkili-tedavi-kremi
Boyun Tutulması Tedavisinde Mucizevi Krem Kamfolin

Gelelim nasıl uygulayacağımıza;

boyututulmasi-krem

Uygulama son derece basit. Öncelikle kamfolin kremi ağrıyan bölgeye biraz bastırarak iyice yediriyoruz. Daha sonrasında pamuklu bir havluyu sıcak su buharında hafif nemlenene kadar tutuyoruz. Havlunun sıcak olmasına dikkat ediniz. Kremli bölgeye sıcak havluyu hafifçe bastırıyoruz ve ortalama 1 dakika kadar tutuyoruz. Bu işlemi 2-3 kez tekrarlayabilirsiniz. Bu şekilde krem kaslara çok hızlı bir şekilde nüfus edecek ve ağrınız çok hızlı bir şekilde geçmeye başlayacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.