Assos Denizi Nasıl? Derin mi? Dalgalı mı? Temiz mi? Suyu Soğuk mu? Taşlık mı?

Assos Denizi Nasıl? , Assos Denizinin Suyu Sıcak mı? Assos Denizi Soğuk mu? Assos Denizi Dalgalı mı? Assos Denizi Derin mi? Assos Denizi Sığ mı? Assos Denizi Temiz mi? Assos Kamp İçin Uygun mu? Assos Kamp Alanı Fiyatları

Kafa dinlemek istiyorsunuz, İstanbul’dan uzaklaşmak sessiz sakin gürültüden patırtıdan uzak doğa ile baş başa sadece denizi dinlemek için en doğru Adres Çanakkale’nin Assos tatil beldesi. Assos tarihi kalıntıların içerisinde size hem sakin sessiz bir tatil imkanı sunacak hemde muhteşem bir denizde serinlemenizi sağlayacak. Bölgede neredeyse sahilin her kısmında denize girebilirsiniz. Özellikle kamp sevenler için Assos bölgesi kesinlikle bayılacaktır.

Assos Denizi Nasil Derinmi

Assos bölgesine ilk defa geliyorsanız çok şaşıracaksınız. Tertemiz bir doğa yemyeşil bir çevre ve harika bir deniz. Assos bölgesinde size denizi kısaca anlatalım. Geldiğinizde nasıl bir denizle karşılaşacağınızı bilin.

Assos Denizi Nasıl?

Assos denizi nasıl sorusunun cevabı aslında yüklediğimiz resimlerde gizli. Assos bölgesinde kötü bir deniz bulma ihitmaliniz yok. Assos bölgesinin denizi Çanakkale’nin en güzel denize girilebilecek yerlerinden biri. Özellikle hem suyunun pırıl pırıl olması hemde hafif soğuk olması ile birlikte size harika bir deniz keyfi yaşatacaktır.

Assos Denizi Nasil Dalgalimi

Assos Derin mi? Dalgalı mı? Temiz mi? Suyu Soğuk mu? Taşlık mı?

Assos denizi sıcak mı soğuk mu sorusu da çok fazla sorulmakta. Assos denizi soğuk bir denizdir. Sonuçta Ege kıyısında denize girmektesiniz. Bu nedenle standart Ege denizi soğukluğundadır. Özellikle Haziran ve Eylül aylarında 23-24 derece arasındadır. Denize girmek için en uygun aylar ise Temmuz ve Ağustos aylarıdır. Bu aylarda deniz sıcaklığı ortalama 24 ile 26 derece arasında değişmektedir. Temmuz 20 ile Ağustos 10 arasında deniz en sıcak olduğu dönemdir. Bu dönemde Assos bölgesinin en güzel zamanıdır.

Assos Denizinde Deniz Salyası Var mı?

Assos denizinde 2021 yazında Haziran ayı itibariyle deniz salyası görünmemektedir. Gönül rahatlığı ile denizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Assos Denizi Nasil Soğukmu

Assos genellikle Kamp yapanların ilk tercihidir. Kamp için çok güzel alanları bulunmaktadır. Çadır kiralanabilir yada çadırınızla gelip alan kiralayabilirsiniz. Elektrik dahil her hizmeti kamp alanlarında alabilirsiniz.

Assos denizinde genellikle dalga fazla olmaz ama akıntılı bir denizdir. O yüzden fazla açılmamak gerekiyor. Özellikle çocuklu aileler çocuklarını sahilde çok dikkat etmeleri gerekir. Assos denizi özellikle sabah saatlerinde son derece sakin ve çarşaf gibidir. Ayrıca sabah saatleri en yosunsuz ve en temiz zamanıdır.

Assos Denizi Nasil Taşlıkmı Kumlukmu

Assos sahili hafif taşlıktır. Denizin içi de hafif taşlıktır. Fakat bu rahatsız edici bir durum değildir. Deniz terliği kullanmanıza ihtiyaç yoktur.

Assos Denizi çok sığ bir deniz değildir. Bazı bölgeleri 20 metre ilerlediğinizde bile derinleşebilir ve boyunuzu geçebilir. Bu nedenle çocuklu ailelerin çok dikkatli olması gerekiyor. Pek çocuklu aileler için uygun bir tatil bölgesi olduğu söylenemez.

Assos bölgesinde bir çok tarihi alanda bulunmaktadır Özellikle bölgeye gittiğinizde Berhamkale’de bir çok tarihi alan bulunmakta bu alanları kesinlikle görmeden Assostan ayrılmayın. Assos bölgesi genellikle gençlerin en çok tercih ettiği bir tatil bölgesidir. Fakat sahiller genellikle Eşi ile yada Sevgilisi ile gelen tatilcilerle doludur. Özellikle kaçamak yapan Sevgililerin en uğrak mekanlarından biridir.

Assos Denizi NasilAssos Denizinin içi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.