Basit Yöntemler İle Instagram Fotoğraflarını Telefona Kaydetme Nasıl Yapılır?

Günümüzün En Çok Kullanılan Uygulamalarından Instagram… Instagram’daki Resimleri Artık Telefonunuza Kolaylıkla Kaydedebilirsiniz. Normalde İnstagram Buna İzin vermese de İnstagramdaki Resimleri Telefonunuza Alma Yöntemleri…

Günümüzde sosyal medya kullanımı git gide artış göstermekle birlikte şüphesiz en popüler sosyal ağlardan biri olan Instagram gün geçtikçe aktif kullanıcını sayısını çoğaltmaya devam ediyor. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Instagram’a her gün sayısız fotoğraflar yükleniyor. Kullanıcılar yaşadıkları anları takipçileri ile paylaşmış oluyor. Yakın arkadaşları, eşi, dostu ve birçok popüler kişileri takip etme şansına sahip olan bu mecrada kullanıcılar beğendikleri fotoğrafları kalp atarak beğenebiliyorlar. Peki, beğendiğiniz fotoğrafları telefonunuza kaydetme ihtiyacı duydunuz mu? İster bir doğa manzarası, ister bir karikatür veya hayranı olduğunuz kişilerin paylaşımlarını telefonunuza indirmenin birden fazla yolu vardır. Instagram Fotoğraflarını Telefona Kaydetme Nasıl Yapılır? Detaylıca bahsedelim.

instagramdan-telefona-resim-kaydetme

Bu kayıt işlemini Instagram doğrudan izin vermiyor. Diğer sosyal ağlarda veya çeşitli kaynaklarda doğrudan görüntüyü indirebilme imkânımız varken Instagram fotoğraflarını telefona kaydetmek biraz çetrefilli bir eylem olarak görünüyor. Bu işlemi yapabilen üçüncü part uygulamalar mevcutken, ek bir uygulama kullanmadan da fotoğrafları kaydedebiliriz. Bunun en basit yolu Instagramda beğendiğimiz bir fotoğrafın ekran görüntüsünü almaktır. Fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp kaydettikten sonra düzenleme işlemi ile fazlalıkları kırptığımız takdirde bir nevi fotoğrafı telefona indirmiş oluyoruz. Fakat bu işlem uygulandığında fotoğrafın gerçek kalitesini size yansıtmayacağını söylemekte fayda var. Eğer orijinal kalitesinde ve kırpma düzenleme yapmadan fotoğrafa sahip olmak istiyorsanız bunun için üçüncü part uygulamalara ihtiyacınız olabilir. Peki, ek uygulamalardan yardım alarak Instagram Fotoğraflarını Telefona Kaydetme Nasıl Yapılır?

               Bunun için en işlevsel programlardan bir tanesi “instasave” uygulamasıdır. Basit ve kullanışlı ara yüzü sayesinde oldukça kolay kullanım deneyimi yaşamamıza imkân veriyor. Mobil platformlardan bu uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra uygulamayı açıyoruz ve bizden Instagram hesabımıza giriş yapmamızı istiyor. Giriş yaptıktan sonra sayfanın alt kısmında keşfet, profil sayfanız, beğendiğiniz fotoğraflar isimli butonlar göreceksiniz. Sevdiğiniz bir fotoğrafı indirmek istediğiniz zaman o fotoğrafın üzerine bir kere tıklamanız gerekiyor. Ardından fotoğraf seçili konuma gelecek. Fotoğraf seçili konumdayken uygulamanın üst tarafında disk simgesi olduğunu göreceksiniz tıkladığınız an fotoğrafı kaydetmek için onay isteyecek. Evet dedikten sonra fotoğraf telefonumuza kaydedilmiş olacak. Ekran görüntüsü alarak kaydettiğiniz fotoğrafa nazaran bu uygulama ile birlikte kaydettiğiniz fotoğraflar daha kaliteli bir çözünürlüğe sahip olacaktır.

instasave-uygulaması

Eğer siz de sıkı bir Instagram kullanıcı iseniz, beğendiğiniz paylaşımların telefonunuzda yer edinmesini istiyorsanız ve ayrıca Instagram Fotoğraflarını Telefona Kaydetme Nasıl Yapılır? gibi düşüncelere kapılıyorsanız yukarıdaki adımları uygulayarak işleminizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ekran görüntüsü alarak ve ardından düzenleme araçları sayesinde fazlalıkları kırpıp fotoğrafları kaydedebileceğiniz gibi “instasave” uygulamasından Instagram hesabınıza giriş yaparak fotoğrafları daha kolay ve daha kaliteli bir şekilde telefonunuza indirebilirsiniz. Android cihazlar için uygulamayı mağazadan “InstaSave” diye aratarak indirebiliyorken, IOS işletim sistemli cihazlarda bu uygulamayı “InstantSave” adı altında indirip kullanabilirsiniz. Kullanım açısından hiçbir farkları yoktur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.