Bim Kaçta Açılıyor Kaçta Kapanıyor , Bim Çalışma Saatleri

Bim Mağazaları Mesai Saatleri , Bim Mağazalarının Açılış Kapanış Saatleri Hakkında Tüm Ayrıntılar Haberimizde…

Bim Marketleri Türkiye’nin En Büyük Market Zinciri Diyebiliriz. Kendine has ürünleri devamlı indirimli fiyatları bilindik ve pahalı markalarla rekabet edecek kalitede ürünleri ile vatandaşın tamamen cebini düşünen bir marketler zinciri. Bim Marketlerinde satılan ürünler Bim ürün kontrolleri tarafından bir çok kez kontrol edilerek Bim Marketlerinde satışa sunulmaktadır.

Bim marketlerde bazı ürünler maalesef sınırlı sayıda gelmektedir. Bu nedenle Bim marketlerinin açılış ve kapanış saatlerini iyi bilmek kampanyalı ve özel indirimli ürünlere sahip olma şansını arttırmaktadır. Söyle örnek vermek gerekirse Kamp Koltuğu yazın Bim marketlerinde En çok aranan ürünlerden. Fakat kampanya yaptıkları zamanlarda her mağazaya sadece 4-5 adet gönderilmekte. Bu nedenle Bim mağazaları açılır açılmaz bu ürünleri almak gerekiyor.

Bim ürün yelpazesi çok geniştir. Bim mağazalarında bulabileceğiniz ürünler ise Etli Taze Mamüller (sucuk,salam v.b) Süt ve Süt Ürünleri (peynir , krem peynir,tereyağ), İçecekler(Meyve suları ve Gazlı İçecekler ) Bakliyat ve Unlu Mamüller (Baklagiller Makarna v.b) Tatlılar ve Atıştırmalıklar( kurabiye ve sütlü tatlılar) Dondurulmuş Yiyecekler (Dilim Patates , Milföy ,Hazır Köfte v.b) ve Sebze Meyvenin en tazesini Bim mağazalarında bulabilirsiniz.

Bim marketleri kış saati uygulaması yoktur. Yaz kış aynı saatte açılıp kapanmaktadır.

Bim Çalışma Saatleri:

Bim Açılış Saati (Haftaiçi) : 09:00

Bim Kapanış Saati (Haftaiçi) : 21:00

Bim Öğle Yemeği Saati (Haftaiçi) : Bim Marketleri Öğle Yemeği Arası Vermemektedir.

Bim Açılış Saati (Haftasonu) : 09:00

Bim Kapanış Saati (Haftasonu) : 21:00

Yeni çıkan Bim Aktüel Ürünler Broşürleri Nette İlk Kez Burada… Tıklayın Güncel İndirimlerden İlk Önce Sizin Haberiniz Olsun Bim Aktüel Broşürü