Borsadaki Turizm ve Otel Şirket Hisseleri (Yaza Doğru Çıkan Hisseler)

Borsadaki Turizm ve Otel Şirket Hisseleri, Borsadaki Sağlık Turizmi Hisseleri, Borsa İstanbul Tatil Şirketleri Hisseleri, Borsadaki Turizm Şirketleri Hisseleri, Merit Oteli Max Royal, WYNDHAM, PGS HOTELS, LİMAK HOTELS, DEDEMAN HOTELS, CORENDON HOTELS, MP HOTELS, EFTALIA HOTELS, TITANIC RESORTS,MARRİOTT INT. İNT.CONT.IHG ,KAYA HOTELS, RİXOS HOTELS, RADİSSON HOTELS, BARUT HOTELS,Hilton Otel Hisseleri, Ets Turk , Tatil Budur, Tatil Sepeti, Jolly Tur ve Setur Hisseleri

borsa-istanbul-otel-turizm-hisseleri

Borsadaki Turizm ve Otel Şirket Hisseleri

Eğer borsada yatırım yapıyorsanız ve paranız ne zaman nasıl değerlendirmeliyim diyorsanız kesinlikle bu haberimiz size göre. Özellikle Borsa oyuncularının her zaman güvendiği bir yöntem ile çok rahat ve en az risk ile kazanabilirsiniz. Hisse alırken özellikle aldığınız dönem çok önemlidir. Bunların başında da Turizm ve Büyük Otel Zincirlerinin hisseleri başı çekmekte. Kışın aldığınız otel hisseleri yazın ortalama %10 ile %50 arasında artış sağlamaktadır.

Tabi ki bu şartların tamamen elverişli Turizm konusunda herhangi bir sıkıntının olmadığı durumlar için geçerli. Korona virüs belasından kurtulduk sayılır. Bu turizme son derece olumlu yansıyacak. Ayrıca Rusya Ukrayna arasında ki Savaş yaza doğru sona ererse Türkiye bu dönemin yıldızı olabilir. Zaten büyük otellerimizin çoğu yazın rezervasyonlarını %100 doldurmuş durumda. Avrupalı turistlerde bu sene Türkiye’de tatil yapmak için can atıyor. Hem fiyatlar onlara göre neredeyse bedava hemde Cennet bir tatil bölgesinde keyiflerince çok uygun fiyatlara tatil yapacaklar.

Genel Olarak Google üzerinde , Borsadaki Turizm ve Otel Şirket Hisseleri, Borsadaki Sağlık Turizmi Hisseleri, Borsa İstanbul Tatil Şirketleri Hisseleri, Borsadaki Turizm Şirketleri Hisseleri, Merit Oteli Max Royal, WYNDHAM, PGS HOTELS, LİMAK HOTELS, DEDEMAN HOTELS, CORENDON HOTELS, MP HOTELS, EFTALIA HOTELS, TITANIC RESORTS,MARRİOTT INT. İNT.CONT.IHG ,KAYA HOTELS, RİXOS HOTELS, RADİSSON HOTELS, BARUT HOTELS,Hilton Otel Hisseleri, Ets Tur , Tatil Budur, Tatil Sepeti, Jolly Tur ve Setur Hisseleri Neler Diye çok fazla arama bulunmakta. Borsada İşlem gören şirketlerin hisselerini sizin için hazırladık.

Turizm de dediğimiz gibi hem turizm şirketleri hemde otel zincirleri yaza doğru büyük bir ilerleme sağlamakta. Özellikle borsayı devamlı takip edenler bu konuda son derece tecrübelidir. Alışılagelmiş şekilde yaza doğru hisselerde artış gayet normal aslında.

borsadaki-turizm-hisseleri

Borsadaki Turizm Şirketlerinin Hisseleri

Borsa İstanbul’da turizm hisseleri neredeyse 10’dan fazla bulunmakta. Bunların neredeyse hepsi güvenilir ve büyük turizm şirketlerinin hisseleri. Tabi ki%100 kazandıracak diye bir tabir çok yanlış olur. Fakat mantıken baktığınızda aklınıza yatacaktır. Çünkü Türkiye’yi bu sene Turizm konusunda son derece güzel günler bekliyor diyebiliriz. Borsadaki turizm hisseleri olarak toplamda 14 civarında hisseden bahsedebiliriz. Öne çıkan turizm hisseleri ise Avrasya Petrol ve Turizm ,Martı Otel, Tek-Art Turizm, Ütopya Turizm diyebiliriz. aşağıdaki listeden de rahatlıkla hangi hissenin ödenmiş sermayesi ne kadar görebilirsiniz.

borsadaki-otel-vesaglik-hisseleri

Altınyunus Çeşme –AYCES Yorumları

Altınyunus Çeşme Otellerinin Borsa İstanbul’daki hissesidir. Çeşme Ilıca Bölgesinde bulunmaktadır. Son derece lüks bir otel konseptine sahiptir. Genellikle rezervasyonları yaz olmadan tamamlanır.

Borsadaki YDF’si Büyük Olan Şirketlerin Hisseleri !!! Korkmadan Al

Kuştur Kuşadası Turizm – KSTUR Yorumları

Kuştur Kuşadası Turizm Kuşadası’nda son derece lüks bir Oteldir. Denize sıfırdır. Genellikle Villa şeklinde konaklamaları vardır. 170.000 metrekarelik bir araziye kurulmuştur.

Martı Otel -MARTI Yorumları

Martı Otellerinin Borsada işlem gören hissesidir. Özellikle Marmaris MArtı Otelleri son derece büyüktür. Martı La Perla , Martı Resort Otel ,Martı Myra Otelleri Bu gruba aittir. 120.000.000 TL gibi ödenmiş bir sermayesi vardır.

Metro Petrol ve Tesisleri -MEPET Yorumları

Selimpaşa Silivri Tesisi,Legend Hotel Tem, Dörtdivan Metro Tesisi,Çarşamba Metro Dinlenme Tesisleri, Kırşehir Başkent Mola Tesisi, Çorlu Çerkez Köy Tesisi, Denizli Acıpayam Suit Park , Tesisleri, Mavi Ocak Çorum Sungurlu Tesisi, Köroglu Park Tesisi, Metro Park Ganita, Yozgat Palmiye Tesisleri, Bolu Sabahattinin Yeri Tesisi, Lüteburgaz Akçaköy Tesisi, Balıkesir Susurluk Zirve Tesisi ,Kırıkkale Derice Miranda Tesisleri ve 30 carinda Benzin İstasyonları Bulunmaktadır.

Merit Turizm – Merit Yorumları

Çok bilinen Kıbrıs’ın en büyük otel zincirlerinden biridir. MERIT ROYAL HOTEL, MERİT ROYAL PREMIUM HOTEL, MERİT GRAND MOSTA HOTEL ,MERIT PARK OTEL,MERIT LEFKOŞA OTEL, MERIT CRYSTAL COVE HOTEL, MERİT CYPRUS GARDENS HOTEL’leri bu gruba aittir. Yazın neredeyse odalar full doludur.

Kanal İstanbul Projesinde Yatırımı Olan Hisseler(Uçacak Şirket Hisseleri)

Tek-Art Turizm – TEKTU Yorumları

Zigana oteller zincirinin Borsada İşlem gören şirketidir. Bir çok faliyet alanı bulunmaktadır. Antalya ve İzmir’de Otelleri bulunmaktadır. Medya, Turizm, Otoyol, İnşaat ve Enerji alanında bir çok yatırımı bulunmaktadır.

borsadaki-otel-vesaglik-sirket-hisseleri

Borsadaki Sağlık Turizm Şirketlerinin Hisseleri

aşağıdaki hisseler sağlık turizmi konusunda en pik yapabilecek hisselerdir. Özellikle Medikal Park Sağlık turizmi konusunda 2020 yılından itibaren çok hızlı bir şekilde ilerlemeye başladı. Başta saç ekimi olmak üzere Tüm Avrupa ve Arap Ülkelerinde reklam ve tanıtım çalışmaları yapmaktadır.

  • MPARK – Medical Park Hastaneler Grubu
  • LKMNH – LOKMAN HEKİM ENGÜRÜSAĞ SAĞLIK

Burada verilen ve Anlatılan Hisseler Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Projede olan ve Olması beklenen Şirketlerin Borsada İşlem Gören Hisselerini Derlenmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.