Çocuk Güneş Kremi En iyi ve En Koruyucu Markası 2024

Çocuklar için En İyi Güneş Kremi Markası Fiyatları 2024 , En Çok Tercih Edilen Güneş Kremi ,Çocukları En İyi Koruyan Güneş Kremi Markası,Çocuklar için En Kaliteli Güneş Kremi Markaları ve Tüm Detaylar

Çocuklarda En İyi Güneş Kremi ve Koruyucu Markaları 2024

Gelişim çağında bulunan bebek ve çocukların güneşten aldıkları D vitamini onlar için oldukça önemli olarak bulunmaktadır. Ancak güneşten alınan fazla ışın bebek ve çocuklar için zararlı sonuçlar doğurabilmektedir. Yaz aylarının gelmesi ile özellikle güneşin oldukça faydalı etkilerinden faydalanmak gerektiği kadar olumsuz UV ışınlarından gelişim döneminde olan bebek ve çocukların korunması gerekiyor. Çocukların ve bebeklerin Zaralı olan güneş ışınlarından korunması için güneş kremleri alternatif olarak bulunmaktadır. Ancak güneş kremi seçimi yaparken de dikkat edilmedi gereken noktalar bulunmaktadır.

Google aramalarında en çok Çocuklar için En İyi Güneş Kremi Markası Fiyatları 2024 , En Çok Tercih Edilen Güneş Kremi ,Çocukları En İyi Koruyan Güneş Kremi Markası,Çocuklar için En Kaliteli Güneş Kremi Markaları gibi başlıklar aranıldığı görünmekte. Bu nedenle sizler için detaylı olarak inceledik.

İlk olarak çocuklar için güneş kremi seçiminde yaşa dikkat edilmesi gereklidir. Bebeklerin ciltleri ile çocukların ciltlerini hassaslık bakımından kıyasladığımızda bebeklerin ciltlerinin daha hassas bir yapıda olduğunu söyleyebiliriz. Bundan dolayı 0-3 yaş arasında bebekler için özel olarak formüle edilmiş olan güneş kremlerinin kullanılması gereklidir. Çocuk güneş kremlerinin kullanılma aralığı 3- 10 yaşlarına kadar olmaktadır. Genel olarak bu yaştan sonra ergenlik başlangıcı başladığı için bu dönemden sonra yetişkin ürünlerinin kullanımına başlanılması doğru bir karar olacaktır.

cocuklar-icin-en-iyi-gunes-kremleri

Güneş kremi seçiminde dikkat edilmesi gereken diğer nokta fiziksel olarak koruyuculuğu olan ürünlerin tercih edilmesidir. Aynı zamanda vücut ve yüz için farklı formüle edilmiş olan ürünlerin korunması çok daha faydalı olacaktır. Güneş kremini çocuk güneşe temas ettikten sonra değil evden çıkmadan önce sürülmelidir. Bu genel olarak ebeveynlerin sık tekrarlamış olduğu bir hata olarak bulunmaktadır. Genel olarak aileler çocuğu paraka ya da farklı yerlere götürdüğü zaman burada güneş yoğun olduğunda kremi uygulamaktadır. Ancak güneş kreminin etkili olabilmesi için önceden sürülüp cilt tarafından 30 dakikalık bir süre boyunca emilmesi gereklidir.

Çocuklarda güneş kremi sürülürken evden çıkmadan 30 dakika önce uygulanması ve daha sonra dışarı çıkılması çok daha uygun olacaktır. Ailelerin çocuk ve bebeklere güneş kremi uygulamasında yanlış bildikleri bir diğer nokta kremin gün boyunca koruma sağladığıdır. Sabah uygulanmış olan çocuklarda güneş kremi uygulaması etkisini gün boyunca devam ettirmez. Bundan dolayı UV ışınlarının yoğun olduğu saatlerde dışarı çıkılmaması ve 10:00- 16:00 arasında güneş kremi 3 saat aralıklar ile uygulanmalıdır.

Güneşin olduğu yaz aylarında çocukları dış ortamda gölgede bulundursanız bile zararlı ışınlardan korumuş olma gibi bir durum söz konusu değildir. Bundan dolayı çocuklarda güneş kremi sürülmesini özellikle yaz aylarında belli aralıklar ile yapmanız gereklidir. Güneş kremleri her ne kadar kullanılırsa kullanılsın bebek ve çocukların aşırı güneşte kalmasının olumsuz sonuçlarından kaçınmak mümkün olmayacaktır. Bundan dolayı güneşin yoğun olduğu saatlerde bebek ve çocukların güneşten en azından kısmi şekilde muhafaza edilmesi gereklidir. Genel olarak güneş kremi üreten firmalarında uyarıları bu yönde bulunmaktadır.

cocuk-gunes-kremleri-en-iyi

Çocuklar İçin En İyi Güneş Kremleri Nelerdir?

Gelişim çağında bulunan bebek ve çocukların zararlı olan ışınlardan korunabilmesi için güneş kremi sürülmesi faydalı olacaktır. Ancak seçilen güneş kreminin bebek ve çocukların ciltlerinde herhangi bir soruna neden olmaması için marka seçiminde özenli davranılması gereklidir. Çocuklarda güneş kremi için belli başlı markalar bulunmaktadır.

cocuk-gunes-kremleri-fiyatlari

Çocuklar İçin Sebamed Güneş Kremi

Bebek ve çocukların hassas bedenleri için üretilmiş olan güneş kremi farklı özellikler bulundurmaktadır. İçeriğinde bulunan nemlendirici kompleks sayesinde bebeğin cildinin bakımının yapılması sağlanır. Bu sayede bebek ve çocuklarda en çok korkulan tahriş sorunu önlenmiş olur. Çocuklarda güneş kremi olarak bulunan Sebamed gözenekleri tıkamayan bir yapıda bulunmaktadır. Aynı zamanda krem diz, dirsek ve bez bölgeleri içinde uygun bir yapıda bulunmaktadır. Bebekler için oldukça kullanışlı ve faydalı olan ürün kullananlar tarafından oldukça fazla bir şekilde beğenilmektedir.

Sebamed Güneş Kremi Ürün fiyatı: 272.15 TL ‘dir.


Çocuklar İçin Avene Güneş Kremi

Çocuklar ve bebekler için geliştirilmiş olan krem bebeğin hassas cildini güneş ışınlarına ve çevresel faktörlere karşı korumaktadır. Oldukça etkili bir yapısı olan çocuklarda güneş kremi içerisinde bulunan termal su sayesinde hassasiyeti yatıştırmaktadır. Bebek ve çocukların cildini nemlendirerek yumuşamasını sağlamaktadır. Ürün kullanımına baktığımız zaman güneşe çıkmadan önce cilde eşit bir şekilde dağıtılması gereklidir. Yoğun güneşe ya da su ile teması olduğu durumlarda kremin tekrardan uygulanması gereklidir. Bebeklerin ve çocukların ciltlerinde herhangi bir tahrişe nende olmayan ve kullananlar tarafından oldukça tavsiye edilen ürünler arasında bulunmaktadır.

Avene Güneş Kremi Ürün fiyatı: 206.75’dir.


Çocuklar İçin Bioderma Güneş Kremi

Çocuk ve bebeklerin hassas cildinin korunması için üretilmiş olan bioderma güneş koruyucu sprey hassa çocuk ciltleri için oldukça yüksek koruma sağlamaktadır.  Sprey parfümsüz olarak bulunmaktadır. Gözenekleri tıkama gibi bir sorun yaşatmaz ve suya dayanıklı yapısı bulunmaktadır.  Ürün kullanılmadan önce ilk olarak kutusunun düzgünce çalkalanması gereklidir. Güneşe çıkışmadan 30 dakikalık bir süre öncesinde yüz ve vücut bölgesine bol miktarda uygulanması gereklidir. Kullanılan ürün miktarının az olması koruma yönünden de bir eksikliğin yaşanılmasına neden olacaktır. Ürün sık bir şekilde yüzmeye gidilmeden önce ve friksiyonel sporlardan önce uygulanması gereklidir. Gözle direk temasında kaçınılması şarttır. Aynı zamanda ürün olmasından dolayı çocukların güneşe fazla maruz bırakılması zararlı sonuçların doğmasına nende olacaktır. Ürün güneşe çıkmadan önce uygulanması ile birlikte eve döndüğü zaman uygulanabilecek tamamlayıcı ürünlerde bulunmaktadır. Bu ürünün tamamlayıcısı After Sun ürünüdür. Bu üründe cildin tam bir şekilde nemlenmesine ve bronzlanmasına yardımcı olmaktadır. Çocukların ve yetişkinlerin kullanmasında herhangi bir zara bulunmayan ürün güneşlenme sonrasında temizlenmiş olan yüz ve vücut bölgesine uygulanmaktadır.

Bioderma Güneş Kremi Ürün fiyatı: 218,58’dir.


Çocuklar İçin Mustela Güneş Kremi

Anne ve çocuklar için özel üretimleri ile dikkat çeken  Mustela güneş kremi yüksek koruma sağlamaktadır. Benek ve çocuklar için oldukça faydalı yapıda olan güneş kremi çok kuru, güneşe karşı fazla duyarlı ciltler için faydalı bir ürün olarak bulunmaktadır. Suya ve kuma karşı dayanıklı olan çocuklarda güneş kremi doğumdan itibaren kullanılabilecek oldukça etkili bir ürün olarak bulunmaktadır. İçerisine baktığımız zaman ürün parfüm, paraben, alkol ve bu tür maddeler içermemektedir. Hem içerisindeki maddeler ile hem de yüksek koruculuğu ile çocuklarda güneş kremi arasında bulunan ürünün kullanımı şu şekilde olmaktadır. Güneş çıkmadan önce bebek ve çocukların hassas ciltlerin 30 dakika gibi bir süre öncesinden uygulanması gereklidir. Aynı zamanda ürünün güneşe maruz kalan çocuklarda 2 saatte bir uygulanması çok daha fazla etkinliğin sağlanmasına yardımcı olacaktır.

Mustela Güneş Kremi Ürün fiyatı: 227,47’dir.


en-iyi-cocuk-gunes-kremleri

Çocuklar İçin Hamilton Güneş Kremi

Hassas yapıya sahip olan bebek ve çocukların UVA ve UVB ışınlarından korunması için üretilmiş olan ve çocuklarda güneş kremi ürünleri arasında tavsiye edilen krem tüm vücuda uygulanabilmektedir. Yüz, boyun bölgesi ve vücut için oldukça etkili koruma sağlayan güneş kremi 4 saat suya dayanıklı formülde bulunmaktadır. İçerisindeki formül sayesinde çocuk suya girdikten sonrada korumaya devam edilmesi sağlanmaktadır. Kremin yapısında cilde hassas davranma özelliği olan koruyucu yapıdaki filtreler bulunmaktadır. Ürün kullanımı sırasında ve temizlendikten sonra ciltte herhangi yağlı bir his bırakmamaktadır. Her gün kullanıma uygun olan üründe paraben, parfüm ve bu tarz maddeler bulunmamaktadır. Ürünün kullanılma şekline baktığımız zaman kullanılmadan önce kesinlikle iyice çalkalanması gerekmektedir. Güneşe çıkmadan 20 dakika kadar önce uygulanması gereken ürün her tarafa eşit miktarda dağıtılmalıdır. Uzun süreleri yüzme yapıldıysa ya da ten ile farklı temaslar yoğun bir şekilde olduysa ürün kullanımının tekrarlanması faydalı olacaktır.

Hamilton Güneş Kremi Ürün fiyatı: 529,00TL’dir.


Çocuklar İçin Nivea Güneş Kremi

Benekler ve çocuklar için hem bakın yapan hem de nemlendiren güneş kremi çocuklarda güneş kremi arasında tavsiye edilen ürünler arasında bulunmaktadır.  Kremin özelliklerinden baktığımız zaman renkli bir yapısı olmasına rağmen renkli yapı uygulama sonrasında kaybolmaktadır. Uygulama yapılan her bölgeye eşit koruma sağlayan ürün suya dayanıklı yapıda bulunmaktadır.  Hassa yapıda bulunan bebek ve çocuklar içim etkin ve tam koruma sağlanabilmesi için ürünün kullanımı ile alakalı dikkat edilmesi gereken bir takım noktalar bulunmaktadır. İlk olarak krem güneş ile karşılaşıldığında değil evden çıkmadan 20- 30 dakika öncesinden uygulanmaktadır. Sabahtan akşama kadar bebek ve çocuklar farklı etkenlere maruz kalacağı için ürünün kullanımının tekrarlanması gereklidir.

Nivea Güneş Kremi Ürün fiyatı: 259,90 TL’dir.


en-iyi-cocuk-gunes-kremleri-2021

Çocuklar İçin La Roche Güneş Kremi

Hassas çocuk cildi için ideal olan ürün çocuklarda güneş kremi için tavsiye edilmektedir. Ürünün içerinde paraben, alkol ve bu tarz zararlı maddeler bulunmamaktadır. Parfümsüz ve suya dayanıklı yapısı olan ürün dermotolojik olarak test edilmiştir. Ürünün genel olarak özelliklerine baktığımız zaman güneşin UVA ve UVB ışınlarına karşı tam koruma sağlamaktadır. İçeriğindeki filtreleme sayesinde bebeğin ve çocuğun cildinde tam bir koruma sağlamaktadır. Oldukça akışkan ve dağıtılması kolay bir üründür Suya ve tere karşı dayanıklı olan güneş kremi bebek ve çocukların ciltleri için hassas koruma sağlamaktadır.

La Roche Güneş Kremi Ürün fiyatı: 306,52’dir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.