Ek İş : Akşamları Marka ve Piyasa Araştırma Toplantılarına Katılma

Akşamları İşten Sonra Para Kazanmak İster misiniz? Odak Grup Toplantıları Yanı Marka Araştırma Toplantılarına Nasıl Katılınır? Nasıl üye Olunur? Tüm Ayrıntılar Haberimizde…

Günümüzde maalesef bir çok kişiye aldığı maaş yetmemekte ve geçinememektedir. İnsanlar Ek iş bulmaya çalışmakta akşamları geceleri bu ek işleri yaparak geçinmeye çalışmakta. Tabi ki ek iş deyince tüm gün yorulmuş çalışmış insanlara kolay ve kazançlı işler olması gerekiyor.

Son zamanlarda Facebook yada arkadaşlarınızdan duymuş olabileceğiniz Marka ve Piyasa Araştırma Toplantıları ek para kazanabilirsiniz. Bu toplantılara katılmak hemde çok basit. Bir çok araştırma şirketi mevcut ve bunların bir havuz sistemi var. Sizin bazı bilgileriniz alınıyor ve bu bilgileriniz ile toplantılara uygun olup olmadığınız kontrol ediliyor. Eğer uygunsanız sizi arıyorlar. Tamamen gizlilikle yapılan bir süreç .
odak-grup-toplantilari

Sizden alınacak genel bilgiler ise isim ,soyisim, adres, tc no, kişisel bilgiler hobiler,sigara alkol kullanımı gibi bir çok soru sorulabiliyor ve kaydediliyor.

Eğer profiliniz toplantı için uygunsa çağrılıyorsunuz. Toplantılar genel olarak söyle gerçekleşmekte. Sizin gibi 6 denek aynı odada oluyorsunuz başınıza bir araştırma görevlisi oluyor. O sizi konuşturmaya çalışıyor ve sizden fikirler almaya çalışıyor. Bu sayede konuştuğunuz konu hakkında bir çok fikir çıkabiliyor. Toplantı sırasında ikramlarda mevcut. Genellikle akşam saatlerinde olduğu için sandviç kuru pasta çay gibi ikramlar masa üstünde bulunmakta. Hatta kesinlikle çekinmeden istediğiniz gibi yiyebilirsiniz.

Örnek vermek gerekirse mesela bir bira firması yeni bir ürün çıkaracak. Bunun şişesinden tutun sloganına kadar tüm konularda size sorular yöneltiliyor ve fikir almaya çalışıyorlar. Unutmayın belkide ağzınızdan çıkacak bir kelime bir slogan binlerce liralik bir bütçeyi yönetebilir.

Peki gelelim para konusuna. Parayı toplantı bittiğinde bir zarf içinde alıyorsunuz. Genellikle toplantı fiyatları 60 TL den başlamakta ve 80 TL civarına kadar yükselmekte. Fakat bazı firmalar hediyeler vermekte fakat hediyeler bazen değersiz olabilir. Bu nedenle toplantı için arandığınızda katılım ücretini kesinlikle sormalısınız.

Bu şekilde ek iş olarak para kazanabilirsiniz.

Yorumlar
  1. ercan ongun dedi ki:

    oldukça ilginç bir görev… yılların vermiş olduğu deneyim ve görüşlerimin faydalı bir şekilde değerlendirileceğini sanıyorum..

  2. Muhsine Dülek dedi ki:

    Toplantıya katılmak isterim

  3. Ramazan kaya dedi ki:

    Toplantılara katılmak isterim

  4. Şükrüye kaya dedi ki:

    Toplantıya katılmak isterim

  5. Yusuf altuğ dedi ki:

    Ilginç bir şey ilk defa görüyorum bakalım ne getiricek

  6. Oğuz Nar dedi ki:

    Toplantılara katılmak istiyorum

  7. Refik İslâm dedi ki:

    Toplantıları katılmak istiyorum

  8. Dilşah Ercan dedi ki:

    Toplantılara katılmak isterim.

  9. Cemile Temizkalp Öğretmen dedi ki:

    Katilmak isterim