En Güvenilir Bitcoin ve Altcoin Borsası (Yüksek Miktarda Alım İçin)

En Güvenilir Bitcoin Borsası Hangisi? Büyük Para İle Bitcoin En Güvenilir Nereden Alınır? , En Büyük Bitcoin Borsası … Bitcoin Alacaklar İçin Tavsiyemiz…

Günümüzde yatırımcıların en dikkatini çeken yatırım araçlarının başında Bitcoin ve altcoinler gelmeye başladı. Özellikle anlık yükselişler ile bazen yatırımcılar günlük %100 üzerinde karlar elde edebilmekte ve yatırımlarını ikiye katlaya bilmektedir. Tabi ki düşük miktarda yatırım yapıyorsanız riskiniz az fakat yüksek miktarda yatırım düşünüyorsanız ve 2.000 den fazla altcoin için yatırım yapacaksanız kesinlikle tüm dünyanın bitcoin borsası olarak değerlendirilen binance üzerinden yatırımlarını yapmanız gerekiyor. Günde 10.000 üzerinde bitcoin alsat işlemi gerçekleştiği belirtilmekte. Ayrıca dünyadaki bir çok piyasa kurumu ve denetleyicisi tarafından denetlenmektedir.

Yani dünyanın en büyük bitcoin ve altcoin borsası.

Buraya Tıklayarak Binance Üyelik Sayfasına Ulaşabilirsiniz.

Üye olmak ise çok basittir.Yukarıdaki linkten siteye giriş yapınız. Dil bölümünde Türkçe’yi seçiniz. ve Kayıt ol butonuna basınız.

İkinci Adım: Aşağıdaki kısa formu doldurup Kayıt ol demeniz yeterlidir. Parolanızı Zor bir şifre girmeniz gerekiyor en az 1 büyük harf ve numara içermeli. Örnek : Adem1455A benzeri

Üçüncü Adımda Aşağıdaki gibi bir küçük güvenlik doğrulaması var. Kırmızı işaretli butonu tutup puzzle ı tamamlamanız gerekiyor.

Dördüncü Adımda Aşağıdaki gibi bir ekran geliyor ve işleminiz tamamlanıyor. Mailinize gelen linki onayladıktan sonra üye olmuş oluyorsunuz.

Yukarı işlemleri yaptıktan sonra hesabınıza girip Bitcoin alabilirsiniz. Bunun içinde yapmanız gereken çok basit giriş yaptıktan sonra yaklaşık değer yazan hesap bölümüne tıklayın.

Gelen ekranda size özel bir bitcoin adresiniz olacak o adres türk firmalardan bitcoin alıp gönderebilirsiniz. Yada kredi kartınızla direk olarak bitcoin alımı yapabilirsiniz. Bitcoinlerinizi istediğiniz zaman çekebilir yada altcoinlerde değiştirebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.