Icrypex Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?

Icrypex Güvenilir mi? ,Icrypex Sahibi Kim Kime Ait? ,Icrypex Sağlam mı?, Icrypex.com Batma İhtimali Var mı? Icrypex.com Devlet Güvencesi ve Garantisi Var mı? Icrypex Hakkında Tüm Detaylar

Icrypex Güvenilir mi?

Thodex borsasındaki sorunlardan sonra google aramaları maalesef Dijital kripto borsalarının durumları konusunda aramalarda çoğaldı. Özellikle en çok aranan Icrypex Güvenilir mi? Icrypex.com Batma İhtimali Var mı? Icrypex Sahibi Kim? IcrypexDevlet Güvencesi Var mı? Icrypex Sağlam mı? Icrypex 2017 yılında başlayan Bitcoin furyasına ayak uydurarak aktif bitcoin al sat platformlarından biri olmuştur. Tamamen yazılımı Türk mühendisler tarafından geliştirilmiş ve devamlı güncellenerek geliştirilmektedir. Icrypex Online dijital varlık alım satım platformu olarak piyasada alım satım ve kripto paraları saklama ve takas işlemlerini yürütmektedir. Piyasanın ilk kripto borsalarından biridir ve özellikle Beşiktaş basketbol takımının göğüs sponsorluğu bulunmaktadır. 2021 yılı itibariyle bir kaç büyük sponsorluk planları daha vardır. Merkezleri Spring Giz Plaza bulunmaktadır.

Icrypex-kime-ait

[irp posts=”23416″ name=”Paribu Güvenilir mi? Batma İhtimali Var mı? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı?”]

Icrypex Adres Bilgileri

ICRYPEX Bilişim Anonim Şirketi
Adresi: Maslak Mah. Maslak Meydan Sok. Spring Giz Plaza N:5/57 Sarıyer İSTANBUL

Icrypex-sahibi-kim

Icrypex Sahibi Kim, Kime Ait?

Icrypex’in CEO’su Gökalp İçer’dir. Türkiye’de Icrypex kurumsal yapı ile kurulmuş, kendi  trading ve matching mühendisliğine sahip, emir defteri yönetimini kendi yapan Dijital kripto para platformudur.

Icrypex Bitcoin ve Altcoinler Güvenliği Nasıl Sağlanıyor?

Icrypex altyapısı Türkiye’deki dijital varlık borsaları arasında güvenilir ve en güçlü yapıya sahip olan firmalardan biridir. Icrypex Borsasında bulunan tüm dijital paralar offline ve soğuk cüzdanlarda yüksek güvenlik önlemleri alınarak ile tutulmaktadır. Icrypex Dünya standartlarında güvenlik önlemleri ile bitcoin ve altcoinlerinin güvenliği sağlanmaktadır.

Icrypex de dahil fakat yinede hiçbir dijital para borsası için kesinlikle güvenilir diyemeyiz. Her zaman bir açık olabileceğini ve %100 güvenilir olamayacağını unutmamak gerekmektedir.

Icrypex-nasil

Icrypex Batma İhtimali Var mı?

Icrypex Türk Dijital para borsalarından birtanesidir. Icrypex borsasında yapılan işlemler tamamen yatırımcılar arasındaki alış ve satış işlemlerini sağlamaktır ve bu işlemlerden belirli bir komisyon almaktadır. Icrypex Hesabınızda bulunan dijital paraların güvenli  bir şekilde hesabınızda tutulmasını sağlar. Türkiye’de herhangi bir dijital denetleme kurumu bulunmamaktadır. Sadece uluslararası bazı denetleme kurulları tarafından denetlendikleri belirtilmektedir. Türkiye’de bulunan her şirket kadar batma ihtimali tabi ki vardır. Icrypex iyi bir CEO ve yönetime sahiptir. Bu nedenle en azından Türkiye’deki bir çok Dijital Kripto borsasından çok daha güvenilir diyebiliriz.

[irp posts=”23425″ name=”BtcTürk Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?”]

Icrypex-guvenilirmi-saglammi

Icrypex Yasal mı? 

Gelelim Icrypex Yasal mı Sorusuna? Icrypex yasal bir işlem platformudur Ticaret Odasına Kayıtlıdır.Al sat arasındaki Komisyonların KDV ‘si ödenmektedir. Icrypex Yapılan işlemlerden başka bir ücret almamaktadır. Tüm şirketlerde olduğu gibi İflas yada Batma ihtimali tabi ki vardır. Fakat Icrypex gibi köklü bir şirketin bu duruma düşmesi pek beklenmemektedir. Tek sorun şirket bünyesindeki Sanal Para Hesaplarının hesaplarının hacklenmesidir ve çalınmasıdır. Bu durumda tabi ki Icrypex şirketinde nakit sıkıntısı olabilir ve sıkıntı yaşama ihtimaliniz olabilir.

Şunu kesinlikle unutmamak gerekmekte Türkiye’deki değil tüm dünyadaki Dijital Varlık borsalarının batma ihtimali bulunmaktadır.

Icrypex-saglammi

[irp posts=”23436″ name=”Bitci.com Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?”]

Icrypex Devlet Garantisi Var mı?

Icrypex dijital borsasındaki paranızın , bitcoin ve altcoinlerinizin devletin bankalara verdiği gibi herhangi bir devlet güvencesi ve garantisi bulunmamaktadır. Icrypex SPK yada BBDK gibi kurumlar tarafından denetlenmemektedir. Icrypex Sadece MASAK tarafından denetlendiği bilinmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.