İstanbul Aquapark Fiyatları 2024 (En İyi En Temiz Genç ve Ailelere Uygun)

İstanbul Aquapark Fiyatları 2023 , Aquapark Ücretleri 2023, İstanbul’da ki en iyi Aquaparklar ,Tuzla Marina Aquapark Waterland Giriş Ücretleri 2023, Aqua Club Dolphin Aquapark – Esenkent Giriş Ücretleri 2023, İstanbul Aqua Marine Aquapark Giriş Ücretleri 2023 –  Büyükçekmece ,Colsieum Aquapark – Beykoz Giriş Ücretleri 2023, İstanbul’daki En iyi En Elit Aquaparklar, İstanbul’da Aileler için Aquaparklar

İstanbul’daki En İyi En Temiz ve Genç ve Ailelere Uygun Aquaparklar

İstanbul’da tatil için şehir dışına gidemiyorsanız tercihinizi İstanbul’daki Aquapark havuzlarında değerlendirebilirsiniz. Özellikle Tuzla ve Büyükçekmece ve Beykozda bulunan Aquaparkları son derece büyük temiz ve nezih mekanlar. Tabi ki bir çok ilçede Aquapark bulunmakta. Hatta artık İstanbul’daki Otellerin bir çoğunda çok büyük olmasa da Aquapark bulunuyor. Özellikle sıcak havalarda İstanbul neminden kurtulmak için son derece güzel bir tercih Aquapark havuzları. İstanbul Aquapark Giriş ücretleri 2024 yılında biraz yükselse de yinede kesinlikle tercih edilmekte. İstanbul’da Aquapark denildiğinde öne çıkan 4 Tane Aquapark bulunmakta. İstanbul’daki Aquaparklar Haziran 2024 ‘de açılacak. En kalabalık dönemi ise Temmuz ve Ağustos aylarında olmakta. Eylül ‘de ise Aquaparkların tadını çıkarabileceğiniz en güzel dönem. Çünkü genellikle çok fazla tercih edilmemekte ve tüm tesis size kalmakta. Bazı Aquaparklar özellikle Tuzla ve Büyükçekmece de bulunan tesislerde hafta sonu giderseniz kaydıraklarda çok fazla sıra bekleyebilirsiniz. Bu nedenle İstanbul Aquaparklarına gidecekseniz kesinlikle Hafta içi gitmenizi öneriyoruz.

 2024 İstanbul Aquapark fiyatları ise 2021 yılına göre ortalama olarak %40 civarında arttı. Fiyatlar Hafta sonu ve Hafta içi olarak değişmekte. Bazı Aquaparklar damsız girişe izin verirken bazıları vermemektedir ve Genellikle Aile ve yanında eşi olanları kabul etmektedir. Yalnız gidecekseniz makalemizden hangi Aquapark  damsız kabul ettiğini öğrenebilirsiniz. Bazı Aquaparklar farklı konseptlerde hizmet sunabilmekte bu nedenle Aquapark ücretleri 2024 yılında farklı olabilmektedir.

Genel olarak baktığımızda İstanbul Aquapark Fiyatları 2024 yılında 200 TL ile 550 TL arasında değişen fiyatlara giriş yapılabilecektir. Tabi ki yaş durumuna ve öğrenci yada tam bilet olarak düşünüldüğünde fiyatlar farklı olabilmektedir. Ayrıca toplu olarak gidilecekse fiyatta pazarlık yapılabilmektedir. İstanbul’da ki en iyi Aquaparklar Tuzla Marina Aquapark Waterland – Tuzla, Aqua Club Dolphin Aquapark – Esenkent, İstanbul Aqua Marine Aquapark –  Büyükçekmece ,Colsieum Aquapark – Beykoz olarak sıralayabiliriz.

İstanbul’daki En İyi Aquapark Mekanları

İstanbul’da güncel olarak 4 Adet büyük Aquapark bulunmakta. Özellikle Tuzla Marina Aquapark Waterland Avrupanın ve Dünyanın sayılı Aquapark merkezlerinden biridir. Sabahtan akşama kadar havuzların ve kaydırakların tadını çıkarabilirsiniz.

  • Tuzla Marina Aquapark Waterland
  • Aqua Club Dolphin Aquapark – Esenkent
  • İstanbul Aqua Marine Aquapark – Büyükçekmece
  • Colsieum Aquapark – Beykoz
Aqua Park Adı 0-6 Yaş Giriş Ücreti 6-12 Yaş Giriş Ücreti Öğrenci Giriş Ücreti Yetişkin Giriş Ücreti
Tuzla Marina Aquapark Waterland Ücretsiz 439 TL 499 TL 549 TL
Aqua Club Dolphin Aquapark – Esenkent Ücretsiz 200 TL 200 TL 400 TL
İstanbul Aqua Marine Aquapark(Kapalı) Ücretsiz 200 TL 200 TL 250 TL
Colsieum Aquapark – Beykoz Ücretsiz 150 TL 200 TL 300 TL

İstanbul Aquapark Fiyatları 2024

Tuzla Marina Aquapark Waterland – Tuzla Giriş Fiyatı 2024

Aquapark denildiğinde İstanbul’un en büyük Aquaparkı Tuzla Marina Aquapark Waterland artık ilk akla gelmekte. Özellikle pandemi döneminden önce çok büyük umutlarla kuruldu. Fakat tabi ki 2019 yılında kurulan bu Aquapark ilk açıldığı yıl çok fazla rağbet görse de pandemi etkisiyle maalesef istediği kapasiteye ulaşamadı. İçerisinde çocuklar için bayanlar için ve aileler için bir çok konsept bulundurmakta. Aslında bakarsanız muhteşem bir işletme diyebiliriz. Denize sıfır bir Aquapark olması da çok cazip. İsterseniz denize de girebiliyorsunuz. Bu seçenek gerçekten çok güzel. İçerisinde kaydırak çocuk havuzu ve bir çok yüzme havuzu bulunmakta.

tuzla-marina-aquapark-kaydiraklari Tuzla Marina Aquapark Waterland yaş sınırı 15 yaş. 15 yaşında küçükler ebeveynleri olmadan tesisse giriş yapamıyor. Dışarıdan yiyecek içecek girişi yasak Girişte çantalarınız kontrol edilebilir. İçeride kafeteryalardan yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz fakat biraz pahalı olduğunu belirtmek isteriz. 2024 yılında fiyatlar son derece yükseldi. Tabi ki bu fiyatlar Tuzla Marina Aquapark Waterland giriş ücretlerine de yansıdı. Google ‘da şimdiden Tuzla Aqua park kaç TL ,Aqua Park giriş ücreti 2024 ne kadar?, Aqua Marina kaç TL?  aramalar başladı bile.

Tuzla Marina Aquapark Waterland 2024 Giriş Ücreti

  • 0-3 Arası çocuklardan Giriş Ücretsiz
  • 4-12 Yaş arası Giriş ücreti : 439 TL
  • Öğrenci giriş ücreti : 499 TL
  • Yetişkin giriş ücreti : 549 TL  

Rezervasyon ve Tuzla Marina Aquapark Waterland iletişim bilgileri :
Adres:
Cami Mah. Balıkçılar Sok. No:20/1 Tuzla / İstanbul
Telefon : 0532 100 40 38

Tuzla Marina Aquapark Waterland Nerede Nasıl Gidilir Servis Güzergahları

Anadolu yakasında Tuzla ‘da Viaport Marinanın yanında bulunmakta. Marmaray ile gelecekseniz Tuzla durağında inip biraz yürümeniz gerekiyor. Tuzla Marina Aquapark Waterland Ücretsiz Servis Güzergahı bulunmakta. Ümraniye, Üsküdar, Kadıköy Kozyatağı ,Bostancı , Maltepe , Pendik ve Kartal ‘dan ücretsiz olarak servis kullanarak ulaşabilirsiniz.

Tuzla Marina Aquapark Waterland Açılış Kapanış Saatleri 2024

Aquapark tüm yaz dönemi boyunca saat 10:00 da açılmaktadır. Akşam kapanış saati ise 19:00 ‘dır. Bu saat genellikle 20:00 civarına kadar uzayabilmektedir.

Tuzla Marina Aquapark Waterland Kayak Havuz ve Aktiviteler

Aquapark Canınız hiç sıkılmamaktadır. Özellikle tüm gün aktiviteler olmaktadır. Tüm havuz ve kaydıraklar aktif olarak çalışır. Çok nadir dönemlerde kaydıraklar bakımda olabilmektedir.

Aquaparktaki Kaydıraklar

Body Slide, Kamikaze ,Space Hole, Multi Slide, Black Hole, Roket

Havuzlar

Büyük Havuz, Dalga Havuzu, Funy Havuz, Çocuk Havuzu

Aktiviteler

Balon Partileri, Köpük Partileri, Düğün, Su Sporları ,Marina Organizasyonu


İstanbul Aqua Marine Aquapark – Büyükçekmece

İstanbul’un en eski Aquaparkı diyebiliriz. 10 senedir ziyaretçi kabul etmekte. İstanbul’da tatile gidemeyenlerin uğrak mekanlarından. Biraz kalabalık olsa da çok eğlenceli bir mekan. Tatile gidemiyorsanız İstanbul’un sıcaklarından bunaldıysanız kesinlikle bu Aquaparkı ziyaret etmelisiniz. Çok geniş bir alana kurulmuş ferak rahatlıkla tüm aktivitelerden yararlanacağınız kaydırak ve havuzlara sahip bir eğlence parkı diyebiliriz. Hafta sonları çok kalabalık olduğunu öncelikle belirtelim. Gün içinde canınız hiç sıkılmaz çünkü bir çok animasyon ve etkinliklik bulunmakta.

Bir çok su kaydırağı olması hem çok beklemeden kaymanızı sağlıyor hemde adrenalin dolu bir heyecan sunuyor. Yazın sıcağında serin sularda rahatça eğlenebiliyorsunuz. İçerisinde Türkiye’nin en büyük su kaydıraklarını barındırıyor. Özellikle kamilkaze adlı kaydırak 60 metre uzunluğunda ve ve size boşluğa düşme hissi uyandırıyor ve farklı bir heyecan sağlıyor. Ayrıca Piton kaydırağı da 90 metre uzunlukta ve çok eğlenceli bir şekilde döne döne havuza ulaşmanızı sağlıyor. Ve son olarak kobra su kaydırağı ise size daha önce hiç tatmadığınız hız ve eğlenceyi sunuyor.

Tesiste nehir hisse veren bir de rafting bölümü var. Burada rafting heyecanını yaşayabilirsiniz. Tesiste dalga havuzu ile çok eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Ayrıca birde şelale mevcut. Sakin bir yüzme keyfi için geniş bir havuzda tüm ziyaretçilere açık. Ayrıca yıl boyunca düğün organizasyonları da yapılabilmekte. Google ‘da şimdiden Büyükçekmece Aqua park kaç TL ,Aqua Park giriş ücreti 2024 ne kadar?, Aqua Marina Büyükçekmece kaç TL?  aramalar başladı bile

Büyükçekmece Aqua Marine Aquapark 2024 Giriş Ücreti

  • 0-3 Arası çocuklardan Giriş Ücretsiz
  • 4-12 Yaş arası Giriş ücreti : 200 TL
  • Öğrenci giriş ücreti : 200 TL
  • Yetişkin giriş ücreti : 250 TL  

Rezervasyon ve Büyükçekmece Aqua Marine Aquapark iletişim bilgileri :
Adres:
Fatih Mahallesi Komando Sok. No:4 Büyükçekmece/İstanbul
Telefon : 0552 365 87 27

(2024 Yılında Kapalı)

Büyükçekmece Aqua Marine Aquapark Nerede Nasıl Gidilir Servis Güzergahları

Büyükçekmece Aqua Marine Aquapark Büyükçekmecenin Fatih mahallesinde bulunmakta. Zaten bölgede nereden baksanız görebiliyorsunuz. İstanbul’da bir çok noktadan ücretsiz servisleri bulunmaktadır. Sabah 9:00 da servisler yolcu almaya başlar 17:30 da dönüş servisleri bulunmakta. 400C ve 76C otobüsleri parka çok yakın bir duraktan geçmekte. 0552 365 87 27 numaralı telefondan servis güzergahlarını öğrenebilirsiniz.

Büyükçekmece Aqua Marine Aquapark Açılış Kapanış Saatleri 2024

Aquapark tüm yaz dönemi boyunca saat 10:00 da açılmaktadır. Akşam kapanış saati ise 20:00 ‘dır. Bu saat genellikle 21:00 civarına kadar uzayabilmektedir.

Büyükçekmece Aqua Marine Aquapark Kayak Havuz ve Aktiviteler

Aquapark Canınız hiç sıkılma maktadır. Özellikle tüm gün aktiviteler olmaktadır. Tüm havuz ve kaydıraklar aktif olarak çalışır. Haftasonları biraz kalabalık olsa da yinede çok büyük bir mekan olduğu için rahat edersiniz.

Aquaparktaki Kaydıraklar

Kamikaze ,Piton, Kobra

Havuzlar

Rafting , Büyük Yüzme Havuzu, Dalga Havuzu, Funy Havuz, Çocuk Havuzu,

Aktiviteler

Balon Partileri, Köpük Partileri ,Düğün, Su Sporları

Aqua Club Dolphin Aquapark – Esenkent

Bahçeşehir Esenkentte bulunan ve son dönemlerde çok meşhur hale gelen Aqua Club Dolphin Aquapark son derece nezih ve eğlenceli bir aqua park keyfi yaşatmakta. Damsız giriş yapılmaması ise çok nezih bir ortam sunmakta. İçerisinde Çocuk Kaydırakları, Kimg Kobra Kaydırağı, Siyah Anakonda, Yeni Roket ,Kamikaze , Tsunami, 4lü slide, Blackhone , Twister gibi 10 adet su kaydırağı bulunmakta ve her sezon yenilenmekte. Kaliteli ve iyi bir işletme anlayışları bulunmakta. Fiyatlarıda son derece uygun. Ailecek sezonluk üyelikleri bulunmakta.

2 Adet çocuk havuzu , Aile havuzu, Gemi Havuzu, 2 adet Büyük Havuz ve Dalga havuzu ile rahatlıkla havuzun ve serinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Yiyecek içecek fiyatları ise uygun sayılabilecek fiyatlarda. 3 kişilik çocuklu bir aile ortalama 300 TL ye doyabilmekte.

Gün boyu eğlenceli aktiviteler köpük banyoları ve çocuklar için animasyonlar bulunuyor. Emanet kasa ücreti 15 TL’dir. Soyunma Kabini , Manyetik Bileklik, Duş, Otopark, Şemsiye, Şezlong , Plaj voleybolu , Ulaşım , Animasyon ve Revir Hizmetleri ücretsizdir. Havuzları sık sık analiz edilmektedir. Bu nedenle gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Google ‘da şimdiden Esenkent Aqua Club Dolphin Aquapark kaç TL ,Aqua Club Dolphin Aquapark giriş ücreti 2024 ne kadar?, Aqua Club Dolphin Aquapark Bahçeşehir kaç TL?  aramalar başladı bile.

Dolphin Aquapark 2024 Giriş Ücreti

  • 0-3 Arası çocuklardan Giriş Ücretsiz
  • 4-12 Yaş arası Giriş ücreti : 200 TL
  • Öğrenci giriş ücreti : 200 TL
  • Yetişkin giriş ücreti : 400 TL  Hafta sonu 450 TL

Rezervasyon ve Aqua Club Dolphin Aquapark Bahçeşehir iletişim bilgileri :
Adres:
Esenkent Mahallesi Onur Güvener Caddesi Su Oyunları Merkezi Esenkent / İstanbul /Türkiye
Telefon : 0(0212) 672 61 61

Esenkent Aqua Club Dolphin Aquapark  Nerede Nasıl Gidilir Servis Güzergahları

Aqua Club Dolphin Aquapark’a ulaşım son derece kolaydır ve bir çok otobüs geçmektedir. Dolmuş ile Avcılar – Bahçeşehir (Avcılar Metrobüs Durağından)Sefaköy – Küçükçekmece – Bahçeşehir (Sefaköy Metrobüs Durağından) ulaşabilirsiniz. Otobüs ile ulaşım ise 76D Taksim – Bahçeşehir,76E Taksim – Bahçeşehir (Express),E-57 Bakırköy – Bahçeşehir (Express),E-58 Mecidiyeköy – Bahçeşehir (Express),146 Bakırköy – Bahçeşehir,146T Yenikapı – Bahçeşehir numaralı otobüsler ile kolayca ulaşabilirsiniz.

Esenkent Aqua Club Dolphin Aquapark Açılış Kapanış Saatleri 2024

Aqua Club Dolphin Aquapark tüm yaz sezonu boyunca saat 10:00 da açılmaktadır. Akşam kapanış saati ise 20:00 ‘dır. Bu saat genellikle 21:00 civarına kadar uzayabilmektedir.

Esenkent Aqua Club Dolphin Aquapark Kayak Havuz ve Aktiviteler

Aquapark Canınız hiç sıkılma maktadır. Özellikle tüm gün aktiviteler olmaktadır. Tüm havuz ve kaydıraklar aktif olarak çalışır. Haftasonları biraz kalabalık olsa da yinede çok büyük bir mekan olduğu için rahat edersiniz.

Aquaparktaki Kaydıraklar

Çocuk Kaydırakları, Kimg Kobra Kaydırağı, Siyah Anakonda, Yeni Roket ,Kamikaze , Tsunami, 4lü slide, Blackhone , Twister

Havuzlar

2 Adet çocuk havuzu , Aile havuzu, Gemi Havuzu, 2 adet Büyük Havuz ve Dalga havuzu

Aktiviteler

Balon Partileri, Köpük Partileri ,Düğün, Su Sporları ,Çocuk Animasyonları

Colsieum Aquapark – Beykoz

İstanbul Beykozda bulunan ve çok büyük olma sa da Anadolu yakasındaki en kaliteli ve en elit aquaparklardan biridir. Damsız giriş yoktur. Çocuklar için 15 yaş üstü girebilir. alt yaşlar sadece velileri ile girebilmektedir. 12.000 metrekarelik bir alanda hem havuz keyfi hemde yeşilin renklerı ile harika bir gün geçirebilirsiniz. Her yaş uygun aktiviteler bulunmaktadır. Çocuk havuzu kaydıraklı havuzlar ve Slince Havuz ile yorgunluğunuzu atabilir huzurlu bir havuz keyfi yaşayabilirsiniz. Fiyatların biraz yüksek olması nedeniyle çok fazla kalabalık değildir. Pazartesi günleri kapalıdır.

Sezonluk aile üyelikleri bulunmakta. Gün boyu aktiviteler ile canınız hiç sıkılmaz. Sakin havuzda ise tatil keyfinizi en üst noktalara çıkarabilirsiniz.

Colsieum Aquapark Beykoz 2024 Giriş Ücreti

  • 0-6 Yaş Arası çocuklardan Giriş Ücretsiz
  • 12-18 Yaş  Yaş arası Giriş ücreti : 150 TL
  • Çocuk 7-11 Yaş  : Hafta içi 200 Hafta sonu 250 TL
  • Yetişkin giriş ücreti : 300 TL  Hafta sonu 350 TL

Rezervasyon ve Colsieum Aquapark – Beykoz iletişim bilgileri :
Adres:
Acarlar Mah. Acarkent Sitesi 3.Kısım 9.Cadde No:2 Beykoz/İSTANBUL
Telefon : 0216 538 38 38

Colsieum Aquapark Beykoz Nerede Nasıl Gidilir Servis Güzergahları

Beykoz devlet hastanesi önünden geçen C67 numaralı otobüs ile ulaşabilirsiniz. Şahsi aracınız varsa Beykozda Acarkent tabelalarını takip ederek bulabilirsiniz.

Colsieum-Aquapark-giris-ucretleri-ve-havuzu

Colsieum Aquapark Beykoz Açılış Kapanış Saatleri 2024

Colsieum Aquapark tüm yaz sezonu boyunca saat 10:00 da açılmaktadır. Akşam kapanış saati ise 20:00 ‘dır. Bu saat genellikle 21:00 civarına kadar uzayabilmektedir.

Colsieum Aquapark Beykoz Kayak Havuz ve Aktiviteler

Aquapark Canınız hiç sıkılmaz. Özellikle tüm gün aktiviteler olmaktadır. Tüm havuz ve kaydıraklar aktif olarak çalışır. Sakin ve rahat bir ortamda havuzun keyfini çıkarabilirsiniz.

Aquaparktaki Kaydıraklar

Çocuk Kaydırakları, Su kaydırağı

Havuzlar

1 Adet çocuk havuzu ,2 adet Büyük Havuz ve Dalga havuzu

Aktiviteler

Çocuk Animasyonları

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.