2024 İstanbul Tüp Bebek Merkezleri ve Hastane Fiyatları

2024 İstanbul Tüp Bebek Merkezleri ve Hastane Fiyatları, Türkiye’nin En İyi En Başarılı Tüp Bebek Merkezleri İstanbul’da Bulunmakta. İstanbul’da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin Fiyatları ve Tüm Ayrıntıları Özel Haberimizde…

2024 İstanbul Tüp Bebek Merkezleri ve Hastane Fiyatları

Hayat şartları artık insanların doğurganlığını da vurmaya başladı. Hayatın stresi maddi sorunlar derken bir çok konuda olduğu gibi doğum konusunda da artık çiftler büyük sıkıntılar yaşamakta. Doğal doğum olmuyorsa doğum konusunda ise en başarılı yöntem ise tüp bebek yöntemi.Tüp bebek Nedir sorusunun en basit cevabı ise Laboratuvar ortamında öz anne ve babadan alınan yumurta ve spermlerin özel yöntemlerle birleştirilerek tekrar anneye nakli ile bebeğin oluşması sağlanmasıdır. Ayrıca bir çok tüp bebek merkezinde Tüp bebek raporu geçmektedir ve bu rapor ile %50 civarında indirim alınabilmektedir. Bu kısmı devlet karşılamaktadır.

Tüp bebek raporunu SGK Müdürlüklerinden aşağıdaki evraklar ile müracaat ederek alabilirsiniz. Tüp bebek konusunda internet üzerinde çok fazla yanlış bilgi dolanmakta. Biz sizlere en doğru bilgiyi vermek için uzun araştırmalar sonucunda bu haberi hazırladık. Tüp bebek fiyatları 2024 yılında her sektörde olduğu gibi ortalama %20 ile %30 oranında arttı. Bu nedenle fiyatlar bir miktar yüksek gelebilir. Fakat Tüp bebek raporu sayesinde bir miktar aşağı indirebilirsiniz bu fiyatı.

tup-bebek-merkezi-fiyatlari

En iyi Tüp Bebek Merkezleri

Türkiye’de aslında dünyanın en iyi tüp bebek merkezleri bulunuyor diyebiliriz. Dünyadan bir çok aile tüp bebek için Türkiye’deki merkezleri tercih etmekte. En öne çıkan merkezler ise;

  • Cerrahpaşa Tıp Fakültesi IVF Merkezi Tüp bebek Merkezi
  • Amerikan Hastanesi Yardımcı Üreme Teknikleri Merkezi
  • Acıbadem İnternational Hastanesi Tüp bebek Merkezi
  • Medicana Bahçelievler Tüp bebek Merkezi
  • Memorial Hastanesi Tüp bebek Merkezi
  • İstanbul Tüp Bebek Merkezi

 Tüp Bebek Aşamaları ve Nelerle Karşılaşacaksınız… İzleyin Ayrıntılı Tüm Detaylar Videoda…

Memorial Şişli Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Başkanı Prof. Dr. Semra Kahraman Tüm Tüp Bebek tedavisi aşamalarını anlatmakta.

İstanbul’da En Başarılı Tüp Bebek(IVF) Doktorları ve Tüp Bebek Merkezleri (Hastaneleri) Listesi 

Tüp Bebek Raporu İçin Gerekli Evraklar:

Bebek sahibi olmak isteyen kadına ait 2 adet yeni çekilmiş fotoğraf,

1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi,

Daha önceki gebelik tedavisinde verilen ilaç reçetesi,

Erkek bireyin farklı tarihlerde alınmış 3 adet sperm raporu

1 adet evlilik cüzdanı fotokopisi,

Evli çiftin Adres ve telefon bilgileri

Anne baba çalışıyorsa hizmet sürelerini gösteren belge

Erkek ile ilgili bir sorun varsa Erkek bireyin ürolog tarafından yapılmış muayenesinin raporu

Tüp bebek raporu çiftin 2 denemeye kadar ortalama masraflarının %50 sini karşılamaktadır.

tup-bebek-merkezi-fiyatlari-1

2024 Yılı İstanbul Tüp Bebek Merkezleri ve Hastane Fiyatları

Acıbadem Maslak Hastanesi Tüp bebek ücreti 16.500Tl olarak belirlenmiştir. Ayrıca Embriyo dondurma 3.700TL olarak ücretlendirilir. Ödemeleri Kredi Kartına Taksit ile yapabilmektesiniz. Ayrıca hastanenin muhasebe bölümü ile pazarlık etmekte fayda var. Bu fiyata ilaçlar dahil değildir. İlaç ücreti ortalama 2.500 TL civarında tutmaktadır. Kurumun SGK ile anlaşması bulunuyor. Raporlu hastalar için indirim mevcut.

Acıbadem İnternational Hastanesi Tüp bebek fiyatı 15.100TL . Embriyo dondurma ücreti 3.800TL . Bu fiyata ilaçlar dahil değildir. İlaç ücreti ortalama 2.000 TL civarında tutmaktadır.Kurumun SGK ile anlaşması bulunuyor.Raporlu hastalar için indirim mevcut.

Amerikan Hastanesi Yardımcı Üreme Teknikleri Merkezinde Tüp bebek ücreti 14.750TL’dir. Bir yıl boyunca embriyo dondurma fiyatı 3.700 TL olarak belirlenmiştir.Bu fiyata ilaçlar dahil değildir. İlaç ücreti ortalama 2.500 TL civarında tutmaktadır.Kurumun SGK ile anlaşması bulunmuyor.Raporlu hastalar için indirim mevcut.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi IVF Merkezi Tüp bebek fiyatı 12.500 TL. Raporlu hastalar için fiyat 3.400 TL İlaç ücreti 1.500 TL nin içinde. Kurumun SGK ile anlaşması bulunuyor. Embriyo dondurma 2.500TL olarak ücretlendirilir.

Abacıoğlu Cerrahi Tıp Merkezi  Tüp Bebek Fiyatı 2024 yılında 11.500 TL olarak belirlenmiş.  Bu fiyata ilaçlar dahil değildir. İlaç ücreti ortalama 2.500 TL civarında tutmaktadır.Kurumun SGK ile anlaşması bulunmuyor.Raporlu hastalar için indirim mevcut. Embriyo dondurma 2.900TL olarak ücretlendirilir.

Medicana İnternational Tüp bebek fiyatı 20.300TL olarak belirlenmiş Bu fiyata ilaçlar dahil değildir. İlaç ücreti ortalama 3.200 TL civarında tutmaktadır.Kurumun SGK ile anlaşması bulunuyor.Raporlu hastalar için indirim mevcut. Embriyo dondurma 3.900TL olarak ücretlendirilir.

Medicana Bahçelievler Tüp bebek fiyatı 20.000 TL  istenmekte. Bu fiyata ilaçlar dahil değildir. İlaç ücreti ortalama 3.500 TL civarında tutmaktadır.Kurumun SGK ile anlaşması bulunmuyor.Raporlu hastalar için indirim mevcut. Embriyo dondurma 3.950TL olarak ücretlendirilir.

Medicalpark Göztepe Tüp bebek ücreti 16.100TL. Bu fiyata ilaçlar dahil değildir. İlaç ücreti ortalama 2.200 TL civarında tutmaktadır.Kurumun SGK ile anlaşması bulunuyor.Raporlu hastalar için indirim mevcut.

Memorial Hastanesi Tüp bebek fiyatı 14.700tl, Raporlu hastalar için 6.700tl. Beş yıllığına embriyo dondurmak 32.100 TL. Bu fiyata ilaçlar dahil değildir. İlaç ücreti ortalama 2.800 TL civarında tutmaktadır.

Avrupa Şafak Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Ücret ilaç hariç 12.100 tl. Aşılama ücreti 2.500 tl, İlaç ücreti ortalama 1.900 TL civarında tutmaktadır.Kurumun SGK ile anlaşması bulunuyor.Raporlu hastalar için indirim mevcut.

Zeynep Kamil Hastanesi İnfertilite ve Tüp Bebek Merkezi Raporlu hastalar için fiyat 2.800tl – 4.900 tl arası – Yumurta toplama ücreti 15.00 tl . En uygun fiyatlı hastane diyebiliriz.

İstanbul Tüp Bebek Merkezi Raporlu hastalar için fiyat 9.500 tl – Raporsuz hastalar için 6.000 tl civarındadır. Bir yıl boyunca embriyo dondurma fiyatı 1.500-2.200 TL olarak belirlenmiştir. Bu fiyata ilaçlar dahil değildir. İlaçları her hasta kendi ettiği eczaneden temin edebilmektedir. İstanbul Tüp Bebek Merkezi, sadece tüp bebek tedavisinde SGK anlaşmalı bir kurumdur. Muayene ve cerrahi işlemlerde SGK anlaşması yoktur.

Özel Erdem Hastanesi Tüp bebek ücreti 9.500 tl. Bu fiyata muayene, tahliller, sperm analizi dahildir. SGK anlaşması vardır.

Anadolu Sağlık Merkezi İlaç hariç ücret 10.300. Beş yıllığına embriyo dondurmak 2.800tl. Bu fiyata ilaçlar dahil değildir. İlaç ücreti ortalama 2.200 TL civarında tutmaktadır.

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi İlaçlar dahil tüp bebek ücreti 12.600tl. Bu ücret haricinde çok fazla masraf çıkmamaktadır.

Kadıköy Şifa İlaçlar hariç ücret 14.600tl. İlaç ücreti ortalama 2.300 TL civarında tutmaktadır.Kurumun SGK ile anlaşması bulunmuyor.Raporlu hastalar için indirim mevcut. Embriyo dondurma 1.400TL olarak ücretlendirilir.

İstanbul’da En Başarılı Tüp Bebek(IVF) Doktorları ve Tüp Bebek Merkezleri (Hastaneleri) Listesi 

Yorumlar
  1. Hüseyin dedi ki:

    Tüp Bebek merkezleri fiyatlarını devlet sırrı gibi saklıyorlar. Allah’tan sizin gibi medya kuruluşları varda öğrenebiliyoruz. Yoksa birde fiyat öğrenmek için ayrıca diyar diyar dolaşacagiz. teşekkürler

  2. eslem ayse dedi ki:

    merhaba. zamanınızı harcayıp paylaşmış olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. fakat o rakamlar muhtemelen 2017 yılından kalma.
    2018 ocak için bir merkezden fiyat alabildim ve tüp bebek yaptırmak isteyen kişilere bilgi vermek amacıyla sizinle de paylaşmak isterim.
    Bahçeci Fulya tüp bebek 7750 + 2500 civarı da ilaçlar. İlave ettikleri başka fiyatlarda mevcut embriyo dondurma,istenirse genetik tarama 350 dolar (doktor gerek görürse yani) yıllık bakım ücreti 500-750 tl. kısacası 10 bin tl yi geçiyor ödeyeceğiniz ücret. Ama tabiki merkezin muazzamlığı aşikar 🙂

    1. yıldıray dedi ki:

      BEN BAHCECİDE 3 KERE OLDUM AMA NAFİLE BENCE BAHSEDİLDİGİBİ KADAR GUZEL 1 YER DEGİLDİR

  3. Meral kab dedi ki:

    2021 yılında tüp bebek fiyatları çok artmış. Yandık valla devlet desteği tüp bebek için dahada artar insallah

  4. şorena dedi ki:

    merhabalar!
    yumurta dondurma ıstıyorum ve fıat oğrenebılırmıyıym! 42 yaşındayıyım