Jinekomasti Ameliyatı Fiyatı ve Ameliyat Sonrası İyileşme Süreci

Aslında Bundan 20 Yıl Önce Neredeyse 100 Erkekten 1 inde Görülen Göğüs Büyümesi Günümüzde 10 Erkekten 2 Sinde Görülmeye Başladı. Bunun Sebebi Tabi ki Hormonlu Genetiğiyle Oynanmış Kimyasal Ürünler… Göğüs Büyümesinin Ameliyatının Adı Jinekomasti…Jinekomasti Ameliyatı Hakkında Tüm Ayrıntılar Haberimizde…

Jinekomasti Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Bazı erkeklerde özellikle bayanlarda var olan Östrojen miktarının, bazen erkeklerde oluşması ile tıpkı bayanlarda olduğu gibi memelerin büyüme durumudur. Günümüzde erkeklerin yüzde onunda bu durum görünebilmekle. Memesinde bu tip problem yaşayan erkekler şişkin görünen memelerinden kurtulmak için Jinekomasti operasyonu yaptırabilirler. Medikal ve cerrahi olmak üzeri iki tip tedavi süreci bulanan bu durumda uzman hekimler gelince cerrahi yöntemi daha etkili bulur ve hastalarına bu yöntemi önerebilirler. Jinekomasti ameliyatında meme bölgesinde oluşan yağları lopasuction yöntemi ile dışarı alınması olacaktır. Yağlı doku daha derin yerde nüfus etmiş ise o zaman cerrahi yöntemle memenin içi boşaltılabilir. liposuction yöntemi her zaman en etkili yöntem olarak hastaya sunulabilir.

jinekomasti--lazer-ameliyati

Jinekomasti İyileşme Süreci;

Jinekomasti operasyonu için hasta bir gece önceden hastanede yatışı yapılmayı ve tüm işlemleri yerine getirildikten sonra operasyona alınmalıdır. Bu ameliyat çok basit bir yöntem gibi görünse de her cerrahi yöntemin bir riski olduğu unutulmamalı. Hastanın kesinlikle kan sonuçları ve E.K.G si çekilmeyi ve anestezi kontrolünü sonrası ameliyata alınmalıdır. Hayati risk taşımayan bu ameliyattan kısa bir süre sonra hasta normal hayatına ve dönebilir. Bu süreç içinde doktorun sizlere önerdiği ilaçları kesinlikle kullanın ve onun talimatların göz ardı etmeyin. Meme bölgenizde morluklar oluşabilir. Bunlar zaman içinde gecen komplikasyonlar olacaktır.

Jinekomasti Ameliyat Fiyatları;

Jinekomasti ameliyata sizlerin memelerinde daha güzel bir görünüm sağlamasınız için yapılacak olan düzeltme operasyonu olacaktır. Sizlerin Jinekomasti ameliyatınızı hangi hastanede ve hangi uzman doktora yaptırmanız her zaman en önemli konu olacaktır. Daha önceden hastaneyi ve doklarınız hakkında ön bilgiler toplayabilirsiniz. Her uzman doktor kendine göre fiyat belirlemiş yapabilir. Bunun yanı sıra ameliyatta kullanılacak işlemin hangi olacağını sadece doktorunuz sizlerin muayene ettikten sonra karar vereceği için ortala çıkacak olan fiyatı da bunlar belirleyecektir.

Jinekomasti Ameliyatı Fiyatı ortalama olarak 5500 TL ile 9.000 TL arasında değişen fiyatlara yapılmaktadır…

Jinekomasti Ameliyat Riskleri Nelerdir;

Jinkomasti ameliyatı iki türlü yapıldığı için sizlere uygulanacak olan yönteme önemli olacaktır. Bunun yanı sıra gayet basit bir ameliyat olan meme küçültme ameliyata fazla bir risk taşımaz ve sizlerde ameliyattan birkaç gün sonra normal hayatınıza hemen geri dönebilirsiniz. Görünüm olarak küçülen memeniz sizleri mutlu kılar ve psikolojik olarak da sizlerin daha rahat etmenize olanak sağlar. Derin doku altına yerleşen yağlar cerrahi yöntem ile çıkartılmışsa göğsünüzde bir kaz hafta bandaj kullanmanız gerekebilir. iç dikişler kendiliğinden eriyeceği için bu sizlere asla sorun teşkil etmeyecektir. Kısaca bu ameliyatı yaptırmak istiyorsanız sizlere hiçbir riski olmadığını söyleyebiliriz. Bu süreç içinde doktorunuzu çok iyi seçmek zorundasınız.

Jinekomasti Ameliyatsız Çözümleri;

Jinekomasti ameliyatsız çözümü yok denecek gibi bir durumdur. Anne karnında bebeye gecen öztorejen hormonun ile büyüme yapan meme, bebek dünyaya geldikten 3-4 hafta içinde normal haline dönmektedir. Bu hormon meme uçların büyüt. 18 yaşından sonra hala memem uçları büyüme yapıyorsa o zaman hormon dengesi gerekli miktarda oluşmamış olacaktır. Zaman içinde erkek memesi etrafında hiç de hoş bir görüntü oluşmayacak ve kişi kendin çok zor durumda hissedebilir. Kesin çözümü ise ameliyat olacaktır. Meme içinde fibroziz dokusu büyümeye başladığı anda yapacak başka hiçbir yöntem kalmayacak ve doktorunuzun sizlere önerisi her zaman cerrahi üzerine olacaktır.

Jinekomasti Ameliyat Sonrası İz Kalır Mı?

Siz beylerde bu tip bir ameliyat olmak istiyorsanız ve iz konusunda kafanıza takılan sorular oluyorsa bizlerde hemen cevap verelim. Uzman hekimler bu ameliyat sonrası meme ucundan 180 derece açtıkları ve boşattıkları dokuyu yine kestikleri yerden ameliyat izi olmadan saklamayı bilirler. İz kalmadan yapılan bu ameliyat yöntemi her zaman başarılı olacak ve kafanızda takılı kayan sorularında doktorunuza sorabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.