Konuşanlar 59. Bölüm Esma instagram Telegram Adresi Foto ve Tüm Bilgileri

Konuşanlar 59. Bölüm Nü Fotoğrafçısı Esma Miraç Aşkar Kimdir, Konuşanlar 59. Bölüm Nü Fotoğrafçısı Esma Miraç Aşkar instagram adresi, Konuşanlar 59. Bölüm Nü Fotoğrafçısı Esma Miraç Aşkar telefonu ve Konuşanlar 59. Bölüm Nü Fotoğrafçısı Esma Miraç Aşkar fotoğrafları, Konuşanlar 59. Bölüm Nü Fotoğrafçısı Esma Miraç Aşkar Resimleri, Konuşanlar 59. Bölüm Nü Fotoğrafçısı Esma Miraç Aşkar Telegram Sosyal Medya Hesapları Twitter Facebook

Türkiye’nin en çok izlenen ve şuan en çok konuşulan stand-up programı olan konuşanlar 59. bölümde Esma hanım Nü fotoğrafçısı olması neredeyse tüm erkeklerin dikkatini çekti. Hem yorumları hemde anlattıkları ile izleyenleri kahkaya boğdu. Özellikle kurduğu telegram grubundaki 750 kişinin erkek olması tek kadın kendi olması da son derece güldürdü. Hem tarzı hemde konuşması ile kendine güvenen özgür bir kadın imajı veren Esma Hanım son derece cesur.

konusanlar-59-bolum-esma-instagram

Bir çok ünlü isimle çalışmış ve dostluğu bulunmakta. Tahtaya ismini yazdıramasa da son derece dikkat çekti. Google aramalarında da Konuşanlar 59. Bölüm Nü Fotoğrafçısı Esma Miraç Aşkar Kimdir, Konuşanlar 59. Bölüm Nü Fotoğrafçısı Esma Miraç Aşkar instagram adresi, Konuşanlar 59. Bölüm Nü Fotoğrafçısı Esma Miraç Aşkar telefonu ve Konuşanlar 59. Bölüm Nü Fotoğrafçısı Esma Miraç Aşkar fotoğrafları, Konuşanlar 59. Bölüm Nü Fotoğrafçısı Esma Miraç Aşkar Resimleri, Konuşanlar 59. Bölüm Nü Fotoğrafçısı Esma Miraç Aşkar Telegram Sosyal Medya Hesapları Twitter Facebook gibi inanılmaz oranda artış var. Zaten ünlü sayılabilecek biri fakat programdan sonra takipçileri de hayranları da çok fazla arttı.

Konuşanlar 59. Bölüm Ceren instagram Adresi Foto ve Tüm Bilgileri

konusanlar-59-bolum-esma-foto

Tarzıyla dikkat çeken Nü Fotoğrafçısı Esma Miraç Aşkar 32 yaşında .Aslen İskenderunlu.Evli 11 yaşında bir oğlu var.  Boyu 1.69 kilosu ise 52 . Tam bir model fiziğine sahip. Marmara Üniversitesi Kameramanlık bölümünden mezun.

konusanlar-59-bolum-esma-telegram

Konuşanlar 59. Bölüm Nü Fotoğrafçısı Esma Miraç Aşkar instagram Adresi

Konuşanlar Programına Katılan güzelleri google da aramak son derece moda oldu. Fakat Nü Fotoğrafçısı Esma Miraç Aşkar çok fazla dikkatleri üzerinde topladı. Özellikle saçları ile inanılmaz derece de ilgi çekti ve kendinden söz ettirdi. Özellikle kızıl saçları ile dikkatleri üzerine toplayan ve Konuşanlar 59. Bölüme de Damgasını vuran Ceren hanım google aramalarında bir anda ilk 10 içine girdi. Konuşanlar 2. sezon 59. bölüm Esma hanımın instagram adresi mevcut Ayrıca telegram adresi de mevcut.

Konuşanlar 2. Sezonda 59.Bölüm Esma instagram Adresi : @esmamiracaskar

Konuşanlar 2. Sezonda 59.Bölüm Esma Telegram Adresi : @esmamiracaskar

Konuşanlar 59. Bölüm Cansel instagram Adresi Foto ve Tüm Bilgileri

konusanlar-59-bolum-esma-instagram

konusanlar-59-bolum-esma-resimleri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.