Rezzan Kiraz 2024 Burç Yorumları ve Özel Burç Analizleri

Rezzan Kiraz 2024 Burçları Yorumladı. 2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor… Rezzan Kiraz 2024 Burç yorumları, Rezzan Kiraz 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları, Aşk Para ve Sağlık Yorumları

Rezzan Kiraz 2024 Burç Yorumları ve Özel Burç Analizleri

Rezzan Kiraz Türkiye’nin en ünlü burç yorumcularından biridir. Hatta en eski ve astrolojiyi Türkiye’ye tanıtan ünlü bir astroloji diyebiliriz. Rezzan Kiraz 1957 yılında doğmuştur. Yıldız Teknik Üniversitesi Mezunudur. 20 yılı aşkın bir zamandır burç yorumculuğu yapmaktadır. 20 senelik astroloji hayatında onlarca eğitime ve seminere katılmıştır. Metafiziğe ve doğa üstü güçlere inanan ve burç yorumları konusunda en başarılı astrologlardan biridir. Türkiye’de binlerce takipçisi bulunmaktadır. Burçlar artık onun hayatı ve burçlar olmadan yaşayamam diyen biri…

Rezzan Kiraz 2024 Koç Burcu Yorumları (21 mart-20 nisan)
rezzan-kiraz-2017-koc-burcu-yorumlari

Koç burcu ve yükseleni koç olanlar yılın genelinde alacağınız önemli kararları önce kendiniz tahlil edebilir ve daha sonrada sizin için fikirleri önemli olan kişilere de başvurarak adım atmanız sizin için daha olumlu olabilir. Yılın ortalarında yoğunlaşan iş temponuz yıl sonuna kadar seyahatler ile devam edebilir. İlişkilerinizdeki sorunların yeni yıl ile çözümlendiği ve ilişkinizin dahada sağlamlaştığı bir yılda olabilirsiniz. Ufak tefek sağlık sorunları dışında uzun vadede endişelenmenizi gerektirecek bir durum olmayabilir.

Rezzan Kiraz 2024 Boğa Burcu Yorumları (21 nisan-21 mayıs)
rezzan-kiraz-2017-boga-burcu-yorumlari

Kariyer ve hedeflerinize ulaşmada atacağınız adımlar sizi yorabilir ama yeni yıl umudunuzu kaybetmediğiniz takdir de tüm yenilikleri ile sizinle birlikte olabilir. Yeni yılın ortalarına doğru yapacağınız yatırımlar maddi gücünüzü arttırabilir. Uzun süre harcamalarınızı sıkı tutmak zorunda kalabilirsiniz. İlişkisi olmayan boğalar yeni yıl aşk kapılarınızın sonuna kadar açık olduğu bir yıl olabilir yeter ki bakmak ile görmek arasındaki farkı bilmeniz yeterli olabilir. Boğa burcu ve yükseleni boğa olanlar özellikle yeni yılın ilk üç ayı beslenmenize dikkat etmelisiniz.

Rezzan Kiraz 2024 İkizler Burcu Yorumları (22 mayıs-21 haziran)
rezzan-kiraz-2017-ikizler-burcu-yorumlari

Geçmişe sünger çekilmemesinden dolayı geçen sene yaşadığınız sıkıntılar yeni yılda son bulabilir. Kendinizin değerini bildiğiniz sürece sorunlar sizin için içinden çıkılmaz bir hal almayabilir. Maddi yatırımlar için yeni yılın altı ve yedinci ayları siz ikizler burcu ve yükseleni ikizler için daha uygun olabilir. Yeni yılda da tabiri caizse ömrünüz iş seyahatlerinde geçebilir. Bu yoğun tempoya artık tepki vermek yerine kabullenip alışabilirsiniz. Uzun vadede beslenmenize özen ve dikkat gösterebilirsiniz.

Rezzan Kiraz 2024 Yengeç Burcu Yorumları (22 haziran-22 temmuz)
rezzan-kiraz-2017-yengec-burcu-yorumlari

Yengeç burçları ve yükseleni yengeç olanlar için aile hayatı ve aileye ayrılan vakit yeni yılda ikiye katlanabilir. İç dünyanız sizi daha çok eve yönlendirebilir ve bu yeni yılda evcimen yapınız dahada belirgin hissedilebilir. Kariyer planlarınızda değişikliğe gitmek isteyebilirsiniz. Bu meslek değişikliği bile olabilir. Uzak akrabalardan hayırlı haberler alabilirsiniz. Uzun vadede tasarruf edeceğiniz yatırımlar için adımlar atabilirsiniz. Kilo problemi olan yengeçler, sizin için diyet döngüsünün en faydalı olacağı zaman aralığı ilk bahar başlangıcı olabilir.

Rezzan Kiraz 2024 Aslan Burcu Yorumları (23 temmuz-23 ağustos)
rezzan-kiraz-2017-aslan-burcu-yorumlari

İlişkilerinizde yaşanan problemler yeni yıl başında çözüme ulaşabilir ve evliliğe kadar sağlam bir yol alabilirsiniz. Maddi yatırımlar olumlu sonuçlar ile sizi mutlu edebilir. Tüm bir yılı yorucu iş hayatı ile geçirebilirsiniz. İşiniz ile aileniz arasında kalabilir ve zaman ayırma konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Tüm bir yıl yoğun iş temposundan dolayı beden ve ruhen yorulabilir ve bu konuda doktor desteği almak isteyebilirsiniz.

Rezzan Kiraz 2024 Başak Burcu Yorumları (24 ağustos-22 eylül)
rezzan-kiraz-2017-basak-burcu-yorumlari

Küslüklerin bittiği ve uzun zamandır haber alamadığınız kişilerden ummadığınız zamanlarda haber alacağınız sürprizlerle dolu bir yılda olabilirsiniz. Uzun vadede yastık altı yaptığınız birikimler yeni yılda hayırlı işlere vesile olabilir. Bekar olan başak ve yükseleni başak olanlar evlilik bu yeni yılda sizinde kapınızı çalabilir. Sağlıklı bir hayat için yıl genelinde beslenme şeklinize dikkat etmeli ve bol sıvı tüketebilirsiniz.

Rezzan Kiraz 2024 Terazi Burcu Yorumları (23 eylül-23 ekim)
rezzan-kiraz-2017-terazi-burcu-yorumlari

Fikirleriniz deki dengesizlik yeni yılda da kendini hissettirebilir ve bu durum ikili ilişkilerinizde sizi içinden çıkılmaz zor durumlara sokabilir. Kendinizde sevmediğiniz yönleri keşfedeceğiniz bir yıl olabilir. Kariyer hayalleriniz umutsuz gibi göründe de yeni yılda şans kapılarınız sonuna kadar açık olacağından umudunuzu yitirmemelisiniz. Sindirim sorunlarınız olabilir beslenme şeklinizi değiştirebilir ve spora başlayabilirsiniz.

Rezzan Kiraz 2024 Akrep Burcu Yorumları (24 ekim-22 kasım)
rezzan-kiraz-2017-akrep-burcu-yorumlari

İlişkilerinizde hep kıskançlık yüzünden kaybetmeye yeni yılda da devam edebilirsiniz. Karşınızdakine güvenmeyi yeni yılın sonuna kadar bir çok tecrübe sonunda öğrenebilirsiniz. İş ve kariyer hayatınız içinizdeki çalışma ve yükselme isteği sayesinde bu yılda yükselişte olabilir. Gribal sağlık sorunları dışında güçlü bünyeniz yeni yılda çok önemli sağlık sorunlarından siz akrep burcu ve yükseleni akrep olanları koruyabilir.

Rezzan Kiraz 2024 Yay Burcu Yorumları (23 kasım-21 aralık)
rezzan-kiraz-2017-yay-burcu-yorumlari

İyi ve kaliteli vakit geçirmenin yollarını keşfedeceğiniz yeni yılda elde edeceğiniz bu bilgiler tüm yaşamınızı olumlu yönde etkileyebilir. Arkadaş ortamında geçireceğiniz vakit yıl genelinde oldukça fazla olabilir.Yıl sonuna doğru İş ortamında kıskanılan ve yükselişte olan biri konumuna gelebilirsiniz. Yeni yılda yay burcu ve yükseleni yay olanlar sağlık anlamında özellikle diş sağlığınıza dikkat etmeli ve kontrollerinizi kesinlikle aksatmamalısınız.

Rezzan Kiraz 2024 Oğlak Burcu Yorumları (22 aralık-20 ocak)
rezzan-kiraz-2017-oglak-burcu-yorumlari

Hayatınıza yeni yıl ile birlikte yeni insanlar adım atabilir.Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamınız genişleyebilir. Manevi açlığınızın farkına varıp bu durumun hayatınız üzerinde ki etkisini oldukça yoğun hissedebilirsiniz. Evli olan oğlak burcu ve yükseleni oğlak olanlar evliliklerini bu yeni yılda bebek ile taçlandırabilir siniz.

Rezzan Kiraz 2024 Kova Burcu Yorumları (21 ocak-18 şubat)
rezzan-kiraz-2017-kova-burcu-yorumlari

Sorumluluklarınızın artması ve iş hayatınızın da yaşanan dalgalanmalar sizi oldukça stresli dönemlere sokabilir. Kendinize zaman ayırmalı ve sevdiklerinizle vakit geçirmelisiniz. Yeni yılda sağlığınız için kötü alışkanlıklarınızı bırakacağınız bir döneme girebilirsiniz. Evli olan kovalar eşinizle yaşanan sorunlar sizin bakış açınızı değiştirmeniz ve empati yapmanız durumunda çözüme ulaşabilir. Maddi konularda aşırı harcamalardan sakınabilir ve temkinli olabilirsiniz.

Rezzan Kiraz 2024 Balık Burcu Yorumları (19 şubat-20 mart)
rezzan-kiraz-2017-balik-burcu-yorumlari

Yeni yıl boyunca sevdiklerinizden beklediğiniz ilgi ve alaka artabilir. Zaman zaman kendinizi yalnız hissedebilir ve bu durumu kendiniz yaratabilirsiniz. Özellikle yeni yıl da mayıs ve haziran aylarında uzun vadeli ödemelerinizin sonlanması sizi maddi anlamda baya rahatlatabilir. Önemli sağlık sorunlarınızın kontrollerini yaptırmaya devam edebilirsiniz. Özellikle troitleriniz ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz dikkat etmelisiniz.

Rezzan Kiraz’ın Yorumlarından Derlenmiştir.

2024 Yılı Tüm Astroloji Uzmanlarının Yorumları

Rezzan Kiraz 2024 Burç Yorumları ve Özel Burç Analizleri

Nuray Sayarı 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Tahminleri

Susan Miller 2024 Burç Yorumları Analizi ve Gelecek Tahminleri

Tuğçe Işınsu 2024 Çok Özel Burç Yorumları ve Analizleri

Dinçer Güner 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Tahminleri

Zeynep Turan Burç Yorumları 2024 ve Gelecek Tahminleri

Şenay Yangel 2024 Burç Yorumları ve Özel Gelecek Tahminleri

Su Karakuş 2024 Burç Yorumları ve 2024 Yılı Özel Analizler

Hande Kazanova 2024 Burç Tahminleri ve Yıllık Özet Değerlendirmesi

Hülya Balıkavlayan 2024 Burç Yorumları ve Özel Tahminleri

Öner Döşer 2024 Burç Yorumları ve 2024 Yılı Burç Analizi

Filiz Özkol 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Analizleri

Hakan Kırkoğlu 2024 Burç Yorumları ve Özel Burç Analizleri

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.