Seo Uzmanı Ne Demek?

SEO Nedir? SEO Uzmanı Kimdir?, SEO Yapmanın Faydaları Nelerdir? Seo Uzmanı Kime Denir? En iyi Seo Uzmanı Kim? İzmirdeki Seo Uzmanları

SEO Nedir? SEO Uzmanı Kimdir?

Gün içerisinde onlarca defa Google’da bir şeyler ararız. Peki hiç düşündünüz mü neden bazı siteler ilk sayfada yer alırken bazıları da çok daha gerilerde yer alır. Bu sıralamayı belirleyen sadece kalite mi yoksa kalite ile birlikte başka sebepleri de var mı? Çünkü sitenizin kaliteli olması da ilk sıralarda çıkmasına yeterli olmayabilir. İşte tam da burada SEO danışmanları devreye girer. SEO danışmanları web sitesinin Google gibi bir arama motorunda başarılı olabilmesi için çalışmalar yapar. Bu yazımızda SEO nedir, SEO Uzmanı kimdir gibi sorularınızın cevabını bulabilirsiniz.

SEO Nedir?

Öncelikle SEO nedir onu açıklayalım. SEO İngilizcedeki search engine optimization kelimelerinin kısaltmasıdır. Anlamı da arama motoru optimizasyonu şeklinde çevrilebilir. Peki bir web sitesi için SEO neden önemlidir? Her web sitesi arama motorlarında üst sıralarda çıkmak ister. Üst sıralarda çıkınca da web sitesine olan ziyaret sayısı artar, yazdıklarınız daha çok kişiye ulaşır. Eğer ticaret ile uğraşıyorsanız bu daha fazla satış ve daha fazla kazanç anlamına gelmektedir.

seo-uzmani

SEO Uzmanı Kimdir?

Web siteleri için SEO çalışması yapmanın öneminden bahsetmiştik. İşte bu çalışmaları yapan kişilere de SEO uzmanı denir. Doğru bir SEO uzmanı ile çalışmak sizlere önemli avantajlar sağladığı gibi alanında uzman olmayan bir SEO danışmanı ile çalışmak da web sitenize geri dönüşü olmayan zararlar verebilir. Uzun yıllardır SEO hizmeti veren Mümin Deniz Google 1. sayfayı hedefleyen firmalara SEO danışmanlığı yapmaktadır. Yılların verdiği tecrübe ile birçok firmayı Google’da üst sıralara çıkaran Mümin Deniz İzmir, Bursa, İstanbul, Ankara ve Kıbrıs başta olmak üzere ülkemizin birçok şehrine SEO hizmeti vermektedir.

Peki SEO Uzmanı hangi teknik konularda hizmet verir ve ne tür çalışmalar yapar?
SEO Uzmanı Mümin Deniz öncelikle web siteniz için teknik SEO hizmeti verir. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra site içi SEO hizmeti ve site dışı SEO hizmeti verir. Site dışı SEO çalışmaları backlink olarak tanımlanabilir. Şimdi bu çalışmaları biraz daha yakından görelim;

  • İlk aşamada web siteniz incelenir. Teknik olarak eksikleri neler onlar tespit edilir.
  • Teknik sorunlar giderildikten sonra siteniz ile ilgili bir çalışma planı hazırlanır.
  • Bulunduğunuz sektörün rekabet incelemesi yapılarak anahtar kelimeler belirlenir.
  • Ardından anahtar kelime odaklı içerikler üretilir.
  • Bu aşamadan sonra backlink çalışmaları yapılır. Doğru ve kaliteli site dışı linkler alınır.
  • İhtiyaç duyulması halinde site içi video ayarları yapılır. Site haritası oluşturulur.
  • Tüm bu çalışmalar şeffaf bir şekilde yönetilir. Her ay sonunda yapılan çalışmalar ile ilgili raporlar sunulur.

seo-uzmani-nedir

SEO Yapmanın Faydaları Nelerdir?

  • SEO çalışmaları Google gibi arama motorlarında sitenizin üst sıralarda çıkmasını sağlar.
  • Rakip firmalar incelenerek en doğru anahtar kelimeler belirlenir ve onlara uygun içerikler üretilir.
  • Üst sıralarda çıkınca da firmanızın bilinirliği ve haliyle de kazancınız artar.
  • Doğru SEO hizmeti sizleri gereksiz reklam masraflarından kurtarır. Sitenizin doğal yollardan kalıcı bir şekilde Google’da üst sıralarda çıkması sağlanır.

Siz de web sitenizin üst sıralarda çıkmasını istiyorsanız SEO uzmanı Mümin Deniz ile hemen iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.