The Magicians Dizisi Konusu, Yorumlar, Türü, Yeni Sezon Tarihleri

Amerikan Dizilerinden The Magicians Sihir Sevenlerin İlk Sırasına Oturacak Muhteşem Bir Yapıt. Her Bölümünü İple Çekeceksiniz. Seçilen Tüm Oyuncularda Muhteşem… The Magicians Konusu Yorumları İzlenebilirliği ve Tüm Detayları Haberimizde…

Popüler yabancı diziler arasında olan The Magicians dizisinin konusu oldukça dikkat çekici. Lev Grossman’ın romanından uyarlanan dizi, en az roman kadar etkileyici. Romanını okuduktan sonra dizisinin çekildiğini duyunca heyecanlandım. İlk bölüm fragmanının yayınlanması ile heyecanım daha da arttı ve fragmandan bile anlaşılan dizi hayal kırıklığına uğratmayacak. Fantastik dizileri seyretmeyi sevenler için ideal bir dizi olan The magicians’ın konusu; Quentin Coldwater adlı bir gencin, kendisinde olan farklı güçleri keşfetmesi ile başlıyor. Coldwater’ın sihirli güçleri bulunmakta. Bu güçleri doğrultusunda, sihir okuluna gidiyor. Hayatı bu süreden sonra büyük bir değişikliğe uğruyor. New York’un kuzeyindeki oldukça gizli, bilinmeyen ve prestijli bir büyücülük okuluna kabul ediliyor ve her şey burada başlıyor. Coldwater’ın okul hayatında girdiği tehlikeli ve karanlık yolları konu alan dizi, izleyenleri ekrana kilitleyecek cinsten.

Yabacı dizi severler, yeni bir dizi arayışı içindeyse mutlaka The Magicians tercihleri olmalı. Romanı okuyanlarda okumayanlarda diziyi seyretmeye başlamalı. Romanını okuyanlar için bazı yerler daha heyecanlı gelebilir diye düşünüyorum. Roman ve dizi uyarlamasındaki farklılıklar ve kişilerin romanı okurken hayalinde tasvir ettiklerinin ekrana farklı yansıması bu heyecanı tetikleyecektir. Özellikle fantastik romanların uyarlamasında bu heyecan oldukça hat safhada olmaktadır. Hayal gücünüzün perdede canlanmış halini izlemek hemen hemen herkesin hoşuna giden bir durumdur. Fantastik dizi tutkunları için, esrarengiz olayların geçtiği bu dizi izlenmesi gereken diziler listesinin başında geliyor diyebilirim. Diziye kendinizi kaptırmamanız mümkün olmayacak bu fragmandan bile apaçık belli oluyor.
the-magicians-yorumlari

İnternette son zamanlarda özellikle fragmanın yayınlanması ve ilk bölümün ekranlara gelmesi ile başlayan yorum bombardımanında, diziyi heyecanla bekleyenler de var dizinin tutmayacağını düşünenlerde var. Özellikle Ekşi sözlük yorumlarında her yorumu görebiliriz. Fantastik dizi hayranları biraz heyecanlanmış ve izlemek için sabırsızlanıyor diyebiliriz. Fragman ve kitaptan dolayı olumsuz beklentiler içine girenlerin, ilk bölümü izlemelerinin ardından yanıldığını görmekteyiz. Dizinin şaşırtıcı bir şekilde sürükleyici olduğunu söyleyenlerin sayısı çoğunlukta bulunuyor. Bölümler yayınlandıkça olumsuz olan eleştiriler muhtemelen olumlu hale gelecektir. Olumlu düşünenler zaten yanılmayacaktır. Dizi umut vadediyor. Başrol oyuncusu ise kızların hayran olası yakışıklılıkta bir kişi. Jason Ralph kızların kalplerini fethedecek.
The Magicians dizisi sadece Jason Ralph için bile izlenebilir. Başrol oyuncusu bu kadar yakışıklı olan bir dizide kızlarda pek ala güzel oluyor. Kalabalık oyuncu kadrosu ile boy gösteren The magicians, fantastik ve dram türünü bir arada sevenlerin ilgisini çekecek. Mutlaka izlemeyenler çok geçmeden diziye başlamalı. İlk bölümünün yayınlanması ile yıkılan olumsuz eleştiriler, boşuna olmasa gerek. Denenmesi ve izlenmesi gereken bir dizi. Yaz aylarında izlenebilecek bir dizi ve can sıkıntınızı heyecan ve merakla bir nebze olsun giderebilecek bir kurguya sahip. Uyarlamanın ve kurgunun yönetmenin ustalığı ile ortaya çıktığı bariz belli.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.