Özel Yöntem! Vucud Çatlatlarından Doğal Yollarla Kurtulun!

Kadınların Hamilelikten Sonraki En Büyük Sıkıntılarından Biri Olan Vucud Çatlaklarına Kesin ve En Doğal Çözüm…

Genel olarak hamilelik döneminde, bebeğin karnın içinde büyümesi ve kilo alıp vermeden kaynaklanan vücut çatlakları, neredeyse tüm bayanların ortak sorunu haline gelmiştir. Bu nedenlerin dışında, genetik faktörlerle oluşmuş çatlakları sahip kişilerde bulunmaktadır. Çatlaklar özellikle karın ve çevresinde, bacakların üst kısmında, kalçalarda ve göğüs yüzeylerinde meydana gelmektedir. Çatlak tedavisi başlığı altında verilen hizmetler pahalı olmakla birlikte, kalıcı çözümler ve kesin sonuçlar verememektedir. Bu yüzden çoğu kişi doğal ve kalıcı çözümlere başvurmaktadır. Bu çözümlerin başında besin ya da gıdalarla yapılan karışımlar, maskeler ve doğal kaynak suları, çamurları, killeri gelmektedir. Az maliyetli, besleyici ve düzeltici etkileri bulunan bazı karışım ve maskelerin yapılışları ve uygulamaları aşağıdaki gibidir.

Limon, kahve ve zeytinyağı karışımı bu konuda Peeling etkisi yaratan mükemmel bir karışımdır. 1-2 yemek kaşığı kahvenin içine yarım limon ve 2 tatlı kaşığı zeytinyağını ekleyip iyice karıştırmanız gerekmektedir. Karışım homojen bir hal aldıktan sonra, 2 günde bir uygulamanız gereken bir karışım elde edeceksiniz. Sert sürtünme ve yuvarlak masaj hareketleriyle sorunlu bölgelere uygulamaya başladığınız karışımın, son kısmı oldukça önemlidir. Çünkü karışımın asıl etkisini görmek için, soğuk su ile şok etki yaratmanız gerekmektedir. Soğuk suyla temizlediğiniz bölgelerdeki kan dolaşımı hareketleri hızlanmış olacak ve kısa zamanda çatlaklarda iyileşme gerçekleşmeye başlayacaktır. Bu uygulama için çatlaklarınızın en fazla 3 yıllık olması gerekmektedir.

Buğday tohumu yağı, ciltteki renk pigmentlerini aktif hale getirir, cildi canlandırır, lekeleri yok eder ve en önemlisi de en kalıcı çatlakların bile iyileşmesine katkıda bulunur. Buğday tohumu yağını, steril bir pamuğa birkaç damla damlatın. Daha sonra çatlak problemi olan bölgelerinize, 1 ay boyunca düzenli aralıklarla uygulayın.
Saman çiçeği yağının da bu konuda büyük etkileri bulunur. Aynı şekilde steril bir pamuğa damlattığınız yağı, çatlak problemi olan yerlerinize masaj hareketleriyle ve düzenli aralıklarla uygulayın. Bu yağ ile E vitamini kapsüllerini karıştırarak, vücudunuza uyguladığınız zaman iyileşme etkisinin, daha kısa bir zaman alacağını göreceksiniz.

Patates suyu uygulamasında, patates suyunun cilt hücrelerini canlandırma etkisinden faydalanılmaktadır. Ayrıca çiğ patatesin içeriğinde yüksek vitamin ve mineral değerleri bulunmaktadır. Orta boyda olan bir patatesi ince ince ve yuvarlak şekilde kestikten sonra; çatlak olan bölgelere 5 dakika süreyle koyuyorsunuz. 5 dakika sonunda patates dilimlerini cildinizden alıp, 10 dakika kadarda patates suyunun ciltte kalmasını sağladıktan sonra, isteğinize göre soğuk ya da ılık suyla temizleme işlemine geçiş yapıyorsunuz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.