Akbank Çalışma Saatleri, Akbank Müşteri Hizmetleri Telefonu

Türkiye’nin ve Dünyanın Sayılı Bankalarından Biri Akbank… Akbank ve Akbank Çalışma Saatleri Mesai Saatleri Öğle Arası ve Aklınıza Takılan Tüm Konuları Sizin İçin Araştırdık. Detaylar Haberimizde…

Akbank Adana’da, 30 Ocak 1948 tarihinde özel ticaret bankası olarak müşterilerine hizmete açılmıştır. Akbank ilk şubesini 14 Temmuz 1950 ‘ yılında İstanbul sirkecide açıp halka hizmet vermeye başlamıştır. Akbank 1990 yılında halka en iyi hizmeti vermek amacı ile açılmıştır. Akbank’ın 15.000’in üzerinde çalışanı ve 900 şubesi bulunmaktadır ayrıca İstanbul’da 23 bölge müdürlüğü bulunmaktadır. Akbank KOBİ Bankacılığı, yatırım Bankacılığı, kurumsal Bankacılık, Döviz Bankacılığı, hazine işlemleri ve Bankacılık hizmetlerini vermektedir. Türkiye’de Akbank dijital Bankacılık hizmeti verip müşterilerinin finansal isteklerine hizmet vermektedir. Akbank yurt dışında da müşterilerine hizmet vermeyi sürdürmektedir. Almanya (Akbank AG) ve Dubai’de (Akbank Dubai Limited) ve Malta’da ki şubesiyle hizmet vermektedir. Akbank müşterilerinin talepleri üzerine mekan ve zaman sınırlaması olmadan karşılık vermektedir.

Akbank ayrıca Teknolojinin Türkiye’ye gelmesinde büyük destek olmuştur. Ülkemizde bir çok yeniliği başlatmış olan Akbank müşterilerine daha iyi hizmet vermek için şubeye gitmeye gerek kalmadan Cep Kredi ve Kredi Makinesi gibi hizmetlerini dünyada ilk kez Akbank müşterilerine hizmet vermeye başlamıştır. Akbank çalışma prensibi ve müşteri memnuniyeti nedeni ile uluslar arası alanda Global Finanse Dergisi’nin düzenlediği En İyi Dijital Banka Ödülü, Bireysel Bankacılık Ödülü, Batı Avrupa’nın En İyi Dijital Bankacılık ödülüne verdiği wn iyi hizmetlerinden dolayı layık görülmüştür. Ayrıca Akbank 2015 yılında Euromoney, Global Finanse, Worlt Finanse ve Emea Finanse tarafından Avrupa’nın en iyi nakit yönetimi Bankası olarak ödüle layık görülmüştür. Akbank 1996 yılında Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş hizmete sunmuştur. Akbank Büyük Kırmızı Ev konut kredileri ile düşük faizlerle ev sahibi olmak isteyen müşterilerine düşük faizle yardımcı olmaktadır. Akbank konut kredisi için öncelikle müşterilerinden kişinin nüfusu cüzdanı, maaş bordrosu ve kişinin kendisinin başvurmasını talep etmektedir. Müşterinin arz ettiği kredi başvurusu maaşını karşılıyorsa Akbank bu kredi başvurusunu onaylamaktadır. Kredi onayının ardından konuta ipotek konulup kişinin kredi borcu bittikten sonra kaldırılmaktadır. Akbank 31 Aralık 2015 tarihinde 9,2 milyar ABD Doları sermayesi değerine sahip olup dünyada en iyi Bankalar arasında yer almıştır.


Akbank Çalışma Saatleri

Akbank Sabah çalışma saatleri:09:00 – 12:30
Akbank Öğle yemeği arası 12:30 – 13:30
Akbank Öğlen çalışma saatleri: 13:30 17:30 aralarında müşterilerine hizmet vermektedir.

Müşteri Hizmetleri Numarası

(0212) 444 25 25 , 444 00 72, 0850 222 25 25 Bu numaraları arayarak Akbank müşterileri, müşteri hizmetlerinden en iyi hizmeti alabilirler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.