Alzheimer-Demans Hastaları İçin İstanbul’daki En İyi Özel Huzur Bakım Evleri

Alzheimer-Demans Hastaları İçin İstanbul Avrupa Yakası En İyi Özel Huzur Evleri Listesi, Alzheimer-Demans Hastaları İçin İstanbul Anadolu Yakası En İyi Özel Huzur Evleri Listesi, Alzheimer-Demans İçin İstanbul’daki En İyi Huzur ve Bakım Evleri, İstanbul’daki En İyi Alzheimer-Demans hasta için Bakım Evi, İstanbul’daki En İyi Huzur Evi, İstanbul En İyi Huzur Evleri Listesi ve Tanıtımları

Alzheimer-Demans-Parkinson Hastaları İçin İstanbul’daki En İyi Özel Huzur Bakım Evleri

Alzheimer-Demans günümüzün en sıkıntılı ve neredeyse her 10 yaşlımızdan 8’inde görülmekte. Tabi ki son dönemde yediğimiz içtiğimiz gıdalardaki genetik oynamalar , stres ve kötü yaşam şartları da Alzheimer-Demans hastalıklarını güçlendiriyor. Belli bir süreden sonra Alzheimer-Demans hastalarına evde bakım maalesef mümkün olmayabiliyor. Bu nedenle Bakım evleri ve huzur evleri imdada yetişiyor. fakat takibi Belki anneniz belki Babanız belkide çok sevdiğiniz kardeşiniz yada yakınınız. İstanbuldaki en iyi Alzheimer-Demans hastalarına bakan huzur evleri ve bakım evi bulmak gerçekten çok zor. Çünkü canınız kadar sevdiğiniz yakınınızı emanet edeceksiniz.

Son dönemde sosyal medyada yaşlılara şiddet gösteren bakım evleri personellerini görüyoruz. Bu gidi durumlara hastanızın mahruz kalmaması için kesinlikle güvenilir ve en iyi en çok tercih edilen bakım ve huzur evlerini seçmeniz gerekiyor.

Sizlere yardımcı olabilmek için Alzheimer-Demans-Parkinson gibi hastalıklarla mücadele eden yaşlılarınızın istanbuldaki en iyi bakım ve huzur merkezini bulmanıza yardımcı olmak için bu haberi hazırladık. Bu sayede en azından en güvenilir en çok tercih edilen Alzheimer-Demans-Parkinson hastası olan kişilerin yorumlarından yola çıkarak sizlere en iyi bakım merkezlerini ve huzur evlerini sıralayacağız. Bu şekilde en azından içiniz biraz daha rahat olacaktır. Biliyoruz ki aslında tabi ki en iyi bakım evlat bakımıdır. ama bu hastalıklarda maalesef profesyonel destek almak şart. Huzur evi Fiyatları ve Bakım merkezleri Fiyatları haberimizide inceleyerek detaylı fiyat bilgisi öğrenebilirsiniz.

Vicdanı olarak size zor gelebilir. Annenizi Babanızı bu gibi merkezlere bırakmak çok zor olduğunu biliyoruz. Fakat kesinlikle en doğru tercihiniz bu bakım evleri ve huzur evleri olacaktır. Hemde hastanızın yanında bir çok yaşlı ve konuşacağı insan olacağı için hastalık sürecini daha yavaş ilerlemesini sağlayabilirsiniz. 

Alzheimer-Demans-Parkinson hastalığına yakalanmış hastanız varsa ilgi alaka ile bu hastalık ilerlemekte yada gerilemekte. Bu nedenle çok özel şartlarda hastanızın bakımı sağlanması gerekiyor. Hastanızı size tavsiyemiz kesinlikle profesyonel ellere bırakmanız. Bilmeniz gerekiyor ki Alzheimer-Demans Hastalıklarının maalesef modern tıpta herhangi bir çözümü bulunmamakta. Ve nöroloji bu konuda maalesef yetersiz kalmakta. İlerleyen Alzheimer-Demans Hastalarında günlük öz bakımlarını giderme , beslenme ve ihtiyaçlarını giderme konularında profesyonel yardım almaları gerekmektedir.

Özellikle palyatif bakım ihtiyacı olan yakınlarınız varsa da onlar içinde özel bakım evleri listemizi inceleyebilirsiniz.

Bir çok aile maalesef vicdani olarak Alzheimer-Demans hastalarına kendileri bakmak istemektedir. Fakat bu hastanın hastalığının ileri gitmesine , hem hastaya çile çektirme hemde bakan kişilerin hayatını zorlaştırmaktan öteye gitmemektedir. Tabi ki bu iş tamamen maddiyat ile de doğru orantılıdır. İlaçlar ile Alzheimer-Demans hastalıkları komple yok edilmese de bir miktar azaltılabilmektedir. Fakat bu ilaç kullanımı da çok düzenli bir şekilde yapılması gerekmektedir.  Bu nedenle maddi imkanları zorlayarak Alzheimer-Demans hastaları için İstanbul’daki en iyi bakım merkezlerinin kapısını çalmanız gerekecektir.

Alzheimer-Demans Hastaları için İstanbul’daki En İyi Bakım ve Huzur Evleri

İstanbul’da yaşıyorsanız ve Alzheimer-Demans hastanız varsa en azından şanlı sayılabilirsiniz. Çünkü İstanbul’da son derece kaliteli ve tecrübeli Alzheimer-Demans bakım merkezi bulunmakta. Gözünüz kapalı bu huzur evlerine ve bakım merkezlerine güvenip yakınlarınızı emanet edebilirisiniz. Bu tesisler hastanız için en iyi şartları oluşturmakta uzman kadroları ile en iyi hizmeti vermektedir.

Alzheimer-Demans Hastaları için İstanbul Avrupa Yakası En İyi Bakım ve Huzur Evleri

 

Kumsal Huzur ve Yaşlı Bakım Merkezi – Silivri Alzheimer-Demans Hastaları İçin

İstanbul’da yaşanılası yerlerin başında gelen Silivri’de bulunan Kumsal huzur evi yaşlılar için son derece güzel bir konumda bulunmakta. Deniz kenarında sessiz sakın ağaçlarla çevrili bir bölgede konumlandırılmış durumda. Alzheimer-Demans hastaları için en iyi bakım ve huzur evi diyebiliriz.  Yorumlarını incelediğimizde Alzheimer-Demans hastalarını misafir ettiren hasta yakınları son derece memnun oldukları görünüyor.

Palyatif Bakım Servisi Olan Devlet Hastaneleri İstanbul(Avrupa ve Anadolu Yakası)

Hastaların ihtiyaçlarına göre 5 öğün yemek çıkmakta.24 saat hemşire desteği bulunmakta. Tesise özel kumsal, yüzme havuzu ,türk hamamı, sauna ,özel fizik tedavi ünitesi bulunmakta. Hem konum hemde hizmet bakımından başarılı huzur evlerinden biridir. Yaşlı yakınınızı rahatlıkla gözünüz arkada kalmadan bırakabileceğiniz bir bakım evi diyebiliriz.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından denetlenmekte ve onaylı huzur evi ve bakım evleri arasında yer almaktadır.

Kumsal Huzur Evi Alzheimer-Demans hastaları için aylık fiyatı 2023 yılında 17.000 TL ile 25.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Kumsal Huzur Evi İletişim Bilgileri:
Adres: Mimarsinan :Mahallesi, Prof. Dr. Muammer Aksoy Caddesi No:73 Silivri/İstanbul
Telefon: +90 212 727 00 77


Asude Yaşam ve Sağlık Merkezi Şişli Alzheimer-Demans Hastaları İçin

Asude Bakım merkezi özellikle Alzheimer-Demans hastalarıın bakımı konusunda yılların tecrübesi ile hizmet vermektedir. Hastaların Hareket kısıtlılığı nedeniyle hastanın fizik tedavisi ve rehabilitasyon hizmetinin verilmesi, Trakeostomili, ventilatör, konsantratör cihaz kullanım temizliği Hastaların ağız bakımı , Banyo ve tuvalet ihtiyaçlarının karşılanması, Yatalak hastalarda sırt yaralarının önlenmesi , sağlık kontrollerinin ve denetleme yapılması , Solunum yolundaki sorunlardan dolayı cihaza bağlı ise cihaz temizliği, Hastaların kişisel temizliği gibi bir çok hizmeti profesyonel bir şekilde sağlamakta. Türkiye’nin en eski bakım merkezlerinden biri diyebiliriz. Şişli Mecidiyeköy ve Çamlıca Olmak üzere 3 şubesi bulunmakta. Genellikle Alzheimer-Demans hasta yakınları tarafından İstanbul Avrupa yakasında en çok tercih edilen bakım evidir. Yatalak hastalar için en iyi özel huzur evleri listemizide incelerseniz çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Asude Yaşlı Bakım Merkezi Alzheimer-Demans hastaları için aylık fiyatı 2023 yılında 18.000 TL ile 24.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Asude Yaşlı Bakım Merkezi İletişim:
Adres: Gülbahar Mahallesi Büyükdere Caddesi Oya Sokak No: 11 Şişli/İstanbul
Telefon: (0212) 356 08 00

Palyatif Bakım Servisi Olan Devlet Hastaneleri İstanbul(Avrupa ve Anadolu Yakası)

Alzheimer-Demans Hastaları için İstanbul Anadolu Yakası En İyi Bakım ve Huzur Evleri

Meva Bakım Evi Ümraniye Alzheimer-Demans Hastaları İçin

Meva Bakım Evi Alzheimer-Demans hastaları için İstanbul’daki en iyi bakım evlerinden biri diyebiliriz. Yüksek kalitede profesyonel hizmet vermektedir. Alzheimer-Demans hastalarının tüm ihtiyaçlarını uzman kadrosu ile karşılar. Genel başlıklar ise Düzenli ilaçların takip edilmesi, Hastaların Psikiyatrik ve nörolojik takibi. Hastaların sosyalleştirilmesi. Hastalar Meva bakım merkezinde kendi evlerindeki rahatlığı vermeyi hedeflemiştir. Bu hastalara özel tuvalet banyo ve koridorlar dizayn edilmiştir.

Devamlı bir aktivite vardır ve bu aktiviteler Alzheimer-Demans hastalarında iyi yönde etki ettiği bilinmektedir. Güvenlik olarak 7/24 kamera sistemi ile izlenmektedir. Alzheimer-Demans konusunda son derece tecrübeli hemşire ve sertifikalı hasta bakıcılar ile hizmet vermektedir. Meva bakım merkezinin yorumlarını incelediğimizde son derece iyi ve sorunsuz bir hizmet verdikleri görülmekte.

Meva Bakım Evi Alzheimer-Demans hastaları için aylık fiyatı 2023 yılında 17.000 TL ile 24.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Meva Bakım Evi İletişim: 
Adres: Huzur, Abdullahazam Cd. No:35, 34773 Ümraniye/İstanbul
Telefon: (0216) 611 15 15


Alife Bakım Merkezi Kadıköy –Alzheimer-Demans Hastaları İçin

Acıbadem sağlık Grubunun bünyesinde bulunan Alife Bakım Merkezi Kaliteli ve iyi bir Alzheimer-Demans hastalık tedavisi için kesinlikle maddi imkanlar varsa tercih edilebilecek bir bakım evi. Tamamen profesyonel sertifikalı hemşire ve hasta bakıcılardan oluşmakta. Haftalık Profesör ziyaretleri ve değerlendirmeleri bulunmakta. İlaç dozları için gerekli ayarlamalar yapılmakta.

Her Hafta enfeksiyon uzmanları tarafından kontrol ve değerlendirme, Hastalıklarda uzman hekim takibi özel diyetisyen ile günde 4 farklı yemek çıkması, 7/24 hekim bulunması, 7/24 kamera ile izleme seçenekleri ile Alzheimer-Demans hastanız için son derece güzel bir ortam bulunmakta. Alzheimer-Demans hastanızı Gönül rahatlığı ile hastanızı Alife Bakım Merkezine emanet edebilirsiniz.

Alife Yaşlı Bakım Merkezi palyatif bakım aylık fiyatı 2023 yılında 27.000 TL ile 35.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Alife Yaşlı Bakım Merkezi İletişim:
Adres:
Koşuyolu Mahallesi Cenap Şahabettin Sok. No:84 Kadıköy/İstanbul
Telefon: +90 216 326 67 87

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.