Yatalak Yaşlı Hastalar İçin İstanbul’daki En İyi Özel Huzur Evleri Tanıtımı

Yatalak Hastalar İçin İstanbul Avrupa Yakası En İyi Özel Huzur Evleri Listesi, Yatalak Hastalar İçin İstanbul Anadolu Yakası En İyi Özel Huzur Evleri Listesi, Yatalak Hastalar İçin İstanbul’daki En İyi Huzur ve Bakım Evleri, İstanbul’daki En İyi Yatalak Bakım Evi, İstanbul’daki En İyi Huzur Evi, İstanbul En İyi Huzur Evleri Listesi ve Tanıtımları,

Yatalak Hastalar İçin İstanbul’daki En İyi Özel Huzur Evleri

Yatalak yaşlı hastalar için İstanbul’da en iyi huzur evini araştırıyor sanız haberimiz tam size göre diyebiliriz. Bu konuda bir çok kişi sıkıntı yaşamakta. Özel huzur evleri konusunda çok fazla şikayet olmakta. Özel huzur evlerinde yatalak yaşlılar için iyi imkanlar sunmak tüm ihtiyaçlarını zamanında karşılamak yatalak hastanızı mutlu etmek ve son yaşam döneminde onu en iyi şekilde hayata bağlamak çok önemlidir.

Son dönemde Özel huzur evleri çok artmaya başladı. Bütün özel huzur evleri sık sık Aile Bakanlığı tarafından denetlenmekte. Bu nedenle büyüklerinizi huzur evine yetiştirecekseniz çok fazla gözünüz arkada kalmayabilir. Son dönemlerde bir kaç münferit olan yaşansa da huzur evlerinin bir çoğu son derece donanımlı iyi hemşirelere ve doktorlara sahip iyi bakım personeli ile hizmet vermekte. en iyi huzur evi denildiğinde bir çok özellik incelenmesi gerekiyor. Bu nedenle işinizi kolaylaştırmak için bu makalemizi hazırladık.

Google üzerinde en çok arananlar ise; Yatalak Hastalar İçin İstanbul Avrupa Yakası En İyi Özel Huzur Evleri Listesi, Yatalak Hastalar İçin İstanbul Anadolu Yakası En İyi Özel Huzur Evleri Listesi, Yatalak Hastalar İçin İstanbul’daki En İyi Huzur ve Bakım Evleri, İstanbul’daki En İyi Yatalak Bakım Evi, İstanbul’daki En İyi Huzur Evi, İstanbul En İyi Huzur Evleri Listesi ve Tanıtımları gibi aramalar yapılmakta.

Palyatif Bakım Servisi Olan Devlet Hastaneleri İstanbul(Avrupa ve Anadolu Yakası)

Anne ve Babanızı huzur evine yatırmak tabi ki dışarıdan bakıldığında vicdansızca yada hayırsızca görüne bilmekte. Fakat özellikle yatalak yaşlı bir aile büyüğünüz varsa ve evde doğru şartları sağlayamıyorsanız bu konuda en doğru tercih huzur bakım evi olacaktır. Yatalak hastalar için en iyi huzur evi İstanbul’da en azından çok fazla seçeneğiniz bulunuyor. Özellikle Avrupa yakasında son derece güzel temiz ferah hatta deniz kenarında bile huzur evleri mevcut.Yatalak hasta bakımı son derece önemli olduğu unutulmamalıdır. Eğer palyatif bakım için özel huzur evi ihtiyacınız varsa haberimizi muhakkak okumalısınız.

Özellikle kişisel bakım konusunda son derece dikkat edilmeli. Yatalak hastalarda özellikle felç gibi durumlar varsa kıl tüy temizliğinden tutun diş firçalamasından altının bezlenmesine temizlenmesine kadar bir çok detay bulunmakta. Bu detaylar nedeniyle profesyonel bir bakıcı tutmanız bile yeri geldiğinde evde bakımda çok kolay olmamakta. Özellikle tek kişi hafif kilolu hastalarda bile kişisel bakım ve temizlikte zorlanabilmekte. Bu nedenle huzur evlerinde bazen bez bağlama kişisel bakım işlemleri 2-3 personel tarafından hastanıza en iyi koşullarda ve rahat bir şekilde yardımcı olmakta. Bu sebeplerden dolayı yaşlı felçli yatalak hastalarınız için en doğru tercih huzur ve bakım evleri olacaktır.

Yatalak Hastalar İçin Bakım Evi Şartları

Yatalak bir hastanız varsa özel huzur evi araştırıyorsanız dikkat etmeniz gereken önemli özellikler var.
Hasta Bakımı: Hastanızın en iyi şekilde bakılması nezih temiz bir ortamda kalması sosyal olarak desteklenmesi için hasta bakımı çok önemlidir. Hastanın tüm ihtiyaçlarının karşılanması ve hastanın kalan ömrünü en temiz en iyi şekilde geçirmesi sağlaması. Alzheimer-Demans hastanız için huzur evi arıyorsanız bu makalemizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Doktor Hizmeti: Günümüzde 50 üzeri hasta kapasitesi olan bakım ve huzur evlerinde doktor hizmeti bulunmaktadır. 7/24 doktor hizmeti ile her an hastanızın acil durumuna hızlı bir şekilde ilk müdahale edilerek hastanız hızlı bir şekilde hastane ulaştırıla bilmekte. Hatta bazı huzur evlerinin kendine özel ambulans hizmeti bile bulunuyor. Bu gibi seçeneklerde huzur evi araştırırken dikkat etmeniz gereken hususların başında gelmekte.

Konforlu ve Kişiye Özel Odalar: Bir çoko huzur evinde ister tek kişi ister 2 kişi isterseniz de 4 kişilik odalar bulunmakta. Bu kısım tamamen bütçenize göre değişmekte. Tek kişilik odalar son derece mantıklı. Maddi durumunuz elverişli ise hastanızın konforu için kesinlikle tek kişilik odalar doğru tercih olacaktır. Fakat bazı huzur evlerinde 4 kişilik odalar bile son derece kullanışlı ve bölünmüş şekilde hizmet vermekte.

Sosyal Aktiviteler: Benim hastam yatalak ne yapacak sosyal aktiviteyi diye düşünmeyin. Bazı profesyonel bakım evlerinde yatalak hastaları eğlendirmek ve onları mutlu etmek için bir çok gösteri düzenlenmekte. Yaşama daha sıkı sarılmaları sağlanmakta.

Canlı İzleme ve Kamera Hizmeti: Ailenizden herhangi birini bir huzurevine yatırdığınızda içinizin rahat etmesi için en önemli özelliklerden biride canlıl kamera hizmeti. Her an hastanızın ne durumda olduğu kamera ile online telefonunuzdan yada bilgisayarınızdan izleme imkanı sunan huzur evleri bulunmaktadır.

Düzenli Bakımlar: Hastanızın kan testlerini şeker tansiyon gibi hastalıklarının ölçümü için düzenli bakım ve sağlık kontrolleri şart olduğunu unutmamak gerekiyor. Hem yatalak hastanızın bakımı hemde sağlık ihtiyaçları için kesinlikle çok önemlidir.

Yukarıdaki seçenekler yatalak hastanızın konforunu ve sağlığını en üst seviyede tutması içindir. Ayrıca hastanızın kalan ömrünü son derece rahat ve daha sağlıklı bakımlı geçirmesi için kesinlikle önemli şartlardandır. 

İstanbul’daki Özel Huzur Evi ve Bakım Merkezleri Fiyatları 2023/2024

Yatalak Hastalar İçin İstanbul’daki En İyi Özel Huzur Evleri Listesi

Yatalak hastalar için İstanbul’da çok fazla huzur evi seçeneğiniz bulunmakta. Bunların neredeyse %80’inde yatalak felçli kendi işinizi görmekte zorlanan altı bezlenen yaşlılar ve ihtiyaç sahipleri için üniteler bulunmakta. Hem iyi hemşireler ve hasta bakıcılar ile doğru bir şekilde tüm ihtiyaçları karşılanıyor hemde daha huzurlu ferah ortamlarda yaşama ulaşmaktalar. Hastanızın şekeri tansiyonu yada başka bir hastalığı varsa da ona uygun yemek ve ilaç saatlerinde ilaç içirilmesine kadar neredeyse hastanız ile ilgili tüm detaylar düşünülmekte ve hastaya uygulanmakta. Şimdi gelelim istanbul’da yatalak hastalar için en iyi huzur ve bakım evlerini kısaca tanıtalım.

Yatalak Hastalar İçin İstanbul Avrupa Yakası En İyi Özel Huzur Evleri Listesi

 – Kumsal Huzur ve Yaşlı Bakım Merkezi – Silivri

İstanbul’da yaşanılası yerlerin başında gelen Silivride bulunan Kumsal huzur evi yaşlılar için son derece güzel bir konumda bulunmakta. Deniz kenarında sessiz sakın ağaçlarla çevrili bir bölgede konumlandırılmış durumda. Yatalak hastalar için en iyi bakım ve huzur evi diyebiliriz. Hizmet olarak ta son derece başarılılar. Yorumlarını incelediğimizde yatalak ve yaşlı hastalarını misafir ettiren hasta yakınları son derece memnun oldukları görünüyor. Hastaların ihtiyaçlarına göre 5 öğün yemek çıkmakta.24 saat hemşire desteği bulunmakta. Tesise özel kumsal, yüzme havuzu ,türk hamamı, sauna ,özel fizik tedavi ünitesi bulunmakta. Hem konum hemde hizmet bakımından başarılı huzur evlerinden biridir. Yaşlı yakınınızı rahatlıkla gözünüz arkada kalmadan bırakabileceğiniz bir bakım evi diyebiliriz.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından denetlenmekte ve onaylı bakım evleri arasında yer almaktadır.

Kumsal Huzur Evi aylık fiyatı 2023 yılında 15.000 TL ile 25.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Kumsal Huzur Evi İletişim Bilgileri:
Adres: Mimarsinan :Mahallesi, Prof. Dr. Muammer Aksoy Caddesi No:73 Silivri/İstanbul
Telefon: +90 212 727 00 77


– Ay Huzur Evi ve Yaşlı Bakım Merkezi – Büyükçekmece

Peyzajlı ve 12 adet villadan oluşan Ay Huzur ve Yaşlı Bakım evi son derece güzel bir konumda bulunmakta. İstanbul’un en temiz havası olan ilçelerinden biri Büyükçekmece. Sağlık hizmetleri Canlı Kamera ile izleme gibi olanakları mevcut. Ayrıca bünyesinde  Nöroloji Uzmanı, Psikiyatri Uzmanı ve Pratisyen hekim, Dahiliye Uzmanı bulundurmakta. Ayrıca fizik tedavi uzmanı da hatanın belirli günlerinde tesiste bulunuyor. Ayrıca diyaliz ihtiyacı olan hastalar içinde 1 km civarında yakında bir diyaliz merkezi bulunuyor.

Ay Huzur ve Yaşlı Bakım Evi aylık fiyatı 2023 yılında 16.000 TL ile 22.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Ay Huzur ve Yaşlı Bakım Evi İletişim:
Adres: Güzelce Mahallesi Hukukçular Caddesi No:22 Büyükçekmece/İstanbul
Telefon: +90 212 868 31 00


– Olgun Yaş Huzur Evi ve Yaşlı Bakım Merkezi – Avcılar

Olgun Yaş Huzur Evi ve Yaşlı bakım merkezinde 7/24 yaşlılar için tüm hizmetler sunulmaktadır. Bünyesinde Uzman doktor, fizyoterapist, hemşire, psikolog, sosyal hizmet uzmanı ve hasta bakıcı bulundurmakta ve Hemşire ve hasta bakıcılar 7/24 sistemi ile çalışmaktadır. Gün içinde hastalar için sosyal aktiviteler ile günün sıkıcı geçmesi engellenmekte ve günlerin güzel geçmesi sağlanmakta. Belirli sürelerde psikolog hizmeti de verilmekte. Ayrıca bedensel engelliler içinde bakım hizmetleri bulunmakta.

Olgun Yaş Huzur Evi ve Yaşlı bakım merkezi aylık fiyatı 2023 yılında 14.000 TL ile 20.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Olgun Yaş Huzur Evi ve Yaşlı bakım merkezi İletişim:
Adres: Ambarlı Mahallesi Ihlamuryolu Sokak No:16 Avcılar/İstanbul
Telefon: +90 212 593 85 93


– Nezih Yaşlı Bakım Merkezi – Şişli

İstanbul’da iyi bir huzur evi arıyorsanız Nezih huzur evi yaşlı ve yatalak hastalarınızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Otel konforunda hizmet vermektedir. 7/24 hemşirelik hizmet bulunmaktadır. İstanbul’da 5 ilçede hizmet vermektedir. Tüm hemşirelik hizmetleri sağlanmaktadır. Tüm hemşireler sonda takmaktan kan almaya kadar tüm hizmetleri verir. Bünyelerinde bulunan doktorlar ile Tedavi ve ilaç uygulamaları hastanın değerlerinin kontrolü Kronik hastalık Takibi ve Tıbbı danışmanlık hizmetleri vardır. Beslenme zorluğu çeken hastalar için de damar yolu ile yada sonda ile beslenmesini sağlayan hizmetleri bulunmakta. Hastaların ihtiyacına göre özel yemek menüleri bulunmakta. Hastanızı gönül rahatlığı ile Nezih Yaşlı Bakım merkezine teslim edebilirsiniz. Yakacık, Bostancı, Kadıköy ,Şişli ve Ataşehir’de şubeleri bulunmakta.

 

Nezih Yaşlı Bakım Merkezi aylık fiyatı 2023 yılında 15.000 TL ile 25.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

 Nezih huzur Evi İletişim:
Adres : Şehit Ahmet Sokak No:30 Mecidiyeköy – Şişli / İstanbul
Telefon : +90 212 213 17 17


– Liman Yaşlı Bakım ve Huzur Evi – Bakırköy

Bakırköy ve çevresinde bulunan Liman Yaşlı Bakım ve Huzur Evi son derece temiz ve hastalara iyi hizmet veren yaşlı bakım merkezlerinden biri. Yaşlı ve Yatalak hastalar için 24 saat görevli hemşireleri bulunmakta. Ayrıca acil zamanlarda doktor hizmeti de bulunuyor. Hastaların günlük olarak tedavilerini ilaçlarını ve kişisel bakımları sorunsuz bir şekilde yapmaktalar. Yeme içme konusunda kişiye özel yemek çıkmakta. Tek kişilik 2 kişilik ve 4 kişilik odaları mevcut. Ayrıca vip odalarda bulunuyor. Hemşire ve hasta bakıcıları son derece profesyonel. Hastanızı gönül rahatlığı ile bırakabilirsiniz.

Liman Yaşlı Bakım ve Huzur Evi aylık fiyatı 2023 yılında 17.000 TL ile 24.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Liman Yaşlı Bakım ve Huzur Evi iletişim:
Adres: Yeşilköy, Cümbüş Sk. No:8, 34149 Bakırköy/İstanbul
Telefon: (0212) 662 01 41


Yatalak Hastalar İçin İstanbul Anadolu Yakası En İyi Özel Huzur Evleri Listesi

– Özel Tatlı Hayat Huzurevi Bakımevi – Kartal

İstanbul Anadolu yakasında iyi bir huzur evi arıyorsanız Özel Tatlı Hayat Bakım evi yaşlı ve yatalak hastalarınızın tüm ihtiyaçlarını karşılar. Neredeyse Otel konforunda hizmet vermektedir. 7/24 hemşirelik ve hasta bakıcı hizmet bulunmaktadır. İstanbul Kartal ilçesinde hizmet vermekte. Tüm hemşireler sonda takmaktan kan almaya kadar tüm hizmetleri verir.  Beslenme zorluğu çeken hastalar için de damar yolu ile yada sonda ile beslenmesini sağlayan üniteleri bulunmakta. Hastaların ihtiyacına göre özel yemek menüleri bulunmakta. Hastanızı içiniz rahat bir şekilde buraya emanet edebilirsiniz. İnternet ve Televizyon 7-24 sağlanmaktadır.

Özel Tatlı Hayat Bakım evi aylık fiyatı 2023 yılında 12.000 TL ile 19.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Özel Tatlı Hayat Bakım evi iletişim:
Adres:
Hürriyet Mahallesi Işıksaçan Sokak No: 3 Kartal/İstanbul
Telefon:  (0216) 377 44 33

İstanbul’daki Özel Huzur Evi ve Bakım Merkezleri Fiyatları 2023/2024


– Arya Yaşlı Bakım ve Huzur Evi – Maltepe

İstanbul Anadolu Yakası Maltepede bulunan Arya Yaşlı Bakım ve Huzur Evinde 7/24 yaşlılar için tüm hizmetler sunulmaktadır. Bünyesinde Uzman doktor, hemşire, psikolog ve hasta bakıcı bulundurmakta ve Hemşire ve hasta bakıcılar 7/24 hastanıza hizmet vermektedir. Hastanızın ihtiyaçlarına göre yemek menüleri hazırlanmaktadır. Hastalar için sosyal aktiviteler ile günün sıkıcı geçmesi engellenmekte ve günlerin güzel geçmesi sağlanmakta.

Arya Yaşlı Bakım ve Huzur Evi aylık fiyatı 2023 yılında 13.000 TL ile 20.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Arya Yaşlı Bakım ve Huzur Evi İletişim:
Adres:
Zümrütevler Mahallesi Manolya Sok. No:1 Maltepe/İstanbul
Telefon: (0216) 427 20 22


– Konak Yaşlı Bakım Merkezi – Ataşehir

Ataşehir’de bulunan Konak Yaşlı Bakım Merkezi bölgedeki en iyi yaşlı bakım merkezlerinden biri diyebiliriz. Özellikle Uzman hekimleri ve tecrübeli hemşireleri ile son derece kaliteli hizmet sunmakta. En büyük artılarından biri kişiye özel beslenme programı sunmaları. Bu sayede hastanızın sağlık durumuna göre yemek çıkmakta. Psikolojik destek ve kontrol programları ile hastanın hayata daha sıkı tutunması sağlanıyor. Fizik ve rehabilitasyon hizmetleri ile hastanın yaşam kalitesini yükseltmekte. Ayın belirli günlerinde ise genel sağlık taraması ve kan testleri yapılmakta.

Konak Yaşlı Bakım Merkezi aylık fiyatı 2023 yılında 15.000 TL ile 21.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Konak Yaşlı Bakım Merkezi İletişim:
Adres: Esentepe, Serik Sk. No:6, 34870 Kartal/İstanbul
Telefon: (0216) 672 63 73


– Meva Bakım Evi – Ümraniye

Ümraniye bulunan ve Palyatif bakım hizmeti de veren İstanbul’daki en iyi bakım evlerinden bir tanesidir. Özellikle 24 saat hizmet veren doktor ve hemşireleri ile hastaların her an yanında olan birileri olması hem hasta için hem yakınları için son derece önemli bir konudur. Yatalak hastalar için fizik tedavisi, Solunun sorunları için gerekli tedavi ve cihaz desteği, Psikolojik destek merkezi öne çıkaran hizmetlerin başında gelir. Cihazlara bağlı yaşayan hastaların tüm ihtiyaçları ve kişisel bakımları titizlikle yapılmakta. Hastanızı gönül rahatlığı ile Meva Bakım Evine teslim edebilirsiniz.

Meva Bakım Evi aylık fiyatı 2023 yılında 18.000 TL ile 23.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Meva Bakım Evi İletişim: 
Adres: Huzur, Abdullahazam Cd. No:35, 34773 Ümraniye/İstanbul
Telefon: (0216) 611 15 15


– Ada Bakım ve Huzur Evi – Ataköy

24 saat güvenlikli , Suit odaları olan , Kış Bahçesi ve Kişiye özel menüleri ile hastalarınızı son derece konforlu bir şekilde ağırlamakta. Ada Bakım ve Huzur evi hastanızın tüm ihtiyaçlarını yerine getirebilecek kapasitede tecrübeli ve işinde uzman hemşire ve hasta bakıcı personeller ile çalışmakta. Yatalak ve Yaşlı hastalar için son derece tercih edilebilecek bir bakım merkezidir. Haftanın belirli günleri fizik tedavi hizmeti verilmektedir. Hastanızı içiniz son derece rahat bir şekilde buraya emanet edebilirsiniz.

Ada Bakım ve Huzur evi aylık fiyatı 2023 yılında 18.000 TL ile 23.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Ada Bakım ve Huzur evi iletişim:
Adres: Küçükbakkalköy, Hazar Sk. No:10, 34750 Ataşehir/İstanbul
Telefon: (0216) 290 19 16


Yukarıdaki araştırma tamamen internet üzerindeki tarafsız yorumlardan ve hizmet alan hasta yakınlarının yorumlarından derlenmiştir. Eklenen Fiyatlar değişiklik gösterebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.