Palyatif Bakımı En İyi İstanbul’daki Özel Bakım Huzur Evleri

Palyatif Bakım En İyi İstanbul’daki Özel Bakım Huzur Evleri, Palyatif Bakım için İstanbuldaki En İyi Huzur Evleri ve Bakım Evleri, Palyatif Bakım Bölümü Olan İstanbuldaki Huzur Evleri, Palyatif Bakım Hizmeti Veren Bakım Evleri , Yatağa Başlı Hastalar İçin Huzur ve Bakım Evleri ,Özel Yonca Huzur Evi, Asude Yaşam ve Sağlık Merkezi, Ünal Özel Bakım Evi, Alife Bakım Merkezi, Meva Bakım Merkezi Tanıtımı ve Fiyatları 2023

Palyatif Bakım Hizmeti En İyi İstanbul’daki Özel Bakım Huzur Evleri

Palyatif bakım hizmeti veren istanbul’daki en iyi huzur ve Bakım evlerini konusunda bir çok yazı yazılmış olabilir. Fakat biz sizler için şuan ömrünün en zor dönemlerini yaşayan tamamen yakınlarına hemşirelere muhtaç durumda elini kolunu hareket ettiremeyen ayağa kalkamayan beslenemeyen aslında ölüme çok yakın hastaların son günlerinde çok daha rahat ferah ve daha iyi şartlarda bakılması için palyatif bakım hizmeti çok önemli.

Palyatif bakım aslında yatağa bağımlı hasta bakımı diye açıklayabiliriz. Tabi ki ıp dilinde palyatif bakım olarak geçmekte. yatağa bağımlı hastalar için istanbul’daki en iyi huzur ve bakım evleri araştırmamız size çok yardımcı olacağından eminiz. İstanbulda şuan bir çok devlet hastanesinde de palyatif bakım merkezi kurulmuş durumda fakat maalesef yeterli gelmemekte.

Google üzerinde ise palyatif bakım merkezleri ile ilgili Palyatif Bakım En İyi İstanbul’daki Özel Bakım Huzur Evleri, Palyatif Bakım için İstanbul’daki En İyi Huzur Evleri ve Bakım Evleri, Palyatif Bakım Bölümü Olan İstanbul’daki Huzur Evleri, Palyatif Bakım Hizmeti Veren Bakım Evleri , Yatağa Başlı Hastalar İçin Huzur ve Bakım Evleri ,Özel Yonca Huzur Evi, Asude Yaşam ve Sağlık Merkezi, Ünal Özel Bakım Evi, Alife Bakım Merkezi, Meva Bakım Merkezi Tanıtımı ve Fiyatları 2023 gibi aramalar çok sık yapılmakta.

Özellikle komadan çıkmış ama hareket imkanı kalmamış, Tamamen felçli, bilinci yerine olmayan hastalar için palyatif bakım hizmeti çok önemli. Bu nedenle herhangi bir nedenden dolayı yatalak olarak kalan yakınınız için palyatif bakım servisi olan özel bakım evleri sizin ve hastanızın kurtarıcısı oluyor. İstanbul’daki hastalar ve yakınları tabi ki  çok şanslı. Devlet hastanelerindeki palyatif bakım servislerinde maalesef yer bulmak çok zor. Ancak bir vefat yaşandıktan sonra sıradakini alabiliyorlar. Bazı hastanelerde sırada 100 150 kişi olabiliyor. bu nedenle genellikle maddi durumu da bir miktar iyi olan hasta yakınları özel bakım evlerinde bulunan palyatif servislerine hastalarını yatırıyor.

Palyatif Bakım Servisi Olan Devlet Hastaneleri İstanbul(Avrupa ve Anadolu Yakası)

Palyatif bakımı evde yapmak hele ki hemşire değilseniz aslında çok zor. Yatalak hastanın günde 3 öğün yemek yemesi , ilaçlarının saatinde verilmesi, Kişisel temizliği , altının temizlenmesi, düzenli kontrollerinin yapılması, kan değerleri için hastaneye götürülmesi derken hayatınızı hastanıza adamanız gerekiyor. En yakınınız olsa da palyatif bakım evde çok ama çok zor. Zaten palyatif bakıma muhtaç hastalar için bir mucize olmazsa ortalama ömür 3 ay ile 1 yıl arasında verilmekte. Bu sürede tamamen hayatınızı hastanıza adamak gerekiyor. 

Gelelim İstanbul’da yaşıyorsanız bir çok palyatif bakım hizmeti veren özel huzur evi ve bakım evi bulunmakta. Fakat hastanız sizin her şeyiniz evde de bakmak ne denli zor biliyoruz. Bu nedenle palyatif bakım konusunda iyi hizmet alabileceğiniz tecrübeli gözünüzün arkada kalmayacağı palyatif bakım sevisi olan İstanbul’daki en iyi bakım evleri ve huzur evlerini listelenmiştir. Aşağıdaki listemizi çevremizde bu bakım evlerini bir şekilde kullanmış hizmet almış hasta yakınlarının yorumlarından oluştur. En azından aşağıdaki bakım evleri ve huzur evlerinden memnun kalma ihtimaliniz çok yüksek. Ayrıca hastanızda son dönemlerinde çok daha iyi bakılacak ve son dönemlerinde daha ihtiyaçları karşılanmış olacak. Yatalak hastalar için bakım merkezi arıyorsanız bu makalemizi de kesinlikle okumanızı tavsiye ederiz.

Biz sizlere İstanbul’daki palyatif bakım hizmeti veren huzur evlerini listeledik. Fakat şunu da unutmayın bu hizmeti veren bir bakım evine hastanızı yatırdığınızda lütfen sık sık ziyaret edin. Belki haftada 4-5 kez hastalar yakınlarını görmesi onlara inanılmaz bir moral verecektir. 

Palyatif Bakım Özel Bakım Evlerinde Nasıl Yapılıyor?

Hastaların tedavi süreçlerini belirleme , Trakeostomili, ventilatör, konsantratör, NGS ve PEG ile beslenme vb. cizhaz kullanım temizliği ve denetleme yapılması . Hastaların kişisel temizliği , Ağrıları yüksek olan hastaların bakım ve tedavisi, Hastaların ağız bakımı , yatak bakımı, Banyo ve tuvalet ihtiyaçlarının karşılanması, Yatalak hastalarda sırt yaralarının önlenmesi için gün içinde bir çok kez hastanın yatış pozisyonunun değiştirilmesi, Hareket kısıtlılığı nedeniyle hastanın fizik tedavisi ve rehabilitasyon hizmetinin verilmesi, Solunum yolundaki sorunlardan dolayı cihaza bağlı ise cihaz temizliği, Hastaya psikolojik destek , Hastanın kişisel temizliği gibi tüm bu hasta ihtiyaçları ile ilgilenilmesi palyatif bakım denilmekte. Alzheimer-Demans hastanız için en iyi bakım evi yada huzur evi arıyorsanız da özel haberimizi incelemeyi unutmayın.

Palyatif Bakım Hizmeti En İyi İstanbul’daki Özel Bakım Huzur Evleri

Aşağıdaki listemizdeki palyatif bakım hizmeti veren İstanbul’daki en iyi bakım evleri ve huzur evlerini listeledik. Anadolu yakası ve Avrupa yakası olarak ikiye ayırmamızın sebebi evinize en yakın bakım merkezini seçebilmemiz ve hastanızın sık sık ziyaret edebilmemizdir. İstanbul’daki huzur evi fiyatları 2023/2024 haberimizde sizler için tüm fiyatları derledik.

Palyatif Bakım Servisi Olan İstanbul Anadolu Yakası Özel Bakım Huzur Evleri

Meva Bakım Merkezi Ümraniye – Palyatif Bakım

Palyatif bakım konusunda İstanbul’daki en iyi bakım merkezlerinden biridir. Meva Bakım merkezi uzman ve tecrübeli kadrosu ile 10 yılı aşkın süredir palyatif yani yatağa bağımlı hastalara hizmet vermekte. Mera Bakım merkezinde palyatif hastalara verilen hizmetler ise söyle;

Hastaların tedavi süreçlerini belirleme , Ağrıları yüksek olan hastaların bakım ve tedavisi, Hastaların ağız bakımı , yatak bakımı, Banyo ve tuvalet ihtiyaçlarının karşılanması, Yatalak hastalarda sırt yaralarının önlenmesi için gün içnide bir çok kez hastanın yatış pozisyonunun değiştirilmesi, Hareket kısıtlılığı nedeniyle hastanın fizik tedavisi ve rehabilitasyon hizmetinin verilmesi, Trakeostomili, ventilatör, konsantratör, NGS ve PEG ile beslenme vb. cihaz kullanım temizliği ve denetleme yapılması . Hastaların kişisel temizliği , Solunum yolundaki sorunlardan dolayı cihaza bağlı ise cihaz temizliği, Hastaya psikolojik destek , Hastanın kişisel temizliği gibi hizmetler sağlanmakta.

Merkez son derece temiz ve titiz bir şekilde çalışmakta. Özellikle yorumları incelediğimizde hastalara son derece iyi baktıkları görülmekte.

Meva Bakım Evi palyatif bakım aylık fiyatı 2023 yılında 17.000 TL ile 22.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Meva Bakım Evi İletişim: 
Adres: Huzur, Abdullahazam Cd. No:35, 34773 Ümraniye/İstanbul
Telefon: (0216) 611 15 15

İstanbul’daki Özel Huzur Evi ve Bakım Merkezleri Fiyatları 2023/2024


Alife Bakım Merkezi Kadıköy – Palyatif Bakım Servisi

Acıbadem sağlık Grubunun bünyesinde bulunan Alife Bakım Merkezi Kadıköy ilçesinde bulunuyor. Kaliteli ve iyi bir palyatif servis hizmeti için kesinlikle maddi imkanlar varsa tercih edilebilecek bir bakım evi. Tamamen profesyonel hemşire ve hasta bakıcılardan oluşmakta. Haftalık Profesör ziyaretleri ve değerlendirmeleri. Her Hafta enfeksiyon uzmanlarının değerlendirmesi, Hastalıkllarda uzman hekim takibi özel idyetisyen ile günde 6 farklı yemek çıkması, 7/24 hekim bulunması ve 7/24 kamera ile izleme seçenekleri ile palyatif bakımda yatacak hastanız için son derece güzel bir ortam bulunmakta. Gönül rahatlığı ile hastanızı Alife Bakım Merkezine emanet edebilirsiniz.

Alife Yaşlı Bakım Merkezi palyatif bakım aylık fiyatı 2023 yılında 27.000 TL ile 35.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Alife Yaşlı Bakım Merkezi İletişim:
Adres:
Koşuyolu Mahallesi Cenap Şahabettin Sok. No:84 Kadıköy/İstanbul
Telefon: +90 216 326 67 87


Ünal Özel Bakım Evi Maltepe -Palyatif Bakım Servisi

İstanbul Anadolu yakasındaki 3 şubesi ile çalışan Ünal Özel Bakım evi palyatif hastalar için son derece doğru tercihlerden biri. Özellikle 7/24 hemşire ve hasta bakıcı hizmeti ile hastanızın A’dan Z ‘ye tüm ihtiyaçları ile ilgileniyor. 15 yılı aşkın tecrübesi ve uzun süre çalışan tecrübeli hemşire kadrosu ile gözünüz arkada kalmayacak bir palyatif bakım hizmeti vermekteler. Merkezde ayrıca yatağa bağımlı hastalar için Yoğun bakım ünitesi de bulunmakta. Tüm işlemler uzman doktorlar tarafından yapılıyor. Yorumlarını incelediğimizde olumsuz yorum görmedik. Odalarında uydu yayını internet ,sabit telefon , ve 24 saat izleyebileceğiniz kamera sistemi bulunmakta.

Ünal Yaşlı Bakım Merkezi palyatif bakım aylık fiyatı 2023 yılında 16.000 TL ile 22.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Ünal Yaşlı Bakım Merkezi İletişim:
Adres: Zümrütevler Mahallesi Atatürk Caddesi Nane Sok. No:2 Maltepe/İstanbul
Telefon: +90 216 442 22 10


 

Palyatif Bakım Servisi Olan İstanbul Avrupa Yakası Özel Bakım Huzur Evleri

Asude Yaşam ve Sağlık Merkezi Şişli Palyatif Bakım Servisi

Asude Bakım merkezi özellikle palyatif bakım konusunda yılların tecrübesi ile hizmet vermektedir.  Hastaların ağız bakımı , Banyo ve tuvalet ihtiyaçlarının karşılanması, Yatalak hastalarda sırt yaralarının önlenmesi için gün içinde bir çok kez hastanın yatış pozisyonunun değiştirilmesi, Hareket kısıtlılığı nedeniyle hastanın fizik tedavisi ve rehabilitasyon hizmetinin verilmesi, Trakeostomili, ventilatör, konsantratör cihaz kullanım temizliği ve denetleme yapılması , Solunum yolundaki sorunlardan dolayı cihaza bağlı ise cihaz temizliği, Hastaya psikolojik destek , Hastanın kişisel temizliği , Hastaların kişisel temizliği gibi bir çok hizmeti profesyonel bir şekilde sağlamakta. Türkiye’nin en eski bakım merkezlerinden biri diyebiliriz. Şişli Mecidiyeköy ve Çamlıca Olmak üzere 3 şubesi bulunmakta. Genellikle palyatif bakım İstanbul Avrupa yakasında en çok tercih edilen bakım evidir.

Asude Yaşlı Bakım Merkezi palyatif bakım aylık fiyatı 2023 yılında 18.000 TL ile 24.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Asude Yaşlı Bakım Merkezi İletişim:
Adres: Gülbahar Mahallesi Büyükdere Caddesi Oya Sokak No: 11 Şişli/İstanbul
Telefon: (0212) 356 08 00

Özel Yonca Huzur Evi Beylükdüzü Palyatif Bakım Servisi

İstanbul Avrupa yakasındaki palyatif hastalar için son derece doğru tercihlerden biri. 7/24 hemşire ve hasta bakıcı hizmeti ile hastanızın tüm ihtiyaçları ile ilgileniyor. 20 yılı aşkın tecrübesi ve uzun süre çalışan tecrübeli hemşire kadrosu kaliteli ve sorunsuz bir palyatif bakım hizmeti vermekteler.  Yorumlarını incelediğimizde olumsuz yorum görmedik. Odalarında uydu yayını internet ,sabit telefon , ve 24 saat izleyebileceğiniz kamera sistemi bulunmakta.

Asude Yaşlı Bakım Merkezi palyatif bakım aylık fiyatı 2023 yılında 15.000 TL ile 21.000 TL arasında değişmekte. Bu fiyatlandırma bakım ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Özel Yonca Huzur Evi İletişim:
Adres: Kavaklı Mahallesi No:1 Zağanos Paşa Sokak Beylikdüzü/İstanbul
Telefon: 0552 721 22 23

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.