Aşırı Terlemeye Kesin Çözüm , Ter Kokusundan Kurtulma Çayı

Aşırı Terleme Yaz Aylarının da Gelmesiyle Büyük Sorun Oluşturmaya Başladı… Aşırı Kilo ve Baharatlı Yemeklerde Terlemeyi ve Ter Kokusunu Arttırmakta… Sizler İçin Aşırı Terlemenin Doğal Çözümünü ve Terlemeden Kurtulmanın En İyi Yöntemleri Araştırdık…

Aşırı terleme, hormonların ve triod bezinin yavaş çalışmasından ortaya çıkar. Bu yüzden beslenme akışı, kişi için çok önemli bir düzeyde olması gerekir. Sağlıklı bir yaşam söz konusu ise, kişi kendi için en iyi olanını yapmalıdır. Özellikle yaz aylarında artan terler kişi için son derece, rahatsız edici bir görüntüye sahiptir. Örneğin, koltuk altının terlemesi, ayak terlemesi ve saç diplerinin terlemesi, çok kötü bir kokuya sebebiyet verebilir. Ne kadar deodorant kullanırsak kullanalım, ter oranı fazla ise azalmaz ve o koku, muhakkak karşımızdakini de rahatsız eder. Bunun için nasıl bir bakım uygulamalı, sağlığımız için, hangi yiyecek ve içeceklere öncelik vermemiz gerektiğini iyi bilmemiz gerekir. Özellikle size önereceğimiz, Doğal bitki çayı hangisidir? Bu çay nasıl tüketilmelidir? Kısacası ,aşırı terleme hakkında genel bilgileri sizler ile paylaşacağım.

Terlemeyi Önlemek İçin Hangi Bitki Çayını İçmeliyim?

Öncelikle terlemeyi daha aza indirmeyi düşünüyorsanız, beslenme şeklinizi biraz daha değiştirmeniz gerekir.

Aşırı baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız. Unutmayın ki, fazla kilo alımı, dengeyi tamamen bozabilir. Aşırı terleme, olayına sebebiyet verir.

Aşırı terleme yaşıyorsanız, doğal bitki çaylarından, sizlere ‘’alıç çayını’’ öneriyoruz.

Zencefil, ginseng çayları aşırı terleyenler için,faydalı bir bitki çayıdır. Fakat hamile olanlar,bu çaylardan kesinlikle uzak durmalıdır.

Alıç çayı, günde en az iki kere sabah akşam olmak üzere, düzenli bir şekilde tüketildiğinde, terlemenizi azaltıyor, bağışıklığınızı en iyi şekilde yeniliyor. Doğal bitki çayı olan alıç çayı, oldukça faydalıdır.

Alınç’ın inanılmaz faydaları vardır. Bir çok Profesörün bile hastalarına tavsiye ettiği bir meyvedir. Alıç genellikle yüksek rakımlı bölgelerde çok rahatlıkla bulunur. Yaz döneminde iç anadolu bölgesine gidecekler köylerinin çevresindeki ormanlarda rahatlıkla bulabilirler.

Alıç çayı ayrıca internet üzerinde ve aktarlarda da paketli bir şekilde satışı yapılmaktadır.

Ayrıca en doğal yöntemler arasında gece yatmadan önce koltuk altınıza limon sürmenizde koltuk altında oluşan kötü ter kokusunu azaltacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.