Avon En Sevilen 8 Parfümü Ve Özellikleri

Yaza uygun avon parfümleri ve özellikleri,Hafif ve kalıcı avon kokuları…

Avon Pur Blanca EDT

avon pur blanca edt avon

Avon’un en çok satan parfümleri arasında ki yerini asla kaybetmeyen ve uzun yıllardır çok beğenilerek kullanılan hafif ve temiz bir koku.Yaz aylarının vazgeçilmez kokularından olan Avon Pur Blanca EDT içeriğinde beyaz çiçekleri ve ylang ylang özlerini taşıyor.Kalıcılığı tenden tene değişen bu hafif koku,genelde şekerli ve ağır kokulardan hoşlanmayan,çiçek kokularında da tereddüt yaşayanların tercih edebileceği tek kelimeyle beyaz sabun kokusunu anımsatan temiz bir parfüm.Kullananların kesinlikle tavsiye edeceği Avon pur blanca edt fiyatı 62 TL dir. Genelde indirimde olan bu parfüme, 20-30 TL arası bir fiyata da sahip olmanız mümkündür.

Avon Brazil Beat EDT

avon brazil beat edt

Avon yaz parfümleri arasında yerini alan ve fiyat olarak da genelde çok uygun olan bu parfüm hafif,enerjik ve romantik bir kokudur. Avon Brazil Beat EDT içeriğinde nilüfer,misk ve portakal olan bu çiçeksi koku sıradan bir koku değildir.İçeriğinde insanı çeken sıcak bir yan vardır.Kalıcılığı tenden tene değişse de genelde 2-3 saat sonra tazelenmesi gereken bir parfüm dür. 50 ml boyutlarında olan güzel koku yazın en çok tercih edilen avon parfümleri arasındadır.Vücut spreyiyle birlikte kullanıldığında kalıcılığı arttırılabilir. Avon Brazil Beat EDT fiyatı 32 TL dir. Ama genelde indirimde olan bu parfümü avon’u takip ederek çok daha uygun fiyatlara alabilirsiniz.

Avon Far Away Bella EDP

avon far away bella edp 50 ml

Avon Far Away serisinin yeni üyelerinden olan Avon Far Away Bella EDP diğer far away türlerine nazaran daha yaza uygun kendince yoğun ama diğer far away türlerine göre daha hafif bir parfümdür. Genelde Avon kullanıcıları bilirler Avon Far Away EDP tam bir kış parfümü dür. Avon Far Away Bella EDP ise yazın rahatlıkla kullanılabilecek kalıcı bir parfüm dür. Avon Far Away Bella EDP içeriğinde mandalina,manolya ve limon baklası bulunan koku kullanıldığı ilk anda başka zaman geçip dağılınca ise bambaşka bir kokudur.Kullananlar tarafından olumlu puan alan yeni avon parfümleri arasında yerini almıştır. Avon Far Away EDP fiyatı 79 TL olan bu parfüme  avon kampanya zamanlarında %50 indirimde denk gelebilirsiniz.

Avon Beautiful Butterfly EDP

avon butterfly edp

Türkiye’nin bir numaralı parfüm markası olan Avon’un yeni parfümlerinden biri olan Avon Beautiful Butterfly EDP,yaza uygun yumuşak,hafif bir kokudur.İyimser kadınların favorisi olan Avon Beautiful Butterfly EDP içeriğinde bergamot,pembe gardenya ve kadifemsi misk bulunan bu harika koku genel olarak çiçeksi bir koku olarak adlandırılabilir ve kullanıldığında zaman zaman içeriğindeki notaların ayrı ayrı da hissedilebildiği bir kokudur.İlk kullanıldığında hafif açılan koku kalıcılığı ile avon un en başarılı parfümleri arasındadır. Avon Beautiful Butterfly EDP fiyatı 79 TL olup nadirde olsa indirime giren parfümler arasındadır.

Avon Celebre EDT

avon celebre edp

Avon’un en çok satan ve en sevilen parfümlerinden olan Avon Celebre EDT canlı, kadınsı, neşelendirici bir kokudur.Yazın da kışında kullanılabilen bu parfüm genelde yazın daha çok tercih edeilir. Çiçeksi  meyveli ve belirgin bir kokudur. Edt olmasına rağmen kalıcı bir parfüm dür. Avon Celebre EDT içeriğinde su meyveleri, beyaz şeftali, ve çiçeklerin bulunduğu avon’un yıllardır var olan ve çok fazla seveni bulunan bir parfüm dür. Avon Celebre EDT fiyatı 59 TL dir, fakat özellikle yazın neredeyse hep indirimde dir. Kendisinin dışında tamamlayıcı ürünleri de mevcuttur. Avon Celebre vücut spreyi, Avon Celebre roll-on deodorant  ile birlikte kullanıldığında yoğunluğu ve kalıcılığı arttırılabilir.

Avon Incandessence EDP, Avon Incandessence Glow EDP,

Avon Incandessence  Flame EDP

 

Göz alıcı kadınların favorisi olan Avon Incandessence serisi, Avon kullanıcıları tarafından severek kullanılan ürünlerin başında geliyor. Avon Incandessence EDP 50ml uzun zamandır avon da satışta olan ve şüphesiz ki muhteşem kokusu ile Avon’un en sevilen 5 parfümü arasında yerini alan bir kokudur.  Çiçeksi kokulardan mı hoşlanıyor sunuz?Avon’un çiçeksi kokularının en başında tavsiye edilecek  Avon Incandessence EDP içeriği elmas orkide, beyaz şakayık ve frezya ile nefis bir koku.Kalıcılığı ve sıcaklığı ile kesinlikle kullanılması gereken samimi bir koku. Avon Incandessence EDP fiyatı 79 TL dir. Genelde avon kampanyalarında %50 indirimde denk gelme olasılığınız çok fazladır.Kullanan herkes tarafından kesinlikle tavsiye edilen yaza ve kışa uygun tenle bütünleşen sıcak ve samimi bir koku.

 

Avon Incandessence serisinin yeni üyelerinde biri olan Avon Incandessence Flame EDP güçlü , yoğun, gizemli bir kokudur.Çiçeksi,kalıcı ve yumuşacık bir kokudur. Avon Incandessence Flame EDP içeriğinde altın gardenya, güneş çiçeği ve yaseminin muhteşem karışımı vardır. Avon Incandessence Flame EDP fiyatı 79 TL dir. İndirime giren ve %50 daha uygun bir fiyata alabileceğiniz güzel ve tavsiye edilebilecek bir parfüm dür.Yazın ve kışın kullanıma uygundur.

 

Avon Incandessence Glow EDP,bu serinin en son parfümü dür. Avon k10 2016 kataloğunda satışa girecek olan bu yeni parfüm Avon Incandessence Glow EDP içeriğinde bergamot, manolya ve vetiver içerir. Avon Incandessence  Glow EDP fiyatı 79 TL dir. Fakat Avon K10 2016 kataloğunda satışa çıkacak olan bu yeni parfümün fiyatı %50 indirimle 39,50 TL dir. Avon Incandessence serisi parfümleri genelde kalıcı ve birbirine benzemeyen kokulardır. Avon Incandessence EDP sıcacık ve samimi, Avon Incandessence Flame EDP yumuşak ve belirgin, Avon Incandessence  Glow EDP açık ve derin bir kokudur.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.