Bitci.com Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?

Bitci.com Güvenilir mi? ,Bitci.com Sahibi Kim Kime Ait? ,Bitci Devlet Güvencesi Var mı?,Bitci.com Batma İhtimali Var mı? Bitci.com Devlet Güvencesi ve Garantisi Varmı?

Bitci.com Güvenilir mi?

Bitci.com Türkiye’nin sayılı büyük bitcoin ve altcoin borsalarından biridir. Özellikle son dönemde Thodex skandalından sonra tüm bitcoin borsalarına karşı güvensizlik yükselmeye başladı. Özellikle Bitci.com Güvenilir mi?Bitci.com Batma İhtimali Var mı? Bitci.com Sahibi Kim? Bitci.com Devlet Güvencesi Var mı? gibi bir çok soru sorulmakta. Tabi ki Türkiye’de bulunan bir çok borsa son derece güvenli ve arkalarında son derece büyük şirketler holdingler bulunmakta. Bunlardan bir tanesi de Bitci.com Firması. Firma bu güne kadar müşterilerine herhangi bir sıkıntı yaşatmamış olması. Ayrıca Arkasında Çağdaş Holdingin olması da Bitci.com borsasına güveni arttırmakta. Bitci.com Bodrum merkezli bir kuruluştur. Genelli tüm bitcoin ve altcoin borsaları istanbul’da merkezleri bulunmaktadır. Fakat Bitci.com Çağdaş holding merkezinde bulunuyor. Özellikle F1 McLaren Firmasına sponsor olarak isimlerinden söz ettirmiştir. Ayrıca kendilerine ait bitci coin adında bir coinleri de bulunmaktadır. Son dönemde F1 McLaren için bir token çalışması başlatmış ve kısa süre sonra satışına başlanacağı belirtilmiştir.

bitci-com-güvenilirmi

[irp posts=”23416″ name=”Paribu Güvenilir mi? Batma İhtimali Var mı? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı?”]

Bitci.com Adres Bilgileri

Bitci.com Teknoloji A.Ş
Ortakent Yahşi Mahallesi Hortma Caddesi No:9 Bodrum/ Muğla

bitci-com-kime-ait-burak-cagdas-caglar

Bitci.com Sahibi Kim, Kime Ait?

Bitci.com markasının sahibi Çağdaş Holding Ceo’su 2018 yılında Burak Çağdaş Çağlar tarafından Bodrumda kurulmuştur. Türk Dijital Borsası olarak adlandırılır. Kripto para birimlerinin takasını ve muhafazasını sağlamaktadır. Kendi Blockchainini yaratan ilk Türk borsasıdır. Burak Çağdaş Çağlar 1987 Doğumludur. Aslen Trabzonludur. Fakat Bodrumda doğup büyümüştür. Çağdaş holding bünyesinde bir çok projeye imza atmıştır. Bodrum ve çevresinde tanınmış ve güvenilir olarak tanımlanmaktadır.

bitci-com-sahibi-burak-cagdas-caglar

Bitci.com Bitcoin ve Altcoinler Güvenliği Nasıl Sağlanıyor?

Bitci.com bulunan tüm bitcoin ve altcoinler offline cüzdanlarda ve soğuk kasalarda tutulmaktadır. Bu nedenle dışardan bir hack girişimi ile coinlerin çalınma ihtimali bulunmamakta. Tabi ki bazı işlem durumlarında bu coinlere ulaşım ve çalınma riski bulunmaktadır. Hiç bir coin borsası için %100 güvenli diyemeyiz. Fakat Bitci.com güvenlik konusunda en üst ve son teknolojiyi kullanmaktadır. Ayrıca mobil uygulamasında son derece güvenlik yöntemleri ile kripto hesaplarınızın koruması sağlanmaktadır.

bitci-com-devlet-destegi-varmi

Bitci.com Batma İhtimali Var mı?

Bitci.com Türk Dijital para borsasıdır. Bitci.com borsasında yapılan işlemler tamamen yatırımcılar arasındaki alış satışı sağlamaktır ve bu işlemlerden sabit bir komisyon almaktadır. Hesabınızda bulunan dijital paraların güvenli bir şekilde hesabınızda tutulmasını sağlamaktadır. Türkiye’de herhangi bir dijital denetleme kurumu bulunmamaktadır. Sadece uluslararası bazı denetleme kurulları tarafından denetlendikleri belirtilmektedir.

[irp posts=”23416″ name=”Paribu Güvenilir mi? Batma İhtimali Var mı? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı?”]

bitci-com-kimin

Bitci.com Yasal mı? Sağlam mı?

Gelelim Bitci.com Yasal mı? konusuna. Bitci.com yasal bir işlem platformudur ve komisyonların KDV ‘si ödenmektedir. Yapılan işlemlerden başka bir ücret alınmamaktadır. Tüm şirketlerde olduğu gibi İflas yada Batma ihtimali tabiki vardır. Fakat bu kadar köklü bir şirketin bu duruma düşmesi pek beklenmemektedir. Tek sorun şirket bünyesindeki Bitcoin ve Altcoin hesaplarının haclenmesidir. Bu durumda tabi ki nakit sıkıntısı olabilir ve sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Bu nedenle özellikle Türkiye’deki değil tüm dünyadaki dijital para borsalarının batma ihtimali bulunmaktadır.

[irp posts=”23425″ name=”BtcTürk Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?”]

bitci-borsasi-guvenilirmi

Bitci.com Devlet Garantisi Var mı?

Bitci.com dijital borsasındaki paranızın , bitcoin ve altcoinlerinizin devletin bankalara verdiği gibi herhangi bir devlet güvencesi ve garantisi bulunmamaktadır. SPK yada BBDK gibi kurumlar tarafından denetlenmemektedir. Bitci.com Sadece MASAK tarafından belli sürelerde denetlendiği bilinmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.