Expigment Krem Ne İşe Yarar? Fiyatı 2024 ,Kullananlar ve Yorumları

Leke Çil ve Cilt Yenileme İçin Krem Expigment Krem Fiyatı 2024, Expigment Krem İşe Yarıyor mu, Expigment Krem Kullananlar ve Yorumları , Expigment Krem Ne İşe Yarar, Expigment Krem Faydaları, Expigment Krem Nasıl Kullanılır?Expigment Krem Çil Leke ve Sivilce İzlerini Giderme Kremi

Expigment Krem Nedir?

Expigment Krem içerisinde bulunan hidrokinon ve leke oluşumuna neden olan tirozinaz adlı enzimi inhibe ederek lekeyi tedavi eden bir krem. Sadece bununla da kalmayıp siyah nokta ve sivilcelerden kalan izleri yok etmekte, ciltteki renk eşitsizliklerini de gidermektedir. Eczanelerde reçete ile satılan, uzmanların, kullananların memnuniyetle ve sıklıkla önerdiği bu krem sizin içinde bir mucize olabilir. Cildinizi arınmış, temiz ve pürüzsüz bir görünüme kavuşturabilir.

Yanlış kozmetik kullanımı, fazla güneşe maruz kalmak, hatalı sivilce tedavi yöntemleri ne yazık ki cildimizde bir takım leke, karartı, kızarıklık gibi sorunlara yol açmaktadır. Bu lekeler psikolojimizi etkilemekte olup onlardan bir an önce kurtulmak isteriz. Tüm bunları tedavi etmede oldukça başarılı olan bu krem çoğu kişi tarafından kesin çözüm olarak görülüyor. Expigment Krem 30 gramlık tüplerde yüzde iki ve yüzde dört yoğunluklarında satılmaktadır. Bu ayrım, lekelerin büyüklüğüne göre ve uzman doktorunuzun önerisine göre değişmektedir.

Expigment Krem-fiyati-2021

Expigment Krem Ne İşe Yarar?

  • Cildimizin yenilenmesini sağlamaktadır.
  • Bu krem irinli ve iltihaplı sivilceleri tedavi etmekle beraber, sivilce izlerini yok etmektedir.
  • Halk arasında (çil) denilen bir cilt bozukluğunu tedavi etmekte etkilidir.
  • Güneş yanığı, güneş lekesi gibi problemleri yok etmektedir.
  • Cildimizde oluşan koyu lekelerin, renk eşitsizliklerini gidermektedir.
  • Yaş almakla birlikte oluşan istemsiz lekelerin etkisinin azaltılmasında yardımcıdır.

Expigment Krem-kullananlarin-yorumlari

Expigment Krem Nasıl Kullanılır?

Öncelikle doktorunuzun önerisiyle, reçete ile alıp kullanmalısınız. Çünkü cilt tipiniz ve cildinizdeki sorunları bir uzmanla tespit etmeden sürerseniz cildinizde ciddi tahribatlara yol açarsınız. Başlamadan önce sorunlu bölgeyi temizlemelisiniz çünkü kirli ve sterilize edilmemiş alandan verim alamazsınız. Ayrıca açık yara ve kesiklere kesinlikle uygulamamalısınız. Kuru ciltte ufak bir alana kremi sürüp, yedirmelisiniz. Ardında birkaç saat gözlemleyip tahriş yapıp yapmadığını kontrol ettikten sonra tedaviye başlayabilirsiniz. Günde iki defa olmak üzere, on iki saat aralıklar ile deriye uygulayabilirsiniz.

ExpigmentKrem’i gündüz kullanacaksınız ardından mutlaka güneş kremi sürmelisiniz. Üzerine cildi tahriş edici herhangi bir şey sürmemelisiniz. Retinoik asit, glikolit asit gibi içeriklere sahip serumlar ve kremlerden uzak durmalısınız. Bunun dışında gece hyaluronik asit serumlar, nemlendiriciler ile kombine edilebilir. Sabah ise leke tedavisini daha etkili bir hale getirmek için c vitamini serum ile kombine edebilirsiniz. Expigment Krem’den en iyi sonucu almak için düzenli ve yeterli miktarda kullanmalısınız. Kremin uygulandığı bölgenin bir , bir buçuk saat yıkanmaması gerekmektedir ki cilt kremi iyice emebilsin. Krem yüz bölgesinde uygulanabilir fakat göz ve çevresine sürülmemesi gerekmektedir. Eğer yanlışlıkla krem gözünüze değerse bol su ile yıkamanız gerekmektedir. Kremden etkiyi görebilmek için en az dört, altı hafta arası beklenmeli, bir fayda görmediyseniz tedaviyi sonlandırmalısınız.

Expigment Krem Ne Zaman Kullanılır?

Leke kremlerini sonbahar ya da kış mevsiminde kullanmak daha mantıklı olacaktır. Çünkü bu kremleri güneş lekelerinden de kurtulmak amaçlı da kullandığınızdan güneşe maruz kalmamanız gerekiyor.

Expigment Krem-ise-yariyormu

Expigment Kremin Yan Etkileri Nelerdir?

Her ilaç ve kremde görüldüğü gibi Expigment Krem de farklı cilt tipleri üzerinde yan etkilere sebep olabilmektedir. Bunlar :

  • Uyguladığınız yerde aşırı yanma hissi olabilir.
  • Cildinizde kuruma meydana gelebilir.
  • Eğer bu kreme alerjiniz varsa kızarıklık oluşabilir.
  • Aşırı dozda kullandığınızda ciltte çatlamalar meydana gelebilir.
  • Kremin kullanıldığı bölgede okronozis denilen duruma neden olması yani ciltte birikim yaparak mavi veya kahverengimsi koyulaşmalara neden olabilir.
  • Ciltte tahrişe neden olabilir ve tahriş yoğun olursa lekeyi azaltma yerine arttırıcı bir etki yaratabilir.
  • Cildinizde kaşıntıya sebep olabilir.
  • Özellikle hassas ciltlerde derinin incelmesine ve soyulmalara sebep olabilir.

ExpigmentKrem’ in kullanım süresi dört ayı geçmemelidir. Lekelerin gitmesi için en az iki ay boyunca düzenli bir şekilde kullanmalısınız. Eğer ilk 2 ay içerisinde bu gibi olumsuz durumlar karşılaştığınız takdirde tedaviyi derhal bırakmalı ve doktorunuza durumu danışmalısınız.

Expigment Krem, 25 derecenin altındaki oda sıcaklığında muhafaza edilmelidir. Ayrıca kremi kullanmadan önce mutlaka üzerinde yazan son kullanma tarihine bakılmalı, son kullanma tarihi geçmişse ilaç kullanılmamalı ve derhal imha edilmelidir. Ayrıca krem çocukların ulaşamayacağı yerde saklanmalıdır.

Expigment Krem Fiyatı 2024

Expigment Krem fiyatı,  kremin çeşidine göre değişmekle birlikte 2024 yılı güncel fiyat %2 yoğunluk 30 gr krem 119.93 TL olup, Expigment %4 30 gr satış fiyatı ise 122 TL’dir. Krem genellikle tüm eczanelerde kolaylıkla bulabilirsiniz.

Expigment Krem-nasil-kullanilir

Expigment Krem Kullananlar ve Yorumları

Expigment Krem kullananların yorumlarını incelediğimizde kullanıcıların son derece memnun olduğu ortaya çıkıyor. Yani ücretini tamamen hak eden kremler arasında. Özellikle Cilt lekelerine , Çillere karşı son derece etkili olduğu kullananlar tarafından da onaylanmakta. Ayrıca cilt yenileme ve iltihap ve büyük sivilceler sonrasında kalan izlerin yok edilmesi için kullananlar son derece olumlu sonuçlar aldıklarını belirtmekte.

Yorumlar
  1. hatice dedi ki:

    Bu krem den herkes memnun

  2. Adnan dedi ki:

    Merheba nasil siparis verilir

    1. IMREN NERGIZ dedi ki:

      NASIL SIPARIS VEREBILIRIM VE YÜRT DISINA KARGO VARMI ,TOPTAN ALMAK ISTIYÖRUM

  3. Kafiye dedi ki:

    Merhaba sipariş vermek istiyorum yardımcı olurmusun lütfen.