Göz Kapağı Düşüklüğü Ameliyatı Fiyatları ve Ameliyat Sonrası

Aslında 40 Yaşından Sonra Özellikle Bayanlarda Göz Kapaklarında Sarkmalar Meydana Gelebilmektedir. Hem Görsel Olarak Hemde Fiziksel Olarak Sıkıntı Yaratabilir. Sadece Bayanlar Değil Erkeklerinde Şikayetçi olduğu Bir Konudur. Göz Kapağı Düşüklüğü Ameliyatı ile İlgili Aklınıza Takılan Tüm Soruların Yanıtı Haberimizde… Göz Kapağı Düşüklüğü Ameliyatı Fiyatları, Ameliyatın Riskleri ve Sonrası …

Göz Kapağı Düşüklüğü Nasıl Düzeltilir?

Yılların etkisi ile düşen göz kapakları artık çok rahat ve kolay yoldan düzeltilebilmekte. Sizlerde hastalıklardan dolayı meydana gelen göz kapağı düşüklüğü yoksa uzman bir plastik cerrahi doktoru tarafından düşen göz kapakları normal haline geri getirebilmektedir. Zaman içinde kilo alıp vermeler ile en hassas bölgelerden biri olan göz kapağı derisinde deformasyonlara neden olarak düşmeler gözükebiliri. Genelde bilgisayar başında oturan ve kişilerde daha fazla görülmektedir. Estetik cerrahi alanında gün geçmiyor ki yenilikle meydana gelmesin mikro lazer uygulaması ile göz kapağı düzeltimle işlemi yapılabilmektedir. Çoğu zaman yaşam kalitenizi bozan bu durum bu operasyon sayesinde eskisi gibi daha rahat ve akıcı hale gelebilir.

goz-kapagi-ameliyati

Göz Kapağı Ameliyatı Zor mudur?

Düşük göz kapağı düzeltilmesinde en etkili çözümlerden biri olan mikro lazer yöntemi ile sizlerde kendi yaşam kalitenizi yükseltebilirsiniz. Bu ameliyat 15-20 dakika sürmekte ve hasta bir gün içinde hastaneden taburcu edilmektedir. Birkaç gün göz kapağı derisi üzerinde bantlar oluşacaktır. Buda bir hafta içinde genel kontrole geldiğiniz zaman doktorunuz tarafından alınır ve sizlerde normal aktivitelerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. göz kapağı ameliyatı bu anlamda sizlerin çok rahatlıkla yaptırabileceği bir operasyon şeklidir.

goz-kapagi-ameliyati4

Göz Kapağı Ameliyatı Fiyatları 2024;

Kanser hastalığı başta olmak üzere tansiyon ve diğer hastalıklardan dolayı düşmeyen göz kapağı derisi her zaman uzman doktor tarafından işleme alınması gereken bir uygulamadır. Sizlerde yaşlılıktan dolayı göz kapağı düşüklüğü yaşıyorsanız doktorunuzu dikkatli seçebilir ve hangi hastanede yaptırmak istediğinize karar verebilirsiniz. Estetik cerrahi tarafından yapılan bu uygulamadan Devlet hastaneleri de artık özel hastaneler gibi ücretlendirme yapacaklardır. Fiyat konusunda ve diğer konularda aklınızda olan tüm sorular için kendi tercih ettiğiniz doktora danışabilir ve bu operasyonun sizlere ne kadar mal olacağın sorabilirsiniz. Sağlıklı olmak paradan daha önemli bunu da sakın unutmayın diyoruz.

Göz Kapağı Ameliyatı Fiyatı : 15500 TL ile 23.000 TL arasında değişen fiyatlardadır.

Göz kapağı Ameliyatsız Çözümleri;

Göz Kapağı düşüklüğü artık son zamanlarda Avrupa’da çok sık kullanılan ve ülkemize daha yeni gelen plazma enerjisi ile neştersiz ve ağrısız düzeltilebiliyor. Göz kapağı derisi zaman içinde yaşlılık belirtisi olarak düşme yapabilir ve yine genlere bağlı olarak sizlerde görme sorunu olarak ile ortaya çıkabilir. Plazma enerjisi yüklenen hastalarda asla neşter kullanılmıyor ve uyuşturucu krem kullanılarak yapılan işlem 35-40 dakika içinde bitiyor. Kılcal damarlar hareket geçtiği için bu bölgede deri daha sıkı bir hale geliyor. Bizler sizlere plazma enerjisini anlattık ama sizlerde yine ön araştırma yapmadan bu uygulama için hemen bir karar vermeyi. Doktorunuz sizlere neyin daha uygun olacağın sizleri kontrol ettikten sonra anlatacaktır.

goz-kapagi-ameliyati5

Göz Kapağı Ameliyatı Sonrası İz Kalır mı?

göz kapağı ameliyatı lokal ya da genel anestezi altında yapılan bir operasyon olacaktır. Hastalara doktorları tarafından her zaman işlemin nasıl yapılacağı anlatılır. Ameliyat yarım saat kadar sürebilir ve göz kapağı izi de kesinlikle kalmayacağı doktorunuz tarafından sizlere anlatılacaktır. Kaş altında çok ince bir çizgi halinde olacağı için bu iz asla karşı taraftan bakıldığı zamana anlaşılmayacak ve sizlerde ameliyat sonrası düzelme olduktan sonra bu izi fark edemezsiniz. Ameliyata girmeden önce kesinlikle sizlerin kan tahlilleri ve anestezi kontrolleriniz uzman hekim tarafından yapılacaktır. Bir gün önceden hastanede yatmanız her zaman sizlerin açısından önem taşı. Aynı gün taburcu olabilir ve daha sonra normal yaşam şeklinize geri dönebilirsiniz. Hekimin sizlere önerdiği ilaçları ve bilgileri dikkatle dinlemeniz sizler için her zaman önemli olacaktır. Gerekli gördüğünüz yerde hemen tekrar doktorunuza geri dönüş yapabilirsiniz. Göz kapağı sorunu yaşıyorsanız sizlerde bu ameliyatı gönül rahatlığı ile olabilirsiniz.

 

Yorumlar
  1. Erkan zirekoglu dedi ki:

    Slm hocam sag gozumde kapak dusmesi bulunmaktadir hocam