Herkes Kazanır Nedir ? 1 Puan Qapel TL Karşılığı ve Hediye Kataloğu

Tv8 Herkes Kazanır Nedir? Nasıl Kazanılır? Herkes Kazanır Puan Hesaplama,Herkes Kazanır 1 Qapel Kaç TL ‘dir? ,Herkes Kazanır Qapel Hediye Kataloğu? Herkes Kazanır Hakkında Tüm Ayrıntılar Haberimizde…

Son dönemlerde en çok konuşulan yarışmalardan biri olan Herkes Kazanır uygulaması ile herkes interaktif bir şekilde para kazanabiliyor. Aslında olay bir bilgi yarışması fakat başlangıç TV8 ekranlarında reklam arasında başlatılıyor. Sonrasında ise siz cep telefonunuzdaki uygulamadan devam ediyorsunuz.

Kazanmak çok basit ve eğlenceli. Size 30 soru soruluyor ve 3 joker hakkınız bulunmakta. Her soruda puan kazanıyorsunuz ve daha sonrasında Qapel denilen para biriminden kazanıyorsunuz ve Qapel.com.tr kataloğunda yada fastpay üye mağazalarında paranızı harcaya biliyorsunuz.

Qapel.com.tr sitesi aslında internette geçirdiğiniz zamanı paraya çeviren bir sistem. Size görevler vermekte ve bu görevler karşılığında 4 TL ile 20 TL arasında ödeme yapmaktadır.

Web sitesinden ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Gelelim Herkes Kazanır Uygulamasına ;

Herkes Kazanır Uygulaması Nedir?

Herkes Kazanır uygulaması interaktif bir yarışmadır. Kim 1 Milyon ister tarzı bir yarışma fakat 13 saniyeniz var ve 30 soru sorulmakta. Her doğru cevap size puan kazandırmakta. Bu puanlar paraya çevrilmekte.

Yarışma Perşembe , Cumartesi ve Pazar geceleri yapılmaktadır. Kazanılan puanlara Qapel dedir.

Paranızı çekebilmeniz için Fastpay üyeliğiniz olması gerekmektedir.

Herkes Kazanır Yarışması Nasıl Oynanır?

Herkes Kazanır yarışması aslında çok basittir. Perşembe Cumartesi ve Pazar günleri takip etmeniz gerekiyor. Genellikle 22:45 ile 23:00 arasında yarışma başlar. Herkes Kazanır Joker haklarınız da bulunmakta. Bilemediğiniz soruyu Joker kullanarak geçme hakkına sahipsiniz. Joker kazanmak için Joker Kazan Bölümündeki görevleri tamamlamanız gerekmekte.

Herkes Kazanır Puanlar Ne Zaman Para Olarak Hesaba Geçer?

Herkes kazanır uygulamasından kazandığınız puanlar Qapel hesabınıza yarışmadan sonra 48 saat içinde geçecektir. Herhangi bir talep yada bilgi vermenize gerek yoktur. İşlemler otomatik olarak yapılmaktadır. Qapel hesabınızdaki puanlar Fastpay uygulamasından paraya çevirebilirsiniz.

Herkes Kazanır Sorular Kaç Puan

Herkes Kazanır Soruların online olarak az yada çok bilinmesi ile ilgili puan dağılımı yapılmaktadır. Standart bir ödül bulunmaktadır ve bu ödül kullanıcılar başına bölünmektedir. Örnek vermek gerekirse 6. soruyu 100.000 kişiden sadece 10 kişi bilirse 1500 puan kazanabilir. Yada 100.000 kişiden 1000 kişi bilirse 15 puan kazanılabilir.

Qapel Nedir ? Nasıl Harcanır?

Qapel Herkes Kazanır uygulamasından kazandığınız sanal para birimidir. Qapelleriniz Bir hafta içerisinde Qapel cüzdanınıza aktarılır. Qapel ile üye iş yerlerinde ödemelerini yapabilir faturasız hatlarınıza TL yükleyebilirsiniz.

Herkes Kazanır Puan Hesaplama

Herkes Kazanır uygulamasından kazandığınız puanların değeri söyle hesaplanabilir. 100 puan 1 Qapel olarak hesaplayabilirsiniz. Buna göre kazandığınız miktar ortaya çıkar. 25000 Puanı 250 Qapel olarak harcayabilirsiniz.

Herkes Kazan Puan Hesaplaması TL değeri ise 250 Qapel =25 TL olarak harcayabilirsiniz.

Herkes Kazanır 1 Qapel Kaç TL ‘dir?

1 Qapel  = 10 Kuruştur.

Örnek vermek gerekirse yarışmada 2000 Qapel  kazandınız. Bunu fastpay üzerinden harcamak istediğinizde %20 vergi kesintisi düşüldüğünde 160 TL ‘lik harcama yapabilirsiniz.

Herkes Kazanır Qapel Hediye Kataloğu

Qapel hediye kataloğuna www.Qapel.com.tr adresinden görebilirsiniz. Ayrıca fastpay üye merkezlerine de buraya tıklayarak görebilirsiniz. Fastpay bir çok sitede geçerlidir bunların başında yemeksepeti.com bulunmaktadır. Kazandığınız puanlarla bir çok internet sitesinde alışveriş yapabilir yemek siparişi verebilirsiniz.

Qapel hediye kataloğu şu an için bakım çalışması yapılmakta bu nedenle sipariş verilmemekte. Fakat Fastpay uygulamasından rahatlıkla puanlarınızı paraya çevirip harcayabilirsiniz.

Yorumlar
  1. osmanozturk0700@gmail.com dedi ki:

    slm zonguldak merkez osman ozturk

  2. Bahar Sözen dedi ki:

    Her quapel 1 krş sa neden değerli vaktimi böyle bir yarış a için yorayım ki 1 tl yi anlarım da 1 krş nedir bence artık oynamamalıyım #acunmedya