İgdaş Çalışma Saatleri , İgdaş Kaçta Açılıyor Kaçta Kapanıyor

İstanbul’un Doğalgaz Dağıtımını Sağlayan İgdaş Hakkında Tüm Ayrıntılar… İgdaş Mesai saatleri, İğdaş Kaçta Açılıyor Kaçta Kapanıyor Gibi İgdaşa İşiniz Düştüğünde Kesinlikle Size Yardımcı Olacak Haberimizde…

İgdaş Ne İş Yapar?

İgdaş, genel olarak doğalgaz ile ilgili işlemleri yapan bir kurumdur. Doğalgazın açılış işlemleri ile ilgili aboneliklerin yürütülmesi ve sözleşmelerin iptali süreci bu kurum tarafından yürütülmektedir. Doğalgazın açılışı için başvuru yapmanız sonucunda size gelen kısa SMS ile ilgili tarih ve saatte evinizde bulunmanız yeterli olmaktadır. Kaçak ve usulsüz kullanımlarda da gerekli ihbarları değerlendirir ve cezai işlemler uygulanarak kullanıma son verilir. Abonelik sonrası faturalandırma hizmeti de İgdaş’a aittir. Doğalgaz için gelen faturaların ödenmesi için çeşitli ödeme kanalları ile hizmet verirken aynı zamanda kampanyalar yaparak tüketicinin yanında olduğu da görülmektedir. Anlaşmalı olduğu bankalar üzerinden ya da İgdaş veznelerinden ödemenizi kolayca yapabilirsiniz. Başvurunuz sırasında sizden talep edilen güvence bedeli ile aboneliğiniz başlamakta, abonelik iptalinde ise güvence bedelinin iadesi sizlere hemen yapılmaktadır.

İgdaş aynı zamanda 444 24 25 numaralı hat üzerinden Isı Danışma Merkezi kurmuş ve bu hizmetiyle biz kullanıcılarına kolaylık sağlamıştır. Doğalgazın geçtiği cihazın verimliliği de dahil olmak üzere, ısıda tasarruf edebileceğiniz ve enerjinin ekonomik kullanımı için destek olunan bir hizmettir. Bire bir görüşme yapmak için İgdaş’a ait olan Boğaziçi Bölge Müdürlüğü içinde yer alan hizmet binasından da danışmanlardan hizmet alma şansınız vardır.

İğdaş Müdürlük ve Şubelerinde Hangi İşlemler Yapılır?

İgdaş ile gaz açma, gaz kapama, acil gaz kaçaklarında müdahale etme, ödeme alma gibi konularda görüşebilir ve hizmet alabilirsiniz. 187 Doğalgaz acil hattını aramanız sonucunda acil durumun yaşandığı yere gelen ekip, anında müdahale ederek can ve mal güvenliğinizi sağlamaktadır. 153 numaralı çağrı merkezi üzerinden de her türlü talebinizle ilgili bilgilendirme alabilir ve doğru bilgiye anında ulaşabilirsiniz. İstanbul için geçerli olan bu çağrı merkezi numarasına, İstanbul dışından 02121530000 numaralı hat üzerinden ulaşmanız mümkündür. Eğer birebir başvuru yapmak isterseniz, Beyaz Masa’da bulunan yetkililerle de iletişime geçmeniz, şikayetinizin çözümü için size yardımcı olacaktır.

İgdaş Çalışma Saatleri

İgdaş Sabah Çalışma Saati: 08:30 

İgdaş Öğle Arası : 12:30 ile 13:30

İgdaş Öğleden Sonra Çalışma Saati : 13:30 ile 17:00 Arası
Veznelerin çalışma saatleri farklılık göstermekte olup, 15 dk daha erken işe başlamakta ve on beş dakika daha erken işi sonlandırmaktadırlar. Hizmet verilen binalardaki çalışma saatleri de aynı veznelerdeki çalışma saatleri gibidir. Sadece cuma günleri olmak üzere öğle tatili bir ile iki arasında ayarlanmıştır. Hafta sonları genelde kapalı olan İgdaş, bazı bölgelerde abonelik ve abonelik iptal işlemleri için hizmet vermektedir. Hizmet veren bölgeler ise ; Bağcılar, Avcılar, Üsküdar, Şişli, Sultangazi, Maltepe, Pendik ve Sancaktepe’de bulunmaktadır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.