Kadınlar ve Erkekler İçin En İyi Tüy Dökücü Krem İncelemesi

Kadın ve Erkekler İçin En İyi Tüy Dökücü Krem Hangisidir? Tüy Dökücü Kremler Arasında En Zararsız ve Doğalı Hangi Marka? Kadınların En Çok Tercih Ettiği Tüy Dökücü Krem Hangisi? Özel Haberimizde…

Erkek ya da kadın fark etmeden herkes için ortak sorunlardan bir tanesi tüyler olmaktadır. Bunun içi uygun çözüm yollarının da aranması gerekir. Hem pratik çözüm hem de hızlı sonuç elde etmek için daha çok tüy dökücü krem seçenekleri tercih edilir. Pratik ve hızlı çözümleri sunan bu kremlerin piyasada satılmaya devam eden birçok farklı alternatifi bulunmaktadır. Bu kadar çok fazla alternatiflerinin olmasından dolayı kullanılan ürünlerin kalitesine ve ürünün yan etkisi olup olmadığına da dikkat etmek gerekir. Satışı devam eden tüy dökücü kremlerden en bilindik markalar epila, veet ve bioder tarafından üretilen değişik ürünler olmaktadır. Bu markaların ürünleri daha çok krem kıvamında olmak ile birlikte bazıların da köpük ya da sprey şeklinde olan alternatifleri de bulunur.

erkekler-icin-en-iyi-tuy-dokucu-krem

Erkekler için en iyi tüy dökücü kremler farklı yapıda olurken kadınların cilt tipleri daha farklı olmasından dolayı kadınlara uygun olan ürünler farklılıklar göstermektedir.

Kadınlar İçin En İyi Tüy Dökücü Krem Hangisi?

Kadınlar için en iyi tüy dökücü krem hangisi en iyi ise ona göre ürün tercihi gerekir. Bazıları kadınların ciltleri üzerinde yan etkiler oluşturabilir. Kadınlar için en acı verici işlemlerden bir tanesi tüy almak olmasından dolayı birçok farklı yapıda marka da bulunmaktadır. Piyasada bulunan birçok markadan en çok tercih edilenlere göre değil de en az yan etki bırakanlara göre ürünlerin tercih edilmesi gerekir. Bir yandan kadınların cilt tipleri farklılıklar gösterecektir. Bu yüzden de kadınların daha hassaslıkları da ön planda tutularak ona göre krem alternatifleri yerini alır. Kadınlar ve erkekler arasında tüy dökücü krem kullananlar için en iyi ürünler;

veet-tuy-dokucu-krem

  • Veet markası tarafından üretilen krem yaygın olan bir üründür. Hem krem hem de sprey olması ile kadınlar kendilerine uygun olanı tercih edebilir. Her cilt tipine uygun ürünü bulunmaktadır. Rahatlık ile erişim sağlanabilecek olan markadır.
  • Lapiden tüy dökücü krem uzun yıllardır bilinen bir ürün olmaktadır. Diğerlerine oran ile biraz daha uygun fiyatı vardır. Marketler ya da eczanelerde satışları devam etmektedir.
  • Sesu marka ürün krem ve köpük olarak iki farklı çeşidi satışa sunulmaktadır. Acısız bir şekilde kurtulmanız için en çok etki eden ürünü kremler olmaktadır.

sesu-tuy-dokucu-krem

  • Bioder hem köklerin daha geç meydana gelmesini sağlarken hem de herkesin rahat bir şekilde erişim sağlayacağı ürün olmaktadır.
  • Natuderm diğer markalar gibi özelliklere sahip olurken marketlerden rahat bir şekilde erişim sağlanır.

Piyasada satışı devam eden birçok markanın kremleri bulunmaktadır. Burada sadece dikkat edilmesi gereken nokta ürünlerin içerikleri ve ten üzerinde nasıl etki edecek olduğudur. Hepsi jilet niteliğinde olan ve kıl köklerinin kalın hale gelmesine neden olan ürünlerdir. Eğer bu kremlerin yanı sıra tüy azaltıcı kremler de kullanılırsa tüylerde artış yerine azalmalar meydana gelebilir. Piyasada satışı devam eden hem azaltıcı hem de dökücü nitelikte olan kremler de yerini almaktadır.

en-iyi--tuy-dokucu-krem

Tüy Dökücü Kremlerin Yan Etkileri ve Zararları

Tüy dökücü kremin zararları ‘da bulunmaktadır. Genital bölgelere uygulanması tavsiye edilmez.

  • Bölgelerde yara ya da yanıklar olmasına neden olabilir. Kıl çıkarken tekrar kaşıntı olacağı da yan etkilerdendir.
  • Her ürün cilt tiplerine uygun olarak alınmalıdır. Aksi halde kendi cilt tipine uygun olan ürünleri kullanmayan bireylerin ciltlerinde yanma kızarıklık kabarma ya da şişme gibi durumlar da meydana gelebilir.
  • Kremler ile kıl dönmesi yaşanabilmektedir. Bu nedenle kıl çıkış zamanlarında dikkat edilmesi gerekir.
  • Tüy Dökücü Krem uygulanan bölgelerde uygulamadan 24 saat sonra sivilcelenme nadir olsa da görülebilmektedir. Bu gibi durumlarda buz tedavisi ile kısa sürede cildiniz düzelir.
  • Tüy dökücü krem konusunda bazı kanallarda bir çok tanıtımlar çıkmaktadır. Fakat içerisinde bir çok kimyasal bulunan bu ürün bulundurmaktadır. İlk kullanımda çok iyi sonuçlar alabilirsiniz fakat ilerleyen dönemlerde kullanılan bölgede renk değişimi ve kızarıklar oluşabilmektedir. Bu nedenle bilindik markaları almanızı tavsiye ediyoruz.

lazer epilasyon zararları konulu haberimiz de incelemenizi tavsiye ederiz.

Yorumlar
  1. Melisa Gürer dedi ki:

    Tüy dökücü kreme çok para vermeye gerek yok bence, aşağı yukarı hepsinde aynı maddeler var. natuderm hariç hepsini kullandım artık hep Remove kullanıyorum. İçinden 2 tüp çıkıyor. Bir de Migros marketlerde Like Me markası var o da bence güzel,fiyatı da çok uygun.