La Casa De Papel 4. Sezon Ne Zaman Başlayacak? 3. Sezonun Devam Tarihi

La Casa De Papel 3. Sezon Devamı Ne Zaman? La Casa De Papel 3. Sezon Aramı Verdi?, La Casa De Papel 4. Sezon Ne Zaman Başlayacak? La Casa De Papel 4. Sezon Tarihi , La Casa De Papel Nairobi Öldü mü? La Casa De Papel 9. bölüm ne Zaman?

La Casa De Papel Netflix’te yayınlandı ve Türk izleyiciler neredeyse 1 gün içinde 8 bölümün tümünü izlediler. Tabi ki La Casa De Papel dizisi öyle bir yerde ara verdi ki herkes 4. sezon ne zaman başlayacağı konusunda aramalara başladı. Akıllarda bir çok soru bulunuyor. Sizler için La Casa De Papel 3. Sezon Devamı ve La Casa De Papel 4. Sezon hakkında tüm detayları toparladık.

La Casa De Papel Nairobi Öldü mü? Aslında ilk soru bu . Bu sorunuzu cevaplayacak olursak evet. La Casa De Papel Nairobi Ölüyor ve yeni sezonda artık Soyguncularımız artık kahraman değil polis öldüren bir çete gözüyle bakılacak. Halk desteğini kaybetmeye başlayacaklar ve işler daha fazla karışacak. Özellikle Profesör doğru kararlar verebilecek mi bundan sonra? Lizbon’un yakalanması ile işler farklı bir boyuta dönebilir. Profesörün aşkı Itziar Ituno (Lizbon) polislerle işbirliği yapma ihtimali var. Tabi ki bu iş birliği kızı ve Annesi nedeniyle olabilir. Ve daha bir çok soru işareti ile 3. sezon sona erdi.

Ayrıca yeni sezonda diziye Ankara girecek. Dizinin senaristi Alex Pina Ankara için planlama yapıldığını belirti. Ayrıca herkesin beklentisi İstanbul La Casa De Papel’de olmayacak. 4. Sezonda Ankara karakteri görmemiz artık hayal değil.

Şimdi gelelim La Casa De Papel 3. Sezonun devamı yanı 8. bölümden sonra gelecek La Casa De Papel 9. bölüm yayınlanma tarihi. senaristler ve Netflix herhangi bir bilgi daha yayınlamasa da özellikle ispanya basınından aldığımız bilgiye göre La Casa De Papel 4. sezon 2020 yılında Nisan ayında yayınlanması bekleniyor. Aslında 4. sezon olarak değilde 3. sezonun devamı olacak. Ayrıca Ağustos ayında La Casa De Papel 4. Sezon ilk fragmanı geleceği belirtilmekte. Henüz daha netleşmemiş olsa da şuan Türk ve Dünyadaki milyonlarca kişi La Casa De Papel 4. Sezonunda neler olacağını merak etmiş durumda ve La Casa De Papel 4. Sezon tarihini herkes iple çekmeye başladı.

La Casa De Papel 4. Sezon tarihi hakkında herhangi bir değişiklik olursa sitemizden bilgi verilecek.

Netflix tarafından La Casa De Papel 4. Sezon tarihi 1 Nisan 2020 Olarak Açıklanmıştır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.