Madecassol Krem Fiyatı 2024 , Ne İşe Yarar? Madecassol Kullananlar ve Yorumları

Yanık izi ve Çatlak Kremi Madecassol Krem Fiyatı 2024, Madecassol Krem İşe Yarıyor mu, Madecassol Krem Kullananlar ve Yorumları , Madecassol Krem Ne İşe Yarar, Madecassol Krem Faydaları, Madecassol Krem Nasıl Kullanılır? Tüm detaylar

Madecassol Krem Nedir?

Son zamanların en popüler kremi olan Madecassol Krem, medikal bir kremdir. Ham maddesi, centella asiatica isimli bir bitkidir. Bu bitki sayesinde cildi yenileyen ve onaran, yaraları iyileştiren özelliklere sahiptir. Madecassol Krem, özellikle cilt lekeleri, sivilce izleri, yara ve yanıklar, vücudun her bölgesinde bulunan çatlakların tedavisinde kullanılmaktadır. Hamile kadınlarda ve emziren annelerde yan etkisinin olmaması nedeni ile Madecassol Krem, uzmanlar tarafından önerilmektedir.

Adını sıkça duyduğumuz bu günlerde Madecassol Krem, cilt bakımının da vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Fakat bu kremin bilinçli kullanımı ve ne işe yaradığını bilmek oldukça önemli bir detaydır.

Cildi yenileme özelliği sayesinde cilt lekeleri ve sivilce izleri gibi sorunları yok eden Madecassol Krem, özellikle lazer epilasyon ve cilt bakımı sonrasında oluşan tahrişlerin tedavisinde kullanılan bir üründür. Açık yaralarda kullanımı uygun olmayan krem, yaranın sulanmasına ve iltihap oluşmasına neden olmaktadır.

Madecassol Krem, 25 derece altında oda sıcaklığında muhafaza edilmelidir ve son kullanma tarihi geçtiyse kesinlikle kullanılmamalıdır.

Madecassol Krem-ise-yariyormu

Madecassol Krem Ne İşe Yarar?

  • Yüzeysel 1. Ve 2. derece yanıkların tedavisinde,
  • Dekübitus ve lokal deri ülserlerinin tedavisinde,
  • Radyoterapi sonrasında görülmekte olan radyo- epidermitis tedavisinde,
  • Kapalı yara tedavisinde,
  • Ameliyat sonrası oluşan yaralarda ve yırtılma gibi durumlarda cildi onarmak için,
  • Emzirme döneminde göğüs ucunda oluşan çatlakları tedavi etmek için,
  • Ergenlik döneminde oluşan sivilcelerin tedavisinde,
  • Sünnet tedavisinde,
  • Genital bölge yırtılmalarında,
  • Doğuma yardımcı olmak kaydıyla uygulanan cerrahi uygulamalar sonrasında,
  • Ağda sonrası ve lazer epilasyon sonrası oluşan tahrişlerde,
  • Kuru cildi nemlendirmek amaçlı kullanılan bir kremdir. Kuru cildi nemlendirmek için kullanılacaksa en fazla 2 kere kullanılması önerilmektedir.

Madecassol Krem Faydaları Nelerdir?

Yara izleri tedavisi;

Cilt üzerinde oluşan tüm yara izlerini geçiren ya da hafifleten Madecassol Krem, çarplardan oluşan yaralar, tırnak izleri, kağı, bıçak ve jilet kesiği izlerinin tedavisinde, yatalak hastaların yatak yaralarının tedavisinde kullanılmaktadır.

Yanık izleri tedavisi;

Madecassol krem, hücre yenileyici özelliği sebebiyle cildin yanan ve tahrip olan üst derisini onarır, görünümünü azaltır ya da geçirir. Buhar yanıkları, ütü yanıkları, çaydanlık ve soba temaslarından oluşan su kabarcıkları, kaynar sıvı dökülmeler vb. durumlarda oluşan yanıkların tedavisinde kullanılır.

Madecassol Krem-yorumlari

Sivilce izleri tedavisi;

Özellikle ergenlik döneminde oluşan sivilcelerin tedavisinde ve sivilce sonrası oluşan izlerin giderilmesinde kullanılmaktadır. Sadece yüz bölgesinde değil tüm vücutta kullanımı uygundur.

Çatlak izleri tedavisinde;

Madecassol Krem özellikle Contactubex isimli krem ile karıştırıp kullanırsa, hamilelik ya da kilo alıp vermekten oluşan çatlakların tedavisinde son derece etkili bir yöntemdir. Sadece beyaz çatlaklar değil, soğuktan oluşan çatlakların tedavisinde, meme ucu çatlakları ve dudak çatlakları tedavisinde de kullanılmaktadır.

Güneş lekeleri tedavisinde;

Yaz aylarında özellikle omuz ve sırt bölgelerinde yaygın şekilde görülen güneş lekelerinin tedavisinde, Madecassol Krem kullanılmaktadır. Düzenli kullanım sonrasında güneş lekelerini, çilleri ve yaşlanmaya bağlı gelişen hiperpigmentasyon ve melazma durumlarında oluşan lekeleri gidermekte ve cilt tonunda oluşan renk eşitsizliğini de gidermektedir.

Kırışıklık tedavisinde;

Madecassol Krem’in, anti-aging amacıyla kullanımı uygun değildir fakat Bepanthene Krem ve E vitamini ampülü ile karıştırıldığında tam bir gençlik iksiri olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle hazırlanan karışımı, göz altları ve çevresine uyguladığınızda, kırışıklıkların gözle görülür şekilde azaldığını fark edeceksiniz. Ayrıca düzenli kullanım sonrasında cildinizin parladığını ve ten renginizin açıldığını da göreceksiniz.

Selülit ve Varis tedavisinde;

Çok derin olmayan varislerde ve damar çatlamalarında kullanılan Madecassol Krem, selülitli bölgelere düzenli olarak sürüldüğünde ve masaj yapıldığında selülitlerin gözle görünür şekilde azalttığı bilinmektedir.

Madecassol Krem-faydalari

Madecassol Krem Nasıl Uygulanır?

Madecassol Kremi, sivilce izleri, cilt lekeleri, çatlak ciltlerde kullanmak istiyorsak;

  • 1 Çay kaşığı Madecassol Krem
  • 1 Çay kaşığı Bepanten Krem
  • 1 Adet E Vitamini ampülünü

Cam bir kase içinde karıştırarak, sorunlu bölgeye sürebilirsiniz. Karışımı hazırlarken Madecassol Krem ve Bepanthene Kremi aynı oranda koyduğunuzdan emin olmalısınız. Hazırlanan karışımı göz ve dudak çevresine sürmemek gerekmektedir. Yaptığınız karışımı, uyguladığınız bölgede 1 saat kadar bekletip, ılık su ile yıkamanız gerekmektedir. Bu karışımı 2 haftada 1 defa uygulamak yeterli olacaktır.

Direk cilt üzerine uygulanan Madecassol Krem kullanımı günde 1-2 kez ile sınırlandırılmıştır. Doktorunuz başka bir uygulama sayısı ve şekli belirtmediği sürece bu sayıyı dikkate almanız gerekmektedir.

Madecassol Krem kullanımı esnasında, alerjik reaksiyon, cilt döküntüsü, kızarıklık ve kurdeşen (içi su dolu kabartılar) ve kaşıntı gibi semptomlar görülüyorsa Madecassol Krem alerjiniz var demektir. bu durumda acilen doktorunuza bilgi vermeli hatta gerekiyorsa en yakın sağlık kuruluşuna gitmeniz gerekmektedir.

Madecassol Krem Yan Etkileri

Madecassol Kremi bilinçli ve düzenli kullandığınız takdirde hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Ama kremi dozunda yani yeterli miktarda kullanmak çok önemlidir.

Açık yaralara sürülmesi uygun olmayan Madecassol Krem, açık yaraya sürüldüğünde içi su dolu kabarcıklar oluşturur ve cildi tahriş eder. Beklenmedik durumlarda ya da bir yan etki görüldüğünde mutlaka bir doktordan yardım almak gerekmektedir.

Madecassol Kremi satın aldıktan sonra mutlaka prospektüsünü okumalı ve içinde bulunan maddelerden her hangi birine alerjimiz olup olmadığına bakmamız gerekmektedir.

Henüz iyileşmemiş bir enfeksiyon varken yeni bir enfeksiyonun oluşması durumunda kesinlikle kullanılmamaktadır.

Madecassol krem kullanımı, her hangi bir yiyecek ve içecekle kullanımını kısıtlayacak bir durumu bulunmamaktadır.

Madecassol Krem-hamilelikte-kulllanimi

Madecassol Krem Fiyatı 2024

Mucizeler yaratan Madecassol Krem, reçeteli ve reçetesiz olarak tüm eczanelerde satılmaktadır. Madecassol Krem 2024 Güncel fiyatı 83.94 TL’ dir. Madecassol Krem internet üzerinde de çok fazla satılmaktadır. Fakat sahte ürünlere çok dikkat edilmelidir. Özellikle Gittigidiyor ve N11 üzerinde sahte yada son kullanma tarihi çok yakın ürünler satılmaktadır. Lütfen sağlığınız için Eczaneden almaya dikkat ediniz.

Madecassol Krem Kullananlar ve Yorumları

Madecassol Krem Bir çok faydası olduğu için internette çok fazla yorum bulabilirsiniz. Özellikle kadınlar arasında çok fazla tercih edilmektedir. Özellikle kadınlarda doğumdan sonra Madecassol Krem çok fazla tercih edilmektedir. Madecassol Krem kullananları incelediğimizde inanılmaz derecede memnun olan insan sayısının çok olduğunu görüyoruz. Ayrıca doğum sonrası çatlaklar için son derece onarıcı olduğu belirtilmekte. Neredeyse tüm hamilelik geçiren kadınlar kullanmakta olduğu belirtiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.