Trbinance Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?

Trbinance Güvenilir mi? ,Trbinance Sahibi Kim Kime Ait? ,Trbinance Sağlam mı?, Trbinance.com Batma İhtimali Var mı? Trbinance.com Devlet Güvencesi ve Garantisi Var mı? Trbinance Hakkında Tüm Detaylar

Trbinance Güvenilir mi?

Thodex sorunlardan sonra google aramaları maalesef Dijital kripto borsalarının durumları konusunda aramalarda çoğaldı. Özellikle en çok aranan Trbinance Güvenilir mi? Trbinance.com Batma İhtimali Var mı? Trbinance Sahibi Kim? Trbinance Devlet Güvencesi Var mı? Trbinance Sağlam mı? Trbinance 2021 yılında Türk pazarına hızlı bir giriş yapmıştır. Hali hazırda zaten Türk kullanıcılar Binance üzerinden fazlasıyla işlem yapmakta. Fakat bunun daha kolay hale gelmesi için Binance Borsası Türkiye’ye özel bir ofis açarak daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verme girişiminde bulunmuştur. Altyapısı tamamen binance uzmanları tarafından kurulmuştur. Trbinance Online dijital varlık alım satım platformu olarak piyasada alım satım ve kripto paraları saklama ve takas işlemlerini yürütmektedir. Piyasaya 2021 yılında girmesine rağmen çok fazla üyeye sahip olmuştur.

[irp posts=”23416″ name=”Paribu Güvenilir mi? Batma İhtimali Var mı? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı?”]

trbinance-kimin-guvenilirmi

Trbinance Adres Bilgileri

BN TEKNOLOJİ A.Ş.
Adres: Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Ferko Apt. No:175/7 Şişli İstanbul

Trbinance Sahibi Kim, Kime Ait?

Trbinance’in borsa işlemleri Türkiye’de BN teknoloji A.Ş tarafından sağlanmaktadır. Tamamen Binance destekli bir uygulamadır ve Arkasında dünyanın en büyük Dijital Para Borsası olan Binance.com vardır. 

trbinance-guvenilirmi

Trbinance Bitcoin ve Altcoinler Güvenliği Nasıl Sağlanıyor?

Trbinance altyapısı Türkiye’deki dijital varlık borsaları arasında güvenilir ve en güçlü yapıya sahip olan firmalardan biridir. Trbinance Borsasında bulunan tüm dijital paralar offline ve soğuk cüzdanlarda yüksek güvenlik önlemleri alınarak ile tutulmaktadır. Trbinance Dünya standartlarında güvenlik önlemleri ile bitcoin ve altcoinlerinin güvenliği sağlanmaktadır.

Trbinance de dahil fakat yinede hiçbir dijital para borsası için kesinlikle güvenilir diyemeyiz. Her zaman bir açık olabileceğini ve %100 güvenilir olamayacağını unutmamak gerekmektedir.

Trbinance Batma İhtimali Var mı?

Trbinance Türk Dijital para borsalarından birtanesidir. Trbinance borsasında yapılan işlemler tamamen yatırımcılar arasındaki alış ve satış işlemlerini sağlamaktır ve bu işlemlerden belirli bir komisyon almaktadır. Trbinance Hesabınızda bulunan dijital paraların güvenli  bir şekilde hesabınızda tutulmasını sağlar. Türkiye’de herhangi bir dijital denetleme kurumu bulunmamaktadır. Sadece uluslararası bazı denetleme kurulları tarafından denetlendikleri belirtilmektedir. Türkiye’de bulunan her şirket kadar batma ihtimali tabi ki vardır. Trbinance tamamen Binance.com tarafından yönetilmektedir. Bu nedenle Türkiye’deki bir çok Dijital Kripto borsasından çok daha güvenilir diyebiliriz.

trbinance-saglammi-binance-alakasi-varmi

[irp posts=”23425″ name=”BtcTürk Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?”]

Trbinance Yasal mı? 

Gelelim Trbinance Yasal mı Sorusuna? Trbinance yasal bir işlem platformudur Ticaret Odasına Kayıtlıdır.Al sat arasındaki Komisyonların KDV ‘si ödenmektedir. Trbinance Yapılan işlemlerden başka bir ücret almamaktadır. Tüm şirketlerde olduğu gibi İflas yada Batma ihtimali tabi ki vardır. Fakat Trbinance gibi köklü bir şirketin bu duruma düşmesi pek beklenmemektedir. Tek sorun şirket bünyesindeki Sanal Para Hesaplarının hesaplarının hacklenmesidir ve çalınmasıdır. Bu durumda tabi ki Trbinance şirketinde nakit sıkıntısı olabilir ve sıkıntı yaşama ihtimaliniz olabilir.

Şunu kesinlikle unutmamak gerekmekte Türkiye’deki değil tüm dünyadaki Dijital Varlık borsalarının batma ihtimali bulunmaktadır.

trbinance-devlet-destegi-varmi

[irp posts=”23436″ name=”Bitci.com Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?”]

Trbinance Devlet Garantisi Var mı?

Trbinance dijital borsasındaki paranızın , bitcoin ve altcoinlerinizin devletin bankalara verdiği gibi herhangi bir devlet güvencesi ve garantisi bulunmamaktadır. Trbinance SPK yada BBDK gibi kurumlar tarafından denetlenmemektedir. Trbinance Sadece MASAK tarafından denetlendiği bilinmektedir. Trbinance Binance tarafından desteklendiği için batması demek Dünyanın en büyük borsasının batması anlamına gelmektedir. Bu durum yaşanırsa zaten Coin piyasası diye bir piyasa kalmaz. Tüm dijital varlıklar yok olur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.