Türkiye’nin En İyi Göz Doktorları (Katarakt, Glokom,Retina,Kornea)
Türkiye’nin En iyi Göz Doktorları, Glokom Tedavisinde En İyi Göz Doktorları, Retina Tedavisinde En İyi Göz Doktorları ve Profesörler, En İyi Çocuk Göz Doktoru, İstanbul Ankara ve İzmir’deki En İyi Göz Doktorları, Katarakt, Glokom, Sarı nokta, Şaşılık ,Refraksiyon kırma kusurları ,Retina hastalıkları , Kornea hastalıkları, Diyabetik Retinopati , Gözyaşı Kanalı Tıkanıklığı, Blefaroplasti, Refraktif Cerrahi ,Renk körlüğü ,Göz kuruluğu ,Göz yaşarması ,Çapaklanma ,Göz enfeksiyonları ,Ektropiyum İçi en İyi Göz Doktorları ve Profesörler
Türkiye’nin En İyi Göz Doktorları
Göz hastalıkları doktorlarımız Sadece Türkiye’değil Tüm dünyadan talep görmekte. Özellikle Türkiye’de çok başarılı ve işinde son derece tecrübeli göz doktorları bulunmakta. Bir çok göz hastanesi var ve hepsi son teknoloji ile donatılmış durumda. En iyi göz doktorları dediğinizde artık sadece İstanbul Ankara ve İzmir değil bir çok ilde son derece başarılı göz doktorları bulunuyor. Fakat tabi ki Türkiye’nin en iyi göz doktorları İstanbul’da diyebiliriz.
Dış dünyayı algılamamızı sağlayan en önemli organ gözdür. Mükemmel bir yapısı olan gözler, beynin bir uzantısıdır. Gözün içindeki ışığa duyarlı 125 milyon sinir hücresi, aldıkları elektrik sinyallerini beyne göndererek görüntü oluşmasını sağlarlar. Gözün ağırlığı ortalama 10 ila 12 gramdır. Hassas bir yapıya sahip olan gözler zaman içinde hastalanabilir. Hastalanması durumunda gözlerin, göz doktoruna gösterilmesi gerekir. Göz doktorları, hastanın şikayetlerini dinledikten sonra muayene eder, tetkikler yaptırır ve hastalığı teşhis eder.
Göz doktorları sadece hastalanan gözü tedavi etmezler. Rutin olarak yapılması gereken göz kontrollerini de yaparlar. Göz ölçümlerini yaparak göz sağlığını koruma adına alınması gereke tedbirlerin uygulanmasını sağlar. Göz doktorları yaptığı kontroller neticesinde gerekli görmesi durumunda hastaya gözlük veya kontak lens gibi reçeteler yazar.
Göz doktorları, hastanın gözündeki rahatsızlığı teşhis ettikten sonra genel sağlık durumunu dikkate alarak en uygun tedavi planını hazırlar. Lazerle tedavi edilebilecek durumlar için lazer operasyonu düzenler. Lazer operasyonundan sonra hastanın takibini yaparak iyileşme sürecini inceler. Bazı göz hastalıkları bulaşıcıdır. Göz doktorları bulaşıcı göz hastalıkları hakkında hastaları bilinçlendirirler.
Göz hastalıklarının beyin, mide, böbrek, tansiyon gibi kronik hastalıklarla alakası bulunabilir. Kronik hastalıklarla ilgili göz rahatsızlıkları için ilgili branşın uzmanıyla işbirliği içinde hareket eder. İşe alım, sağlık raporu, istirahat raporu gibi evraklar için gerekli kontrolleri yaparak evrakları düzenlemek de göz doktorunun görevleri arasındadır.
Göz Doktoru Hangi Hastalıklara Bakar?
Yaşamın kalitesi bakımından göz sağlığı çok önemlidir. Göz hastalıkları etken teşhis edilerek tedavi edilmezse ilerleyen zamanlarda görme kaybına veya kalıcı hasarlara neden olabilir. Bundan dolayı düzenli olarak göz muayenesi yaptırılmalıdır. Düzenli göz muayenesini yaptırmak isteyenler veya gözünde rahatsızlık olanlar göz doktoruna gitmelidir. Göz doktorları, hastanelerin Göz Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde hizmet verirler.
Gözle ilgili olan başlıca rahatsızlıklar arasında şunlar bulunur;
- Katarakt
- Glokom
- Sarı nokta
- Şaşılık
- Refraksiyon kırma kusurları
- Retina hastalıkları
- Kornea hastalıkları
- Diyabetik Retinopati
- Gözyaşı Kanalı Tıkanıklığı
- Blefaroplasti
- Refraktif Cerrahi
- Renk körlüğü
- Göz kuruluğu
- Göz yaşarması
- Çapaklanma
- Göz enfeksiyonları
- Ektropiyum
- Bulaşıcı Göz Hastalıkları
- Alerjik Hastalıklar
- Göz Yaralanmaları
Türkiye’nin En İyi Göz Doktorları Listesi
Türkiye’nin en iyi göz doktorları dediğinizde hem tecrübesi ile hemde el becerisi ile sadece Türkiye’de değil Dünyada da isim yapmış çok önemli doktorlarımız mevcut. Göz çok hassas bir organ olduğu için el becerisi ameliyatlarda çok öne çıkmakta. Tabi ki tecrübe çok önemli bu nedenle sizlere Türkiye’nin en başarılı göz doktorlarını araştırdık.
Prof. Dr. Emrullah Taşındı
1957 yılında Ankara doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara TED kolejinde tamamladı. 1974 yılında TED kolejinden mezun olarak Hacettepe Tıp Fakültesi’ndeki eğitimine başladı. 1980 yılında tıp doktoru olarak mezun oldu. 1980 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalında ihtisasa başladı. 1984 yılında ihtisasını tamamlayarak göz hastalıkları uzmanı oldu. İlk görev yeri askerliğini de yaptığı İstanbul Gümüşsuyu Asker Hastanesi’dir.
1985 yılında GATA’da yardımcı doçent olarak başladı. Doçent unvanını 1995 yılında aldı. 1987 yılında Veni Vidi adında bir muayene açtı. Muayenehanesini 1992 yılında göz polikliniğine, 2003 yılında teşhis ve tedavi kliniğine çevirdi. 2009 yılına kadar başhekim olarak görev yaptı. 2016 yılında profesör unvanını aldı. Excimer lazer tedavisini ülkemizde ilk uygulayan göz uzmanıdır. Şaşılık, glokom, katarakt, kontakt lens ağırlıklı çalışan prof. Dr Emrullah Taşındı halen kendi kliğinde çalışmaya devam ederken aynı zamanda Üniversitesi Hastanesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı olarak görev yapmaktadır.
Prof. Dr. Levent Alimgil
1972 yılında İstanbul’daki St. Georg Avusturya Lisesi’na başlayarak 1980 yılında lise eğitimini tamamladı. 1980 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne başladı. 1986 yılında tıp fakültesini bitirdi. 1986 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda asistan doktor olarak başladı. 1990 ile 1994 yılları arasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda yardımcı doçent olarak görev yaptı. 1994 ile 2001 yılları arasında aynı üniversitede doçent olarak görev yaptıktan sonra 2001 ile 2007 yıllarında profesör olarak görev yaptı.
2007 yılında Yeditepe Üniversitesi Göz Hastanesi’nde göreve başlayarak 2009 yılına kadar bölüm başkanı görevini yerine getirdi. 2009 ile 2019 yılları arasında Medicane International Istanbul’da bölüm başkanı olarak görev yaptı. 2500’den fazla glokom, 6000’den fazla katarakt ameliyatı, 4000’den fazla korenea nakli yaptı. Halen İstanbul Cerrahi Hastanesi’nde hasta kabul etmektedir.
Prof. Dr. İbrahim Gökhan Gülkilik
1974 yılında İstanbul’da doğdu. Orta ve lise eğitimini İstanbul Kültür Koleji’nde bitirdi. 1999 yılında Tıp eğitimini 1999 yılında Marmara Üniversitesi’nde tamamladı. Uzmanlık eğitimine İstanbul Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başladı. 2003 yılında uzmanlık eğitimini bitirdi. 2008 ile 2011 yılları arasında Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde retina birimi sorumlusu olarak çalıştı. 2010 yılında doçent unvanını aldı. 2011 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi’nde anabilim dalı başkanı görevine başladı. 3 yıl boyunca Medipol Üniversitesi’ndeki görevine devam etti.
Akıllı mercek takılması, katarakt cerrahisi, retina hastalıkları, retina dekolmanı cerrahisi, sarı nokta hastalığı, göz travmaları, glokom cerrahisi, göz kapağı estetiği alanında çok sayıda ameliyat gerçekleştirdi. Halen Medipol Üniversitesinde profesör unvanıyla ders vermektedir.
Prof. Dr. Fatih Karel
1958 yılında Ankara’da dünyaya geldi. 1981 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne yerleşti. 1988 yılında tıp doktoru olarak mezun oldu. 1987 ile 1988 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri’nde Fellowship Sinskey Ophthalmic Center’da Pediatric Cataract Surgery, Phacoemulsification ve Cataract eğitimleri aldı. 1991 ile 1999 yılları arasında Ankara Üniversitesi’nde doçent olarak görev yaptı. 1999 ile 2011 yıllarında ise profesör olarak çalıştı.
Göz Bankası Derneği, Türk Oftalmotoloji Derneği ( TOD), American Society of Cataract and Refractive Surgery (ASCRS), EUROPE Society of Cataract and Refractive Surgery (ESCRS) derneklerine üyedir. Göz kapağı şişliği, auralı göz migreni, göz kaşıntı, glokom, göz altı morlukları, göz iltihabı, lyme hastalığı, makula deliği ilgi alanlarına gören hastalıklardan bazılarıdır. 25 bin üzerinde vaka deneyimi bulunan Prof. Dr. Fatih Karel, halen Ankara Dünya Göz Hastanesi’nde çalışmaktadır.
Prof. Dr. Sinan Tatlıpınar
1973 yılında İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesini kazandı. 1996 yılında birincilikle mezun oldu. 1996 yılında yapılan TUS sınavında birinci olarak Göz Hastalıkları ihtisasını kazanarak Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda göreve başladı. 2000 yılında uzmanlığını tamamladı. 2001 ile 2007 yıllarında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev yaptı.
2004 ile 2005 yıllarında Johns Hopkins Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Wilmer Göz Ensititüsü Retina bölümünde bulundu. Johns Hopkins Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki Retina Hastalıkları ile Vitreoretinal Cerrahi Üst ihtisasını 2005 yılında tamamladı. Doçent unvanını 2006 yılında aldı. 2011 yılında profesörlük unvanını aldı. Halen 2007 yılında başladığı Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda Retina Birimi sorumlusu olarak çalışmaktadır.
Prof. Dr. Afsun Şahin
1976 yılında Uşak’ta dünyaya geldi. 2000 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden dördüncü olarak mezun oldu. 2000 yılındaki TUS sınavında derece yaptı. Yaptığı derece ile Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda başladı. 2009 ile 2011 yıllarında TÜBİTAK bursunu aldı ve Harvard Medical School’a gitti. Harvard Medical School’da refaktif cerrahi, kornea ve oküler yüzey alanında üst ihtisasını yaptı. 2012 yılında doçentlik unvanını aldı. 2017 yılında ise profesör unvanını aldı.
Üstün nitelikli çalışmaları pek çok ulusal ve uluslararası ödüller aldı. Aldığı ödüller arasında ARVO Asia Travel Fellowship Grant ödülü, ARVO Collaborative Research Fellowship Award, Gazi Göz Vakfı’nın En iyi bilimsel makale Ödülü, Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü, ICO WOC Fellowship Award, ICO Helmerich Fellowship Award, Royal College of Ophthalmologists Best Reviewer Award bulunmaktadır. 15 bin üzerinde göz ameliyatı gerçekleştirdi. Halen 2017 yılında başladığı Koç Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapmaktadır.
Prof. Dr. Cengiz Aras
1964 yılında Gümüşhane’de doğdu. Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde adlı. 1987 yılında mezun olarak göz hastalıkları üzerine uzmanlığını yaptı. Göz Hastalıkları uzmanlığını İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde 1992 yılında tamamladı. 1992 yılında Louisiana State University’de çeşitli çalışmalarda bulundu. 1993 yılında Texas Retina Associates’teki çalışmalara katıldı. Doçent unvanını 2000 yılında aldı. Profesörlüğe İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde 2006 yılında yükseldi.
1993 ile 1995 yıllarında Tokat Devlet Hastanesi’nde görev yaptı. 1995 ile 2000 yılları arasında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde hizmet verdi. 2010 ile 2017 yıllarında Bezmialem Vakıf Tıp Fakültesi’nde görev yaptı. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde yeniden 2011 ile 2015 yılları arasında Göz Hastalıkları (Oftalmoloji) Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi olarak çalıştı. 17 Uluslararası bildirisi, 47 uluslararası makalesi bulunmaktadır. Halen Özel İstanbul Medipol Hastanesi’nde görev yapmaktadır.
Prof. Dr. Barış Sönmez
Tıp eğitimini 1999 yılında tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’ndaki uzmanlık eğitimini 2003 yılında bitirdi. 2005 ile 2006 yıllarında Los Angeles Amerika’daki The Jules Stein Eye Institute’de refraktif lazer cerrahisi ve kornea üst ihtisasını tamamladı. Dikişsiz Kornea Nakli(Endotelyal Keratoplasti) eğitimini Amerika’daki rice Vision Group, Indianapolis’te aldı. Göz estetiği cerrahisi ( Okülofasiyal Kozmetik Cerrahi) eğitimini yine Amerika’daki Saint Louis University’de tamamladı.
Kornea, göz estetiği, göz lazer tedavileri ve katarakt başta olmak üzere 10 binden fazla ameliyat gerçekleştirmiştir. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev yaptı. Yüzün üzerinde bilimsel yayını ve bildirisi bulunmaktadır. Bilimsel yayınlarının kırk tanesi uluslararasıdır. 2019 yılından beri Amerikan Hastanesi’nde hizmet vermektedir.
Prof. Dr. Ferda Çiftçi
1960 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 1983 yılında tamamladı. Göz alanındaki uzmanlığı GATA Haydarpaşa Göz Kliniği’nde 1990 yılında tamamladı. 1997 yılında GATA Haydarpaşa Göz Kliniği’nde doçent unvanını aldı. 2005 ile 2016 yılında Yeditepe Üniversitesi’nde görev yaptı ve profesörlük unvanını aldı. Okuloplastik cerrahi ve pediyatrik oftalmololji alanındaki eğitimlerini Londra’daki Moorfields Eye Hospital’da adlı.
Tedavi alanları arasında gözyaşı yolu hastalıkları, göz kapağı, kontakt lens, cerrahisiPediyatrik oftalmoloji bulunmaktadır. 1997 yılında TOD Ulusal Kongre’de En iyi serbest tebliğ ödülü almıştır. GATA 2001 yılında Bilimsel çalışmaları değerlendirme ödülüne layık görüldü. 2004 TOD Ulusal Kongre’si En iyi araştırma ikincilik ödülü ve En iyi fotoğraf ikincilik ödülü adlı. 2013 yılında Türk Oftalmoloji Derneği’nin Prof Dr Demir Başar Ödülü’ne layık görüldü. GATA ve Yeditepe Üniversitesi’nde çalışmış olan Prof. Dr. Ferda Çiftçi halen BATI GÖZ İstanbul şubesinde görev yapmaktadır.
Prof. Dr. Erol Yıldırım
Tıp eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde aldı. Lisan eğitimini tamamlayarak tıp doktoru unvanını aldıktan sonra uzmanlığına Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde başladı. Uzmanlığını Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde tamamlayarak Göz Hastalıkları uzmanı unvanını aldı. Ülkemizin en değerli ve saygın Oftalmologlarındandır. Doktora eğitimini Hacettepe Üniversitesi’nde 1971 yılında tamamladı. Uzmanlık alanlarında Pre-segment cerrahisi, glokom tedavisi ve retina hastalıkları bulunmaktadır.
Amerikan Katarakt ve Refraktif Cerrahi Derneği, Türk Oftalmoloji Derneği, Türk Cumhuriyetleri Oftalmoloji Derneği, Amerikan Oftalmoloji Akademisi ve Türk Tabipler Birliği derneklerine üyedir. 15 binden fazla başarılı operasyon gerçekleştirmiştir. 50 yıllık bir tecrübeye sahiptir. Halen İzmir’deki Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi’nde görev yapmaktadır.
Prof. Dr. Davut Kohen
1972 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki eğitimine başladı. 1978 yılında mezun olarak tıp doktorluğu unvanını aldı. 1978 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzmanlığına başladı. 1981 yılında eğitimini tamamlayarak Göz Hastalıkları uzmanı oldu. 1981 ile 1983 yılları arasında İngiltere’deki Moorfields Eye Hospital’da Retina Hastalıkları Araştırma Görevlisi ve Klinik Asistanı olarak görev yaptı.
1983 ile 1984 yıllarında Güney Afrika’da St. John’s Eye Hospital’da Şef Yardımcısı olarak çalıştı. 1984 yılında Fransa’daki Hotel Dieu Hospital’da baş asistan olarak görev yaptı. 1985 ile 1988 yıllarında Haseki Hastanesi’nde, 1988 ile 2007 arasında Bayrampaşa Göz Hastanesi’nde hizmet verdi. Halen Amerikan Hastanesi’nde görev yapmaktadır.
Prof. Dr. Ömer Kamil Doğan
1948 yılında dünyaya geldi. Göz ihtisasını Ankara Üniversitesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda 1971 ile 1975 yılları arasında tamamladı. Doçent unvanını 1981 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde aldı. Profesörlük unvanını 1987 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden aldı. Oftalmolojide Elektrodiagnostik Yöntemler alanındaki eğitimini Londra’da bulunan Moorfields Eye Hospital’da tamamladı.
1971 ile 1982 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz ABD’da hizmet verdi. 1982 ile 1989 yıllarında Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz ABD’da görev yaptı. 1989 ile 20100 yıllarında S.B.Dr.Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 2011 ile 2012 yıllarında Konya Üniversitesi’nde, 2013 ile 2017 yıllarında Avrupa Göz, 2017 ile 2022 yıllarında Hisar Intercontinental Hospital Göz Hastalıkları Kliniğinde görev yaptı. Halen Özel Levent Hastanesi’nde hasta kabul etmektedir.
Prof. Dr. Faik Bankeroğlu
1958 yılında Kıbrıs’ta dünyaya geldi. İlk, orta eğitimini Larnaka’da tamamladı. Lefkoşa Türk Lisesi’nden 1976 yılında mezun oldu. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinden 1982 yılında mezun olarak tıp doktoru unvanını aldı. 1983 yılında uzmanlık eğitimi için İstanbul Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları ana bilim dalına yerleşti. 1986 yılında ihtisasını tamamlayarak Göz Hastalıkları uzmanı oldu.
1986 ile 1987 yıllarında Bayrampaşa Göz Vakfı Hastanesi başhekim yardımcı olarak görev yaptı. Askerliğini 1987 ile 1989 yıllarında Kıbrıs’ta yaptı. 1990 ile 1992 yılları arasında Bausch and Lomb sağlık ve optic ürünleri şirketinde direktörlük yaptı. Direktörlük yaparken aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Rochester ve Hollanda’daki Amsterdam Tıp Akademisinde kontakt lens ve göz hastalıkları üzerine çalışmalar yaptı. 1994 yılına kadar Bayrampaşa Göz Vakfı Hastanesindeki görevine devam etti. Halen Amerikan Hastanesi ile MED Amerikan Tıp Merkezi’nde çalışmaktadır.
Prof. Dr. Osman Oram
Tıp eğitimine 1982 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladı. 1988 yılında bitirerek tıp doktoru oldu. 1988 yılında Ankara Numune Hastanesi Göz Kliniği’nde uzmanlık eğitimine başladı. 1991 yılında tamamlayarak Göz Hastalıkları uzmanı oldu. 1993 ile 1994 yıllarında Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Baylor Tıp Okulu Methodist Hastanesi’nde göz hastalıkları alanındaki üst uzmanlığını yaptı. Üst uzmanlık alanlarında ön segment ve glokom konuları bulunmaktadır.
1992 ile 1996 yılları arasında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı başkanı olarak görev yaptı. 1996 ile 1997 yıllarında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda Glokom Ünitesi Sorumlusu olarak çalıştı. 1997 yılında Amerikan Hastanesi’nde görev yapmaya başladı. Halen Amerikan Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü’nde bölüm başkanı olarak hizmet vermektedir.
Prof. Dr. Hatice Semrin Timlioğlu İper
1983 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olarak tıp doktoru oldu. Mecburi hizmetini yaptıktan sonra uzmanlığını Ankara Üniversitesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda yaptı. Asistanlığını tamamladıktan sonra 1990 yılında Göz Hastalıkları uzmanı unvanını aldı. 1994 ile 1995 yıllarında Dr. Felix Perez ile John De Lange’yle reflaktif cerrahi ve kornea üzerine çalışmalar yürüttü.
1995 ile 1999 yılları arasında kendi muayenehanesinde özel hekim olarak görev yaptı. 2000 ile 2006 yıllarında İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde, 2007 ile 2013 yıllarında İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 2013 ile 2017 yıllarında tekrar İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde görev yaptı. Halen Okan Üniversitesinde hizmet vermektedir.