Whatsapp Video Geç Yüklenme Sorunu (Videonun Geç Açılması)Çözümü

Günümüzün Olmazsa Olmazlarından WhatsApp… Fakat Şu Sıralar Video Gönderiminde ve İzlenmesinde Bazı Sıkıntılar Olabilmekte. WhatsApp Video Gönderme Sorunu, WhatsApp Video İndirme Sorunu, WhatsApp Video Yavaş İndirme ve Yüklenmeme Sorunu Gibi Bir Çok Sorunla Karşılaşılabilmekte… WhatsApp Geç Video Yüklenmesi İle İlgili Tüm ayrıntılar Haberimizde…

Whatsapp günümüzün ek çok kullanılan uygulaması. Neredeyse 1 milyar indirmeye sahip ve her geçen gün daha çok artıyor. Tabi ki bu kadar kullanılan bir uygulamada bazı aksaklıklarda olmakta. Kullanıcıların son zamanlarda en çok şikayet ettiği konulardan biri gönderilen videoların geç gelmesi yada çok geç açılması. Arkadaşınız size kısa bir video bile gönderse whatsapp üzerinden açmanız bazen 2-3 dk yı bulabiliyor. Buda günümüz telefonlarının hızını düşünürsek sinir bozucu bir durum.

Fakat bunun tabi ki çözümü mevcut. Aslında bir kaç çözümü mevcut.

Öncelikle android telefonlarda ayarlar kısmından Whatsapp uygulamasını ve içeriğine girin. Verileri Temizle simgesine tıklayın. Sonra Ön Belleği Temizle butonuna tıklayın. Whatsapp yazılımını durdurun ve yeniden çalıştırın. Bu şekilde %90 sorun çözülebilmektedir.
WhatsApp-video-yukleme-sorunu

Fakat sorun çözülmediyse ikinci olarak yapacağınız Whatsapp klasörünü biraz temizlemek. Telefonunuzun Dosya Yöneticisi bölümünden Whatsapp klasörüne girin buradan media klasörünü açın. Whatsapp Video ve Whatsapp İmages klasörlerini temizleyin. Bu sayede hem telefonunuz rahatlayacaktır. hemde Whatsapp daha hızlı çalışacaktır.
Not: bu bölümde bulunan dosyalar indirdiğiniz yada size gönderilen resim ve video dosyalarıdır. Bu nedenle yedeğini de alıp silebilirsiniz.

Bu işlemlerden sonra da düzelmediyse Whatsapp yazılımını güncelleyiniz.

Son seçenek ise Whatsapp yazılımını kaldırıp tekrardan kurmaktır.

Yukarıdaki işlemler Apple cihazlar içinde geçerlidir. Fakat Android cihazlarda olduğu kadar Apple cihazlarda böyle sorunlara pek raslanmamıştır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.