Yaparsın Aşkım Başvurusu (Yarışmaya Katılma İhtimali Yükselten Tüyolar)Fox TV

Yaparsın Aşkım Yarışması reyting Rekorları Kırıyor. Peki Yaparsın Aşkım Başvurusu Nasıl Yapılır?, Yaparsın Aşkım Başvuru Formu Nasıl Doldurulur? , Yaparsın Aşkım başvuru formunu doldururken nelere dikkat etmek gerekiyor?, Yaparsın Aşkım  Başvuru Tüyoları, Yaparsın Aşkım Başvuru Takip ve Son Durumu Öğrenme, Yaparsın Aşkım Mülakat ve Programa Davet , Tüm Sorularınızın Cevapları Özel Haberimizde…

Ekranların reyting rekorları kıran yarışma programı Yaparsın Aşkım. İlk dönemler insanların sadece ajanslardan çiftleri kabul ettikleri söylentilerine rağmen Fox TV ile birlikte kesinlikle gerçek çiftleri yarıştıran ve araba kazanmasını sağlayan bir yarışma programı haline geldi. Zaten reytinglerde de Yaparsın aşkım yarışması daima ilk 3 sırayı zorlamakta. İlker Ayrık ‘ın sevecen sunumu ile son derece eğlenceli ve sonunda araba olan bir yarışma sizleri bekliyor. Çiftler Her bölümde bir araba kazanmakta. Her yaştan çiftin katılabildiği bu yarışmaya başvuruda son derece kolay.Yaparsın Aşkım yarışması  Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi, Pazar günleri saat 20:00 ‘da Fox TV Ekranlarında yayınlanmakta.

Sizler için daha önce Yaparsın Aşkım yarışmasına başvurmuş ve Araba kazanmış çiftten başvuru ile ilgili tüm ayrıntıları öğrendik.

Yaparsın Aşkım Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yaparsın Aşkım Başvuru Formu Nasıl Doldurulur?

Yaparsın Aşkım yarışmasına başvurmak aslında çok kolay. Yarışmaya 2 yol ile başvura bilirsiniz. Hatta ilk yol başvurunuzu daha öne çekebilir. İlk yok fox TV sitesinde başvuru formunu doldurmanız. İkinci ve katılım şansınızı daha yükseltecek Yaparsın Aşkım başvurusu ise İnstagram üzerinden başvurmak.

!!!Yaparsın Aşkım Başvuru Formu!!!

Yaparsın Aşkım İnstagram Adresi:
https://www.instagram.com/yaparsinaskim/?hl=tr

Yaparsın Aşkım İnstagram Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yaparsın Aşkım yarışmasına Fox TV internet sitesindeki form yerine instagram üzerinden de başvurabilirsiniz. Herhangi bir yaparsın aşkım oyununu videoya çekip instagramda yaparsın aşkım etiketi ile paylaşırsanız videonuz incelenecek ve uygun görülmeniz halinde davet edileceksiniz.

Yaparsın Aşkım başvuru formunu doldururken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Öncelikle tüm bilgileri doğru girmeniz gerekiyor. Fox Tv internet sitesindeki başvuru formunu açın. Erkek ve Kadın tarafı olarak iki bölüm bulunmakta . Bu bölümlere doğru bir şekilde Adınızı Soyadınızı Doğum Tarihinizi Cep telefonunuzu mail adresinizi eğitim durumunuzu mesleğinizi ve memleketinizi doğru bir şekilde girmeniz gerekiyor.

Daha sonra Form tarafımdan doldurulmuştur (Kadın, Erkek) bölümleri işaretlemelidir.

Daha aşağıya indiğinizde partnerinizle yakınlık derecesi bölümü çok önemlidir. Evli Sözlü Nişanlı, Sevgili ve Eski Eş gibi seçenekler bulunmaktadır. Genellikle Evli ve Nişanlı çiftlerin tercih edildiğini belirtmek isterim.

Sonraki bölümde yaşadığınız şehiri girmeniz istenmekte.

Daha sonraki bölümde çocuğunuz varmı varsa isim ve yaşlarını yazmanız istenecektir.

Bu bölüme kadar standart bilgiler girmeniz yeterli. Aslında başvuru bu bölümden sonra başlamakta.

Karakteri̇ni̇zi̇ Bi̇rkaç Cümle İ̇le Anlatın: Bu bölümde karakterinizi ve öne çıkan özelliklerinizi yazabilrisiniz. Burada kesinlikle farklı bir karakter olduğunuzu anlatmalısınız. Yarışmaya hergün binlerce kişi başvuru yapmakta. Öne çıkmalısınız.

Hobi̇leri̇ni̇z ve Fobi̇leri̇ni̇z Nelerdi̇r: Bu bölüme de enteresan şeyler bulmanız gerekiyor. Kitap okumak şiir yazmak sinemaya gitmek gibi şeyler yazarsanız anında elenirsiniz. Örnek olarak rafting yapmak, Dağa tırmanmak Offroad gibi ilginç hobilerinizi yazın. Değişik korkularınız varsa onları da ekleyin.

Hırslı mısınız? Birkaç örnekle açıklayabilir misiniz? : Bu soruya da çok dikkatli cevap vermelisiniz. Buradaki tüm sorular sizi binlerce kişinin önüne geçirecek sorular. Hırsınızı kısa bir cümle ile açıklayın. Yanı misal trafik sıkışıktı sevgilimle buluşmak için 2 saat koştum gibi.

Nasıl tanıştınız? Kısaca anlatınız. : Tanışma hikayeleri Yaparsın Aşkım yarışmasının en önemli bölümlerinden kesinlikle ilginç bir hikaye yazmaya çalışın. Çok fazla doğru olmasına gerekte yok yeterki insanların ilgisini çeksin. Unutmayın bu yarışma size araba kazandırıyor ama milyonlarca insanı da ekran başında tutmak zorunda.

Partneri̇ni̇zi̇n En Sevdi̇ği̇ni̇z Yönleri̇ Nelerdi̇r? : Bu bölümde partnerinizin sevdiğiniz ilgi çekici özelliklerini yazmanız gerekiyor.

Partneri̇ni̇zi̇n En Sevmedi̇ği̇ni̇z Yönleri̇ Nelerdi̇r? : Bu bölümede sevmediğiniz değişik yönlerini yazmalısız.

İli̇şki̇ni̇zde Ki̇mi̇n Sözü Geçi̇yor?: bu bölüme ilişkinizde kim söz sahibi onu yazmalısınız. Genellikle kadın denmekte fakat ikimizde cevabı daha öne çıkmakta.

Si̇zi̇n Veya Partneri̇ni̇zi̇n Bi̇r Yeteneği̇ Var Mı? : Özel bir yeteneğiniz varsa bu bölüme yazmalısınız. Özel ve değişik yeteneği olan çiftler bir adım öne çıkmakta. Taklit gibi farklı yetenekleriniz varsa kesinlikle buraya yazın.

Si̇z Ya Da Partneri̇ni̇z Daha Önce Bi̇r Tv Programında Yer Aldınız mı? Evet İse Hangi̇ Program Ve Ne Zaman? : Daha önce bir yarışma programına katıldıysanız program ismi ve tarihini girmelisiniz. Kesinlikle doğru cevap yazın.

Fotoğraf bölümü: Bu bölüme 10 mb a kadar foto yükleyebilirsiniz. Önemli olan resimlerinizde samimi ve sempatik olmanız kesinlikle vesikalık resim yüklemeyin. Genellikle gülen resimler tercih edilmekte. Ayrıca sevginizi belli eden resimlerde koyabilirsiniz. Evlilik Düğün resimleri kesinlikle eklemeyin.

Yaparsın Aşkım  Başvuru Tüyoları

Yaparsın Aşkım yarışmasına başvururken önemli konulara dikkat etmeniz gerekmekte. Sorulan sorulara verdiğiniz cevaplar sizi binlerce başvuru arasından ayıracaktır. Aslında başvuru formundaki en önemli bölümler karakterinizi anlattığınız bölüm, hırsınızı anlatmanızı istendiği bölüm ,partnerinizle nasıl tanıştığınız (Çok dikkat çekici olmalı) ve en önemlisi partnerizin veya sizin herhangi bir yeteneği olup olmadığı. Sonuçta bu yarışma bir tv programı ve reytinge ihtiyacı var. Siz ne kadar değişik ve eğlenceli biri olursanız o kadar izlenir ve reyting alır. Daha sonraki günde insanlar tarafından konuşulur.  Ayrıca en son olarak eklediğiniz resimlerde çok önemli. Resimlerde kesinlikle gülümseyen sempatik sevgi dolu resimlerini eklemeye dikkat edin.

Yaparsın Aşkım Başvuru Takip ve Son Durumu Öğrenme

Yaparsın Aşkım başvurularını maalesef bir takip bulunmamakta. Çok fazla başvuru olduğu için ortalama dönüş süresi kabul edilmiş iseniz 15 gün içinde olmaktadır. 15 gün içinde dönüş olmazsa formu tekrar doldurabilirsiniz. Fox TV Yaparsın Aşkım telefon numarası 0 212 416 97 00 

Yaparsın Aşkım Mülakat ve Programa Davet

Yukarıdaki tüm seçenekler değerlendirildikten sonra sizleri Fox Tv stüdyolarına Mülakata çağrılacaksınız. Mülakatta kesinlikle genel kültür soruları sorulmamakta. Fakat giderken düzgün kıyafetler giymeniz ve partnerinizle iyi geçindiğiniz izlenimi vermeniz gerekiyor. Eğlenceli ve sempatik bir çift görünümünde olmalısınız. Arada birbirinizle inatlaşa bilir ufak espriler yapabilirsiniz.

Yaparsın Aşkım ‘da Verilen Araba Markası ve Modeli ve Fiyatı

Yaparsın Aşkım yarışmasındaki büyük ödül olan araba modeli Yeni Citroen C4 Cactus 2017 . 2017 Model Citroen C4 Cactus fiyatı ise şuan 121.000 TL civarında. Aslında haftada 4 gün yayınlanan bir yarışma için gerçekten de fiyatı yüksek bir araba.

Yorumlar
  1. Emine başol dedi ki:

    Aylar önce başvuru yaptım dönülmedi ikisinde başvuru numarasini kaydedemedim lütfen yardımcı olun çok istiyoruz gelmeyi

  2. Aysenur uslu aci dedi ki:

    Merhaba ben yarısmaya basvuru yaptim kodumu kaybettim nasil takip edebilirim