Yaşlılar İçin En İyi ve En Koruyucu Güneş Kremi Markaları 2024

Yaşlılar İçin En Koruyucu ve En İyi Güneş Kremi Markası Fiyatları 2024,Yaşlılar İçin En Çok Tercih Edilen Güneş Kremi ,Yaşlıları En İyi Koruyan Güneş Kremi Markası,Yaşlılar İçin En Kaliteli Güneş Kremi Markaları ve Tüm Detaylar

Yaşlılar İçin En İyi Güneş Kremi ve Koruyucu Markaları

Yaşlılar kış ayarlında vakitlerinin çoğunu kapalı ortamlar içerisinde geçirmektedirler. Ancak yaz aylarında sıcaklarında etkisi ile genel olarak kendilerini parklara,i bahçeler ve güneşin olduğu açık alanlara atmaktadırlar. Ancak maruz kaldıkları güneşin yaşlılar için bir takım zararlı etkileri bulunmaktadır. Bu olumsuz durumların ilk başında ciltte leke oluşumuzun oluşması ve nem dengesinin düşerek kuru bir cildin olunması bulunmaktadır. Yaşlılar için güneşin zararlı etkileri arasında sayılabilecek bu ve benzeri durumlardan korunması için yaşlılarda güneş kremi kullanmaları gereklidir. Genel olarak güneş kremleri ile alakalı sadece yazın kullanılabileceği gibi yanlış bir algı bulunmamaktadır. Ancak özellikle yaşlılar için  güneş kremleri dört mevsim boyunca kullanılabilir. Yaşlılarda güneş kremi seçimi yapılırken kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir takım kurallar bulunmaktadır. İlk dikkat edilmesi gereken kural kremin SPF aralığı olarak bulunmaktadır. SPF dediğimiz durumum güneş koruma faktörü olarak açıklanabilir. Yaşlılarda güneş kremi seçimi yaparken SPF aralığının 15- 30 arasında bulunması uygun olacaktır.

Yaşılar için güneş kremi seçilirken dikkat edilmesi gereken diğer nokta kremin cilt tipine uygun olarak bulunmasıdır. Yaşlılarda eğer ağlı bir cilt bulunuyorsa akışkan formu bulunan ve su bazlı güneş ürünlerinin seçilmesi doğru olacaktır. Ancak kuru bir cilt tipine sahiplerse daha yoğun kıvamda bulunan güneş kremleri çok daha uygun olacaktır. Yaşlılarda güneş kremi için kremin içerine dikkat edilmesi gereklidir. Ürün cilt ile direk temasta bulunacağından dolayı seçerken ürünün içeriği incelenmeden karar verilmemesi gereklidir.  Yaşlılarda güneş kremi için son olarak dikkat edilmesi gereken nokta ürünün suya dayanıklılığı konusudur. Güneşe karşı etkin bir şekilde koruma sağlanabilmesi için yaşlı kişilerin su ile herhangi bir teması bulunduğu zaman etkisinin kaybetmemesi gereklidir.

Yaşlılar için tercih edilen güneş kreminin uygulanma aşamasına da kesinlikle dikkat edilmesi gerekir. Ürün dışarı çıkılmadan 20 ile 30 dakika önce tam ve eşit bir şekilde uygulanmalıdır. Krem uygulanırken cildin güneş ile temas edebileceği her noktaya uygulanmasına özen gösterilmesi gereklidir. Dışarıda kalma süresi durumuna göre güneş kreminin etkin bir koruma sağlayabilmesi adına 2 ile 3 saat arasında uygulanması faydalı olacaktır.

Yaşlılar İçin Etkili Fayda Sağlayan Güneş Kremleri

Park, bahçe gibi güneşin genel olarak yoğun bir şekilde bulunduğu yerlerde dolaşmayı seven yaşlılar için etkin koruma sağlamak adına güneş kremi seçimi yapılırken özenli davranılması gereklidir. Bunun için içeriğine ve yapısına güvenilir ürünlerin tercih edilmesi temel koşul olarak bulunmaktadır. Tercih edilebilecek yaşlıların kullanımı için yaşlılarda güneş kremi kapsamına giren farklı ürünler bulunmaktadır.

Sebamed Yaşlılar İçin Güneş Kremi

Yaşlılar için hassas cilt koruması adına uzun yıllardan beridir etkin bir şekilde kullanılan bir ürün olarak bulunmaktadır. Sebamed Sun Spf 50 çok yönlü güneş kremi yaşlılarda güneş kremi olarak sıklıkla tavsiye edilen bir üründür.  Özelikle hassas ciltler için yoğun bir koruma ve kombinasyon sağlayan ürünün yapısında herhangi bir zararlı madde bulunmaktadır. Ürünün kullanımına baktığımız zaman hassas cildi bulunan yaşlılar için evden çıkmadan önce uygulanması gereklidir. Evden çıkmadan 30 dakika gibi bir südre uygulana ürünü cilt tam bir şekilde emecektir. Bu sayede güneş ile herhangi bir temas olması halinde ürün etkin ve tam korumayı sağlayacaktır.

Ürünün fiyatı 373,15 TL’dir.

avane-gunes-kremi-fiyatlari

Avene Yaşlılar İçin Güneş Kremi

Yaşlıların güneşe maruz kalması onların ciltlerinde farklı sorunların oluşmasına nende olmaktadır. Yaş faktörünün de etkisi ile bu sorunlar yaşlılar için çekilmez noktalar ulaşmaktadır.  Bu sorunun ortadan kalkması için etkin bir koruma sağlayan Avene Eau Thermale Reflexe Solaire Enfant SPF 50 yaşlılarda güneş kremi tavsiyeleri arasında sıklıkla karşılaşılan bir üründür. Ürünün içeriğine baktığımız zaman termal suyun bulunduğunu söyleyebiliriz. İçerisinde bulunan termal suyun etkisiyle yaşlıların cildinde ferahlama hissinin yaşanılmasına yardımcı olmaktadır.  İçerisinde parfüm ve silikon içermeyen ve oldukça etkin koruma sağlayan güneş kremi UVA ve UVB ışınları için oldukça etkili bir ürün olarak bulunmaktadır. Ürünün bir diğer önemli özelliği fotostabil yapısının bulunmasıdır. Oldukça rahat bir şekilde uygulanabilecek olan güneş kreminin etkin bir koruma sağlayabilmesi için temel olarak dikkat edilmesi gereken nokta kesinlikle güneş görüldüğünde değil evden çıkılmadan önce uygulanması gerektiğidir. Evden çıkmadan önce cildinizin güneş ile doğrudan temas edebilecek noktalarına kremi sürdüğünüz zaman etkin ve tam bir koruma sağlanabilecektir. Ürünün fiyatına baktığımız zaman ürün 381,80 TL’dir.

Bioderma Güneş Kremi

Yaşlılar için oldukça etkili bir güneş kremi olan Bioderma güneş kremi maksimum anti UVB etkisi ve oldukça başarılı UVA önleyici performans sağlaması ile güneşin zararlı etkilerine karşı oldukça etkin bir koruma sağlamaktadır. Yaşlılarda güneş kremi arasında sıklıkla tavsiye edilen ürünün kullanılmadan önce yapılması gereken ve kullanımı ile alakalı dikkat edilmesi gereken bir takım kurallar bulunmaktadır. İlk olarak işlem yapılmadan önce kutusunun iyice çalkalanması gereklidir. Ürün yüz ve vücut için uygulanabilir özellikledir. Bundan dolayı güneş ile temastan önce güneş ile temasta bulunabilecek her noktaya uygulanması gereklidir. Güneş ile temasta bulunmadan ve su ile temasta bulunmadan bol bir şekilde uygulanacak olan bölgelere eşit miktarda uygulanmalıdır.  Ürünün kullanım miktarını azaltmak ürünün etki alanının da azalmasına nende olacaktır.  Ürün aynı zamanda parfümsüz, suya dayanıklı, gözeneklerin tıkanmasına neden olmayan bir yapıya sahiptir.

Ürünün fiyatına baktığımıza ürün 419, 56 TL ‘dir.

Mustela Güneş Kremi

Yaşılar için oldukça etkin bir koruma sağlayan Mustela güneş kremi yapısı ve dokusu ile oldukça rahat bir şekilde kullanılabilecek bir üründür. Ürünün içerisinde bulunan maddeler yaşlıların cildinde herhangi bir soruna nende olmayacaktır.  Yaşlılarda güneş kremi arasındaki ürünler arasında da bulunan ve sık bir şekilde tavsiye edilen ürünün tam etki sağlayabilmesi için temel olarak ilk dikkat edilmesi gereken evden çıkmadan önce uygulanmalıdır. Evden çıkmadan önce güneş ile temas edecek yerlere ürün eşit miktarda uygulandığı zaman herhangi bir sorun ile karşılaşma durumu olmayacaktır.

Yüksek koruma sağlayan ve yaşlılar için oldukça etkili bir ürün olan Mustela güneş kremi fiyatı 2024 olarak 458,50 TL ‘dir

Hamilton Güneş Kremi

Yaşlıların kullanılması için oldukça tavsiye edilen Hamilton Optimal Güneş Koruyucu SPF50+ Losyon tam koruma sağlamaktadır. Yaşlılar farklı alanlarda güneşle yoğun bir şekilde maruz kalmaktadır. Hem ciltleri hem de bünyeler, için bu durum farklı olumsuz etkilerin oluşmasına neden olmaktadır. Hamilton güneş kremi oldukça güçlü olan formülü ile UVA ve UVB ışınlarına karşı gün boyunca cildi etkin bir şekilde korumaktadır. Ürünün etkin bir koruma sağlanabilmesi için evden çıkmadan bir süre önce uygulanması ve cilt tarafından emilmesi gereklidir. Ayca ürün cilt ile doğrudan temas edebilmesi muhtemel her noktaya uygulanması mümkün bir yapıda bulunmaktadır.

Ürünün fiyatına baktığımız zaman 419,50 TL olarak bulunmaktadır.

La Roche-yasli-gunes-kremi

La Roche Güneş Kremi

Yüksek konfor vaat eden güneş kremleri arasında bulunan La Roche Posay Anthelius Ultra SFF50 Non- Perfumed Cream PPD 39 yaşlılarda güneş kremi arasında tavsiye edilen bir ürün olarak bulunmaktadır. Ürünün genel özelliklerine baktığımız zaman ilk olarak güneş kreminin oldukça yüksek konfor sağlayan kremsi bir dokusu bulunmaktadır. Bu doku ile ciltte tam bir nemlendirme sağlanmaktadır. Güneşe karşı tam koruma sağlayan ürünün sonucunun tam bir şekilde alınabilmesi için evden çıkmadan 20 dakika önce uygulanması gereklidir. Ürün uygulanırken güneşin temas edebileceği her yere eşit bir şekilde uygulanması sağlanmalıdır. Su ile temasa karşı dayanıklı olan ürünün kullanımının gün içerisinde güneşin altında kalma süresine bağlı olarak yenilenmesi gereklidir.

Ürünün fiyatı: 378,25 TL olarak bulunmaktadır.

Nivea Güneş Kremi

Yaşlılar için tavsiye edilen ürünler arasında bulunan nivea güneş kremi dokusu ile oldukça rahat bir şekilde kullanılması mümkün olan bir üründür. İçerisinde parfüm ve buna benzer maddeler bulunmamaktadır. Güneşe karşı tam etki sağlayan ürünün belli zaman aralıkları ile uygulanması gereklidir. Aynı zamanda ürünün yine tam etki sağlayabilmesi için evden dışarı çıkmadan 30 dakika önce uygulanması ve cildin kredi emmesi sağlanmalıdır. Her yere eşit miktarda ve bolca uygulandığı zaman güneşlin zararlı sorunlarından kurtaracak olan güneş kremini park, bahçe deniz ve buna benzer güneşi görecek yerlere gitmeden önce yaşlıların uygulaması onlar için tam bir koruma sağlayacaktır.

Ürünün fiyat durumuna baktığımız zaman Nivea güneş kremi fiyatı 2024 353,90 TL olarak oldukça uygun fiyatlı bir ürün olarak bulunmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.