Öner Döşer 2024 Burç Yorumları ve 2024 Yılı Burç Analizi

Öner Döşer 2024 Burç yorumları, Öner Döşer 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları, Aşk Para ve Sağlık Yorumları

Öner Döşer 2024 Burç Yorumları ve 2024 Yılı Burç Analizi

Öner Döşer astroloji hocası diyebiliriz. Öner Döşer astroloji konusunda son derece deneyimli ve uzman bir kişiliktir. Bir çok kitabı ve semineri bulunmaktadır. Kitap sayısı 20’nin üzerindedir. Bir çok makalesi Amerika’da ve İngiltere’de bir çok gazetede ve dergide yayınlanmıştır. 2016 itibariyle astroloji okulunu açmış ve 900 civarında astroloji öğrencisi yetiştirmiştir. Özel astroloji hizmeti de vermektedir. Astroloji konusunda güvenebileceğiniz ve takip edeceğiniz astrologlar arasında en güvenilirler arasındadır.

Öner Döşer 2024 Koç Burcu Yorumları (21 mart-20 nisan)

oner-doser-2017-koc-burcu-yorumlari
Yeni yılda sizi uzun ve zaman zaman kısa iş seyahatleri bekliyor olabilir. İletişim yeteneğinizi üst seviyelere taşıyabileceğiniz bir yılda olabilirsiniz. Tüm bir yıl karşılaştığınız sorunların üstesinden gelebilir ve öz güveninizin devamlı yükseldiğiniz hissedebilirsiniz. Keyifli eğlenceli ve harcamalarınızın artacağı bir yıla hoş geldiniz.

Öner Döşer 2024 Boğa Burcu Yorumları (21 nisan-21 mayıs)

oner-doser-2017-boga-burcu-yorumlari

Sosyal hayatınızın sadece iş anlamında değil de ilişkileriniz anlamında da sizi etkileyebileceği bir yıldasınız. Sorunlarınızı susmak yerine konuşarak halletmeniz gereken bir yıl olabilir. Ortak yatırımlar içine girebilir ve kredi borcu içerisine girebilirsiniz. Yeni iş imkanları için şans kapılarınızın açık olduğu bir yılda olabilirsiniz.

Öner Döşer 2024 İkizler Burcu Yorumları (22 mayıs-21 haziran)

oner-doser-2017-ikizler-burcu-yorumlari
Yine yoğun bir yıl ve yine iş seyahatlerinizin arttığı bir yıldasınız. İş değişiklikleri ve yeni ilgi alanlarına ihtiyaç duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sizden yana sorunlar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda aile büyükleri ile sorunlar yaşanabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir yıldasınız. Strese bağlı saç problemleri yaşanabilir.

Öner Döşer 2024 Yengeç Burcu Yorumları (22 haziran-22 temmuz)

oner-doser-2017-yengec-burcu-yorumlari
Çabalarınızın ve girişimlerinizin cevap bulacağı bir yılda olabilirsiniz. Yenilik ihtiyacınızın artacağı, ilgi alanlarınızın biraz değişeceği ve kendinizde yeni yönler keşfedeceğiniz bir yıl içinde olabilirsiniz. Yılın ikinci yarısından sonra şans kapılarınız açılabilir. Maneviyata yönelebilir ve ailenizle vakit geçirebileceğiniz ortamlara da fazlasıyla olabilirsiniz.

Öner Döşer 2024 Aslan Burcu Yorumları (23 temmuz-23 ağustos)

oner-doser-2017-aslan-burcu-yorumlari
Özellikle öğrenci aslan ve yükseleni aslan olanlar yoğun çalışmalarınız sizi zirveye taşıyabilir ve hedeflerinizi yükseltmeniz de etkili olabilir. Etrafınızda dost görünümlü düşmanlar edinebilir ve acele düşünmeden atılan adımlar sizi olumsuz etkileyebilir. İş hayatında yükselişinizi hırsınız yavaşlatabilir bu nedenle hırs ve kararsızlıktan uzak durmanız gereken bir yılda olabilirsiniz. Yeni yılda her konuda maddi, kariyer, sağlık ve ilişkilerde analizlerinizi iyi yapmalı ve ona göre harekete geçmeniz size fayda sağlayabilir.

Öner Döşer 2024 Başak Burcu Yorumları (24 ağustos-22 eylül)

oner-doser-2017-basak-burcu-yorumlari
Sorunlu ilişkiler bu yıl sona erebilir ve hayatınızda arayışınıza daha net cevaplar bulabileceğiniz insanlar hayatınıza girebilir. Aşk hayatınızda bu yeni yılda birden fazla bitiş ve başlangıçlar olabilir. Kariyer ve maddi konularında yıldızların sizi desteklediği bir yılda olabilirsiniz. Yinede harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Hedeflerinizi değiştirebileceğiniz birazda kararsızlıkların peşinizi bırakmayacağı bir yıl da olabilirsiniz.

Öner Döşer 2024 Terazi Burcu Yorumları (23 eylül-23 ekim)

oner-doser-2017-terazi-burcu-yorumlari
Yeni yılda siz terazi ve yükseleni terazi olanlara ilk uyarımız sağlığınızı önemsemeniz olabilir. Sağlık sorunları yaşayabilirsiniz bu nedenle kendinize özen göstermeniz gereken bir yılda olabilirsiniz. İş ve kariyer anlamında uzun zamandır umutsuz olan teraziler yeni yıl ile sizin şans ve bereket kapılarınız da açılıyor. Gelecek planları yapabilir ve bu yıl içerisinde hayatınızda evlilik, bebek vs. gibi önemli kararlar alabilirsiniz.

Öner Döşer 2024 Akrep Burcu Yorumları (24 ekim-22 kasım)

oner-doser-2017-akrep-burcu-yorumlari
Eğitim alanında başarı grafiğinizin yükseldiği ve iş ortamında taktir ve övgü almaktan öz güven patlaması yaşayabileceğiniz hareketli bir yılda olabilirsiniz. Gereksiz harcamaların cebinizi yorduğu ve kendinizi kısıtlamanız gereken bir döneme girebilirsiniz fakat dikkat etmeniz durumunda bu dönem kısa sürebilir. Aşk hayatınızda macera arayışınız bu yıl da devam edebilir.

Öner Döşer 2024 Yay Burcu Yorumları (23 kasım-21 aralık)

oner-doser-2017-yay-burcu-yorumlari
Kendinizi devamlı geliştirmek isteyeceğiniz, zaman zaman yetersizlik duygusu hissedebileceğiniz ama bir çok anlamda olumlu gelebilecek bir yeni yılda olabilirsiniz. Hedefleriniz de üzerinize düşeni yapma konusunda strese girebilir ve ufak sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Kendinize inanmanız ve güvenmeniz gereken bir yıldasınız bunu başarabilirseniz yıldızınızın yükselmesi mümkün olabilir.

Öner Döşer 2024 Oğlak Burcu Yorumları (22 aralık-20 ocak)

oner-doser-2017-oglak-burcu-yorumlari
Hareketli olan aşk hayatınızda bu yeni yıl ile birlikte olgunlaşma ve ciddiyet peşinde olabilirsiniz. Sıradan ilişkilerin bile aşka dönüşebileceği bir yılda olabilirsiniz. Oğlak ve yükseleni oğlak burcu olanlar hayatınızı etkileyecek keskin kararların alınabileceği maddi yatırımların söz konusu olabileceği umut vadeden bir yılda olabilirsiniz.

Öner Döşer 2024 Kova Burcu Yorumları (21 ocak-18 şubat)

oner-doser-2017-kova-burcu-yorumlari
Evli olan kova burcu ve yükseleni kovalar evliliklerinizde olumsuz gidişat yeni yılda olumsuzlukların giderilmesi konusunda size yardımcı olabilir. Boşanma eşiğinde olan kovalar yada ilişkisi bitme durumuna gelenler hatta uzun zamandır hayatında kimse olmayanlar aşk kapılarınızın yeni yılda sonuna kadar açılması sizleri bu yıl oldukça mutlu edebilir. Fazla harcamalardan kaçınmalı ve sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

Öner Döşer 2024 Balık Burcu Yorumları (19 şubat-20 mart)

oner-doser-2017-balik-burcu-yorumlari
Kariyer ve iş hayatınızda hedeflerinizi destekleyici çalışmalar yapabilirsiniz. Gereksiz yere duyduğunuz ekonomik kaygı sizde ruhsal sıkıntılar ve takıntılar yaratabilir. Hobilerinizin değişeceği ve yıl sonuna doğru ufkunuzun daha da genişleyeceği, hatalardan ders çıkarılan olgunlaşan bir yılda olabilirsiniz. Ailenizden büyük destek görebilir ve manevi anlamda yoğunlaşabilirsiniz.

Öner Döşer’in yorumlarından derlenmiştir.

2024 Yılı Tüm Astroloji Uzmanlarının Yorumları

Rezzan Kiraz 2024 Burç Yorumları ve Özel Burç Analizleri

Nuray Sayarı 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Tahminleri

Susan Miller 2024 Burç Yorumları Analizi ve Gelecek Tahminleri

Tuğçe Işınsu 2024 Çok Özel Burç Yorumları ve Analizleri

Dinçer Güner 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Tahminleri

Zeynep Turan Burç Yorumları 2024 ve Gelecek Tahminleri

Şenay Yangel 2024 Burç Yorumları ve Özel Gelecek Tahminleri

Su Karakuş 2024 Burç Yorumları ve 2024 Yılı Özel Analizler

Hande Kazanova 2024 Burç Tahminleri ve Yıllık Özet Değerlendirmesi

Hülya Balıkavlayan 2024 Burç Yorumları ve Özel Tahminleri

Öner Döşer 2024 Burç Yorumları ve 2024 Yılı Burç Analizi

Filiz Özkol 2024 Burç Yorumları ve Gelecek Analizleri

Hakan Kırkoğlu 2024 Burç Yorumları ve Özel Burç Analizleri