Birevim Nedir? Sistem Nasıl Çalışır? Avantaj, Yorum ve Tüm Detayları

Birevim Nedir? Birevim Nasıl Ev Sahibi Yapıyor? Birevim Avantajları Neler? Neden Birevim Kullanmalı? ,Birevim Güvenilir mi?Faizsiz ev Sahibi Nasıl Olunur? Peşinatsız Ev Sahibi Nasıl Olunur? En Kolay Ev Sahibi Olma Sistemi. Birevim Giriş Ücreti Nedir? Birevim Ne Kadar Komisyon Alir? ,Birevim Mantıklı mı? Kredi mi Çekmek Yoksa Birevim Mi? ,Birevim Şartları Neler? Birevim İle İlgili Tüm Ayrıntılar Haberimizde…

Birevim

14 yıl faizsiz gayrimenkul ve otomobil alımı alanında yönetici konumunda kendini geliştiren ve tecrübelerini yeni bir projede insanlar ile paylaşmayı hedefleyen Murat Çiftçi, Birevim ile birlikte bu projeyi hayata geçirmiş ve geniş bir yelpazede geniş bir tabana hitap ederek faizsiz ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza da alternatifler sunmayı hedeflemiştir. Birevim, uygun rakamlar ve ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmak isteyenlerin öncelikli adresi olmayı başaracak özel bir proje ve daha da önemlisi faizsiz ev sahibi olmak için an itibarıyla piyasadaki en özel uygulamalardan bir tanesidir.

Birevim Nedir?

Ödeme seçeneklerin, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın belirleyebileceği, faizsiz, uygun fiyatlı ve hızlı teslimat avantajının yer aldığı özel bir projedir. Alışılagelmiş yöntemlerin dışına çıkan ve dünyada bir ilki başaran bu proje, alt tabanı kucaklamayı hedefliyor ve herkesi ev sahibi yapmak için yola çıkıyor. Tabana yayılmış ev alma modelini yeniden şekillendiren ve bunu daha profesyonel bir şekilde insanlık ile buluşturan bu özel proje, ekonomiye yapacağı katkı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Birevim’in Eminevim’den Farkı Nedir?

Birevim, Eminevim’e nazaran daha kapsamlı taksit seçenekleri sunuyor. Bir dayanışma projesinden öte, dar gelirli vatandaşlarımızı kapsayan özel bir projedir. Organizasyon ücreti ve oranlar çok daha düşüktür.

Birevim Sistemi Nasıl İşler?

Birevim’de sıra tespitli tasarruf yönteminin iki farklı metodu bulunuyor. Bu metod sayesinde herhangi bir peşinat ödemeden ev sahibi olabilir ve taksit sayısını kendiniz belirleyebilirsiniz. Bu iki metod dışında serbest planlı tasarruf yöntemi ve konut değer endeksli tasarruf yöntemi de yer almaktadır. Evinizi teslim alacağınız tarih noter huzurunda belirlenecektir ve az önce de belirttiğimiz gibi hiçbir peşinat ödemeden ev sahibi olmak da mümkündür. Sıra tespitli tasarruf yönteminin ikinci versiyonunda ise bir ilk karşınıza çıkıyor. Bu yöntem ile birlikte sahip olacağınız eve kira yardımı, faiz ya da ek masraflar ödemiyorsunuz. Peşinat ödemeden ev sahibi olmak, bu metod ile birlikte mümkün hale geliyor.

Birevim Yorumları (İyi ve Kötü Yorumlar)

Adem Bekdemir: Bugüne kadar gördüğüm en güvenilir sistemlerden bir tanesi. Daha az ödeyerek daha kısa sürede ev sahibi olmak sanıyorum ki mümkün.

Esra Doğrul: Ev sahibi olmak bizim için imkansız gibi görünürken, bu sistem sayesinde bunun ne kadar kolay olduğunu görebiliyorum.

Ayşin Özer: Peşinat ödemeden ve daha da önemlisi faizsiz ev sahibi olmak en büyük hayalimizdi. Sanıyorum bu hayalimiz gerçekleşecek.

Mert Çohadar: Birevim ile birlikte hayallerimiz gerçeğe dönüşüyor. Taksit sayısını kendimiz belirliyor ve kısa sürede yeni bir ev sahibi oluyoruz.

Levent Aktuğ: Faizden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum ve İslami usullere uygun ev sahibi olmak da Birevim sayesinde mümkün.

Kötü Yorumlar;

Ayşen Gün: Organizasyon ücreti beni biraz tedirgin etti.

Asım Demir: Sıra bekliyoruz fakat bu durum biraz uzun sürdü. En büyük sıkıntı sanıyorum ki budur.

Melisa Güngör: Proje her ne kadar profesyonel gibi yansıtılsa da şu ana kadar herhangi bir reklam filmine rastlamadım ve basında yer almadığını görmek beni endişelendiriyor.

Birevim Kullananların Yorumları

Samet Güngör: Sisteme dahil olmadan önce endişelerimiz elbette vardı ancak şimdi bir ev sahibi olmanın verdiği mutluluğu sonuna kadar yaşıyoruz.

Esra Dinç: Hiçbir zaman kendime ait bir evim olmayacağını düşünüyordum. Bu sisteme dahil olurken de tedirgindik ancak eşim ve ben ne kadar doğru bir karar verdiğimizi şimdilerde fark ediyoruz.

Ayhan Taşgün: Çok bekledik fakat sabrettik. Bizleri yanıltmadığı için Birevim ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Özlem Meral: Ödemelerimizi düzenli olarak yaptık ve projeye her zaman güvendik. Şimdilerde ise bu güvenin karşılığını fazlasıyla alıyoruz.

Birevim Giriş Şartları

Birevim projesine nasıl dahil olacağınızı sizler belirliyorsunuz. 4 farklı metod mevcut ve bu metodlardan sizin için uygun olanı seçebilirsiniz. Peşin ya da vadeli gibi şartlar öne sürmüyoruz. Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmanız ve kendi rızanız ile dahil olmanız yeterlidir.

Birevim Organizasyon Ücreti

Organizasyon ücreti, satın alacağınız yapıya göre değişiklik gösteriyor. Organizasyon bedeli yüzdesi baz alınarak ev fiyatı üzerinden organizasyon bedeli belirleniyor. Bu bedeli peşin ödemek durumunda olduğunuzu da belirtmekte fayda var. %4.5 ila %12 arasında değişiklik gösteren bu oran, az önce de belirttiğimiz gibi sahip olacağınız eve göre de farklılık gösterecektir.

Birevim Aylık Ödeme Hesaplama

Satın alacağınız ev ve organizasyon bedeli ile birlikte taksit hesaplamalarınızı da kendiniz yapabilirsiniz. Peşinat ödemek isterseniz eğer bu peşinat düşülecek ve kalan para taksitlendirilerek ilgili aylara yansıtılacaktır.

Birevim Güvenilir mi?

Birevim, ülkemizde uygulamaya konulan önemli ve güvenilir projelerden bir tanesidir. Birçok sisteme nazaran çok daha güvenilir ve bununla birlikte açıkları olmayan bir projeler bütünüdür. Özlük hakları, noter dayanağı ve kura metodu konusunda gayet şeffaf bir süreç sizleri bekliyor olacak.

Birevim Taksitleri Nasıl Ödenir?

Birevim taksitlerinizi ülkemizde aktif olarak hizmet veren bankalar aracılığı ile ödeyebiliyorsunuz. Sizlere verilecek olan hesap numaralarına yatırım yapabilir ve dilerseniz ödemelerinizi bankaların internet şubeleri aracılığı ile de online olarak yapabilirsiniz.

Birevim Avantajları Neler?

  • Dilediğiniz yerden ev alabilme özgürlüğüne sahipsiniz.
  • Faiz ödemek zorunda değilsiniz.
  • Taksit sayısını belirleme özgürlüğüne sahipsiniz.
  • Peşinat ödeme gibi bir zorunluluğunuz asla yok.
  • İslami usullere uygunluk.

Birevim Mantıklı mı?

Ortalamanın altında bir gelire sahip iseniz ve bir ev sahibi olmak istiyorsanız, Birevim projesi oldukça mantıklı bir tercih olacaktır. Düşük bütçeler ile ev sahibi olmayı mümkün hale getiren özel bir projedir.

Birevim Sistemi Nedir?

Kirada oturmak istemeyen ancak yeni bir ev satın almak için yeterli bütçeye sahip olmayan vatandaşlarımızı tek bir çatı altında toplamak ve düşük taksitlendirme seçenekleri ile ev sahibi yapmak için uygulamaya konulmuş sistemler bütünüdür.

Taksitleri Ödemeyince Ne Olur?

Birevim, taksit ödemekte zorlanan vatandaşlarımıza, ‘’Taksit Atlatma’’ avantajı sunuyor. Bu sayede taksitlerinizi erteleyebiliyor ve hiçbir ceza ödemeden sonrasında toplu olarak ödeme yapabiliyorsunuz.

Birevim ile Kimler Ev alabilir?

Ev sahibi olmak isteyen tüm Türkiye cumhuriyeti vatandaşları, bu sistem sayesinde ev sahibi olabilir.

Birevim ile Neden Hemen Ev Alınamıyor?

Birevim ile ev sahibi olmak istediğinizde kuralar noter huzurunda çekilecektir. Eğer şanslı iseniz ilk aydan evinize yerleşebilir ve bunun tadını çıkartabilirsiniz ancak farklı durumlarda beklemek zorunda kalacaksınız. Sabırlı olmanızı rica ediyoruz çünkü sistem muhakkak sizleri de ev sahibi yapacaktır. Hemen ev alınamıyor ibaresi kesinlikle yanlış çünkü az önce de bahsettiğimiz gibi kurada şanslı iseniz ilk aydan evinize geçebiliyorsunuz.

Birevim ile Her Türlü Gayrimenkul Alınabilir mi?

Her türlü taşınmaz bina ve gayrimenkul için bu projeyi tercih edebilirsiniz. Ek olarak araba satın almak istediğinizde de bir diğer proje sizleri kucaklıyor olacaktır.

Konut Kredisi ile Hemen Ev Almak Varken Neden Birevim?

  • Konut kredisi, faiz içeren bir kredi seçeneğidir ve İslami usullere uygun değildir.
  • Faiz eklemesi ile birlikte sahip olacağınız evin fiyatı bir hayli artacaktır ancak Birevim’de bu tür bir durum söz konusu değildir.
  • Konut kredisi ödemekte sıkıntı yaşadığınızda yaptırımlar çok daha fazladır ancak Birevim’de bu tür bir yaptırım söz konusu değildir.

Alınan Evin Borcu Vadesinden Önce Kapatılabilir mi?

Ara ödeme avantajı ile birlikte evinize daha kısa sürede sahip olabiliyor ve bununla birlikte borcunuzu da daha erken kapatabiliyorsunuz.

Yorumlar
  1. Kenan solmaz dedi ki:

    Tek kelimeyle mükemmel. Birevim den ev almak çok kolay hem faizsiz hem kefilsiz hem pesinatsiz hemde taksi seçenekleri çok iyi. Birevimi kesinlikle tavsiye ediyorum. Eviniz yoksa kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz. İnceleyin kesinlikle

  2. Tekin Yaşar dedi ki:

    Adamlar Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine sponsor olmuşlar. Dandik bir kooperatif filan olsa zannetmiyorum bu kadar reklam yapsınlar. Ayrıca biraz araştırdım. Komisyon oranları ve çekilişleri adil duruyor. Fuzul eve rakip. Aslında tekelinide kırarlar fuzul ve eminevimin.

  3. İbrahim şaşmaz dedi ki:

    Bir evim sisteminden arkadaşım ev sahibi oldu. Tuhaf ama bende sanırım bu sisteme dahil olucam. İlk başta birevim sistemi mantıklı gelmese de örnekleri görünce insan katılması geliyor.

  4. Afet yılmaz dedi ki:

    Bir evim den ev sahibi olanlarin yorumlarına baktım da herkes neredeyse memnun. Birevim ilerde patlarmi ? Birevim devlet garantisi varmı? Cevaplarsaniz sevinirim.

  5. Recep yanturk dedi ki:

    Birevim mi fuzulev mi yoksa Eminevim den mi başlamak lazım. Bir türlü karar veremedim. Kullananlar yardımcı olabilirmisiniz

  6. süleyman dedi ki:

    Değerli arkadaşlar, bence bir sorun yok. olsaydı 30-40 yıllık geçmişi olan bir firma.
    FuzulEv den 120 aylığına aylık 2500TL odemeli konut finansmani için tarafimca anlaşma yapılmıştır. Anlaşma gereği 19bin TL organizasyon bedeli(şu an sıfıdan sisteme girecekler için bu tutar 30-35binTL civarındadır) toplamda 5 aylık 2500TL den 12500 TL ödeme yapılmıştır. Aynı şartlarla devri mümkündür. gelirim düştüğü ve farklı harcamalarım çıktığı için ödeme güçlüğü çekyor olmam nedeniyle sadece ödediğim para karşılığında devretmek istiyorum. İlgilenenlerin tekeman@gmail.com a mesaj atabilirsiniz. 5 ay ödeme 6 ay erteleme yaptım.

  7. Ebru sevinç dedi ki:

    Ben ev için girdim fakat ödemelerde zorlandığım için bunu arabaya çevirmek istiyorum mümkünmü bu 40 bin tl yatırmışım ve o para ile direk aba alıp ayrılmak istiyorum mükünmü böyle bişey

    1. Zaida dedi ki:

      Bir Evimle olan sözleşmesini feshetmek ve paramı geri almak istiyorum, bu mümkün.