İstanbul Saç Ekim Merkezleri ve Fiyatları 2024 (En Başarılı ve En Uygun)

Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezlerinin Bulunduğu Yer Tabi ki İstanbul. İstanbul Saç Ekim Merkezleri Konusunda İlk Sırada Yer Almakta. Sadece Türkiye Değil Dünyanın Saç Ekimi İçin İlk Tercihleri Arasında… Sizler İçin İstanbul Saç Ekim Merkezlerini İnceledik. Saç Ekim Fiyatları ve Merkezlerin Başarılarını Haberimizde Bulabilirsiniz.

İstanbul Saç Ekim Merkezleri ve Fiyatları 2024

İstanbul saç ekimi konusunda Türkiye’nin değil neredeyse tüm Dünyanın saç ekim merkezi haline geldi. Sadece Türkiye’den değil Almanya,Fransa, Hollanda, Belçika gibi Avrupa ülkeleri ile Kuveyt, İran, Irak ve diğer Arap ülkelerinden de yoğun şekilde saç ekimi için İstanbul’a gelen insanlar mevcut. Aslında İstanbul saç ekimi merkezleri dünya fiyatlarına ve kalitesi göre çok iyi denilebilecek yerde. Örnek vermek gerekirse Almanya’da sıradan bir saç ekim doktoru 5000 Euro ya saç ekimi yaparken İstanbul Saç Ekim merkezi fiyatları 2024 maksimum 3.000 Euro’ya hem otel masrafları hem İstanbul turistik ve tarihi yerler turları hemde en kaliteli doktorlarda başarılı sonuçlar alabiliyorsunuz. Saç ekim merkezleri şişli civarlarında çok fazla bulunmaktadır. İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu yakası Saç ekim merkezlerini sizin için araştırdık.

İstanbul saç ekim doktorları da kesinlikle dünya standartlarında diyebiliriz. Hem el becerisi olarak hemde eğitim olarak bir çok doktor saç ekimi konusunda inanılmaz güzel sonuçlar çıkarabilmekte. Gönül rahatlığı ile İstanbul’da saç ekimi yaptırabilirsiniz.

Ayrıca İstanbul’daki saç ekim merkezlerinde her zaman en güzel ve en kaliteli saç ekim cihazları kullanılmakta. Amerika’da en son çıkan saç ekim robotu da İstanbul’daki bir kaç saç ekim merkezinde kullanılmakta.

En iyi saç ekim merkezleri ,Avrupa Yakası Saç ekim Merkezleri, izmir saç ekim merkezleri , Antalya saç ekim merkezleri ve Ankara saç ekim merkezleri değerlendirme haberlerimiz ile bölgenizdeki en iyi saç ekimi yapan merkezlerin ayrıntılarına ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.Türkiye’de saç ekimi fiyatları 2024 rakamları ve Türkiye’nin En iyi saç ekimi doktorları konumuzda sitemize eklendi. Saç ekimi yaptırırken iğneden korkuyorum diyorsanız  (iğnesiz anestezi saç ekimi) hakkında tüm ayrıntıları da sizin için araştırdık tıklayın…

2024 Saç Ekimi Fiyatları Güncellendi .Okumak İçin Tıklayın

Dünya’da isim yapmış bir çok Türk Saç Ekim Doktoru da bulunmakta.

Aşağıda belirtilen saç ekim merkezleri Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezleri arasında başı çekmektedir.

Sizler için En başarılı ve işini düzgün yapan İstanbul Saç Ekim Merkezlerini ve Fiyatlarını inceledik. Sıralama karışıktır fakat Saç ektirmeyi düşünüyorsanız kesinlikle aşağıdaki saç ekim merkezleri tercih etmenizde fayda bulunmakta. Liste kesinlikle tarafsız olarak hazırlanmıştır.

Saç Ekimi Aşamaları

Saç ekimi aşamalarını tek tek animasyon şeklinde izleyin.

İstanbul Saç Ekim Merkezleri 2024

Hermest Saç Ekim Merkezi İstanbul

17 Yıldır saç ekimi gerçekleştiren klinik, 2018 yılında die Welt tarafından “Avrupa’nın en iyi saç ekimini yapan saç ekim kliniği” ünvanına layık görüldü. Inovasyona çok önem Hermest Saç Ekim Merkezi, DHI, Safir ve Perkutan tekniklerinden daha verimli olan ve sadece bu klinikte uygulanan Unique Slit ile FUE saç ekimi yapmaktadır. Dünya’nın en başarılı saç ekimlerini gerçekleştiren klinikte ekilen saçların %99’a kadar çıkan tutma oranı bulunmakta yani ekilen saçlarda kayıp hiç olmuyor. Bu mükemmel başarı oranı sayesinde doğal görünen sıkı saç ekimleri yapmaktadır. Hermest Saç Ekim Merkezi Saç Ekimi Fiyatı Ortalama 40.000 TL ile 50.000 TL arasında değişmektedir.

Hermest Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri
Adres: Altunizade, Nuhkuyusu Cd No: 191 D:Kat:1 34662 Üsküdar/İstanbul, Türkiye
Telefon: +90 534 664 15 15
Detaylı Bilgi için : https://www.hermestclinic.com/tr/


Nimclinic Saç Ekimi ve Estetik Merkezi – İstanbul

Saç ekiminde riske girmeden saç ektirmek isteyenler için Nimclinic tek adres. %100 başarı oranına güvenilerek %100 memnuniyet garantili saç ekimi işlemleri gerçekleştirmekte. Özetle Nimclinic’te saç ekimi yaptırıp memnun kalmama ihtimaliniz yok. T.C Sağlık bakanlığından onaylı Nimclinic ile güvendesiniz. Bünyesinde estetik cerrahı, diş hekimi ve medikal estetik doktoru ile saç ekimi haricinde diğer estetik operasyonlarında da tercih edilebilecek kliniklerin en önünde yer almaktadır.Kişiye özel hizmet vererek en yüksek yoğunlukta, doğal ve sıkı saç ekimi ile kusursuz sonuçlar elde etmektedir.

Safir FUE ve DHI tekniklerini uygulayan Nimclinic’in saç ekimi fiyatları 2024 yılı 15.000-28.000 TL arasında değişmektedir.

Nimclinic İletişim Bilgileri
Telefon ve Whatsapp hattı: +90 546 747 1010
web adresi: www.nimclinic.com


zeymed-clinic-sac-ekim-merkezi

Zeymed Hair Clinic – Saç Ekim Merkezi İstanbul

Zeymed Hair Clinic Türkiye’nin en Eski ve En tecrübeli Saç ekim merkezlerinden biridir. 10 Yılı aşkın tecrübesi ve deneyimli uzman kadrosu ile Türkiye’den ve Dünyadan binlerce saç dökülmesi sorunu yaşayan hastanın yüzünün gülümsemesine ve kellik problemlerini ortadan kaldırarak hayatlarına bir renk katmıştır. Kadrosu yıllardır değişmeyen ve son derece başarılı doktor ve hemşireleri ile size saç ekimi konusunda en son teknolojileri kullanarak operasyonlarınızı gerçekleştirir. Bu sayede saç ekimi sonrasında hem en iyi sonuçları alırsınız hemde uzun süre yanınızda olacak size bilgi verebilecek bir saç ekim merkezinden hizmet almış olacaksınız. Zeymed Hair Clinic İstanbul Şişli Nişantaşında Özel Kliniğinde Hizmet vermektedir. Başarı yüzdesi %99 Civarındadır ve Müşteri yorumlarını incelediğinizde en çok önem verilen müşterilerin memnun ayrılmasıdır. Merkezde özellikle FUE Saç Ekimi, Sapphire Saç Ekimi ve DHI teknikleri ile saç ekim işlemleri hastaya uygun şekilde planlanır. Ayrıca merkezde Sakal Ekimi, Bıyık Ekimi ve Kaş Ekimi de yapılmaktadır. Kişiye özel analiz yapılarak en doğal görünüm ve en iyi sonuç için kesinlikle Zeymed Hair Kliniği tercih edebilirsiniz. Daha detaylı bilgi ve ücretsiz analiz için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Zeymed Hair Clinic 2024 yılı ortalama saç ekimi fiyatları ise 17.000 TL ile 22.000 TL arasında değişmektedir.

Web: www.zeymedhairklinik.com
Adres:
Meşrutiyet Mah. Vali Konağı Cad. Hacı Mansur Sk. No:14 Nişantaşı / Şişli / İstanbul / TÜRKİYE
Whatsapp: +90 534 704 14 81

Rotalife Saç Ekim Merkezi İstanbul

İstanbul , Ankara ve İzmir’de şubeleri bulunan köklü bir saç ekim merkezidir. 2000 yılından beri saç ekimi konusunda hizmet vermektedir. İşlerinin sadece saç ekimi olması nedeniyle saç ekimi teknolojisini yakından takip etmekte ve ayak uydurmaktadırlar. Saç ekimi fiyatları 3.000 TL ile 6.000 TL arasında değişmektedir. İşlerini hakkıyla yapan ve başarılı sonuçlar alan bir firmadır.

Adres : M. Gürani Mah. Vatan Cad. No: 27/A Fatih İstanbul
Telefon : 0212 557 26 66


Acıbadem Hastanesi Saç Ekimi

Hastane ortamında saç ekimi yaptırmak istiyorsanız kesinlikle Acıbadem Hastanesi ilk tercihiniz olmalıdır. Son derece steril ortamda ve işinde uzman estetik cerrahlar tarafından çok başarı saç ekimi operasyonlarına imza atmaktalar. Ayrıca saç ekiminden saçların çıkmasına kadar çok iyi bir şekilde kontrol ve muayene yapılmakta. Fiyatları ortalama 5.000TL ‘den başlamakta. Teknoloji konusunda kesinlikle dünyanın sayılı saç ekim merkezlerinden diyebiliriz. Saç ektirmeden önce kesinlikle fiyat almanızı tavsiye ederiz.

Adres: Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23, Fulya, Beşiktaş
Telefon: 444 55 44


 

Çevre Hastanesi Saç Ekimi

Hastane ortamında saç ekimi yapılan nadir merkezlerden biridir. Saç ekiminde meydana gelecek komplikasyonlara karşı tecrübeli personeli bulunmaktadır. Fiyatı diğer saç ekim merkezlerine göre çok daha uygundur. Saç ekim ücretleri 4.500 TL den başlar ve 7.500 TL civarına kadar çıkabilmekte. Steril koşullarda saç ekimi işlemi yapılır. İstanbul saç ekimi merkezleri arasında çok fazla duyulmada da Almanya İngiltere gibi ülkelerden çok fazla hastaya saç ekimi yapmaktadır.

Adres: Cemal Sair Sokak. No:2 Mecidiyeköy/Şişli İstanbul
Telefon: 444 25 93


en-iyi-sac-ekim-merkezi-inter-clinic

İnter Clinic Saç Ekim Merkezi 

İstanbul Ataşehir’de bulunan İnter Clinic Türkiye’nin en tecrübeli ve saç ekimi konusunda en son teknolojisine sahip merkezlerinden biridir. Bünyesindeki uzman ekip uzun yıllar saç ekimi sektöründe tecrübe edinmiş ve uzun yıllar İnter Clinic bünyesinde çalışanlardan oluşur. İnter Clinic 45 Ülkeden binlerce saç dökülmesi sorunu yaşayan hastayı saçlarına kavuşturmuştur. Saç ekimi konusunda kişiye özel uygulamaları bulunmaktadır. Traşsız saç ekimi ,Safir ve Kök hücre destekli saç ekimi gibi yöntemlerde uzmanlaşmış ve saç ektiren hastalar da memnuniyet neredeyse %100 ‘e ulaşmıştır. Özellikle Türkiye’de yeni uygulanan ve hastalar tarafından çok tercih edilmeye başlanan uykuda saç ekimi yöntemi de İnter Clinic tarafından öne çıkan yöntemleri arasında yer almaktadır. Saç ekimi yaptıran hastalarla saç ekimi sonrasından da destek ve bilgilendirme kesilmemekte ve hastanın memnuniyeti en üst seviyede tutulmaktadır. Bünyesindeki doktor kadrosu saç ekimi operasyonunda yaşanabilecek herhangi bir olumsuz durumda hızlıca müdahale edebilecek bilgi ve tecrübeye sahiptir. İnter Clinic Saç ekim merkezinin tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden biride budur.
İnter Clinic saç ekimi fiyatları 6.000 TL ile 9.000 TL arasında değişmektedir.

İnter Clinic Saç Ekimi Merkezi İletişim Bilgileri:
Adres: Ataşehir/İstanbul
Telefon: +90 542 123 24 25
Web: www.clinicinter.com


Estethica Saç Ekim Merkezi

İstanbul ve çevresi için en iyi saç ekim merkezlerinden biri diyebiliriz. 2000 yılından beri saç ekimi konusunda hizmet vermektedir. Ayrıca bir çok estetik ameliyatını da başarılı bir şekilde gerçekleştiren bir merkezdir. İstanbul’da 3 adet şubesi bulunmaktadır. Genellikle hastalar güler yüzle ayrılmaktadır. Fiyatları diğer saç ekim merkezlerine göre biraz yüksektir. Ortalama 4.000 TL den başlar ve 7.000 TL ye kadar çıkabilmektedir. İşlerini iyi yapan yenilikçi doktorlara sahipler.

Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi Işıklar Caddesi. No:28 Ataşehir / İstanbul
Telefon : +90 850 222 3845


Newage Saç Ekim Merkezi

Saç ekimi konusunda başarılı merkezlerden bir diğeri. Estetik açıdan muhteşem işler çıkarıyorlar. İnternet üzerinde kötü yoruma denk gelmedik. Fakat fiyat olarak diğer firmalara göre biraz pahalı. Saç ekimi fiyatları ortalama 4.500 TL ile 8.000 TL arasında değişmekte. Tüm saç ekimi uygulamaları estetik cerrahlar tarafından yapılmakta. Genellikle Arap ve Avrupa ülkelerinden çok sayıda hastaya saç ekimi yapmaktalar.

Adres: Fulya Teras Hakkı Yeten Caddesi. No:11 C1-67 Fulya / İSTANBUL
Telefon : 0 212 215 55 43


Gelelim Saç Ekimi Konusunda Tüm Detaylara

Saçları seyrekleşen ve ilerleyen zamanlarda tamamen dökülme tehlikesi olan kişiler için alternatif olarak üretilmiş saç uygulamasına saç ekimi adı verilmektedir. Kişilerin farklı sebeplerden dolayı strese bağlı olarak ya da genetik olarak saç dökülmesi problemi yaşaması olağandır. Bu gibi sebeplerden dolayı saçları dökülmüş olan kişilerin kendilerini kötü hissetmesi, psikolojik olarak zarar görmesi ve asosyalleşmesi gibi durumlarla karşılaşılabilmektedir. Saç ekiminde ise kişinin diğer bölgelere göre dökülmeye karşı daha dirençli olan ense saçlarından alının saçların döküle yaşanan bölgelere ekilmesi gerçekleştirilmektedir. Oldukça profesyonel bir şekilde gerçekleştirilen saç ekiminde kişiler ömürleri boyunca onlarla birlikte olacak saçlara sahip olabilmektedir. Ancak saç ekiminin de kendi içerisinde ayrıldığı pek çok türü vardır hangi türe göre saç ekimi yaptırmanız gerektiğini alanında uzman doktorlara sorarak öğrenebilirsiniz.

Kimler Saç Ekimi Yaptırabilir?

Saç ekimi yaptırmak için 18 yaş üzerinde olunması ve saç dökülmesi problemi yaşanması gerekmektedir. Genellikle 30 yaş üstününün yaptırdığı saç  ekimi işleminin her yaş grubundan kişi tarafından tercih edildiği bilinmektedir. Erkek ya da kadın fark etmeksizin uygulanan saç ekimi işleminde erkeklerin daha çok uygulama yaptırdığı gözlenmektedir. Saç ekimi yaptıracak kişilerin aynı zamanda gerekli kan testlerini yaptırmış olması ve yeterli saç folikülüne sahip olması gerekmektedir. Bu işlemleri gerçekleştirmemiş kişilerin saç ekimi uygulamasından faydalanması mümkün değildir.

Saç Ekimi Nasıl Yapılıyor?

Saç ekimi yaptırmak isteyen kişiler saç ekimi merkezine geldiklerinde gerekli bilgilendirmeler yapılmaktadır. İlk olarak yaptırılan kan testleri sonrasında gerekli saç foliküllerinin olup olmadığına bakılmaktadır. Sonrasında sizler için en uygun saç ekimi yöntemi belirlenerek bir program hazırlanmaktadır. Genellikle dökülmeye karşı oldukça dirençli olan ense bölgesinden alınan saç kökleri seyrelme görülen yerlere ekilerek saç ekimi işlemi gerçekleştirilmektedir. Uygulamada başka bölgelerden de saç kökü alınabileceği söylense de en sağlıklı yöntem ense bölgesinden alınan saç köklerinin ekilmesidir ve genellikle bu yöntemin yapılması önerilmektedir. Saç ekimi yaptırılırken saç kaybının yoğunluğuna göre seans sürelerinde uzama ya da kısalma görülebilmektedir. Saç kaybı az ise birkaç saat içerisinde saç ekimi gerçekleştirilir ancak yoğun bir saç kaybı mevcut ise birkaç seans ekim gerçekleştirilmektedir.

Saç ekimi yapılırken genellikle müdahalede lokal anestezi kullanılmaktadır. Anestezi sebebiyle saç ekimi yapılan kişinin yoğun bir acı çektiği söylenemez ve genellikle uygulama sonrasında 1-2 saat içerisinde taburcu edilir. Ağrı durumu herkeste yaşanmıyor olsa da baş ağrısı çekenler için gerekli ağrı kesiciler verilerek ağrı ortadan kaldırılmaktadır. Üç günlük bir ev dinlenmesinden sonra kişi başını koruyacak şekilde sosyal hayatına dönüş gerçekleştirebilir. İlk pansumanın ise saç ekiminden sonra beşinci günde yapılması gerekmektedir.

Saç Ekiminde Hangi Yöntemler Kullanılmaktadır?

Saç ekimi işlemleri için iki adet yöntem mevcuttur. Birisi geleneksel saç ekimi diğeri ise FUE yöntemidir. Geleneksel saç ekimi yönteminde enseden alınan saç kökleri bireyin saç dökülmesinin olduğu alana ekilir ve bu işlem genelde az da olsa iz bırakabilmektedir. FUE yönteminde ise saç kökleri kolay bir şekilde dökülmenin olduğu bölgeye ekilir ve bu işlemde herhangi bir şekilde iz kalmaz. Saç ekiminin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi için kişinin ense bölgesinde ya da yan taraflarında sağlıklı saçlarının bulunması gerekmektedir. Çoğunlukla iz bırakılmasını engelleyen FUE yönteminin seyrekleşmenin azaldığı bölgelerde saç yoğunluğunu arttırdığı için tercih edildiği görülmektedir.

Saç Ekiminden Sonra Saçlar Kalıcı mıdır?

Saç ekiminden sonra ekilen saçların birkaç hafta içerisinde döküldüğü görülür. Bu durum kişilerde telaşa sebep olsa da saç kökleri sağlıklı olacağı için kısa süre içerisinde kalıcı olacak olan saçların meydana geldiği görülür. Dökülen saçlar yaklaşık olarak 3-4 ay içerisinde tekrar çıkarak sağlıklı ve doğal bir saç görünümünün oluşmasını sağlayacaktır. Bölgede saç ekimi ile tekrar canlandırılan saçların dökülmesi gerçekleşmez ancak bölgede diğer saçların dökülmesi olağandır. Bu durumda işlemin diğer bölgelerde de yenilenmesi gerekebilmektedir.

Saç Ekimi Estetik Bir Müdahale midir?

Saç ekimi tıbbi bir müdahale olarak görülse de estetik yanının daha ağır olduğunu söylemek doğrudur. Bu sebeple estetik ya da tıbbi bir müdahale olarak kesin bir şekilde ayrıldığı söylenemez.

Ekilen Saçlar Doğal Durur mu?

Saç ekimi gerçekleştiren kişilerin aklına takılan sorulardan birisi saç ekimi sonrasında saçlarının doğal bir şekilde durup durmayacağıdır. Doğru ve profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmiş olan saç ekimi işlemlerinin oldukça doğal durduğunu ve gerçekten ayrılmadığını söyleyebiliriz. Uzmanlar tarafından yapılan her türlü işlemin yapay durmaması ve genellikle sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi herkes tarafından bilinmektedir. Bu aşamada saç ekimi yaptırmadan önce asıl dikkat edilmesi gereken nokta alanında uzman bir kişi aracılığı ile saç ekiminin gerçekleştirileceğinden emin olunmasıdır.

Saç Ekimi İşleminde Tıraş Zorunlu mudur?

Saç ekimi gerçekleştirecek olan kişilerin saçlarının tamamen tıraş edilip edilmeyeceğinden şüphe duyduğu görülmektedir. Bu gibi durumlarda istemeye kişilerin saçlarının tamamının tıraş edilmeyeceği bilinmelidir. Saç ekimi işlemi için illaki saç tıraşının gerçekleştirilmesi gerekmemektedir.

Saç Ekiminde FUE Yönteminin Avantajı Nedir?

FUE yöntemi kıl köklerinin mikro cerrahi aletler aracılığı ile tek tek alınması ile gerçekleştirilen yöntemlerden birisidir. Geleneksel yönteme göre daha az kıl kökünün alınmasını sağlayan bu yöntem ile birkaç gün içerisinde ekimin tamamının gerçekleştirilmesi mümkündür. Bu işlemde herhangi bir şekilde iz kalması görülmemektedir.

FUE Yönteminin Riski Var mıdır?

FUE yöntemi oldukça kolay olan ve herhangi bir şekilde risk taşımayan küçük bir işlemdir.  Bu işlemi gerçekleştirecek olan kişilerin herhangi bir şekilde endişe duymasına gerek yoktur. İşlemin yapılmasından sonra iki gün içerisinde bandajlar çıkarılır ve yıkama gerçekleştirilebilir. Bir hafta sonrasında saçların ekim olduğunu gösterdiği bilinmektedir. Kabuklanmalar yaşanabilir ancak herhangi bir şekilde endişe duyulmasına gerek yoktur kısa süre içerisinde tamamı ortadan kalkacak ve sağlıklı saçların oluşumu gerçekleşecektir.

Saç Ekimi Neden Tercih Edilmektedir?

Saç ekimi gerçekleştiren kişilerin birbirinden farklı pek çok sebepten dolayı saç ekimi yaptırmak istediği görülmektedir. Saç dökülmelerinin gerçekleştiği kişilerin kendini beğenmemesi, aynaya baktığında hoşuna gitmemesi ve saç problemi sebebiyle sosyallikten kaçınması gibi durumlar ortaya çıkabilmektedir. Kişilerin kendilerini beğenmemesinden doğan bu ihtiyacın saç ekimi uygulamasını gerçekleştirmesine sebep olduğu görülmektedir. Genetik ya da başka faktörler sebebiyle saç dökülmesinin yaşandığı durumlarda birkaç seans ya da birkaç saat içerisinde saç dökülmesi probleminin ortadan kaldırılması mümkündür. Bu durumu yaşayan kişilerin herhangi bir şekilde acı çekmeden sağlıklı ve doğal görünümlü saçlara sahip olması oldukça kısa süre içerisinde gerçekleştirilebilmektedir.

Saç Çizgisinin Belirlenmesi Nasıldır?

Saç çizgisi belirlenirken alanında uzman kişilerin işlemi gerçekleştirmesi gerekmektedir. Doğal saç sınırına göre belirlenen saç çizgisinin çizilirken alın kaslarına dikkat edilmesi oldukça önemlidir. Doğal bir görünüm ve kasların zarar görmemesi için bu adıma oldukça dikkat edilir. Mimik kaslarının zarar görmesi de engellenerek çizilen saç çizgisinin belirlenmesi gerçekleştirir. Saç ekimi yaptıracak olan kişiler alanında uzman kişilere yaptırdığı sürece herhangi bir şekilde sorun yaşamazlar ve korku duymalarına adına herhangi bir gerekçe  yoktur.

Türkiye’nin en iyi protez saç firmaları ve protez saç fiyatları 2024 , protez saç bakım ücretleri 2024 ,protez saç kullanan ünlüler haberlerimizi de okuyun…

Haber ile ilgili görüş düzenleme ve önerileriniz için : haber@korkmazhaber.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
  1. Keriman aslan dedi ki:

    İstanbul saç ekim merkezi cenneti olmuş. sisli ve Bakırköy heleki saç ekim merkezi dolmuş. İstanbul’daki bende saç ekimi yaptirdigim yer İsveç klinik son derece temiz kaliteli ve güzel hizmet veriyorlar. Ben çok memnun kaldım isteyen olursa mail adresini bıraksın gönderirim ayrıntılı resimlerimi. Saç ekim fiyatı ise 6.500 TL

    1. Mehmet atmışdörtoğlu dedi ki:

      Merhaba..ben de bugünlerde saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum, tepe bölgesinde ve üstlerde baya döküldü..acaba sizin saç ekiminiz nasıl geçti yani sonuç nasıl oldu, öncesi ve sonrası fotoğraf gönderebilir misiniz…teşekkürler

    2. Osman dedi ki:

      Resim alabilirmiyim

    3. hatice erol dedi ki:

      rica etsem bana resimleri atabilirmisniz bende isvec klinik ile gorusuyorum kararsizim

  2. İlker aydin dedi ki:

    Bence Saç Ekim merkezin en başarılı olanları İstanbul da. Ben İzmir’de yaşıyorum fakat İstanbul da saç ekimi yaptirdim. Son derece başarılı ve iyi bir ekim oldu. Saç ekimi yaptıracaklar mail adreslerini yazarsa resim atarım. Buradan beceremedim.

    1. Hakan ŞENTÜRK dedi ki:

      Sa kardeşim merhaba tafsiye ettiğin adres neresi bilgilendirir misin

    2. Erhan dedi ki:

      Selamlar saç ekimi yaptirmissiniz. Öncelikle güle güle kullanırsınız inşallah. Bende saç ektirmeyi düşünüyorum. Saç ekimi ile ilgili resimleri gönderebilir misiniz. Bir de memnun kaldınız mi

    3. Fatih MENTEŞ dedi ki:

      Bilgi gönderebilirmisiniz

    4. Erkan ateş dedi ki:

      Resimlerinizi paylaşırsanız sevinirim,teşekkürler

    5. Cebrail Altındemir dedi ki:

      Saç ektirmeyi düşünüyorum. İlker Bey rica etsem resim atabilir misiniz? cebrailaltindemir@gmail.com

    6. Kenan çelikpençe dedi ki:

      Resim atabilirmisiniz bide nerde yaptırdınız öğrenebilirmiyim

    7. Kenan çelikpençe dedi ki:

      Resim alabilirmiyim rica etsem

  3. Erdogan ateş dedi ki:

    Herkese selamlar İstanbul Ankara İzmir Bursa Antalya Adana gibi büyük illerde oturanlar ve maddi sorunu olmayanlar için kesinlikle en iyi en başarılı saç ekim merkezi esteworld saç ekim merkezi. Bende esteworld saç ekim merkezinde saç ektirmek çok memnunum. İsteyene resimde atabilirim. Reklam yapmıyorum.

    1. hakkı aktaş dedi ki:

      Erdoğan bey merhaba, bende saç ektirmeyi düşünüyorum. saç ektirmeden ve ektirdikten sonraki resminizi gönderebilirmisiniz.

  4. Kerim kalkan dedi ki:

    Organik saç ekimi yaptıran var mı ben çok araştırma yaptım fakat hiç bir yer bulamadım. Saç ekim merkezleri tamamen ticaret hane olmuş. Bana adam gibi bir saç ekim merkezi söyleyecek biri varmı?

  5. İbrahim Yetkin dedi ki:

    Saç ekimi konusunda verdiğiniz bilgilere teşekkürler. 1 senedir sa ekimi araştırıyorum. Sonunda seçimimi yaptım. İsim vermicem ama listenizdeki saç ekim merkezlerinden biri. Kimsenin aklını karıştırmak istemiyorum . En iyi saç ekim merkezleri bence de istanbul’da.

    1. Mehmet dedi ki:

      İbrahim Bey nerede ve kaç liraya ektirdiniz.Bilgi verirseniz memnun olurum.

  6. Hüseyin yurt dedi ki:

    Saç ekiminde bence dunyada ilk sırada Türkiye ve İstanbul gelmekte. Almanya Hollanda Belçika Fransa ve bir çok Arap ülkesi Türkiye de saç ektirmek için neredeyse sırada. Bence dünyanın en başarılı saç ekim cerrahları bizde.

  7. Mehmet Salih Ertepe dedi ki:

    isveç klinik tek geçerim derim

  8. Kenan yıldırım dedi ki:

    Saç ekimi denildiğinde ilk akla gelecek merkez bence esteworld saç ekim merkezi. Son derece güzel yüzlü ve ilgililer. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Memnun kalırsınız. İsterseniz resim yollayabilirim . Resmen 10 yaş genclestim.

  9. Taner dedi ki:

    Allah razı olsun. Buradan bir arkadaş bana mail atmış saç ekimi sonrası resimlerini ona güvenerek saç ektirdim. Tavsiyelerine uygun. Şimdi harika oldu . 15 yaş genclestim. İsteyene resim atabilirim. Firma çalışanı değilim merak etmeyin.

    1. dursun dedi ki:

      iyi günler Taner bey fotoğraf gönderebilir misiniz birde nerde yaptırdınız?fiyatı ne kadar?

    2. Kenan çelikpençe dedi ki:

      Resim atabilirmisiniz nerde yaptirdiniz

    3. Yasemin bac dedi ki:

      Taner bey merhabalar bende saç ekimi yatırmayı düşünüyorum..nerde yaptirdiniz ve gercekten memnun kaldinizmi doktorunuz kimdi ve fiyatları nasıldı acaba fotograg gonderebilirmisiniz yardımcı olursaniz çok sevnirim kafam cok karişik

  10. Hüseyin kağıt dedi ki:

    Saç ekimi merkezleri gerçekten çok iyi araştırılması gerekiyor. Bir kere yaptiracaksiniz sonuçta adam gibi olsun. Haberi yapana teşekkürler en iyi firmaları listelenmiş. Bende bu firmaların hepsi ile görüştüm. Aslında çok bir fark yok sadece saç ekimi ücretleri değişiyor kalite aynı. Hatta saç ekim ücretide firmanın bulunduğu yere göre bile fark gösteriyor. Bu nedenle kesinlikle önce doktoru araştırın. İnternetteki resimlere çok aldanmayin.

  11. Kellige son dedi ki:

    Yıllardır kellik sorunu yaşıyorum. Artık saç ektirmek istiyorum. Araştırmalarım devam ediyor şu kellik ten kurtulmak istiyorum. Saç ekim fiyatları 2018 ile birlikte uçmuş. Dolarda uçtu zaten . Saç ekimi kampanyası araştırıcam artık.

  12. Kazım kartal dedi ki:

    İstanbul ismini vermek istemediğim bir yerde saç ekimi yaptırdım.ama maalesef hiç memnun kalmadım. Ünlü olan bir yer. Bu nedenle saç ekimi yaptırırken dikkat edin. Her firmaya güvenmeyen. Saç ekimi kampanyalarına inanmayın. Tek seansta 4000 üzeri greft ekilmesi çok zor fazla eklerim diyene inanmayın.

  13. Alisher dedi ki:

    2000 grev fiyatini ogrenecek amac. Sonbaharin ortasinda basvuracak dusunce

  14. Galip aktaş dedi ki:

    Ben İstanbul da saç ekimi yaptırdım. Nerdeyse tamamen öldüm. Tepe komple açıktı. Doktorum 8 saatte tüm kafayı kapattı. Muhteşem oldu. Reklam yapmak istemiyorum isteyene resim atar bilgi veririm. Saç ekimi merkezleri bin adamı filan değilim. Sizleri en iyi anlayanlar dan biriyim.

    1. Cebrail Altındemir dedi ki:

      Merhaba Galip Bey,

      Saç ektirmeyi düşünüyorum bu konuda sizden öncesi ve sonrası şeklinde resim alabilir miyim acaba.
      Teşekkür ederim..

    2. Cebrail Altındemir dedi ki:

      Bu mail adresim resim bekliyor olacağım sizden.
      cebrailaltindemir@gmail.com

    3. Yalcin aydin dedi ki:

      Merhaba sac ekimini nerede yaptrrnz ve memnun kaldnzmi acaba foto atablrmsnz

  15. Barış aksas dedi ki:

    Ben transmed saç ekim merkezinde saç ektirdim. Kesinlikle düşündüğümden daha iyi oldu. Reklam amaçlı söylemiyorum. Herkes gibi çok araştırma yaptım. Sonunda karar verdim. İsteyene resimleri yollarım neredeyse 10 yaş genclestim.

  16. Gökhan yildiz dedi ki:

    Ben saç ekimimi Melike kulahci ya yaptırdım. Transmed saç ekim merkezinde. Memnun kaldım fakat biraz pahalı. Saç ektiren yıl dusunenlere tavsiyemdir. Son derece başarılı bir saç ekimi oldu . Saç ekimi yaptıranların yorumlarına bakarak saç ekimi doktorunuzu seçin. Ben öyle yaptım. Fakat başka doktorlar da daha iyi olabilir iyice araştırmak gerekiyor. İsteyen mail bıraksın resimlerimi atayim

  17. Ramazan Yıldızhan dedi ki:

    İstanbul’un en iyi saç ekim merkezi ve doktoru kim? Ne kadar istiyor saç ekimi icin. Para sıkıntım yok şükür.
    Yaptırmışken İstanbul un en kaliteli saç ekimi yapan doktoruna yaptırmak istiyorum.

  18. Ertuğrul dedi ki:

    Çok teşekkürler çok güzel liste olmuş. Ben saç ekimi için sizden faydalandim .listenizdeki Tüm saç ekim merkezlerini dolaştım . En sonunda en iyi ve en uygun fiyatlı saç ekim merkezini buldum. Böyle faydalı haber sitelerini yaptığınız için teşekkürler.

  19. Adem buyuk dedi ki:

    Saç ekimi istanbul firmalarını listelediginiz için teşekkürler. Ben listenizdeki tüm firmalarla gorusucem. Bakalım bir yer bulucam sonuçta saç ekimi için. Sonuçta tüm dünyada en çok tercih edilen saç ekim merkezleri İstanbul’da

  20. Yildirim dedi ki:

    Çok saooun tüm saç ekim merkezlerini listelemissiniz. Avrupa’dan gelicem çok işime yaradı bu saç ekim merkezleri

  21. Bekcan yurdal dedi ki:

    Ben acıbadem Hastanesi’nde saç ektirdim. Çok temiz çok başarılı bir saç ekimi oldu biraz pahalı olsa da sonuç çok iyi oldu. Resim isteyen varsa yazsın mailini gönderirim. Kesinlikle tavsiye ederim. Acıbadem hastanesi saç ekimi konusunda aşmış resmen.

  22. Kartal Sel dedi ki:

    Selam ayginda saç ektirdim gerçekten adam bu işin piri. Hem çok anlayışlı hemde çok ilgili davranıyor. Kendinizi hasta gibi hissetmiyorsunuz. Serkan Aygın çok iyi bir doktor reklam olarak düşünmeyin . İsteyene resim yollarım.

  23. Kenan dedi ki:

    Saç ekimi konusunda İstanbul gerçekten 1 numara. En iyi doktorlar en yeni teknolojiler hepsi İstanbul da. Şuan bir çok doktorun kimsede olmayan teknikleri mevcut. Avrupa’da bile bu kadar kaliteli ve tecrübeli saç ekim uzmanı yok. Değerini bilin

  24. Erdem dedi ki:

    İstanbul’da saç ekimi yaptıracaklar tavsiyem iyi arastirsinlar. Çok fazla saç ekim merkezi oldu İstanbul’da. Çoğu firmayi para hırsı bürümüş. Hemde günde 3/4 saç ekimi yapıyorlar özensiz düzensiz sağlıksız. Dikkat edin ucuz diye sağlığınızdan olmayın.

  25. Kadir aktoy dedi ki:

    İstanbul’da saç ekimi yaptırmak istiyorum. Almanya’dan gelicem saç ektirmek için. Fakat Almanya’dada iyi saç ekim merkezleri var ama çok pahalı Türkiye’nin neredeyse yarı fiyatına. Bir türlü karar veremedim

  26. riza dedi ki:

    Sayenizde saç ekimi yaptırdım. Çok memnun kaldım. Reklam yapmak için söylemiyorum ama siteniz çok iyi arkadaşlarıma da söylüyorum. en iyi saç ekim merkezleri listesi çok başarılı gerçekten de en iyi merkezleri listemişsiniz.

  27. Umut dedi ki:

    Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum İstanbul Avrupa yakasında yasiyorum bana saç ekimi yaptırmış menmun kalmış ardaslar nerede ektirdiniz tavsiye verirseniz sevinirim teşekkürler