Türkiye’nin En İyi ve En Başarılı Saç Ekimi Yapan Doktorları ve Fiyatları 2024

Türkiye’nin Sağlık Turizminin En büyük Payı Saç Ekimi Operasyonlarından Gelmekte. Türkiye Dünyanın Saç Ekim Merkezi Haline Gelmekte. Gerek Doktorlarının Başarılı Operasyonları Gerekse Fiyat Olarak Dünyada İlk Tercihlerden Biri Türkiye. Türkiye’de saç Ekimi Yaptırmak İsteyen Herkese Yol Gösterecek Bir Haber Hazırladık. Türkiye’nin En İyi En Başarılı Saç Ekimi Yapan Doktorlarını Listeledik.

Türkiye dünyada saç ekimi konusunda ilk 3 içine girmiş durumda. Gerek en yeni teknolojiyi kullanmaları gerekse de el becerisi yüksek estetik doktorları ile dünyada saç ekimi yaptırmak isteyenler arasında ilk sırayı almış durumda. Özellikle saç ekimi fiyatları konusunda dünyada Türkiye kesinlikle ilk tercih olarak görülmekte. Arap ülkeleri tarafından son derece rağbet görmekteyiz. Tabi ki bu tercihin ilk sebebi dünyaca tanınmış saç ekimi doktorlarımızın olması ikinci büyük sebebi ise diğer ülkelere göre fiyat farkı. Örnek vermek gerekirse Amerika’da saç ekimi greft ücretleri 4 Dolar ile 7 dolar arasında değişmekte. Yani Türkiye haricinde bir ülkede saç ektirme maliyeti ortalama 6.000 Dolar ile 15.000 Dolar arasında değişmekte.

Avrupa ülkelerinde ise Saç ekimi ücretleri 2024 yılında greft başına 2 Euro ile 5 Euro arasında yapılmakta. Ortalama bir saç ekimi operasyonu Avrupa ülkelerinde Ortalama 5.000 Euro ile 12.000 Euro arasında değişmektedir. Türkiye’de ise bu fiyatlar 2022 yılında greft başına 1 Dolar ile 3 dolar arasında değişmektedir. Türkiye’de saç ekimi fiyatı 2022 yılı itibariyle 1.500 Dolar ile 5.000 Dolar arasında değişmektedir. Türk Lirası olarak düşündüğünüzde 7.000 TL ile 35.000 TL arasında fiyatlara doktorun tecrübesine ününe ve kullandığı ekipmanlara göre değişen ücretler bulunmaktadır.

Saç ekimi düşünüyorsanız kesinlikle Türk doktorlarını tercih etmelisiniz. Türkiye’de bazı saç ekimi yaptırmak isteyenler Avrupanın yolunu tutuyor ve buralarda ektiriyor. Fakat genellikle sonuçlar olumsuz ve memnuniyetsiz oluyor ayrıca çok daha fazla para ödüyorlar. Bu nedenle kesinlikle Türk saç ekimi uzmanlarını seçmekte fayda var.

En iyi saç ekim merkezleriAvrupa Yakası Saç ekim Merkezleri, izmir saç ekim merkezleri , Antalya saç ekim merkezleri ve Ankara saç ekim merkezleri değerlendirme haberlerimiz ile bölgenizdeki en iyi saç ekimi yapan merkezlerin ayrıntılarına ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.Türkiye’de saç ekimi fiyatları 2024 rakamları ve Türkiye’nin En iyi saç ekimi doktorları konumuzda sitemize eklendi. Saç ekimi yaptırırken iğneden korkuyorum diyorsanız  (iğnesiz anestezi saç ekimi) hakkında tüm ayrıntıları da sizin için araştırdık tıklayın…

2024 Saç Ekimi Fiyatları Güncellendi .Okumak İçin Tıklayın

Sizler için Türkiye’nin En İyi saç Ekimi Doktorları Listeledik. Liste tamamen İnternet üzerindeki tarafsız yorumlardan derlenmiştir. Listemizde sadece en iyi doktorlar yer almaktadır.

Türkiye’nin En İyi En Başarılı Saç Ekim Doktorları Saç Ekimi Fiyatları


Hermest Saç Ekim Merkezi İstanbul

17 Yıldır saç ekimi gerçekleştiren klinik, 2018 yılında die Welt tarafından “Avrupa’nın en iyi saç ekimini yapan saç ekim kliniği” ünvanına layık görüldü. Inovasyona çok önem Hermest Saç Ekim Merkezi, DHI, Safir ve Perkutan tekniklerinden daha verimli olan ve sadece bu klinikte uygulanan Unique Slit ile FUE saç ekimi yapmaktadır. Dünya’nın en başarılı saç ekimlerini gerçekleştiren klinikte ekilen saçların %99’a kadar çıkan tutma oranı bulunmakta yani ekilen saçlarda kayıp hiç olmuyor. Bu mükemmel başarı oranı sayesinde doğal görünen sıkı saç ekimleri yapmaktadır. Hermest Saç Ekim Merkezi Saç Ekimi Fiyatı Ortalama 40.000 TL ile 50.000 TL arasında değişmektedir.

 Hermest Saç Ekim Merkezi İletişim Bilgileri

Adres: Altunizade, Nuhkuyusu Cd No: 191 D:Kat:1 34662 Üsküdar/İstanbul, Türkiye
Telefon: +90 534 664 15 15
Detaylı Bilgi için : https://www.hermestclinic.com/tr/


Nimclinic Saç Ekimi ve Estetik Merkezi – İstanbul

Saç ekiminde riske girmeden saç ektirmek isteyenler için Nimclinic tek adres. %100 başarı oranına güvenilerek %100 memnuniyet garantili saç ekimi işlemleri gerçekleştirmekte. Özetle Nimclinic’te saç ekimi yaptırıp memnun kalmama ihtimaliniz yok. T.C Sağlık bakanlığından onaylı Nimclinic ile güvendesiniz. Bünyesinde estetik cerrahı, diş hekimi ve medikal estetik doktoru ile saç ekimi haricinde diğer estetik operasyonlarında da tercih edilebilecek kliniklerin en önünde yer almaktadır.Kişiye özel hizmet vererek en yüksek yoğunlukta, doğal ve sıkı saç ekimi ile kusursuz sonuçlar elde etmektedir.

Safir FUE ve DHI tekniklerini uygulayan Nimclinic’in saç ekimi fiyatları 2022 yılı 15.000-28.000 TL arasında değişmektedir.

Nimclinic İletişim Bilgileri
Telefon ve Whatsapp hattı: +90 546 747 1010
web adresi: www.nimclinic.com


 

zeymed-clinic-sac-ekim-merkezi

Zeymed Hair Clinic – Saç Ekim Merkezi İstanbul

Zeymed Hair Clinic Türkiye’nin en Eski ve En tecrübeli Saç ekim merkezlerinden biridir. 10 Yılı aşkın tecrübesi ve deneyimli uzman kadrosu ile Türkiye’den ve Dünyadan binlerce saç dökülmesi sorunu yaşayan hastanın yüzünün gülümsemesine ve kellik problemlerini ortadan kaldırarak hayatlarına bir renk katmıştır. Kadrosu yıllardır değişmeyen ve son derece başarılı doktor ve hemşireleri ile size saç ekimi konusunda en son teknolojileri kullanarak operasyonlarınızı gerçekleştirir. Bu sayede saç ekimi sonrasında hem en iyi sonuçları alırsınız hemde uzun süre yanınızda olacak size bilgi verebilecek bir saç ekim merkezinden hizmet almış olacaksınız. Zeymed Hair Clinic İstanbul Şişli Nişantaşında Özel Kliniğinde Hizmet vermektedir. Başarı yüzdesi %99 Civarındadır ve Müşteri yorumlarını incelediğinizde en çok önem verilen müşterilerin memnun ayrılmasıdır. Merkezde özellikle FUE Saç Ekimi, Sapphire Saç Ekimi ve DHI teknikleri ile saç ekim işlemleri hastaya uygun şekilde planlanır. Ayrıca merkezde Sakal Ekimi, Bıyık Ekimi ve Kaş Ekimi de yapılmaktadır. Kişiye özel analiz yapılarak en doğal görünüm ve en iyi sonuç için kesinlikle Zeymed Hair Kliniği tercih edebilirsiniz. Daha detaylı bilgi ve ücretsiz analiz için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Zeymed Hair Clinic 2024 yılı ortalama saç ekimi fiyatları ise 17.000 TL ile 22.000 TL arasında değişmektedir.

Web: www.zeymedhairklinik.com
Adres:
Meşrutiyet Mah. Vali Konağı Cad. Hacı Mansur Sk. No:14 Nişantaşı / Şişli / İstanbul / TÜRKİYE
Whatsapp: +90 534 704 14 81


Dr. Hakan Doğanay Saç Ekimi Merkezi İstanbul – Antalya

Dr. Hakan Doğanay Türkiye’de saç ekimi konusunda en tanınmış doktorlardan biri. Saç ekimi Kaş ve Sakal ekimi konusunda son derece başarılı sonuçlara imza atmakta. Özellikle Antalya’ya tatil için gelen Turistlerin ilk tercihi olmakta. Hem tatil yapıp hemde saçlarına kavuşmak isteyen Avrupalı ve Arap turistlerin ilk tercihlerinden biri. 2002 yılında beri saç ekimi yapmakta ve her zaman son teknolojiyi kullanmakta. Dr. Hakan Doğanay Saç ekimi konusunda dünyada söz sahibi doktorlar arasındadır. Tüm saç ekimi operasyonlarını tam teşekküllü Özel Lara Anadolu Hastanesinde gerçekleştirmektedir. 2022 Dr. Hakan Doğanay Saç Ekimi fiyatları ise ortalama olarak 2,500 Dolar ile 4,000 Dolar arasında değişmektedir. Antalya ve çevresinde hem tatil yapıp hemde saç ektirmeyi düşünüyorsanız kesinlikle Dr. Hakan Doğanay’dan randevu almalısınız. İnternet üzerinde Dr. Hakan Doğanay Saç Ekimi yaptıranların yorumlarını incelediğimizde kesinlikle memnun kalacağınızdan şüphemiz yok.

Dr. Hakan Doğanay İletişim Bilgileri :

Adres : Özel Lara Anadolu Hastanesi Lara /ANTALYA
Tel: 0532 313 41 98


Dr. Muttalip Keser – Ankara

Türkiye’de saç ekimi doktorlarının en eskilerinden biridir. Saç ekimleri neredeyse anlaşılmayacak estetikliğe ve doğallığa sahiptir. Almanya ve İtalya ve İngiltere’den çok fazla saç ekimi için gelen hastası vardır. Özellikle İtalya ve Almanya’da çok fazla bilinmektedir. 2022 Dr. Muttalip Keser Saç Ekimi fiyatları ise ortalama olarak 2,500 Dolar ile 3,500 Dolar arasında değişmektedir.

Dr. Muttalip Keser Saç Ekimi Kliniği İletişim Bilgileri :
Adres: Çankaya Caddesi No: 6/5 ANKARA Çankaya Türkiye
Telefon: +90 505 467 08 42


Neopital Saç Ekimi Merkezi

Doğal ve sıkı bir saç ekimi sonucu elde etmek istiyorsanız Neopital Saç Ekimi merkezi doğru bir adres olacaktır. Neopital’in başarısız bir saç ekimi sonucuna rastlamak mümkün değil, dünyaca ünlü Estetik doktorları ile hizmet veren Neopital tamamen hastane ortamında hizmet vermektedir. Doğru yaklaşım ve planlama ile yoğun ve doğal sonuçları hedefleyen Neopital; FUE, Safir FUE, Perkutan Slit, DHI gibi tüm teknikleri uygulamaktadır.

Uluslararası derneklerce davet edilmiş tecrübeli kadrosu ve Estetik cerrahları ile Neopital; güvenilir, etik, doğru bilgilendirme ve mükemmel başarılı sonuçları ile % 100 memnuniyet sağlamaktadır.

Covid süresince yüksek tedbirler alan Neopital Saç Ekimi Merkezi günde yalnızca 1 ve ya 2 saç ekimi uygulaması yaparak, tamamen kişi bazlı çalışma yapmaktadır. Neopital’in saç ekimi fiyatları uygulanacak tekniğe ve verilecek hizmete bağlı olarak 6.000-12.000 TL arasında değişmektedir.

Neopital Saç Ekimi İletişim Bilgileri:
Adres: Bahçelievler Merkez, Deli Hüseyin Paşa Caddesi, Şevket Dağ Sk No:2, 34180 Bahçelievler/İstanbul
Telefon: +90 542 537 50 11


Dr Muhammet Özgehan TRİPAESTHETİC Kliniği

Dr. Muhammet Özgehan Saç ekimi konusunda ülkemizde ve Avrupa’da en önde gelen  isimlerdendir. Pek çok dünyaca  ünlü politikacı ,sanatçı ve sporcuya saç ekimi gerçekleştirmiştir . Doğal ekim yönleri ve ekim sıklığı ile ünlenmiş olan Dr. Muhammet Özgehan kadınlarda saç ekimi ,sakal ekimi ve yanık skarına saç sakal ekimi konusunda en çok hastayı içeren ve en başarılı sonuçlara sahip işinde son derece uzman bir doktordur. Saç ekimiyle ilgili  Uluslararası pek çok konferansta konuşmacı ve yönetici olan Dr. Muhammet Özgehan’ın saç ekimiyle ilgili work shoplarına çeşitli ülkelerden çok sayıda doktor katılmaktadır. Ankara’da kendi kliniği olan Tripaesthetic’te ekimlerin yapan Dr. Muhammet Özgehan ayrıca özel hastaları için İstanbul’da ve yurt dışında da ekimler gerçekleştirmektedir . Saç ekiminde yüksek standartları uygun fiyatlarla sunan Dr Muhammet Özgehan ülkemizde saç ekimi kalitesinin artmasına ve bu sektörde dünya çapında ülkemizin markalaşmasına önemli katkıları vardır.

Dr. Muhammet Özgehan kliniğinde  saç ekimi dışında Tüm saç hastalıklarının tanı ve tedavisini de gerçekleştirmektedir. Dr. Muhammet Özgehan’ın Sac ve sakal ekim fiyatları  7.000-20.000 TL arasında değişmekte olup kaş ekimi fiyatları 2.500-4.000 TL  arasında değişmektedir.

Dr Muhammet Özgehan TRİPAESTHETİC Kliniği İletişim Bilgileri:

Adres: Prof Ahmet Taner Kışlalı mah ilko sitesi 2800 sok No 6 ÇAYYOLU CANKAYA ANKARA
Telefon : +90312 241 07 41    Mobil :+90 532 722 02 33


Arenamed Saç Ekim Merkezi Serkan Aydın -İstanbul

Serkan Aydın özellikle saç ekimi yaptırmayı düşünenlerin ilk tercih ettiği isimlerden biridir. Diğer Ünlü saç ekimi doktorlarına göre daha uygun fiyatlı olması daha çok tercih edilmesinin sebebidir. son derece güvenilir ve uzman işinin ehli doktorlarımızdan biridir. Türk hastaları çok fazladır. Avrupa’dan da saç ekimi için talep görmektedir. Özellikle Almanya Belçika gibi ülkelerden çok fazla saç ekimi operasyonu yaptığı hastası bulunmaktadır. Serkan Aydın 12 kişilik uzman bir ekip ile saç ekimi işlemlerini yürütmektedir. 2024 Dr. Serkan Aydın Saç Ekimi fiyatları ise ortalama olarak 2,000 Dolar ile 3,500 Dolar arasında değişmektedir.

Arenamed Saç Ekim Merkezi Serkan Aydın  İletişim Bilgileri :
Adres: İstanbul-Akasya AVM Acıbadem
Tel : 0534 073 11 35


Dr. İlhan Serdaroğlu Saç Ekimi -İstanbul

Dr. İlhan Serdaroğlu Türkiye’nin en ünlü Estetik Cerrahlarından biridir. Sadece Saç ekimi değil bir çok estetik konusunda operasyonlar yapmaktadır. Televizyon kanallarından sık sık görebileceğiniz ünlü bir doktordur. Geçmişi başarılarla doludur. Bir çok estetik ile ilgili Uluslararası derneğe üyedir. Türk hastaları genellikle ağırlıktadır. Saç Ekimi operasyonlarını Tam teşekküllü hastanelerde yapmaktadır. 2024 Dr. İlhan Serdaroğlu Saç Ekimi fiyatları ise ortalama olarak 2,000 Dolar ile 4,000 Dolar arasında değişmektedir.

Dr. İlhan Serdaroğlu İletişim Bilgileri :

Adres: Bağdat Caddesi Ali Bor Apt. No: 433 Suadiye – İSTANBUL
Telefon : 0 216 445 00 45


Medical Hair Dr Sibel Ulusan – İstanbul / İzmir

Türkiye’de saç ekimi yapan nadir bayan doktorlardan biride Sibel Ulusan’dır. 5000 Greft üzeri saç ekimi yapan ender doktorlardandır. Saç ekimi yaptırmak isteyenlerin en çok tercih ettiği doktorlardan biridir. Yüzlerce başarılı saç ekimi işleminde bulunmuştur. Türkiye’de ve Dünyada bir çok seminere katılmış eğitimler vermiştir.  2022 Dr. Sibel Ulusan Saç Ekimi fiyatları ise ortalama olarak 1,500 Dolar ile 3,000 Dolar arasında değişmektedir.

Medical Hair Dr Sibel Ulusan İletişim Bilgileri :

Adres: Fulya Mah. Gülseren Sok. – No: 12 – Şişli / İstanbul
Telefon : +90 (232) 465 15 45


Dr. Serkan AYGIN Saç Ekimi Kliniği  DHi Saç Ekim Merkezi – İstanbul

Türkiye’nin ilk saç ekim ekibinde yer alan Serkan Aygın saç ekimi konusunda en tecrübeli Türk doktorlardan biridir. Safir FUE ve DHI tekniklerini ile Türkiye’de estetik açıdan en iyi sonuçları veren saç ekimi operasyonları yapmaktadır. Yaptığı tüm saç ekimi operasyonları bir sanat eseri olarak görmektedir. Avrupa’nın bir çok ülkesinden hasta kabul etmektedir. Dünyada Saç Ekimi Konusunda En çok tanınan Türk doktorlardan biridir. Saç ekimi yaptırmayı düşündüğünüzde ilk tercihleriniz arasında kesinlikle yer alacak bir isimdir. 2024 Dr. Serkan Aygın Saç Ekimi fiyatları ise ortalama olarak 2,500 Dolar ile 4,000 Dolar arasında değişmektedir.

Dr. Serkan AYGIN Saç Ekimi Kliniği İletişim Bilgileri :

Adres: Merkez Mh. İstiklal Sokak No:11/A Key Plaza, Şişli
Telefon: +90 555 100 4040


Vital Fulya Dr Zekeriya Kul – İstanbul

Türkiyede kendine özel teknikleri ile saç ekimi yapan Zekeriya Kul çok başarılı sonuçlara imza atmaktadır. Türkiye’nin en tecrübeli ve en eski estetik cerrahlarından biridir. Sadece saç ekimi konusunda değil Meme Estetiği, Burun Estetiği ve Vücut şekillendirme ameliyatları da yapmaktadır. N.I.T.(Needle Implantation Technique) kendisine özel tekniğe verdiği isimdir. Bu yöntemi ile saç çizgisi son derece doğal ve estetik görülmektedir. Dünyada saç ekimi konusunda isim yapmış Türk doktorlardan biridir. 2024 Dr. Zekeriya Kul Saç Ekimi fiyatları ise ortalama olarak 2,000 Dolar ile 3,000 Dolar arasında değişmektedir.

Dr. Zekeriya Kul Saç Ekimi Kliniği İletişim Bilgileri :

Adres: Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No:23 K:5 D:15 Vital Fulya, 34365 Şişli/İstanbul
Telefon: +90 212 241 44 44


İnternational Saç Ekim Merkezi Doç. Dr. Serdar Gökrem -Ankara

Ankara ve çevresinde saç ekimi için en iyi tercihlerin başında Serdar Gökrem gelmektedir. Saç ekimi konusunda Doçent Doktor unvanı ile saç ekimi yapan nadir doktorlardan biridir. Son derece estetik ve doğal saç ekimi operasyonları yapmaktadır. Türkiye’de yüzlerce saç ekimi operasyonu gerçekleştirmiştir. 2024 Doç. Dr. Serdar Gökrem Saç Ekimi fiyatları ise ortalama olarak 1,500 Dolar ile 3,000 Dolar arasında değişmektedir.

Doç. Dr. Serdar Gökrem Saç Ekimi Kliniği İletişim Bilgileri :

Adres: Kazım Özalp, Uğur Mumcu Caddesi No:6 Çankaya / Ankara
Telefon: 0312 494 0527


Saç Ekimi Nedir?

Günümüzde oldukça yoğun bir şekilde tercih edilen saç ekim işlemi hem kadınlar hem erkekler tarafından tercih edilen bir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır. Dökülmelere ve kelleşmeye bağlı olarak saç seyrekliğini ortadan kaldıran bu yöntem günümüz teknolojisiyle oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bu konuda saç ekimi hizmeti sunan birçok firma mevcuttur. Bundan dolayı söz konusu firmalar arasında etkili bir araştırma yapmak; beraberinde önemli kazanımları da getirecektir. İşte saç ekimi hizmetine dair merak ettiğiniz ve işinize yarayacak olan tüm detaylar!

Saç köklerindeki seyrelmeler beraberinde kellik problemini de getirmektedir. Mevcut saç dökülmeleri kişilerde özgüven eksikliğine, sosyal fobiye, beden dismorfik bozukluğa kadar birçok psikolojik rahatsızlığa sebep olmaktadır. Kişilerin sosyal hayatına doğrudan etki eden bu görüntünün giderilmesi günümüzde oldukça kolay işlemler sayesinde gerçekleştirilmektedir. Estetik açından hoş bir görüntüye; sağlıklı ve canlı saçlara sahip olmak istiyorsanız sizler de saç ekim teknikleri konusunda araştırma gerçekleştirebilirsiniz.

Oldukça hassasiyet ve özveri isteyen bu işlemin uzman eller tarafından gerçekleştirilmesi; uygulamadan memnun kalmanız açısından oldukça önemlidir. İşlem esnasında yapılacak olan en ufak bir hata bile saçlarınızın görünümünde bozukluğa sebep olabilir. Bu sebeple işlemin uzman doktorlar ve ekipleri tarafından gerçekleştirilmesi oldukça önemlidir. Bu konuda ileri bir başarı sergileyen Türkiye, her yıl binlerce turisti saç ekim işlemi için sınırlarına dahil etmektedir. Böylece ülkemizin saç ekimi konusunda oldukça iddialı olduğunu rahatlıkla ifade etmek de mümkün oluyor.

Saç Ekimi Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Saç ekim işlemi yapılırken önceliğiniz güvenilir bir firmayla anlaşmanız olmalıdır. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış ve sertifikalı saç ekim merkezlerinden hizmet almanız oldukça önemlidir. Sağlığınızın söz konusu olduğu bu hassas işlemin hijyen ve sağlık standartlarına uygun olması önemlidir. Bu konuda uzman kişilerce gelişen teknolojiden destek alınarak işlem gerçekleştirilmelidir. Kan sayımlarınız yapılmalı ve kan değerleriniz doğru bir şekilde kontrol edilmelidir.

Tıbbi bir operasyon olan saç ekim işleminin uzman hekimler tarafından gerçekleştirildiğinden emin olmanız gerekmektedir. Ardından işlem gerçekleştirilecek olan ortamın sterilize olması da oldukça önemlidir. Saç ekim işlemi gerçekleştirecek olan hekimin uzman ve bilgili olduğundan emin olmanız hata riskini en aza indirecektir. Bu sebeple araştırmalarınızı detaylı bir şekilde gerçekleştirmeniz önerilmektedir.  Saç ekim işleminin gerçekleştirilmesi anında bireysel olarak da dikkat etmeniz gereken birtakım huşular bulunmaktadır.

Eğer düzenli olarak spor yapan biriyseniz, sporunuza bu işlem gerçekleştirilmeden en az bir hafta evvel ara vermeniz önerilmektedir. Kanama ihtimalini ortadan kaldırmayı amaçlayan bu uygulama ile saç ekim işleminde risk faktörlerini azaltabilirsiniz. Kişinin efor sarf etmesine neden olan yorucu uygulamaların tümünden kaçınılması, bu sebepten dolayı önerilmektedir. Saç ekim işlemi gerçekleştirmek isteyen bireylerin birkaç gün öncesinden sigara ve alkol tüketimine ara vermeleri operasyon başarısını da artırdığı bilinmektedir.

Tıbbi bir operasyon olan saç ekim işleminde gerçekleşmesi istenmeyen kanama olayının gözlemlenmemesi için bu uygulamalara dikkat edilmesi gerekmektedir. Aynı şekilde kan incelten ve kan akışını hızlandıran ilaçların kullanımına da doktor kontrolü doğrultusunda ara verilmesi gerekmektedir. Yapılan testler ve sayımlar neticesinde doktorunuzun da önerisi ile saç ekim işlemini kurallar dahilinde gerçekleştirebilirsiniz.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Günümüzde oldukça yaygın bir kullanım alanına sahip olan saç ekim işlemi Türkiye’de oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Uluslararası düzeyde bir başarı elde eden sektör; öncü hekimleri, ileri teknolojik cihazları ve uzman personelleri ile kusursuz bir operasyon gerçekleştirmektedir. Sizler de saç ekim işlemi gerçekleştirmeye karar verdiyseniz birtakım araştırmalara girmeniz gerekmektedir.

Elbette ki saç ekiminin nasıl yapıldığı her zaman önemlidir. Bu noktada saç ekimi nasıl yapılır? Sorusuna cevap aramalı ve aldığınız cevaplar doğrultusunda harekete geçmelisiniz. Öncelikle saç ekim işlemini yaptırmak istiyorsanız başvurduğunuz kliniklerin güvenilir olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Ardından bu işlemi nasıl, hangi yöntemlerle ne kadar sürede ve ne kadar miktara gerçekleştirdiklerini öğrenmeniz gerekir. Saç ekim işlemi için öncelikle saç analizi ve kan testi yaptırmanız gerekmektedir.

Ardından sonuçlara göre uzman hekiminizle bir görüşme gerçekleştirmeli ve konu hakkında detaylı olarak bilgilendirilmeniz gerekir. Sonuçlara göre ekim işlemi için herhangi bir engel yoksa ameliyat için onay verilir. Öncelikli olarak hangi bölgeden hangi bölgeye kıl transferi yapılacağı belirlenir. Bu işlemde öncelik saç çizgisinin belirlenmesindedir. Yapılan işlemler ve belirlenen planlar doğrultusunda harekete geçmek için hastaya lokal anestezi uygulanır.

Kıl yoğunluğunun olduğu bölgelerden kellik ve dökülmelerin olduğu bölgelere transfer gerçekleştirilir. Ekim yapılacak alanda greftlerin sığabileceği kanallar açılmaktadır. Bu kanallara yerleştirilen greftler tutunmakta ve doğal bir saç görünümü sunmaktadır. Dengeli bir şekilde ekimi gerçekleştirilen saç köklerinin ardından saç tabakasında homojen bir görünüm elde edilmektedir. Böylelikle kafada kendini belli eden kellik görünümünden kurtulmuş olunmaktadır.

Saç Ekimi Merkezlerinde Aranan Nitelikler

Saç ekim işlemini gerçekleştiren kliniklerin tam ve sorunsuz bir hizmet sunacaklarından emin olmanız gerekmektedir. Tamamen sağlığınızla alakalı olan bu hizmetten maksimum düzeyde verim almak ve herhangi bir problemle karşılaşmamak adına oldukça önemli bir husustur. Bu doğrultuda dikkat etmeniz gereken birtakım hususlar bulunmaktadır. Piyasada bu işlemi başarılı bir şekilde yaptıklarını iddia eden birçok sahte firma bulunmaktadır.

Bu firmaların ağına düşmemek için gerçek kliniklerin ve tıp hekimlerinin sahip olduğu kriterleri araştırmak ve buna gere tercih yapmak gerekmektedir. Örneğin saç ekimi işlemi yapılacak olan kliniğin Sağlık Bakanlığı tarafından onay almış olması gerekmektedir. Aynı zamanda bilgili ve tecrübeli bir hekimle beraber profesyonel bir ekibin bulunması da çok önemlidir.

Hijyenik bir ortama sahip olması ve kapsamlı bir ameliyathanesinin bulunması önemli birer kriterdir. Hasta hassasiyetine önem veren, karşılıklı fikir alışverişini gerçekleştiren ve mevcut piyasanın üzerinde fahiş fiyatlar belirlemeyen kliniklere başvurmanız gerekir.

İşlem gerçekleştirmek istediğiniz kliniğin görüş, öneri ve şikayetleri dikkate aldığından emin olmalısınız. Yapılan işlemin ardında durulduğundan ve hataları telafi noktasında zorluk çıkarılmayacağına dair güveniniz olmalıdır. Saç ekimi nasıl yapılır sorusuna detaylı cevap veren personellere sahip olması da hastayı bilgilendirmek açısından önemlidir.

Saç Ekimi Sonrası

Saç ekim işlemi öncesi, esnası ve sonrası olarak üç kademede gerçekleşir. Her bir kademe hassasiyet ve özveri istemektedir. Bu noktada işlem gerçekleştirdiğiniz klinikle koordineli bir şekilde hareket etmeniz önerilmektedir. Saç ekim operasyonunuzun başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesini takip eden süreçte bireysel olarak dikkat etmeniz gereken noktalar mevcuttur.

Kliniğinizin saç ekim teknikleri içerisinden size uygun olan teknikle gerçekleştirdiği işlem sonrasında kafanız ertesi gün pansuman edilmek üzere sarılmaktadır. Hastanın bu süreçte istirahat etmesi oldukça önemlidir. Ertesi gün pansumanı gerçekleştirilen bölgeye yeniden sargılama işlemi yapılmamaktadır. Üçüncü gün işlem yapılan bölgeye yıkama izni verilir ve ilk yıkama üçüncü gün gerçekleşmektedir.

Bundan sonraki saç yıkama işlemi iki günde bir olarak tekrarlanmaktadır. İşlemi takip eden bir haftada; kanallara yerleştirilen kökler uzamaya ve kendini belli etmeye başlar. İşlemden sonraki altıncı ayda artık saçlar tamamen köklere yerleşmiş ve doğal döngüye katılım sağlamış olmaktadır. Bu noktada gerçekleştirilen saç ekimi işleminden alınan memnuniyet oranı oldukça yüksek seyretmektedir.

 

2024 Saç Ekimi Fiyatları Güncellendi .Hangi Saç Ekim Merkezi ve Doktor Ne Kadara Saç Ekiyor… Saç Dökülmeniz Varsa Okumak İçin Tıklayın

Yorumlar
  1. Cenk yildiz dedi ki:

    Bence Türkiye’nin en iyi saç ekimi yapan doktoru Koray Erdoğan. Ben saç ekimimi Koray beyde yaptırdım. Kesinlikle muhteşem oldu. Hiç kimse anlamıyor. Saç ekiminde ilk işim Koray hoca bence.

  2. Yakup aktan dedi ki:

    Türkiye’nin en iyi saç ekimi yapan doktoru bence hakan hoca. Çok başarıli ekimler yapıyor. Ben çok memnun kaldım. Tavsiye ederim. Arkadaşlarimda onda saç ektirmem planlıyor

  3. Adem dedi ki:

    Saç ekimi yaptırmak istiyorum. Para önemli değil Türkiye’nin en iyi saç eken doktoru hangisi . Yardımcı olur musunuz karar veremiyorum

  4. İsmet paşa dedi ki:

    Bence en iyi ve enuygun saç ekimi yapan doktor İlhan Serdaroğlu. Adam gerekten çok başarılı saç ekiyor. Bence dünyanın en iyisi zaten tüm müşterileri de yabancı adamlar biliyor. Bende İlhan Serdaroğlu da saç ektiricem bakalım. Sonuçları yazarım

  5. Mert dedi ki:

    Saç ekimi konusunda bence türkiyenin en iyi saç ekim doktoru ilhan hocadır. Ben saç ekimini onda yaptırdım hem fiyat olarak hemde sonuç olarak son derece güzel oldu.