Denizli Kayak Merkezi Fiyatları 2024 (Giriş ,Otel , Kayak Takımı Kiralama Ücretleri)

Denizli Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024, Denizli Kayak Merkezi Nerede? ,Denizli Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Denizli Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Denizli Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Denizli Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Denizli Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Denizli Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Denizli Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Denizli Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları, Denizli Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Denizli Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Denizli Kayak Merkezi Giriş Ücretleri 2024

Denizli Kayak Merkezi, Denizli’ye bağlı Tavas ilçesinde yer alan ve nitelikli kayak pistleriyle dikkatleri üzerine çeken bir merkezdir. Kış turizmi noktasında önemli alanlardan biri olduğu için hem profesyonel hem de amatör kayakçılar tarafından ziyaret edilmektedir. Denizli Büyükşehir Belediyesi kapsamında hizmetlerini sürdüren merkez, Bozdağ’da yer alır. Hem günübirlik hem de uzun süreli konaklamalar için tesis içerisinde pek çok aktivite bulunmaktadır.

Toplamda 8 parkura sahip olan kayak merkezine nasıl gidileceği, birçok kişinin merak ettiği hususlardan bir tanesidir. Denizli Kayak Merkezine ulaşım noktasında farklı seçenekler bulunur. Özel araç kullanmak isteyen kişilerin Denizli’nin Tavas ilçesine gitmesi gerekmektedir. İlçede yer alan yönlendirme tabelaları, merkeze sorunsuz ulaşım sağlanmasını mümkün kılacaktır. Ayrıca Denizli Otogar ve Nikfer’den kalkan servisler de bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hava yolu kullanılarak Denizli Havaalanına, buradan da merkeze ulaşım sağlanabilir.

Denizli Kayak Merkezi rakım konusunda, merkezin denizden yüksekliğinin 2 bin 420 metre olduğu bilinmektedir. Bölgenin iklimiyle ilgili uzmanlar tarafından yapılan açıklamalar, merkezin az rüzgâr aldığını ve az sisli olduğunu gözler önüne sermektedir. Ayrıca Denizli, karasal iklim geçiş bölgesinde yer aldığı için kar yağışları ilk olarak kasım ayında başlar. Mayıs ayına kadar da bölgede kar bulunur. Hem iklimi hem de coğrafi özellikleri düşünüldüğünde Denizli Kayak Merkezi, kayakçılar için iyi bir tercihtir.

Merkezin sunduğu imkanlar olan teleski ve telesiyej, istasyonlar arasındaki ulaşımı sağlamaktadır. Alt istasyondan üst istasyona çıkmak isteyen bir kişi, Denizli Kayak Merkezi telesiyej fiyatları dahilinde telesiyej kiralayabilir. M-1 istasyonu için teleski, M-2 ve M-3 istasyonlarına ulaşım için telesiyej seçenekleri yer alır. Saatte bin 500 kişi taşıyabilen iki telesiyej, misafirlerin kullanımına sunulmaktadır.

Bu Konu ile ilgili Google Aramalarında En Çok Arananlar İse; Denizli Kayak Merkezi Giriş Fiyatları 2024, Denizli Kayak Merkezi Nerede? ,Denizli Kayak Merkezine Nasıl Gidilir? Denizli Kayak Merkezine Hava yolu Araba ,Minibüs ve Teleferik İle Ulaşım ,Denizli Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024, Denizli Kayak Merkezi Yemek Fiyatları, Denizli Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri  2024, Denizli Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları, Denizli Kayak Merkezi Pist Uzunlukları, Denizli Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları, Denizli Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları, Denizli Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

denizli-kayak-merkezi-teleferik-fiyatlari-2021-2022

Denizli Kayak Merkezine ne zaman gidilir, sorusunun cevabı olarak en uygun zaman aralıklarının aralık-mart olduğu bilinmektedir. Genellikle kar yağışı ve merkezin meteorolojik durumu, ziyaretçilerin gidecekleri zaman aralıkları konusunda belirleyici olmaktadır. Fakat genel olarak merkezin hizmet verdiği ortalama süre 3 aydır. Belirlenen zaman dilimleri içerisinde tesise giderek muhteşem manzaranın keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Genel olarak günübirlik seyahatlere uygun ve eğlence odaklı bir merkez olduğu için tesis içerisinde konaklama alanları bulunmuyor. Bu hususta pek çok kişi, Denizli Kayak Merkezinde nerede kalınır sorusunun cevabını merak etmektedir. Merkeze yakın yerlerde bulunan otellerden herhangi bir tanesi tercih sebebi olabilir. Nikfer köyü bu anlamda iyi bir tercih olacaktır. Çünkü Nikfer köyünde yer alan konaklama tesisleri kış sezonunda 3 ay boyunca hizmetlerini sürdürmektedir. Ayrıca bu köy, merkeze yaklaşık 14 km mesafede bulunur.

Denizli Kayak Merkezi Nerede?

Bozdağ Kayak Merkezi Denizli nerede sorusunun cevabını merak edenler için merkezin Denizli’de olduğu cevabını vermek mümkün. Denizli’ye bağlı Tavas ilçesi sınırlarında yer alan Nikfer Mahallesi, Bozdağ’ı bünyesinde barındırmaktadır. Bozdağ’a kurulu olan tesis, ziyaretçilerin kış turizmi noktasında ihtiyaçlarını giderebilecek imkanlara sahiptir. Kayak merkezine en fazla rağbet gösteren ziyaretçilerin yaşadıkları şehirlerle Denizli arasındaki mesafe şu şekildedir:

  • İstanbul-Denizli: 588,9 km.
  • Ankara-Denizli: 471,1 km.
  • İzmir-Denizli: 240,8 km.
  • Antalya-Denizli: 221,8 km.

Yukarıdaki gibi sıralanabilen şehirler üzerinden otobüs, uçak, özel araç seçenekleriyle Denizli Kayak Merkezine ulaşım sağlanabilir.

Nikfer ile Denizli Kayak Merkezi arasındaki mesafe 14 km olduğu için Nikfer köyünde konaklayan bireyler, servis aracılığıyla tesise gidebilir. Servisler için 0 (258) 622 59 58 numarası üzerinden iletişime geçilebilir. Ayrıca merkezin Denizli’ye 85 km uzaklıkta bulunması, ziyaretçilerin Denizli’yi gezmesini de mümkün kılmaktadır.

İstanbul Denizli Kayak Merkezi Arası Kaç Km?

Kalabalık şehrin stresinden uzaklaşmak isteyen kişiler, İstanbul Denizli Kayak Merkezi arası kaç km sorusunun cevabını merak etmektedir. Kayak pisti, yürüyen bant, teleski ve telesiyej gibi olanaklara sahip olan merkez, ziyaretçilere ilgi çekici bir manzara sunmaktadır. Merkez içerisinde yer alan sosyal tesisler, günübirlik turlara katılan ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmesini olanaklı hale getirir.

İstanbul’dan gelecek misafirler için İstanbul Denizli Kayak Merkezi arası yaklaşık 668,3 km’dir. Özel araçlarıyla tesise gidecek olan ziyaretçiler için O-5 güzergahının daha uygun olduğu ifade edilebilir. Ayrıca İstanbul’un hangi semtinden gidiliyor olduğu da sürenin uzaması ya da kısalması noktasında oldukça etkilidir.

denizli-kayak-merkezi-pist-uzunluklari

Denizli Kayak Merkezi Rakım

Denizli Kayak Merkezi rakım, merkezin denizden yüksekliğini belirttiği için merak konusu olmaktadır. Denizden 2 bin 420 metre yüksekte yer alan merkez, ziyaretçilere oldukça güzel bir manzara sunmaktadır. Kar tutma konusunda oldukça başarılı olduğu için her yıl pek çok ziyaretçi, merkeze giderek keyifli vakit geçirme şansı elde etmektedir.

Denizli Kayak Merkezine Nasıl Gidilir?

Denizli Kayak Merkezine nasıl gidilir, merak edenler için kara yolu ve hava yolu olmak üzere iki seçenek bulunur. Kara yolu dahilinde ziyaretçiler özel araçlarını kullanabilir. Bu bağlamda Nikfer mahallesine giden kişiler, burada bulunan tabelaların yönlendirmesi sayesinde tesise ulaşım sağlayacaktır. Ayrıca Nikfer mahallesinden kalkan servisler de özel araç dışında tercih edilebilecek bir yöntem olarak bilinir.

Hava yolu, Denizli Kayak Merkezine ulaşım noktasında kullanılabilir bir seçenektir. Merkezin Denizli Havalimanına uzaklığı 141 km’dir. Ayrıca birçok otobüs firmasının Denizli Otogarına seferleri bulunmaktadır. Denizli-Nikfer arasında faaliyet gösteren minibüslerle de merkeze gitmek mümkündür.

Denizli Kayak Merkezine Araba ile Ulaşım

Denizli Kayak Merkezine araba ile ulaşım noktasında en hızlı rota, O-5 üzerinden sağlanmaktadır. İstanbul, Ankara, İzmir gibi merkezi şehirlerden konforlu bir şekilde tesise gidilebilir. Kayak merkezi Antalya, Muğla, Burdur ve Denizli kavşağında yer aldığı için doğru rotanın takip edilmesi, sorunsuz ulaşımı mümkün kılar. Ayrıca Muğla’ya 147 km, Aydın’a 209 km uzaklıkta bulunur. Denizli’nin bir ilçesi olan Tavas üzerinden Nikfer mahallesine giden ziyaretçiler, yönlendirmeler ile merkeze ulaşım sağlayabilmektedir.

Denizli Kayak Merkezine Hava Yolu ile Ulaşım

Haya yolu, Denizli Kayak Merkezine gitmek isteyenler için tercih edilebilecek seçeneklerden bir tanesidir. Denizli Kayak Merkezine hava yolu ile ulaşım noktasında Denizli Havalimanına gidilebilmektedir. Tesis, havalimanına 141 km uzaklıkta yer aldığı için havalimanından araç kiralayarak merkeze ulaşım sağlanabilir.

denizli-kayak-merkezi-ne-kadar

Denizli Kayak Merkezine Minibüs Otobüs ile Ulaşım

Denizli Kayak Merkezine minibüs otobüs ile ulaşım sağlayabilir. Bunun için pek çok ilden gerçekleşen otobüs seferleri kullanılarak Denizli Otogara gidilebilir. Buradan, Nikfer mahallesinde yer alan kayak merkezine gidilebilir. Ayrıca hem Denizli Otogar hem de Nikfer mahallesinden servisler kalkmakta olup bu servisler de tercih edilebilir.

Denizli Kayak Merkezi Otel Transferi ve Taksi Ücretleri 2024

Denizli Kayak Merkezi otel transferi ve taksi ücretleri noktasında değişiklik gözlemlenebilir. Nikfer mahallesi ile kayak merkezi arasındaki mesafenin 14 km olması, taksi ücretinin yaklaşık 359 TL bandında seyretmesine neden olacaktır. Denizli ile aradaki mesafe 85 km olduğu için taksi seçeneğini kullanacak olan kişinin yaklaşık 643 TL ödeme yapması gerekir. Otel transfer ücretleri de otel ile tesis arasındaki mesafeye göre değişiklik gösterecektir.

Denizli Kayak Merkezine Teleferik ile Ulaşım

Denizli Kayak Merkezinde üç farklı tesis bulunmakta olup bu tesislerin uzunlukları değişiklik göstermektedir. Ayrıca merkez kapsamında 1.900 metrelik bir alt istasyon ve 2.391 metrelik bir üst istasyon bulunur. İstasyonlar arası ulaşım telesiyej ve teleski ile sağlanmaktadır. Bu bağlamda Denizli Kayak Merkezine teleferik ile ulaşım sağlanmamaktadır. Bunun yerine M-1 istasyonuna ulaşım için teleski kullanılabilir. M-2 ve M-3 istasyonlarına ulaşım noktasında da telesiyej tercih edilebilmektedir.

Denizli Kayak Merkezine Teleferik Fiyatları 2024

Denizli Kayak Merkezine teleferik fiyatları 2024 merak edilmekle birlikte kayak merkezinde doğrudan teleferik kullanımı bulunmamaktadır. Fakat teleferik grubu içerisinde bulunan teleski ve telesiyejler ile merkez içerisinde ulaşım sağlandığı bilinmektedir. Merkez dahilinde 2 adet telesiyej bulunurken 1 adet de teleski yer almaktadır.

denizli-kayak-merkezi-yeme-icme-fiyatlari

Denizli Kayak Merkezi Günübirlik Ne Kadar Tutar?

Kış aylarında tatilini en özel şekilde geçirmek isteyenlerin bir kısmı Denizli Kayak Merkezini tercih etmektedir. Bu bağlamda Denizli Kayak Merkezi günübirlik ne kadar tutar sorusu oldukça önemlidir. Günübirlik turlar için hangi şehirde bulunulduğu fiyat belirleme noktasında göz ardı edilmemesi gereken bir husustur. Bu bağlamda kayak merkezine düzenlenen günübirlik turlarda ödenecek ücret yaklaşık 550 TL’dir.

Yalnızca gezi amaçlı Denizli Kayak Merkezine gitmek isteyen kişilerin günübirlik turlardan herhangi birini seçmesi olanaklıdır. Bunun yanı sıra bireysel olarak da kayak merkezine gidilebilir. Denizli Kayak Merkezi dahilinde kayak yapacak kişilerin çeşitli ekipmanlara sahip olması gerekir. Bu ekipmanlar, sorunsuz bir kayak deneyimi için oldukça önemlidir.

Bu bağlamda Denizli Kayak Merkezi için kıyafet, gözlük, ayakkabı, üst mont, pantolon, kask, kayak, snowboard kiralamak isteyen kişilerin totalde yaklaşık 450 TL ödemesi gerekmektedir. Bunun yanı sıra kızak vb. eğlence araçlarının da kiralanması olanaklıdır. Ayrıca merkez içerisinde ulaşım için yürüyen bant, teleski ve telesiyej gibi ulaşım araçlarının da ödenecek fiyatın yükselmesine neden olacağı bilinmektedir.

Denizli Kayak Merkezi Yemek Fiyatları 2024

Denizli Kayak Merkezi yemek fiyatları, birçok ziyaretçi tarafından merak edilen hususlardan bir tanesidir. Merkez içerisinde günlük ihtiyaçların karşılanmasını mümkün kılan sosyal tesis bulunur. Bu tesislerde sucuk ekmek ve içecek menülerinden faydalanabilirsiniz. Genellikle bu tarz menüler için 135-240 TL civarında bir ücret ödemesi yapılması gerekmektedir. 5 kişilik bir aile için bu fiyatın 830-1140 TL civarında olacağını belirtmek mümkündür.

Merkez içerisinde yer alan sosyal tesislerde bulunan yemeklerde fiyat farklılıkları olduğu için tercih edilen lezzet, ödenecek ücretin de değişmesine neden olacaktır. Bu bağlamda Denizli Kayak Merkezi yemek fiyatları için ziyaretçilerin tercihleri oldukça önemli bir kriterdir.

Denizli Kayak Merkezi Açılış Kapanış Saatleri 2024

Denizli Kayak Merkezi açılış kapanış saatleri 2024, kış tatilini kayak yaparak ve muhteşem manzaranın keyfini çıkararak geçirmek isteyen kişiler tarafından merak edilmektedir. Denizli’ye giden bir kişi, kış mevsiminde ise Denizli Kayak Merkezine mutlaka uğrayacaktır. Merkezin açılış-kapanış saatleri ise şu şekildedir:

  • Hafta içi: 10.00-18.00
  • Hafta sonu: 10.00-18.00

Belirlenen saat aralıklarında Denizli Kayak Merkezine ulaşım gerçekleştirilerek muhteşem bir kayak deneyimi yaşanabilir. Kar seviyesinin yetersiz olduğu bazı dönemlerde merkezin ziyarete kapandığı, Denizli Büyükşehir Belediyesince duyurulmaktadır.

denizli-kayak-pisti-uzunluklari

Denizli Kayak Merkezi Teleferik Uzunlukları

Denizli Kayak Merkezinde teleferik bulunmamakla birlikte teleferiğin alt türleri olan teleski ve telesiyej yer almaktadır. Denizli Kayak Merkezi teleferik uzunlukları hususunda telesiyej ve teleski hat uzunlukları verilebilir. Tesis kapsamında iki adet telesiyej bulunur. M-2 olarak adlandırılan tesis kapsamında 1600 metre uzunluğunda telesiyej hattı ulaşım noktasında kullanılmaktadır. Saatte 1000 kişi taşıyabilen telesiyej, kayak merkezinin önemli ulaşım araçlarından bir tanesidir.

Öte yandan M-3 tesisi için 1700 metrelik telesiyej hattı yer alır. Saatte 1000 kişi taşıma kapasite sahip olan telesiyej, M-3 tesisine konforlu ulaşım sağlar. M-1’e ulaşım için ise saatte 250 kişilik kapasitesi bulunan teleski kullanılır. Denizli Kayak Merkezi ulaşımı için ön plana çıkan seçeneklerden bir diğeri de 4. Tesise ulaşım sağlayan yürüyen banttır. Uzunluğu 100 metre olan yürüyen bant, saatte 250 kişi kapasitelidir.

Denizli Kayak Merkezi Pist Uzunlukları

Denizli Kayak Merkezi pist haritası, tesiste bulunan pistlerin uzunluklarını göstermektedir.  Merkez dahilinde toplamda dört farklı pist yer alır. Bu pistler ve pistlerin uzunlukları genel hatlarıyla aşağıdaki gibi sıralanabilir:

  • M-1 (1. Tesis): Sağ pist uzunluğu 858 metre, sol pist uzunluğu 848 metredir.
  • M-2 (2. Tesis): Sağ pist 1933 metre, sol pist ise 2789 metre uzunluğundadır
  • M-3 (3. Tesis): Sağ pistin toplam uzunluğu 1672 metre, sol pistinki ise 1403 metredir.
  • M-4 (4. Tesis): Toplamda 100 metre uzunluğa sahiptir.

Bunun yanı sıra amatör ve profesyonel kayakçılar için Denizli Kayak Merkezi pist haritası kapsamında farklı renkte pistler yer alır. Mavi renge sahip pistlerin yeni başlayan kayakçılara uygun olduğu bilinmektedir. Orta düzeyli kayakçılar ise kırmızı renk pisti kullanmalıdır. İyi düzeyde kayakçılar için ise siyah renk pistlerde kayak yapması mümkündür.

Denizli Kayak Merkezi Kayak ve Snowboard Eğitim Fiyatları 2024

Denizli Nikfer Kayak Merkezi kapsamında kayak ve snowboard dersleri verilmektedir. Denizli Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden biri olan ücretsiz kayak dersleri, 2019 yılından beri verilmektedir. 10-18 yaş grubu ile 19 yaş ve üstü bireyler için iki farklı gruplar oluşturulmaktadır. Kursiyerler eğitim aldıkları süre içerisinde kayak ekipmanları ve öğle yemeklerini ücretsiz bir şekilde edinmektedir. Bu bağlamda müracaat için iletişim bilgileri üzerinden Belediye yetkilileri ile temas kurulabilmektedir.

Denizli Kayak Merkezi Kayak Ekipmanı Kiralama Fiyatları

Denizli Kayak Merkezine gidecek kişilerin çeşitli ekipmanlara sahip olması gerekir. Bu bağlamda pek çok kişi, Denizli Kayak Merkezi kayak ekipmanı kiralama fiyatları konusunda bilgi sahibi olmayı istemektedir. Ekipmanlar ve ekipmanların fiyatları ile ilgili liste şu şekildedir:

  • Gözlük: 150 TL
  • Kıyafet: 170 TL
  • Pantolon: 130 TL
  • Ayakkabı: 150 TL
  • Kask: 150 TL
  • Üst Mont: 150 TL
  • Snowboard: 170 TL
  • Kayak: 170 TL

Yukarıdaki fiyat listesi dahilinde Denizli Kayak Merkezi dahilinde ekipman kiralama işlemleri gerçekleştirilebilir.

Denizli Kayak Merkezi Telesiyej Fiyatları 2024

Denizli Kayak Merkezi kapsamında iki adet telesiyej bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi M-2 tesisine, bir diğeri de M-3 tesisine ulaşımı mümkün kılar. Telesiyej, bir tür teleferik olarak bilinmekte olup ziyaretçilerin küçük bir teleferik üzerinde seyahat etmesini sağlar. Denizli Kayak Merkezi telesiyej fiyatları ile ilgili genel olarak şu şekilde bir sıralama yapılabilir:

  • Tek çıkışlı telesiyej: 132 TL
  • Günlük sınırsız telesiyej: 220 TL

Ziyaretçiler, arzu ettikleri telesiyej seçeneğinden yararlanarak tesisler arasındaki ulaşımlarını keyifli bir şekilde yapabilir. Ayrıca telesiyej ulaşımı sırasında muhteşem manzara izlenebilir.

denizli-kayak-merkezi-giris-fiyatlari

Denizli Kayak Merkezi’nde Nerede Kalınır?

Nikfer Bozdağ Kayak Merkezi konaklama seçenekleri merak konusu olmaktadır. Öncelikle belirtmek gerekir ki tesis içerisinde konaklama seçenekleri bulunmaz. Genel olarak eğlence odaklı bir merkez olduğu için ziyaretçiler, tesise yakın yerlerde konaklayabilir.  Bu bağlamda tesise uzaklığı 14 km olması nedeniyle Nikfer mahallesinde yer alan pansiyon ve oteller, kusursuz bir konaklama için tercih edilebilir.

Ayrıca Denizli merkezde yer alan otel ve termal oteller de tercihler arasında yer almaktadır. Denizli Kayak Merkezinde nerede kalınır sorusu dahilinde genel olarak yakın yerlerdeki konaklama merkezlerinin ön plana çıktığı bilinmektedir. Ziyaretçilerin tercih edebilecekleri konaklama seçeneklerini genel olarak şu şekilde sıralamak olanaklıdır:

  • Grand Ramons Otel
  • Angel’s Park Otel
  • Grand Itimat Hotel

Yukarıdaki gibi sıralanabilen konaklama seçeneklerinden herhangi biri seçilerek keyifli ve eğlenceli bir tatil deneyimi yaşanabilir.

Denizli Kayak Merkezi Konaklama Otel Fiyatları 2024

Denizli Kayak Merkezi konaklama otel fiyatları, otelin sunmuş olduğu imkanlara göre değişiklik gösterebilir. Ziyaretçiler, Denizli merkezde yer alan otellerde ya da Nikfer mahallesinde bulunan otel ya da pansiyonlarda kalabilmektedir. Bu bağlamda otel ve otel fiyatlarıyla ilgili aşağıdaki gibi bir sıralama yapılabilir:

Grand Ramons Otel: Otelin gecelik fiyatı 1283-1300 TL arasında değişiklik göstermektedir. Rezervasyon numarası: (0258) 518 29 94

Angel’s Park Otel: Otelin gecelik fiyatları 1390-1500 TL arasındadır. Rezervasyon numarası: (0258) 268 22 33

Grand Itimat Hotel: Otelin gecelik fiyatları 1400-1500 TL arasında değişiklik gösterebilir. (0258) 213 18 18

Yukarıdaki otellerden herhangi biri seçilebilmekte olup rezervasyon numarası üzerinden otel yetkilileriyle iletişime geçilebilir.

Denizli Kayak Merkezine Ne Zaman Gidilir?

Denizli Kayak Merkezine ne zaman gidilir sorusu, tesise gitmek için en uygun zamanı öğrenmek isteyenler tarafından merak konusu olmaktadır. Genellikle sezon, aralık ile mart arasında olacak şekilde hizmet verir. Bu bağlamda tesisin kış sezonunda 3 ay açık olduğu ve ziyaretçilere hizmet verildiği bilinmektedir.

denizli-kayak-merkezi-giris-fiyatlari-2021

Denizli Kayak Merkezi 2024 Sezonu Ne Zaman Açılıyor?

Denizli Kayak Merkezi, kar yağışına göre genel olarak aralık ayında hizmet vermeye başlar. Mart ayına kadar tesis açıktır ve muhteşem bir kayak deneyimi için ziyaretçilere hizmet verilir.

Denizli Kayak Merkezinde Neler Var?

Denizli Kayak Merkezinde ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmesini sağlayan seçenekler mevcuttur. Bu bağlamda;

  • Kayak Odası
  • Teleski
  • Telesiyej
  • Yürüyen Band
  • Sosyal Tesisler
  • Otopark
  • Ücretsiz Kayak Kursu
  • Kayak Pisti
  • Özel Ders

seçeneklerinin bulunduğunu söyleyebiliriz. Denizli Kayak Merkezinde neler var sorusu kapsamında ziyaretçiler kayak odasından gerekli ekipmanları kiralayabilir ve 4 farklı pistten kendisine uygun olanını seçerek kayak keyfi yaşayabilir.

Denizli Kayak Merkezi içerisinde günlük ihtiyaçların karşılanmasını mümkün kılan sosyal tesisler de bulunmaktadır. Bu tesislerde yemek yiyebilir, dinlenebilir ve huzurlu vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca teleski olarak adlandırılan ulaşım araçları ziyaretçileri alt noktadan üst noktaya taşımaktadır. Bu bağlamda teleski ya da telesiyejlerle manzaranın keyfini doyasıya yaşayarak üst noktalara ulaşım sağlayabilirsiniz.

Denizli Kayak Merkezi SkiPass Ücretleri

Denizli Kayak Merkezi SkiPass ücretleri; teleski, telesiyej ve yürüyen bantların fiyatlarını belirtmektedir. Bu bağlamda;

  • Yürüyen bant (Günlük sınırsız): 135 TL
  • T-Bar teleski: 170 TL
  • Telesiyej (Günlük sınırsız): 220 TL
  • Telesiyej (tek çıkış): 132 TL

şeklindedir. Merkez içerisinde ulaşım sağlayan ve yukarıdaki gibi fiyatlandırılan seçeneklerden herhangi bir tanesini tercih edebilirsiniz.

Denizli Kayak Merkezi Telefon Numarası

Denizli Kayak Merkezi telefon numarası 0 (531) 030 68 91 üzerinden tesis ile iletişime geçerek detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca aklınızdaki soruların cevaplarını yetkili kişilerden edinebilir ve tatilinizi planlama şansı elde edebilirsiniz.

denizli-kayak-merkezi-konaklama-fiyatlari

Denizli Kayak Merkezi Canlı Kamera İzleme

Denizli Kayak Merkezini izlemek ve manzaranın muhteşemliğini görmek isteyen kişiler, Denizli Kayak Merkezi canlı kamera izleme seçeneklerinden faydalanmaktadır. Denizli Kayak Merkezinde bulunan kameralar, 7 / 24 kayak merkezi görüntüsünü yansıtmaktadır.

Denizli Kayak Merkezi Canlı Kamera İzleme

Denizli Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Denizli Kayak Merkezi kar kalınlığı genellikle 80-120 cm arasında değişiklik gösterebilmektedir.

Denizli’nin Nikfer mahallesi kapsamında yer alan Bozdağ’da kurulu olan Denizli Kayak Merkezine giderek eğlenceli bir kış tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.


Diğer Kayak Merkezleri İnceleme Yazılarımız

Aşağıdaki makalelerimizde Türkiye’deki En İyi kayak merkezleri ile ilgili tüm detayları bulabileceksiniz. Kayak merkezleri giriş ücretleri otel fiyatları ulaşım fiyatları günübirlik ne kadara mal olacağını, Teleferik Fiyatlarını hatta Kar kalınlıklarına kadar Tüm detaylara ulaşabilirsiniz. İstediğiniz makaleye tıklayarak inceleyebilirsiniz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.